kızlarr arada bir göbüşünüzde minnak sancılar oluyomuu ??
canım benim kasıklarımda sancılar bacaklarımda kramplar oluyordu
dr a sordum magnezyum eksikliğinden oluyormuş
hap verdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr arada bir göbüşünüzde minnak sancılar oluyomuu ??
canım ben annemden mi duydum bilmiyorum..hatta buradan bile duymuş ve tekrarlıyor olabilirim..
doğumdan önceki 1 ay saf zeytinyağı ile göğüs uçlarına masaj yapmak gerekiyormuş.. sonra işte o acı yara bere olmuyormuş..
canım benim dün görmüştüm aslında cevaplamak da istedim ama sonra unutmuşum..:26:
senin düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum.. çok çok çok güzel bi isim bence.. ve direk yakışıklı karizmatik bi erkeği canlandırıyor gözümde.. ama bebek olarak pek uygun olmuyo gibi.. fakat ilerde çok havalı olur.. şöyle 20'li yaşlarda falan..
merak etme bu da yumuşacık ve pofuduk ben mide ekşimesine karşı bi pofuduk da tepesine ekliyorum değmeyin keyfime
alemsi nefrazen yaa...ben o ters U şeklindeki yastıklarda fln rahat rahat edemem,benim yastıım pofuduk kabarık yımşak olmalıı![]()
kızlar yaaa benim oğlumun isim ihtimaline neden kimse yorum yapmamış![]()
ben çok farklı çok yeni isimlere alışamadım pek
bana kalsa yavuz fatih gibi tok isimler düşünüyordum ama
babası kenan nasıl olur deyince içim ısındı birden
çok bilindik ama pek kimsede de yok
bakalım bakalım
piyangodan eşimin babasının ismi filan çıkmazsa ben sevdim bu ismi
sadece bebeklere kenan denmezmiş gibi geliyor![]()
annenden duymuş olabilirsin cnm, forumda bu konuya hiç parmak basmadık sanırım.
yani yapılabilir biş..sonuçta zeytinyağı her derde deva..![]()
ayy aman tuni ya unut bebem o görüntüyü unuttttt
cnm bende 4 e yakın aldım..ama ben senin kadan zayuf değilim..zaten ii kıyımım..73 le başladım 77 im şu an...
ama ben çok mutluyum:) yani ilk 5 ayı 4-5 kiloyla yırtabileceğimi hiç düşünmüodum...
tuni face den maıl adresini yaz kuzum bana..dr umun ultrasonla ilgli attığı maılı yollim sana, gösterirsin kocana, zararı yokmuş, sonuçta her gün girmiozki bebem..
yani dr umda prof değil ama sağlık ocağındaki hemşireden kıdemlidir sanırsam:))
bu menüde süt ayran her öğün..çok kalsiyum var ya...
benimde kananlarla ilgili tek görüşüm budur..kenanlar yakışıklı olurrrrrrrrr![]()
canım benim kasıklarımda sancılar bacaklarımda kramplar oluyordu
dr a sordum magnezyum eksikliğinden oluyormuş
hap verdi
merak etme bu da yumuşacık ve pofuduk ben mide ekşimesine karşı bi pofuduk da tepesine ekliyorum değmeyin keyfime![]()
hı tabi ki bizim orada eli kolu bacağı ağrıyan zeytinyağını ısıtıp sıcak sıcak ağrıyan yere masaj yapar sonra da sarar o bölgeyi bişeyciği kalmaz mesela..
saça başa sürülür bakım niyetine.. ellere sürülür kuruluk için limonla birlikte.. kabız olunca içilir direk.. ne bilem işte.. dediğin gibi her bişeyi faydalı mucize bi bitki.. sen de şanslısın saf zeytinyağı konusunda.. kayınpederin gönderiyordur en saflarından.. ay kayınpederin dedim dee.. kızın olacağını duyunca ne tepki verdi petuş peder bey..
