kıslar benimde ne zamandır akıntım var gerçi hamilelik önceside heep akıntım olmuştur ya neyse:26:
şimdiki akıntım biraz koyu sarı ,sulu değil fazla,kokmuyor,kasık ağrım yok ve wc ye gidince ağrı yapmıyor. 2 dir doktora gidince unutuyorum söylemeyi,evdende arasam görmeden bişey diyemez.
sizce bu benim akıntı normalmi?
Kısslar biz geldik acilden. korktuğum gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. yarın sabah kendi doktoruma gideceğim. randevular da dolu artık sıra alıp kapısında bekleyeceğim sıra gelsin diye( acildeki doktor İnceptum verdi antibiyotik olarak. sizce kullanayım mı yoksa yarını bekleyip doktorum nederse onu mu yapayım? ilerler mi diye mi korkuyorum da
canım dr.unun cep numarası yok mu neden arayıp sormuyosun ben aklıma ne takılsa arıyorum sagolsun yardımcı oluyor. arayıp bi sor bakalım kullan deerse gecikmeden kullanırsın..
ipekkelebek bak canım biz burdayız sen yoksun :)
Eki Görüntüle 300284
ben converse patik yaptım,şimdi de bunun kırmızısını yapıyorum
dilsahh,geçmiş olsun tatlım,umarım çabuk geçer
hayır canmm numarası yok. ben özel muayanehanesine gtmiyorum. özel bir hastanenede çalışıyor hastaneye gidiyorum. öyle olunca da arayamıyorum kasılıyorum ben ya.. gündüzleri hastaneyi arayıp o şekilde görüşüyorum ama akşamları kalıyorum böyle ortada..
kendimi alışverişe kaptırdım:) lcw nn sitesinden bikaç bşey aldım oğluşuma,herkes bekle daha erken diyodu ama yeter dayanamadım,çok güzel şeyler vvarrrrr.buarada ben buün tartıldım 21. haftadayım ama hiç kilo almadım,gerçi zaten kiloluyum.67 ile hamile kaldım hala aynıyımmm:)
çok güzelllll,güle güle giysin inşallahh.ben örgü beceremiyorum yabecerikli birine ördüreyim bende.kaynanacım gibi:)
e tamam işte bende özel hastaneye gidiyorum dr kartını verdi istedigin zman ara dedi bu söledigine pişman ediyorum bende :) 11880 ara al num cekinme sor yada yarını bekle kullanma ilacı bakalım ne diyecek
Eki Görüntüle 300284
kendi doktoruna bi görün bence
çok teşekkür ederim canım yarn sabah gideceğm doktora. bu arada ellerine sağlık çok güzeller. nasıl beceriyorsun ya ben hiç anlamamartık anneanne babaanne ne yaparsa onu giyecek kızım..
Eki Görüntüle 300284
kendi doktoruna bi görün bence
niden sitesinden alıyosun ki cnm:26:sana yakın lcw yokmu?
inan bende beceremem,herkes şaşırdı bunu ördüğümde
ama bebeğim için bişeyler yapmak istedim,1 günde bitiyo zaten kasmadan
Converse Patik Yapılışı (Resimli Anlatımlı)
bende anlamam canım,sadece tekli trabzan ve sık iğneyi biliyorsan anlatımla yapıyosun işte...güzel bişi çıktı bende kendime inanamadım
lcw ye baktım ama bedenleri yoktu,istdiklerimde bitmişti.bizimilçede yok ile gidiyoz alış verişe.o da ayda birya imreniyorum izmirde,istanbulda falan yaşayanlara.bazı markalardan bahsediyolar burda adını bilmiyolar.
yaparsın sen yaparsınÇok güzel olmuş ellerine sağlık canım, Menzil'in eklediği linkte de güzel anlatılmış yapmayı denicem ben de, pek güvenmesemde kendime :)
sen nerde yaşıyosun canım (dağda mı der gibi oldulcw ye baktım ama bedenleri yoktu,istdiklerimde bitmişti.bizimilçede yok ile gidiyoz alış verişe.o da ayda birya imreniyorum izmirde,istanbulda falan yaşayanlara.bazı markalardan bahsediyolar burda adını bilmiyolar.
Ah canııııııııım o sadece dediklerini ben ilk kez duyuyorum:)) Senn kocan oyun mu oynuyo yine hayırdır? akşamları takılmaya başladın:)
bu arada dilsahh,yazıyosun google'a tekli trabzan die sana nasıl yapacağını şema ile anlatıyolar..basit ama istek meselesi,bende çok üşenirim örgü işine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?