2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım ben annemden mi duydum bilmiyorum..hatta buradan bile duymuş ve tekrarlıyor olabilirim..
doğumdan önceki 1 ay saf zeytinyağı ile göğüs uçlarına masaj yapmak gerekiyormuş.. sonra işte o acı yara bere olmuyormuş..

canım benim dün görmüştüm aslında cevaplamak da istedim ama sonra unutmuşum..:26:
senin düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum.. çok çok çok güzel bi isim bence.. ve direk yakışıklı karizmatik bi erkeği canlandırıyor gözümde.. ama bebek olarak pek uygun olmuyo gibi.. fakat ilerde çok havalı olur.. şöyle 20'li yaşlarda falan..

annenden duymuş olabilirsin cnm, forumda bu konuya hiç parmak basmadık sanırım.
yani yapılabilir biş..sonuçta zeytinyağı her derde deva..:34::34:

:1::1:
alemsi nefrazen yaa...ben o ters U şeklindeki yastıklarda fln rahat rahat edemem,benim yastıım pofuduk kabarık yımşak olmalıı:29:
merak etme bu da yumuşacık ve pofuduk ben mide ekşimesine karşı bi pofuduk da tepesine ekliyorum değmeyin keyfime :emir_bebek:

kızlar yaaa benim oğlumun isim ihtimaline neden kimse yorum yapmamış:41::41::41:

bence kenan karizmatik bi isim düşünsene sınıf arkadaşları içinde böle bi ağırlığı olur ke-nan!

ben de dün sahra nil düşündüm kızıma ama eşim suratıma öle bi baktı ki kendimi salak gibi hissettim :31:
miraç, sahra, nil, melis, asya...
ayşe nil
elif nil

ooof ne zormuş, anneme çocukluğumdan beri derim bana danışmadan hakkımda aldığınız tek %100 doğru mantıklı karar adım. tebrik ediyorum zor iş başarmışsınız diye, şimdi kızım da bana teşekkür etsin istiyorum ama nasıl???

ben çok farklı çok yeni isimlere alışamadım pek
bana kalsa yavuz fatih gibi tok isimler düşünüyordum ama
babası kenan nasıl olur deyince içim ısındı birden
çok bilindik ama pek kimsede de yok
bakalım bakalım
piyangodan eşimin babasının ismi filan çıkmazsa ben sevdim bu ismi
sadece bebeklere kenan denmezmiş gibi geliyor :9:

hıhh,niye denmesinmişşş:63:
ben oğlumun adını kaan koydum,kaan deniyorda kenan niye denmesin:27:
kabul,biraz ağır abi,delikanlı ismi amaa o da deli yürekten ötürü beaa:1:

bayansuya katılyorum..bende öle yazılara denk geldim..ama dr umda en başta söylemişti..alınması gereken kilo senin şu andaki mevcut kilonla çok ilgili die..
ben 73 kiloydum, maşallah dedi:))) max. 9-12 arası almam gerektiğini söyledi...
yani 9 bana göre normaldirde sen 60 kilosundur sana göre 15 normaldir..
sonra verebileceğini düşündüğün sürece kilo alınabilir bence..
ben 10 kilo alsam veririrmde, 15 alsam veremezmişim gibi gelio...
çünkü ömrümde gayrek edipte 2 gr vermişliğim yok..

annenden duymuş olabilirsin cnm, forumda bu konuya hiç parmak basmadık sanırım.
yani yapılabilir biş..sonuçta zeytinyağı her derde deva..:34::34:

hı tabi ki bizim orada eli kolu bacağı ağrıyan zeytinyağını ısıtıp sıcak sıcak ağrıyan yere masaj yapar sonra da sarar o bölgeyi bişeyciği kalmaz mesela..
saça başa sürülür bakım niyetine.. ellere sürülür kuruluk için limonla birlikte.. kabız olunca içilir direk.. ne bilem işte.. dediğin gibi her bişeyi faydalı mucize bi bitki.. sen de şanslısın saf zeytinyağı konusunda.. kayınpederin gönderiyordur en saflarından.. ay kayınpederin dedim dee.. kızın olacağını duyunca ne tepki verdi petuş peder bey..

bugünki ikinci kahvemi içmeli miyim??? çoooook koktu miss gibi kahve bea.... oğluşum kızar mı bana anne beni kafein manyağı yaptın diye... kızmasın yaaa....

kk_bayansu teşekkür ederim ayrıntılı bilgi için:29::29::29:
ben de aslında çok takmıyordum zaten çok da almamıştım
yalnız geçen aydan bu yana 4 kilo almış olmam
ben nereye gidiyorum sorusunu beraberinde getirdi

ayy aman tuni ya unut bebem o görüntüyü unuttttt

cnm bende 4 e yakın aldım..ama ben senin kadan zayuf değilim..zaten ii kıyımım..73 le başladım 77 im şu an...
ama ben çok mutluyum:) yani ilk 5 ayı 4-5 kiloyla yırtabileceğimi hiç düşünmüodum...

