göbüş ne alemde? çok büyüdümü? çatlak felan var mı?şimdiden alıştırıyorlar bizi
şimdi kıpıdayarak uyutmuyolar
sonrada ağlayarak hehehehe
hehe yanlız değilmişim yani. sizi gidi uykucular siziiibenim oğluşum oluyo kumsalcım zeynepcim sizin cinsiyetler ne. acaba cinsiyetle ilgisi varmıdır ki ?
canım benim içini ferah tut öncelikle sakın stres yapma. sakince testlerini yaptır dua et sadece.
canım hafta hesaplamaları şöyle. 17+0 ile 17+6 arası 18. haftan oluyor.
benim ikili test iyi çıkınca 3 lü istemedi doktor.sadece detaylı ultrason yani renkli doppler 4d çekim istemişti. ve çekildiğinde son adete göre 17+1 di benim. doktorun sonuçlarında 17+4 demişti. oda iyi çıktı şükür. başka da bişey istemiyorum dedi doktorum.
sende bol bol dua et miniğine. herşey güzel olacak.
benim kızım olcak bak yine geldi kafayı koysam gidicem
demekki cinsiyetle ilgisi yokbende öyleyim yaa kafamı koysam masada uyuyup kalıcam şimdi. ben bugünde çalışıyorum da. şirketteyim şuan.
ya cnm bişey sorucam. hamilelikte saçlar dökülür derler ya. senn saçların dökülüyo mu?
Selam arkadaşlar kaç gündür doktor hastane araştırmasıydı doğum öyküleriydi kafayı yemek üzereyim. Ya bir kere Allah izin verirse bir sorum çıkmazsa normal doğum düşünüyorum. Ama Epidural istemiyorum çünkü doğum süresini uzatıyormuş. Çağ hastanesi ve Etlik Zübeyde Hanım arasında kalmıştım Zübeyde hanım daha sıcak geldi yorumlara dayanarak. Özel hastaneye güvenemez oldum. gereksiz sezeryanlar doğum sırasında ilgilenmemeler muayanehanede hastası olduğu için bakmamalar filan.Allahım herşeyin hayırlısın versin.Sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah.
benim hamilelik öncesinde başlamıştı zaten şu anda da dökülüyor ama çok değil fakat ben novocrin şampuan ve losyon kullanıyorum hamilelikten sonra da minoxil kullanıcam
benim bi arkadaşım hamile kaldığında saçların dökülmücek hiç demiştii onun öyle olmuş bende bekliyorum acaba ne zamn durcak diyee:))) yatak inanılmaz saçç başımı koyduğum yer çok kötüü valla
novocrini dene losyonla şampuan 50 tlye satılıyo çok etkili doktor tvsiyesi
benim hamilelik öncesinde başlamıştı zaten şu anda da dökülüyor ama çok değil fakat ben novocrin şampuan ve losyon kullanıyorum hamilelikten sonra da minoxil kullanıcam
benim bi arkadaşım hamile kaldığında saçların dökülmücek hiç demiştii onun öyle olmuş bende bekliyorum acaba ne zamn durcak diyee:))) yatak inanılmaz saçç başımı koyduğum yer çok kötüü valla
ya kızlar ben acayipim bu konuda sanırım. benim saçlarım hamilelikten önce hatta bikaç yıldır acayip dökülüyodu.hatta üzülüyodum hamilelikte kel kalıcam diye. ama aksine saçlarımın dökülmesi çok çok azaldı ve minik minik saç dolmuş kafamda.saçlarım çıkıyooooçok seviniyorum.
ama yengeminde öyle olmuş da doğumdan sonra çok fina dökülmüş.
göbüş ne alemde? çok büyüdümü? çatlak felan var mı?
benm baya çıktı karnım. şimdilik karnımda çatlak yok ama göğsümde çatlaklar oldu.krem kullandığım halde. doktorum mustela önermişti onu kullanıyorum ama göğüsleri kurtaramadık. inşallah karın çatlamaz.
Selam arkadaşlar kaç gündür doktor hastane araştırmasıydı doğum öyküleriydi kafayı yemek üzereyim. Ya bir kere Allah izin verirse bir sorum çıkmazsa normal doğum düşünüyorum. Ama Epidural istemiyorum çünkü doğum süresini uzatıyormuş. Çağ hastanesi ve Etlik Zübeyde Hanım arasında kalmıştım Zübeyde hanım daha sıcak geldi yorumlara dayanarak. Özel hastaneye güvenemez oldum. gereksiz sezeryanlar doğum sırasında ilgilenmemeler muayanehanede hastası olduğu için bakmamalar filan.Allahım herşeyin hayırlısın versin.Sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah.
demekki cinsiyetle ilgisi yokbende öyleyim yaa kafamı koysam masada uyuyup kalıcam şimdi. ben bugünde çalışıyorum da. şirketteyim şuan.
ya cnm bişey sorucam. hamilelikte saçlar dökülür derler ya. senn saçların dökülüyo mu?
demmekki benim arkadaşta senin gibiydii ama acaba içtiğimiz ilçalarla alakalı olabilirmiki mesela ben demir hapı kullanmıyorum sadece ferrevit içiyorum demir hapı falan etkili oluyomukii sadece bi fikir benimkisi tabii mutlaka mantıklı açıklaması vardırr
büyüdü bayağı var canım
ama çatlak hissetmedim daha
bebe yağı kullanıyorum her duştanr sonra
inşallah çatlamayız
slm hamişler nabersiniz bakalım ben uzun zamandır girip birşeyler yazamadım ama akşamları cepten girip tüm özeti okuyodumbenim bugün doktor randevum var heyecanlıyım 3 hafta oldu görmeyeli ama özledim işte haftaya da bir değişiklik olmassa detaylı için randevu aldım umarım herşey yolundadır. ya kızlar benimde belim çok ağrıyo ya gece bir sağa bir sola dönmekten sabaha kadar uyuyamıyorum şimdiden böyleyse 8-9 aylıkken bana uyku haram allah yardımcımız olsun bide benimki gecede çok hareketli oda hiç uyutmuyor yaramaz saat 1 de randevum oradanda alışverişe gitcez kocişle akşam fırsat bulursam tekrar girerim
slm canm nasıl gidiyor hamişlik
canımmmm bölgeye mi gitçen
bende 3te gidicem oraya
detaylı için ben 10 aralığa randevu aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?