bende hiç şişle örgü yapmayı bilmiyorum...tığ biliyorum, banyo lifi dantel falan..
Bende ip aldım banyo lifi yaptım...şimdide battaniye yapıorum..çok basit bişi buldum internetten..öle bişi istersen akşam eve gidince koyarım.
Yani sırf oyalanmak için bide ellerimle ona bişi yapmak istediğim için
Ama şişle yapılan şeyleri bilemem
ben bildiydim zaten bebem.
Sende o azmi görüom ben
olur canım battaniye de olur, çok sevinirim koyarsan, şişte olur tığda yeterki kolay olsun. Battaniyeyle başlayıp, hastane çıkışına kadar öreriz belki :)
cnm bende mesela 22w1d görünyo ya..22 hafta bitti 23. haftanın 1. günündeyim demek..petunyapet sen nasıl hesaplıyosun ben anlamadım ben şimdi 20. haftama yeni girmedim mi? yarın 20. haftamın ilk gunu olmuyo mu yani?
koyarım cnm şimdi çıkıyorum..evdeki pc den ekleyemiyorum kk ya resim..pzt ekleyebilirim anca amaolur canım battaniye de olur, çok sevinirim koyarsan, şişte olur tığda yeterki kolay olsun. Battaniyeyle başlayıp, hastane çıkışına kadar öreriz belki :)
:'( bunalıma giricem..
kıslar benimde ne zamandır akıntım var gerçi hamilelik önceside heep akıntım olmuştur ya neyse:26:
şimdiki akıntım biraz koyu sarı ,sulu değil fazla,kokmuyor,kasık ağrım yok ve wc ye gidince ağrı yapmıyor. 2 dir doktora gidince unutuyorum söylemeyi,evdende arasam görmeden bişey diyemez.
sizce bu benim akıntı normalmi?
cnm bende mesela 22w1d görünyo ya..22 hafta bitti 23. haftanın 1. günündeyim demek..
20+0 da 20. haftanın son günü demek..
koyarım cnm şimdi çıkıyorum..evdeki pc den ekleyemiyorum kk ya resim..pzt ekleyebilirim anca ama
girme bunalıma, çıkaramam çünki, gidiom şimdi...1 saate evde olurum akşam hafta sonu moduma göre ya girerim ya girmem..pzt bekle terapi için..
mucukkssssii hafta sonları
canım saana örgu dergilerini tavsiye ediyorum. cok acıklayıcı oluyolar. 20 ilmekle basla, 2 sıra duz,3 sıra ters ör falan :) surdan söyle kes burdan böyle artır die daha rahat anlarsın..
benim baktığım dergiler ileri düzey örgücüler içindi o zaman ama örüp bir şeyler fikirlerinize sunucam mutlaka :) hiç bir şey öremeyip yeni doğmuş bebeğe atkı örersem hiç şaşmayın :) Petunya'cım pazartesi koyarsın önemli değil, şimdiden teşekkürler, başka kolay örgü önerileriniz örnekleriniz varsa görmeyi çok isterim..
teşekkürlercanım dr.lar herseye normal diyolar ama onlar dr ben sadece yasadıgımı anlatabilriim. benimde aynı dedigin gibiydi hep akıntım vardı hamilelikte de vardı. gun hafif yanma ve kasıntı oldu ama cok hafif bende aldırmadım sonra dedigin gibi akıntının kıvamı yogunlastı sarı oldu yine normal die dusundum en son wc gittiğimde turuncuyla sutlu kahve arası garip bi renkti. dru aradım bana fitil kullanır mısın dedi konustuktan sonra msjla fitilin adını attı aldım kullandım ertesi gun kanamam oldu ama kıpkırmızı kan degil fittille alakalı enfekssiyon aktı yani acile gidince öğrendik. bi ihtimalde fitili koyarken zedelemiş olabilirmşim içeriyi. cunku içerisi su an en hassas doneminde damarlar genişlemiş ve kanamaya meyilliymiş. 3 gece fitili kullandım şimdi gram akıntım yok :) mutluyum.. kafana takana kadar ara sor druna. illaki bişi önericektir yada seni aydınlatacaktır..
arkadaşım nasıl vurundun ya ben ikinci dozu vurunamadım çünkü sağlık bakanlığı toplatmış dışardan al deiler parayla yine olmadı eczaneler bu aşıyı sipariş veremiyomuş çünkü sağlık bakanlığı kaldırmış
ben öyle bişey duymadım hiç sağlık ocağına her ay kontrol için gidiyorum zaten aşın var dedi ve vuruldum 1 ay sonra yine var...
hemoglobin birim kandaki demir oranıdır ve bunun için 11 çok normal ancak bebeğin ihtiyaçları arttıkça değerlerin düşecektir ben 1 aydır kullanıyorum demir ilacı hiç yükselmedi dedim doktora o da ama kullanmasaydın düşecekti en azından düşmedi dedi
bir de demir deposu var ki adı ferritin sadece hemoglobine bakmamak lazım buna da bakılacak hemoglobin normalken bu düşük olabilir ve de dediğim gibi şu an normal ama bebeğin ihtiyacı arttıkça düşebilir o zaman demir şurupları içersin ki onlar acayip iğrenç
22 ve 23 haftalıklar kaç kilo aldınız ben bayadır korkudan tartılamıyom
iyide zinnat çok ağır bir antibiyotik yaaa
nasıl verdiler sana bu ilacı
bende kronik bronşit var soğuk alğınlığım iltihabi durumum çok ilerlediği anda dotor bana yazıyor bu antibiyotği mesela
15 gün geçmeyen griplerimde enfeksiyonlu durumlarımda falan....
tövbee tövbee nasıl yazdılar yaaa
ben çok aldım yazmaya bile korkuyorum( 21 haftalık hamileyim şuan tam 9 kilo aldım...
Kısslar biz geldik acilden. korktuğum gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. yarın sabah kendi doktoruma gideceğim. randevular da dolu artık sıra alıp kapısında bekleyeceğim sıra gelsin diye( acildeki doktor İnceptum verdi antibiyotik olarak. sizce kullanayım mı yoksa yarını bekleyip doktorum nederse onu mu yapayım? ilerler mi diye mi korkuyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?