kk_bayansu teşekkür ederim ayrıntılı bilgi için
ben de aslında çok takmıyordum zaten çok da almamıştım
yalnız geçen aydan bu yana 4 kilo almış olmam
ben nereye gidiyorum sorusunu beraberinde getirdi
unutamıyom o karıyı petuşşşş normal doğumdan soğutan tek sebep o karı beni
şaka şaka
kalsiyum ve vitamin açısından tam bana göre bu menüü bu arada mandalinaya doyamıyorum ben yaaaaaaaaaaaaa
canım evet o bacak ve kalçadaki ağrılar kramplar bende hala var magnezyum bende kullanıyorum ama bu dediğim göbüşte tam böle ara ara sancı şeklinde sanki normalmiki acep
evet cnm ya..şimdi kayınvalidem geldi ya dedim anne sakın z.yağı getirme hala bitiremedim..bu arada kendi annem göndermiş koliyle..k.peder zaten kendi yapıo..çok şükür hiç eksilmio..bende artık nerdeyse hiç başka yağ kullanmıorum..
cnm dün yöneticim diodu oğlunun kulağı ağrımuş..dedim annem biz küçükken kulağımız ağrıyınca zeytinyağının içine sarımsak koyradı, onuda ateşde kızdırırdı biraz, sonra soğutup kulağımıza dökerdi..biz mışıl mışıl uyurdukkk..kadın şok geçirdi
cnm ya bayramda yanına gittik..eve kalorifer döşetmiş ben gidiorum üşimim die..dio şimdi evi baştan sona yaptırcam torunu yanıma gönderince rahat etsin istiorum dio:))herkes dio ne kadar sevinio baba bi biseniz..herkese söylüyomuş kız torunum olcak die:)))
kayınvalidemi sölim el atmışken..çorap almış üzerinde top var, yelek almış kahverengi bildiğin erkek yeleği..eşime didim annem daha tam idrak edememiş bebeğin kız olcanı![]()
teşekkürler canımmmBen yapmıştım canım...
hatta beğenmiştim falan Kenan güzel isim koy tabi hatta sormuştum anlamı dışında farklı bir nedenle mi koymak istiyorsun diye (baba ismi falan olabilir gibilerinden)
oohhh süper canım maşalahh maşalahh Allahım nazarlardan korusun inş.
ya bende alanyadayımya banada burdaki doktor 2 hafta sonra gel dedi detaylı için yani tam sen gibi 20+6 olucam benim kociş 22. haftanın bitmesini bekle diyo delirtcek beni ya çok biliyomuş gibi
sağlık ocağındaki hemşireye fazla ultrason zararlımı diye sorduydu sormaz olaydı yaa şimdi ona takmış durumda delüü
doktor dedi diyorum yok illa 22. haftanın bitişinde git diyo napcam bilemedim![]()
canım ben annemden mi duydum bilmiyorum..hatta buradan bile duymuş ve tekrarlıyor olabilirim..
doğumdan önceki 1 ay saf zeytinyağı ile göğüs uçlarına masaj yapmak gerekiyormuş.. sonra işte o acı yara bere olmuyormuş..
canım benim dün görmüştüm aslında cevaplamak da istedim ama sonra unutmuşum..:26:
senin düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum.. çok çok çok güzel bi isim bence.. ve direk yakışıklı karizmatik bi erkeği canlandırıyor gözümde.. ama bebek olarak pek uygun olmuyo gibi.. fakat ilerde çok havalı olur.. şöyle 20'li yaşlarda falan..
kızlar yaaa benim oğlumun isim ihtimaline neden kimse yorum yapmamış![]()
de mi ama![]()
biz de petuşun dediği gibi bebekken oğluş paşa die severiz
sonraları havalı durur kenan bey kenan abi dönemleri süper
kenan dede de pek olmazmış gibi ama o zaman da pamuk dede tonton dede filan desinler![]()