tuni face den maıl adresini yaz kuzum bana..dr umun ultrasonla ilgli attığı maılı yollim sana, gösterirsin kocana, zararı yokmuş, sonuçta her gün girmiozki bebem..
yani dr umda prof değil ama sağlık ocağındaki hemşireden kıdemlidir sanırsam:))

bu menüde süt ayran her öğün..çok kalsiyum var ya...

benimde kananlarla ilgili tek görüşüm budur..kenanlar yakışıklı olurrrrrrrrr:31::31:

:52::52::52: unutamıyom o karıyı petuşşşş normal doğumdan soğutan tek sebep o karı beni :52::52: şaka şaka :33:
kalsiyum ve vitamin açısından tam bana göre bu menüü bu arada mandalinaya doyamıyorum ben yaaaaaaaaaaaaa:1::1::1:

canım benim kasıklarımda sancılar bacaklarımda kramplar oluyordu
dr a sordum magnezyum eksikliğinden oluyormuş
hap verdi

canım evet o bacak ve kalçadaki ağrılar kramplar bende hala var magnezyum bende kullanıyorum ama bu dediğim göbüşte tam böle ara ara sancı şeklinde sanki normalmiki acep

merak etme bu da yumuşacık ve pofuduk ben mide ekşimesine karşı bi pofuduk da tepesine ekliyorum değmeyin keyfime :emir_bebek:

ohhh walla,zaten öğleden sonra kalkmandan belli rahatlığın yafrım:27:..bende bugün 6:30 da kalktım,mutfağı komple yıkadım sayılır,evide temizledim wakit geçmek bilmedi bugün:14:

hı tabi ki bizim orada eli kolu bacağı ağrıyan zeytinyağını ısıtıp sıcak sıcak ağrıyan yere masaj yapar sonra da sarar o bölgeyi bişeyciği kalmaz mesela..
saça başa sürülür bakım niyetine.. ellere sürülür kuruluk için limonla birlikte.. kabız olunca içilir direk.. ne bilem işte.. dediğin gibi her bişeyi faydalı mucize bi bitki.. sen de şanslısın saf zeytinyağı konusunda.. kayınpederin gönderiyordur en saflarından.. ay kayınpederin dedim dee.. kızın olacağını duyunca ne tepki verdi petuş peder bey..

evet cnm ya..şimdi kayınvalidem geldi ya dedim anne sakın z.yağı getirme hala bitiremedim..bu arada kendi annem göndermiş koliyle..k.peder zaten kendi yapıo..çok şükür hiç eksilmio..bende artık nerdeyse hiç başka yağ kullanmıorum..

cnm dün yöneticim diodu oğlunun kulağı ağrımuş..dedim annem biz küçükken kulağımız ağrıyınca zeytinyağının içine sarımsak koyradı, onuda ateşde kızdırırdı biraz, sonra soğutup kulağımıza dökerdi..biz mışıl mışıl uyurdukkk..kadın şok geçirdi:53::53::53::53:

cnm ya bayramda yanına gittik..eve kalorifer döşetmiş ben gidiorum üşimim die..dio şimdi evi baştan sona yaptırcam torunu yanıma gönderince rahat etsin istiorum dio:))herkes dio ne kadar sevinio baba bi biseniz..herkese söylüyomuş kız torunum olcak die:)))

kayınvalidemi sölim el atmışken..çorap almış üzerinde top var, yelek almış kahverengi bildiğin erkek yeleği..eşime didim annem daha tam idrak edememiş bebeğin kız olcanı:27::27::27:

kk_bayansu teşekkür ederim ayrıntılı bilgi için:29::29::29:
ben de aslında çok takmıyordum zaten çok da almamıştım
yalnız geçen aydan bu yana 4 kilo almış olmam
ben nereye gidiyorum sorusunu beraberinde getirdi

aslında 4 kilo hiç bişeey,35 kilo alıp douma gidenleri düşün bebemm...üstelik doğumda 12 kilo bebekle birlikte çıkacak senden onuda düşün yaneee:29:

