2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

annenden duymuş olabilirsin cnm, forumda bu konuya hiç parmak basmadık sanırım.
yani yapılabilir biş..sonuçta zeytinyağı her derde deva..

alemsi nefrazen yaa...ben o ters U şeklindeki yastıklarda fln rahat rahat edemem,benim yastıım pofuduk kabarık yımşak olmalıı
merak etme bu da yumuşacık ve pofuduk ben mide ekşimesine karşı bi pofuduk da tepesine ekliyorum değmeyin keyfime

kızlar yaaa benim oğlumun isim ihtimaline neden kimse yorum yapmamış

bence kenan karizmatik bi isim düşünsene sınıf arkadaşları içinde böle bi ağırlığı olur ke-nan!

ben de dün sahra nil düşündüm kızıma ama eşim suratıma öle bi baktı ki kendimi salak gibi hissettim
miraç, sahra, nil, melis, asya...
ayşe nil
elif nil

ooof ne zormuş, anneme çocukluğumdan beri derim bana danışmadan hakkımda aldığınız tek %100 doğru mantıklı karar adım. tebrik ediyorum zor iş başarmışsınız diye, şimdi kızım da bana teşekkür etsin istiyorum ama nasıl???

hıhh,niye denmesinmişşş
ben oğlumun adını kaan koydum,kaan deniyorda kenan niye denmesin
kabul,biraz ağır abi,delikanlı ismi amaa o da deli yürekten ötürü beaa

bayansuya katılyorum..bende öle yazılara denk geldim..ama dr umda en başta söylemişti..alınması gereken kilo senin şu andaki mevcut kilonla çok ilgili die..
ben 73 kiloydum, maşallah dedi:))) max. 9-12 arası almam gerektiğini söyledi...
yani 9 bana göre normaldirde sen 60 kilosundur sana göre 15 normaldir..
sonra verebileceğini düşündüğün sürece kilo alınabilir bence..
ben 10 kilo alsam veririrmde, 15 alsam veremezmişim gibi gelio...
çünkü ömrümde gayrek edipte 2 gr vermişliğim yok..

annenden duymuş olabilirsin cnm, forumda bu konuya hiç parmak basmadık sanırım.
yani yapılabilir biş..sonuçta zeytinyağı her derde deva..

hı tabi ki bizim orada eli kolu bacağı ağrıyan zeytinyağını ısıtıp sıcak sıcak ağrıyan yere masaj yapar sonra da sarar o bölgeyi bişeyciği kalmaz mesela..
saça başa sürülür bakım niyetine.. ellere sürülür kuruluk için limonla birlikte.. kabız olunca içilir direk.. ne bilem işte.. dediğin gibi her bişeyi faydalı mucize bi bitki.. sen de şanslısın saf zeytinyağı konusunda.. kayınpederin gönderiyordur en saflarından.. ay kayınpederin dedim dee.. kızın olacağını duyunca ne tepki verdi petuş peder bey..

bugünki ikinci kahvemi içmeli miyim??? çoooook koktu miss gibi kahve bea.... oğluşum kızar mı bana anne beni kafein manyağı yaptın diye... kızmasın yaaa....

kk_bayansu teşekkür ederim ayrıntılı bilgi için
ben de aslında çok takmıyordum zaten çok da almamıştım
yalnız geçen aydan bu yana 4 kilo almış olmam
ben nereye gidiyorum sorusunu beraberinde getirdi

unutamıyom o karıyı petuşşşş normal doğumdan soğutan tek sebep o karı beni şaka şaka
kalsiyum ve vitamin açısından tam bana göre bu menüü bu arada mandalinaya doyamıyorum ben yaaaaaaaaaaaaa

canım benim kasıklarımda sancılar bacaklarımda kramplar oluyordu
dr a sordum magnezyum eksikliğinden oluyormuş
hap verdi

