yaparsın sen yaparsınipragazzzz
sen nerde yaşıyosun canım (dağda mı der gibi oldu) görev içinmi?
yok tatlım,mesaide bugün..
bende biraz bilgisayarda wakit öldürüyodum
birazdan kalkıp yemeğini hazırlarım o da gelir zaten...
yarın ewlilik yıldönümümüz eğer bi planı yoksa ki pek güvenemiorum kendisine,biriii beni tutsuunnn
Canım gaz için sağol ama son zamanlarda sıralı otogaz sistemiyim bizzat akşamları evlere sığamıyorum gazdan :) Ben de netten öğrenmeye çalışıyorum, sık iğneyi yabancı bir hatun anlatmış ondan öğrendim şimdi:)
benimki de okulda öğrencileriyle etüt yapıyo gece vaktiözel okul olunca sömürüyor işte böyle. cinnet geçrcem yakında bascam o okulu :) valla unutursa bi faaliyet yapmazsa hiç durmasın zaten evde. ama sanki hoş bir sürprizle karşılacaksın gibi geliyor bana. artık yazarsın pazar günü ballandıra ballandıra anlatırsın bizlere:)
sen nerde yaşıyosun canım (dağda mı der gibi oldu) görev içinmi?
uşağın bi ilçesinde yaşıyorum canım,burda öğretmenm ama buralıyım.
günaydın arkadasla bnmde dün kontrolum vardı cok sükür detaylıda iyi cıktı bebişimi gordm aayları aynı bnm gibi :)gercekten bnmde sag bas parmagım agrık gibi durur onun kide oyle nasıl seciliyo rek tek parmakları kilosuda 358gr olmus hala 4günde önden gidiyo oglusum doktr hersey cok yolunda dedi ama eve geldkten sonra biraz kahverengimsi leke vardı bnm bebek yola dayanamıyo bizim yolda yol deglki
herkes iyi mi bakalım. ben fazla giremiyorum foruma ama fırsat buldukça okuyorum takip ediyorum sizi. herkesin bebişler büyüyo maşallah. bende oğlumla yuvarlanıp gidiyorum işte. ama hala hep uyuma isteği var içimde. iş yerinde zor dayanıyorum akşam olsada uyusam diyesizde var mı bu uykuya eğilim yoksa ben mi böyleyim sadece?:44:
herkes iyi mi bakalım. ben fazla giremiyorum foruma ama fırsat buldukça okuyorum takip ediyorum sizi. herkesin bebişler büyüyo maşallah. bende oğlumla yuvarlanıp gidiyorum işte. ama hala hep uyuma isteği var içimde. iş yerinde zor dayanıyorum akşam olsada uyusam diyesizde var mı bu uykuya eğilim yoksa ben mi böyleyim sadece?:44:
yok ya ben de aynı uykudan uyanıyorum az sonra hiç uyumamışım gibi uykum var bugün 7 dekalktık az önce tekrar uyuyup uyandım dayanamıycaktım yoksa
ben dehe sabah kalktığım ilk andan itibaren akşam olsada uyusam diyorum valla
Merhaba kızlar...
Ben mayıs annelerindenim.
Benim üçlü testimde sorun çıkınca doktorum amniyosentezi önerdi.Ben ise amniyosentezden önce detaylı ultrason düşünüyorum.
İnternette okuduğum kadarı ile detaylı ultrasonu 18-24 haftalar arasında yapıyorlar.
Şimdi benim randevum pazartesi günü ve o gün ben 17+6 oluyorum.
Mesela internette bi sitede 17.haftaya girdiğinde 18.haftanın gebelik özetini veriyor.Yani bu durumda ben doktorlara göre 18 haftamda mı oluyorum şuanda?
Eğer doktorlar bu şekilde hesaplıyorlarsa o zaman ben doktora gittiğimde nerdeyse 19 haftalık olmuş oluyorum.
Biliyorum çok karışık anlattım durumumu ama umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Merhaba kızlar...
Benim üçlü testimde sorun çıkınca doktorum amniyosentezi önerdi.Ben ise amniyosentezden önce detaylı ultrason düşünüyorum.
İnternette okuduğum kadarı ile detaylı ultrasonu 18-24 haftalar arasında yapıyorlar.
Mesela internette bi sitede 17.haftaya girdiğinde 18.haftanın gebelik özetini veriyor.Yani bu durumda ben doktorlara göre 18 haftamda mı oluyorum şuanda?
Eğer doktorlar bu şekilde hesaplıyorlarsa o zaman ben doktora gittiğimde nerdeyse 19 haftalık olmuş oluyorum.
Biliyorum çok karışık anlattım durumumu ama umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Merhaba kızlar...
hehe yanlız değilmişim yani. sizi gidi uykucular siziiibenim oğluşum oluyo kumsalcım zeynepcim sizin cinsiyetler ne. acaba cinsiyetle ilgisi varmıdır ki ?
canım benim içini ferah tut öncelikle sakın stres yapma. sakince testlerini yaptır dua et sadece.
canım hafta hesaplamaları şöyle. 17+0 ile 17+6 arası 18. haftan oluyor.
benim ikili test iyi çıkınca 3 lü istemedi doktor.sadece detaylı ultrason yani renkli doppler 4d çekim istemişti. ve çekildiğinde son adete göre 17+1 di benim. doktorun sonuçlarında 17+4 demişti. oda iyi çıktı şükür. başka da bişey istemiyorum dedi doktorum.
sende bol bol dua et miniğine. herşey güzel olacak.
benimki kız teyzesi.... Hormonlarla alakalı yaa....
Ama geceleri falan ben çok zorlanıyorum uyumakta
sıkışıyo zilli....
ayy teyzesi sevsin onuuuu. benim şimdilik gece uyuma sorunum yok da çok sık uyanıyorum. tuvalete felan gidip tekrar uyuyorum. bide bazen tam uyumak için yattığımda başlıyo içerde tepişmeye. o zaman baya bi süre uyuyamıyorum. durduğu zaman uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?