:52::52::52: unutamıyom o karıyı petuşşşş normal doğumdan soğutan tek sebep o karı beni :52::52: şaka şaka :33:
kalsiyum ve vitamin açısından tam bana göre bu menüü bu arada mandalinaya doyamıyorum ben yaaaaaaaaaaaaa:1::1::1:

canım evet o bacak ve kalçadaki ağrılar kramplar bende hala var magnezyum bende kullanıyorum ama bu dediğim göbüşte tam böle ara ara sancı şeklinde sanki normalmiki acep

tuni ya ben dün karar aldım..
o normal doğum heycanının o adrenalini yaşamam lazım..3 cm açıldı 5 cm açıldı..o telaş o stres..
güzel anılar okuycam hep normal doğumla ilgili, kötü anlatılanları duymucam..
hep dicem annem, ablam yapmış, bende yapabilirim..
bebeğim için en sağlıklısı bu..kendim için istiosam namerdim..bebeğime vercem en güzel hediye bu...
nasıll???? yutarmıyım sence ben bunları????:44::44:

evet cnm ya..şimdi kayınvalidem geldi ya dedim anne sakın z.yağı getirme hala bitiremedim..bu arada kendi annem göndermiş koliyle..k.peder zaten kendi yapıo..çok şükür hiç eksilmio..bende artık nerdeyse hiç başka yağ kullanmıorum..

cnm dün yöneticim diodu oğlunun kulağı ağrımuş..dedim annem biz küçükken kulağımız ağrıyınca zeytinyağının içine sarımsak koyradı, onuda ateşde kızdırırdı biraz, sonra soğutup kulağımıza dökerdi..biz mışıl mışıl uyurdukkk..kadın şok geçirdi:53::53::53::53:

cnm ya bayramda yanına gittik..eve kalorifer döşetmiş ben gidiorum üşimim die..dio şimdi evi baştan sona yaptırcam torunu yanıma gönderince rahat etsin istiorum dio:))herkes dio ne kadar sevinio baba bi biseniz..herkese söylüyomuş kız torunum olcak die:)))

kayınvalidemi sölim el atmışken..çorap almış üzerinde top var, yelek almış kahverengi bildiğin erkek yeleği..eşime didim annem daha tam idrak edememiş bebeğin kız olcanı:27::27::27:

:1::1::1:
ayyy,süpermişşş kaynanan petuuu:27:

Son düzenleme:
Ben yapmıştım canım...
hatta beğenmiştim falan Kenan güzel isim koy tabi hatta sormuştum anlamı dışında farklı bir nedenle mi koymak istiyorsun diye (baba ismi falan olabilir gibilerinden)
teşekkürler canımmm:16:
hiç görmedim canım pc yi açar açmaz da yorumlara bakayım diye geçmişi okumuştum halbuki:9::9:
baba ismi değil sadece soyismimizle uyuyo anlamı da güzel enerjisi güzel vs diye düşünerek:34:

benimde kananlarla ilgili tek görüşüm budur..kenanlar yakışıklı olurrrrrrrrr:31::31:[/QUOTE]

kız annelerine duyrulur o halde :49::49:

oohhh süper canım maşalahh maşalahh Allahım nazarlardan korusun inş. :nazar::nazar:
ya bende alanyadayımya banada burdaki doktor 2 hafta sonra gel dedi detaylı için yani tam sen gibi 20+6 olucam benim kociş 22. haftanın bitmesini bekle diyo delirtcek beni ya çok biliyomuş gibi :1::1::1:
sağlık ocağındaki hemşireye fazla ultrason zararlımı diye sorduydu sormaz olaydı yaa şimdi ona takmış durumda delüü:1::1:
doktor dedi diyorum yok illa 22. haftanın bitişinde git diyo napcam bilemedim :1::1:

canım eşin yanında değil ya onun için böyle söylüyodur hani o da görmek istiyodur, bence döndükten sonra eşinle birlikte git.....

canım ben annemden mi duydum bilmiyorum..hatta buradan bile duymuş ve tekrarlıyor olabilirim..
doğumdan önceki 1 ay saf zeytinyağı ile göğüs uçlarına masaj yapmak gerekiyormuş.. sonra işte o acı yara bere olmuyormuş..

canım benim dün görmüştüm aslında cevaplamak da istedim ama sonra unutmuşum..:26:
senin düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum.. çok çok çok güzel bi isim bence.. ve direk yakışıklı karizmatik bi erkeği canlandırıyor gözümde.. ama bebek olarak pek uygun olmuyo gibi.. fakat ilerde çok havalı olur.. şöyle 20'li yaşlarda falan..

de mi ama :49:
biz de petuşun dediği gibi bebekken oğluş paşa die severiz
sonraları havalı durur kenan bey kenan abi dönemleri süper
kenan dede de pek olmazmış gibi ama o zaman da pamuk dede tonton dede filan desinler:34:

de mi ama :49:
biz de petuşun dediği gibi bebekken oğluş paşa die severiz
sonraları havalı durur kenan bey kenan abi dönemleri süper
kenan dede de pek olmazmış gibi ama o zaman da pamuk dede tonton dede filan desinler:34:

yada dedoşşş desinler:1::46:

Back
X