canım evet o bacak ve kalçadaki ağrılar kramplar bende hala var magnezyum bende kullanıyorum ama bu dediğim göbüşte tam böle ara ara sancı şeklinde sanki normalmiki acep

merak etme bu da yumuşacık ve pofuduk ben mide ekşimesine karşı bi pofuduk da tepesine ekliyorum değmeyin keyfime

ohhh walla,zaten öğleden sonra kalkmandan belli rahatlığın yafrım..bende bugün 6:30 da kalktım,mutfağı komple yıkadım sayılır,evide temizledim wakit geçmek bilmedi bugün

evet cnm ya..şimdi kayınvalidem geldi ya dedim anne sakın z.yağı getirme hala bitiremedim..bu arada kendi annem göndermiş koliyle..k.peder zaten kendi yapıo..çok şükür hiç eksilmio..bende artık nerdeyse hiç başka yağ kullanmıorum..

cnm dün yöneticim diodu oğlunun kulağı ağrımuş..dedim annem biz küçükken kulağımız ağrıyınca zeytinyağının içine sarımsak koyradı, onuda ateşde kızdırırdı biraz, sonra soğutup kulağımıza dökerdi..biz mışıl mışıl uyurdukkk..kadın şok geçirdi

cnm ya bayramda yanına gittik..eve kalorifer döşetmiş ben gidiorum üşimim die..dio şimdi evi baştan sona yaptırcam torunu yanıma gönderince rahat etsin istiorum dio:))herkes dio ne kadar sevinio baba bi biseniz..herkese söylüyomuş kız torunum olcak die:)))

kayınvalidemi sölim el atmışken..çorap almış üzerinde top var, yelek almış kahverengi bildiğin erkek yeleği..eşime didim annem daha tam idrak edememiş bebeğin kız olcanı

aslında 4 kilo hiç bişeey,35 kilo alıp douma gidenleri düşün bebemm...üstelik doğumda 12 kilo bebekle birlikte çıkacak senden onuda düşün yaneee

tuni ya ben dün karar aldım..
o normal doğum heycanının o adrenalini yaşamam lazım..3 cm açıldı 5 cm açıldı..o telaş o stres..
güzel anılar okuycam hep normal doğumla ilgili, kötü anlatılanları duymucam..
hep dicem annem, ablam yapmış, bende yapabilirim..
bebeğim için en sağlıklısı bu..kendim için istiosam namerdim..bebeğime vercem en güzel hediye bu...
nasıll???? yutarmıyım sence ben bunları????:44::44:

ayyy,süpermişşş kaynanan petuuu

Son düzenleme:
Ben yapmıştım canım...
hatta beğenmiştim falan Kenan güzel isim koy tabi hatta sormuştum anlamı dışında farklı bir nedenle mi koymak istiyorsun diye (baba ismi falan olabilir gibilerinden)
teşekkürler canımmm
hiç görmedim canım pc yi açar açmaz da yorumlara bakayım diye geçmişi okumuştum halbuki
baba ismi değil sadece soyismimizle uyuyo anlamı da güzel enerjisi güzel vs diye düşünerek

benimde kananlarla ilgili tek görüşüm budur..kenanlar yakışıklı olurrrrrrrrr[/QUOTE]

kız annelerine duyrulur o halde

canım eşin yanında değil ya onun için böyle söylüyodur hani o da görmek istiyodur, bence döndükten sonra eşinle birlikte git.....

de mi ama
biz de petuşun dediği gibi bebekken oğluş paşa die severiz
sonraları havalı durur kenan bey kenan abi dönemleri süper
kenan dede de pek olmazmış gibi ama o zaman da pamuk dede tonton dede filan desinler

de mi ama
biz de petuşun dediği gibi bebekken oğluş paşa die severiz
sonraları havalı durur kenan bey kenan abi dönemleri süper
kenan dede de pek olmazmış gibi ama o zaman da pamuk dede tonton dede filan desinler

yada dedoşşş desinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…