canım sorunumuz yok ama ayakta duramıyorum kasık batmasından yaaa
aşşağı doğru baskı hissediyorum
evt canm bölge gidicem oya hanıma aldım bakalım nasıl memnun kalırım inşallah 1.15 te benim randevum. bende ayın 10 una aldım detaylı için saat 16.45 de seninki saat kaçta haftaya
sanada geçmiş olsun canm dikkat et yorma kendinibnm bebegin esi asagıdaymıs ama normal bi kac haftaya yukarı cıkarmıs kanamada ondan olurmus bnm kanama ona baglı 3 hafta daha dişimi sıkmm lazım
canım bende santafer demir ilacı ve elevit vitamin kullanıyorum. ilgisi varmıdır bilmiyorum ki.ama hergün daha çok şaşırıyorum.maşallah saçlarım hergün daha canlı daha gürgörünüyor. önce çok cılızlaşmıştı.çok az görünüyodu.
arkadaşının bebeğin cinsiyeti ne. ben erkeklerde hamilelikte güzelleşir sonra dökülür diye duymuştum ne kadar doğrudur bilmiyorum da. yengeminde erkek bebeği. benm de öyle.
aman olmasın yaa. ben çok üzülüyorum şimdi göğüslerim böyle olduğu için. karnım olmasa bari.
16.30a canım
kesin tanışırız inşallah
canım benim ben bi 10 gün önce kasıklarımda çok ağrı ve akıntım olduğu için devlet hastanesine gittim...
Orda zaten epudral yok.. Canlı doğuruyosun.
Ben şikeyetlerimi anlatınca doktor beni direkt tahlil falan yapmadan çatala otuturdu ve çatı muayenesi yaptı..
Bu çatı muayenesi 35inci haftadan sonra yapılıyor ve yanlış mayenede suyunu bile patlatabiliyorlar artı beni çatır çatır yırttı adam...
ve bir kadın yan odada doğumu başladı diye beni öyle bıraktı kadına gitti onu doğurttu
ama ben gözaşları içinde dinledim olan bitenleri
kadın bağırıyor
doktor da ne bağırıyosun diye bağırıyor bırakırım seni çıt sesin çıkmıycak diyor
doğum yapan bir kadına ne kadar psikolojik destek veriyorlar gördüm
artı muayene için gelenleri azarlamalar
offff ne vardı pazar akşamını buldunuz hastalanmak için diye hastalara fırça atmalar
yani benim için çok üzücü bir tecrübe oldu
yani devlet ve özel diye bence ayırma... İlgili ve iyi doktor bulmak önemli...
Hee şu da var bütün devlet hastaneleri ve doktorları böyle diye bir şey yok
özeldede gebelik takibini yapıpta doğumuna girmeyen kaprisli doktor çok
çoğu sezeryan yapmayı normalden daha çok seviyor çünkü kolayına geliyor
sezeryanda 10 dk iyşini bitiriyor ve çıkıyor...
Allah bize hayırlı doğumlar yaşatsın ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Neler görücez neler yaşıycaz kimbilir...
İnşallah hen güzellikle mutlulukla hatırlayacağımız anılar kalır, doğumumuzdan....
benimkeler çok dökülüyor
kel kalcam diye korkuyorum...
bnm bebegin esi asagıdaymıs ama normal bi kac haftaya yukarı cıkarmıs kanamada ondan olurmus bnm kanama ona baglı 3 hafta daha dişimi sıkmm lazım
merhaba kısslarr....zeytiiiinnnn
canıımmmmmmm. napıyon bebüşüümmmm. bak heryerde buluşuyorus biiiizzzz
korkma cnm benm olur öyle kasılmalar arada. erkeğim iyi teyzesi.konuşuyo annesiyle. ben konuşunca tepki veriyo artık banaiyi canım..dün akşam biraz korkuttu beni karnım taş gibi oldu..hareket edemedim sanki...zor uyudum ama şimdi biraz daha iyi...pazartesi doktora gidicem bi şey yoktur ama içim rahat olsun...sen beni ben seni buluyoruz nerdeysek:) senin erkekin ne yapıyo annesi...
korkma cnm benm olur öyle kasılmalar arada. erkeğim iyi teyzesi.konuşuyo annesiyle. ben konuşunca tepki veriyo artık bana
aaaa ne güzel tanışırız mutlakademek senden sonra ben gircem hadi bakalım hayırlısı senin adın neydi zeynepmi
evet olabiliyo öyle ağrılar ama rahat edemiyo işte insan...maşallah paşaya...evet bu aylarda duymaya başlıyomuşlar..biraz daha büyüsün daha neler yapacak neler.
bendede ani bel ağrıları ani karında sancı felan oluyo ama çok önemsemiyorum doktor olacak dedi çünkü. rabbim miniklerimizi korusun.
oyy büyüsünler büyüsünler teyzesi hemencik büyüsünlerde doğsunlar
kıslar günayyydınnnn.yine çok güzel bir gün
daha önce yapıldımı hatırlamıyorum ama,hepimiz adımızı ve yaşadığımız ili yazsak güzel olmazmı?birbirimize ismimizle hitap ederiz.
ben başlıyorum
adım:sibel
il : istanbul b.düzü
zaten forum adımdanda anlaşılıyor,kk ya kayıt olduktan sonra isim değişikliği talebinde bulundum ama benim istediğim nicki değilde bunu uygun gördüler bana (BenSibel) damalı şey gibi
olmasın bi şey olmasınamin canımm...evet ya zamnlar geçsin ve bebişler gelsin yanımıza...
yaaaaaaa kızlar benim hep sorularım kaynıyor
bak şimdi kızımla ağlamaya başlarsak..
küstümmm ama ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?