2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sarı veya yeşil akıntı olmadığı sürece akıntı normaldir eğer sarıysa ve zamanla da kaşıntıya sabep oluyorsa mantardır hamilelerde oldukça sık rastlanır ve travozol kremle geçer

geçmiş olsun canım.bence doktorunu bekle yarına.sonuçta uzman o .

canım dr.unun cep numarası yok mu neden arayıp sormuyosun ben aklıma ne takılsa arıyorum sagolsun yardımcı oluyor. arayıp bi sor bakalım kullan deerse gecikmeden kullanırsın..

hayır canmm numarası yok. ben özel muayanehanesine gtmiyorum. özel bir hastanenede çalışıyor hastaneye gidiyorum. öyle olunca da arayamıyorum kasılıyorum ben ya.. gündüzleri hastaneyi arayıp o şekilde görüşüyorum ama akşamları kalıyorum böyle ortada..

ben converse patik yaptım,şimdi de bunun kırmızısını yapıyorum
dilsahh,geçmiş olsun tatlım,umarım çabuk geçer
kendi doktoruna bi görün bence

Son düzenleme:
ipekkelebek bak canım biz burdayız sen yoksun :)

kendimi alışverişe kaptırdım:) lcw nn sitesinden bikaç bşey aldım oğluşuma,herkes bekle daha erken diyodu ama yeter dayanamadım,çok güzel şeyler vvarrrrr.buarada ben buün tartıldım 21. haftadayım ama hiç kilo almadım,gerçi zaten kiloluyum.67 ile hamile kaldım hala aynıyımmm:)

e tamam işte bende özel hastaneye gidiyorum dr kartını verdi istedigin zman ara dedi bu söledigine pişman ediyorum bende :) 11880 ara al num cekinme sor yada yarını bekle kullanma ilacı bakalım ne diyecek

niden sitesinden alıyosun ki cnm:26:sana yakın lcw yokmu?

çok güzelllll,güle güle giysin inşallahh.ben örgü beceremiyorum yabecerikli birine ördüreyim bende.kaynanacım gibi:)

inan bende beceremem,herkes şaşırdı bunu ördüğümde
ama bebeğim için bişeyler yapmak istedim,1 günde bitiyo zaten kasmadan

e tamam işte bende özel hastaneye gidiyorum dr kartını verdi istedigin zman ara dedi bu söledigine pişman ediyorum bende :) 11880 ara al num cekinme sor yada yarını bekle kullanma ilacı bakalım ne diyecek

ay yok be ne kartı adam başını kaşıyamıyo hasta onu bırakınca seviniyodur eminim :)) benm oturduğum ilçede 2 özel hastane var ikisinde de birer tane doktor var. böyle olunca tıklım tıklım oluyo devlet hastanesinden farkı kalmıyo valla.. bi sermaye yapayım kadın doğum hastanesi açacam buraya:)))

Eki Görüntüle 300284
ben converse patik yaptım,şimdi de bunun kırmızısını yapıyorum
dilsahh,geçmiş olsun tatlım,umarım çabuk geçer
kendi doktoruna bi görün bence

çok teşekkür ederim canım yarn sabah gideceğm doktora. bu arada ellerine sağlık çok güzeller. nasıl beceriyorsun ya ben hiç anlamam artık anneanne babaanne ne yaparsa onu giyecek kızım..

Slm kızlar, ben de bebişime yelek örmek istiyorum tığ işi olcak kız yeleği olcak ve modelide açık açık anlatılcak, biraz acemiyim de... çok şey mi istedim bilmiyorum ama, bileniniz vardır belki net adresi falan,

niden sitesinden alıyosun ki cnm:26:sana yakın lcw yokmu?

inan bende beceremem,herkes şaşırdı bunu ördüğümde
ama bebeğim için bişeyler yapmak istedim,1 günde bitiyo zaten kasmadan

lcw ye baktım ama bedenleri yoktu,istdiklerimde bitmişti.bizimilçede yok ile gidiyoz alış verişe.o da ayda bir ya imreniyorum izmirde,istanbulda falan yaşayanlara.bazı markalardan bahsediyolar burda adını bilmiyolar.

lcw ye baktım ama bedenleri yoktu,istdiklerimde bitmişti.bizimilçede yok ile gidiyoz alış verişe.o da ayda bir ya imreniyorum izmirde,istanbulda falan yaşayanlara.bazı markalardan bahsediyolar burda adını bilmiyolar.

ben de şimdi siteye baktım çok güzel şeylwr var. ve gerçekten pazarla aynı fiyat. bu arada neler aldın canm? zıbın tarzında mı alıyorsun yoksa pijama falan da aldın mı? etekler elbiseler bile var 1-3 ay için. kullanışlı olur mı ki?

Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım, Menzil'in eklediği linkte de güzel anlatılmış yapmayı denicem ben de, pek güvenmesemde kendime :)
yaparsın sen yaparsınipragazzzz
sen nerde yaşıyosun canım (dağda mı der gibi oldu) görev içinmi?
Ah canııııııııım o sadece dediklerini ben ilk kez duyuyorum:)) Senn kocan oyun mu oynuyo yine hayırdır? akşamları takılmaya başladın:)

yok tatlım,mesaide bugün..
bende biraz bilgisayarda wakit öldürüyodum
birazdan kalkıp yemeğini hazırlarım o da gelir zaten...
yarın ewlilik yıldönümümüz eğer bi planı yoksa ki pek güvenemiorum kendisine,biriii beni tutsuunnn

bu arada dilsahh,yazıyosun google'a tekli trabzan die sana nasıl yapacağını şema ile anlatıyolar..basit ama istek meselesi,bende çok üşenirim örgü işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…