2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
şimdiden alıştırıyorlar bizi
şimdi kıpıdayarak uyutmuyolar
sonrada ağlayarak hehehehe
göbüş ne alemde? çok büyüdümü? çatlak felan var mı?
benm baya çıktı karnım. şimdilik karnımda çatlak yok ama göğsümde çatlaklar oldu.krem kullandığım halde. doktorum mustela önermişti onu kullanıyorum ama göğüsleri kurtaramadık. inşallah karın çatlamaz.

benim kızım olcak bak yine geldi kafayı koysam gidicem

benim kızım olcak bak yine geldi kafayı koysam gidicem

demekki cinsiyetle ilgisi yok bende öyleyim yaa kafamı koysam masada uyuyup kalıcam şimdi. ben bugünde çalışıyorum da. şirketteyim şuan.

ya cnm bişey sorucam. hamilelikte saçlar dökülür derler ya. senn saçların dökülüyo mu?

Selam arkadaşlar kaç gündür doktor hastane araştırmasıydı doğum öyküleriydi kafayı yemek üzereyim. Ya bir kere Allah izin verirse bir sorum çıkmazsa normal doğum düşünüyorum. Ama Epidural istemiyorum çünkü doğum süresini uzatıyormuş. Çağ hastanesi ve Etlik Zübeyde Hanım arasında kalmıştım Zübeyde hanım daha sıcak geldi yorumlara dayanarak. Özel hastaneye güvenemez oldum. gereksiz sezeryanlar doğum sırasında ilgilenmemeler muayanehanede hastası olduğu için bakmamalar filan.Allahım herşeyin hayırlısın versin.Sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah.

benim hamilelik öncesinde başlamıştı zaten şu anda da dökülüyor ama çok değil fakat ben novocrin şampuan ve losyon kullanıyorum hamilelikten sonra da minoxil kullanıcam

herşey olacağına varıyo arkadaşım hiç canını sıkma şimdiden bak ben daha şehire bile karar vermedim ama öncesinde karar verip de taa nerelerde doğum yapanları gördüm ben kısmet meselesi

benim hamilelik öncesinde başlamıştı zaten şu anda da dökülüyor ama çok değil fakat ben novocrin şampuan ve losyon kullanıyorum hamilelikten sonra da minoxil kullanıcam

benim bi arkadaşım hamile kaldığında saçların dökülmücek hiç demiştii onun öyle olmuş bende bekliyorum acaba ne zamn durcak diyee:))) yatak inanılmaz saçç başımı koyduğum yer çok kötüü valla

novocrini dene losyonla şampuan 50 tlye satılıyo çok etkili doktor tvsiyesi

slm hamişler nabersiniz bakalım ben uzun zamandır girip birşeyler yazamadım ama akşamları cepten girip tüm özeti okuyodum benim bugün doktor randevum var heyecanlıyım 3 hafta oldu görmeyeli ama özledim işte haftaya da bir değişiklik olmassa detaylı için randevu aldım umarım herşey yolundadır. ya kızlar benimde belim çok ağrıyo ya gece bir sağa bir sola dönmekten sabaha kadar uyuyamıyorum şimdiden böyleyse 8-9 aylıkken bana uyku haram allah yardımcımız olsun bide benimki gecede çok hareketli oda hiç uyutmuyor yaramaz saat 1 de randevum oradanda alışverişe gitcez kocişle akşam fırsat bulursam tekrar girerim

ya kızlar ben acayipim bu konuda sanırım. benim saçlarım hamilelikten önce hatta bikaç yıldır acayip dökülüyodu.hatta üzülüyodum hamilelikte kel kalıcam diye. ama aksine saçlarımın dökülmesi çok çok azaldı ve minik minik saç dolmuş kafamda.saçlarım çıkıyoooo çok seviniyorum.
ama yengeminde öyle olmuş da doğumdan sonra çok fina dökülmüş.

demmekki benim arkadaşta senin gibiydii ama acaba içtiğimiz ilçalarla alakalı olabilirmiki mesela ben demir hapı kullanmıyorum sadece ferrevit içiyorum demir hapı falan etkili oluyomukii sadece bi fikir benimkisi tabii mutlaka mantıklı açıklaması vardırr

büyüdü bayağı var canım
ama çatlak hissetmedim daha
bebe yağı kullanıyorum her duştanr sonra
inşallah çatlamayız

canım benim ben bi 10 gün önce kasıklarımda çok ağrı ve akıntım olduğu için devlet hastanesine gittim...
Orda zaten epudral yok.. Canlı doğuruyosun.
Ben şikeyetlerimi anlatınca doktor beni direkt tahlil falan yapmadan çatala otuturdu ve çatı muayenesi yaptı..
Bu çatı muayenesi 35inci haftadan sonra yapılıyor ve yanlış mayenede suyunu bile patlatabiliyorlar artı beni çatır çatır yırttı adam...
ve bir kadın yan odada doğumu başladı diye beni öyle bıraktı kadına gitti onu doğurttu
ama ben gözaşları içinde dinledim olan bitenleri
kadın bağırıyor
doktor da ne bağırıyosun diye bağırıyor bırakırım seni çıt sesin çıkmıycak diyor
doğum yapan bir kadına ne kadar psikolojik destek veriyorlar gördüm
artı muayene için gelenleri azarlamalar
offff ne vardı pazar akşamını buldunuz hastalanmak için diye hastalara fırça atmalar
yani benim için çok üzücü bir tecrübe oldu

yani devlet ve özel diye bence ayırma... İlgili ve iyi doktor bulmak önemli...
Hee şu da var bütün devlet hastaneleri ve doktorları böyle diye bir şey yok

özeldede gebelik takibini yapıpta doğumuna girmeyen kaprisli doktor çok
çoğu sezeryan yapmayı normalden daha çok seviyor çünkü kolayına geliyor
sezeryanda 10 dk iyşini bitiriyor ve çıkıyor...

Allah bize hayırlı doğumlar yaşatsın ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Neler görücez neler yaşıycaz kimbilir...
İnşallah hen güzellikle mutlulukla hatırlayacağımız anılar kalır, doğumumuzdan....

benimkeler çok dökülüyor
kel kalcam diye korkuyorum...

canım bende santafer demir ilacı ve elevit vitamin kullanıyorum. ilgisi varmıdır bilmiyorum ki.ama hergün daha çok şaşırıyorum.maşallah saçlarım hergün daha canlı daha gürgörünüyor. önce çok cılızlaşmıştı.çok az görünüyodu.
arkadaşının bebeğin cinsiyeti ne. ben erkeklerde hamilelikte güzelleşir sonra dökülür diye duymuştum ne kadar doğrudur bilmiyorum da. yengeminde erkek bebeği. benm de öyle.

büyüdü bayağı var canım
ama çatlak hissetmedim daha
bebe yağı kullanıyorum her duştanr sonra
inşallah çatlamayız

aman olmasın yaa. ben çok üzülüyorum şimdi göğüslerim böyle olduğu için. karnım olmasa bari.

canımmmm bölgeye mi gitçen
bende 3te gidicem oraya
detaylı için ben 10 aralığa randevu aldım...

canımmmm bölgeye mi gitçen
bende 3te gidicem oraya
detaylı için ben 10 aralığa randevu aldım...

evt canm bölge gidicem oya hanıma aldım bakalım nasıl memnun kalırım inşallah 1.15 te benim randevum. bende ayın 10 una aldım detaylı için saat 16.45 de seninki saat kaçta haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…