2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

olur canım battaniye de olur, çok sevinirim koyarsan, şişte olur tığda yeterki kolay olsun. Battaniyeyle başlayıp, hastane çıkışına kadar öreriz belki :)

olur canım battaniye de olur, çok sevinirim koyarsan, şişte olur tığda yeterki kolay olsun. Battaniyeyle başlayıp, hastane çıkışına kadar öreriz belki :)

canım saana örgu dergilerini tavsiye ediyorum. cok acıklayıcı oluyolar. 20 ilmekle basla, 2 sıra duz,3 sıra ters ör falan :) surdan söyle kes burdan böyle artır die daha rahat anlarsın..

petunyapet sen nasıl hesaplıyosun ben anlamadım ben şimdi 20. haftama yeni girmedim mi? yarın 20. haftamın ilk gunu olmuyo mu yani?
cnm bende mesela 22w1d görünyo ya..22 hafta bitti 23. haftanın 1. günündeyim demek..
20+0 da 20. haftanın son günü demek..
koyarım cnm şimdi çıkıyorum..evdeki pc den ekleyemiyorum kk ya resim..pzt ekleyebilirim anca ama
:'( bunalıma giricem..

girme bunalıma, çıkaramam çünki, gidiom şimdi...1 saate evde olurum akşam hafta sonu moduma göre ya girerim ya girmem..pzt bekle terapi için..

mucukkssss ii hafta sonları

Kızlar bende çarşamba günü doktora sordum tuvalette karnıma ağrı giriyor diye . O da test istemedi enfeksiyondur dedi. Toz bir ilaç verdi tek kullanımlık. Tok karna yatarken içtim. Sabaha kadar tuvalete çıkma ii bi içini temizler dedi. Rahatladım sanki.

hadi güle güle iyi tatiller..

canım dr.lar herseye normal diyolar ama onlar dr ben sadece yasadıgımı anlatabilriim. benimde aynı dedigin gibiydi hep akıntım vardı hamilelikte de vardı. gun hafif yanma ve kasıntı oldu ama cok hafif bende aldırmadım sonra dedigin gibi akıntının kıvamı yogunlastı sarı oldu yine normal die dusundum en son wc gittiğimde turuncuyla sutlu kahve arası garip bi renkti. dru aradım bana fitil kullanır mısın dedi konustuktan sonra msjla fitilin adını attı aldım kullandım ertesi gun kanamam oldu ama kıpkırmızı kan degil fittille alakalı enfekssiyon aktı yani acile gidince öğrendik. bi ihtimalde fitili koyarken zedelemiş olabilirmşim içeriyi. cunku içerisi su an en hassas doneminde damarlar genişlemiş ve kanamaya meyilliymiş. 3 gece fitili kullandım şimdi gram akıntım yok :) mutluyum.. kafana takana kadar ara sor druna. illaki bişi önericektir yada seni aydınlatacaktır..

canım saana örgu dergilerini tavsiye ediyorum. cok acıklayıcı oluyolar. 20 ilmekle basla, 2 sıra duz,3 sıra ters ör falan :) surdan söyle kes burdan böyle artır die daha rahat anlarsın..

benim baktığım dergiler ileri düzey örgücüler içindi o zaman ama örüp bir şeyler fikirlerinize sunucam mutlaka :) hiç bir şey öremeyip yeni doğmuş bebeğe atkı örersem hiç şaşmayın :) Petunya'cım pazartesi koyarsın önemli değil, şimdiden teşekkürler, başka kolay örgü önerileriniz örnekleriniz varsa görmeyi çok isterim..

Converse Patik Yapılışı (Resimli Anlatımlı)

biraz ugrasınca bu cok basit bi model ve ustunde bi kaç degişiklikle farklı patiklerde yapabilirsin..

teşekkürler
benim doktor cmt çalışmıyor
pazartesi bi ara gideyim

ben öyle bişey duymadım hiç sağlık ocağına her ay kontrol için gidiyorum zaten aşın var dedi ve vuruldum 1 ay sonra yine var...

ben öyle bişey duymadım hiç sağlık ocağına her ay kontrol için gidiyorum zaten aşın var dedi ve vuruldum 1 ay sonra yine var...

bende duymadım ayrıca saglık bakanlıgınca gerekli duyulan bi aşı ve burda hemen hemen hepimizin olduk aşımızı. ben daha 10 gun önce oldum gelmişken aşınıda yapalım dedi hemşirem. sen onu bi araştır gebelere gerekli oldugu söylenen bi aşı..

anladım cnm tşkrler açıklaman için...

Canım sağlık ocağında ki aile hekimi yazdı işde bu kadar sacmalık pratisyen ne anlar zaten diyip ben kendi doktorum olan kadın dogum uzmanım ne derse onu yaptım zaten

Kısslar biz geldik acilden. korktuğum gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. yarın sabah kendi doktoruma gideceğim. randevular da dolu artık sıra alıp kapısında bekleyeceğim sıra gelsin diye ( acildeki doktor İnceptum verdi antibiyotik olarak. sizce kullanayım mı yoksa yarını bekleyip doktorum nederse onu mu yapayım? ilerler mi diye mi korkuyorum da

canım dr.unun cep numarası yok mu neden arayıp sormuyosun ben aklıma ne takılsa arıyorum sagolsun yardımcı oluyor. arayıp bi sor bakalım kullan deerse gecikmeden kullanırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…