ayyy,süpermişşş kaynanan petuuu
tuni ya ben dün karar aldım..
o normal doğum heycanının o adrenalini yaşamam lazım..3 cm açıldı 5 cm açıldı..o telaş o stres..
güzel anılar okuycam hep normal doğumla ilgili, kötü anlatılanları duymucam..
hep dicem annem, ablam yapmış, bende yapabilirim..
bebeğim için en sağlıklısı bu..kendim için istiosam namerdim..bebeğime vercem en güzel hediye bu...
nasıll???? yutarmıyım sence ben bunları????:44::44:
dün eşimle bjk maçını izledik haliyle geç yattık, 2 filandı ben yattığımda saat, e öle olunca 11'de anca kalktım.ohhh walla,zaten öğleden sonra kalkmandan belli rahatlığın yafrım..bende bugün 6:30 da kalktım,mutfağı komple yıkadım sayılır,evide temizledim wakit geçmek bilmedi bugün
evet cnm ya..şimdi kayınvalidem geldi ya dedim anne sakın z.yağı getirme hala bitiremedim..bu arada kendi annem göndermiş koliyle..k.peder zaten kendi yapıo..çok şükür hiç eksilmio..bende artık nerdeyse hiç başka yağ kullanmıorum..
cnm dün yöneticim diodu oğlunun kulağı ağrımuş..dedim annem biz küçükken kulağımız ağrıyınca zeytinyağının içine sarımsak koyradı, onuda ateşde kızdırırdı biraz, sonra soğutup kulağımıza dökerdi..biz mışıl mışıl uyurdukkk..kadın şok geçirdi
cnm ya bayramda yanına gittik..eve kalorifer döşetmiş ben gidiorum üşimim die..dio şimdi evi baştan sona yaptırcam torunu yanıma gönderince rahat etsin istiorum dio:))herkes dio ne kadar sevinio baba bi biseniz..herkese söylüyomuş kız torunum olcak die:)))
kayınvalidemi sölim el atmışken..çorap almış üzerinde top var, yelek almış kahverengi bildiğin erkek yeleği..eşime didim annem daha tam idrak edememiş bebeğin kız olcanı
çok karizmatik bir isim kenan bence ...
yada dedoşşş desinler
süper babanne olcak o cnm ya..
ömrümde sevmediğim renk kahverengi, yani bi bez parçam bile yoktur kahverengi.
uyku seti almış yağmura kahverengili, sarılı, pembeli..çok güzel chicconun herşeyi var..kadifeli felan.
ama o kahverengiyi gördüm aklım çıktı.
bişide diemedim.
yatağa yatınca hemen kocamın o gögsündeki 3 kıla yapıştım..hafif oynayaraktan felan..
aşkım bi tane de ben beyaz alim, ilk beyazı kullanırız, anenene deriz beşiği alırken hediye ettiler, hemen taam taam didi zaten
Bayanlar size bir sorum olacak, sordukdaktan sonra belki bu kadın kafayı mı yedi ya da çok mu zengin gibi düşüncelere kapılabilirsiniz
Detaylı ultrasonu 2. defa yaptırmanın bir tehlikesi sakıncası var mı? Bu konuda bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor ya da radyoloji uzmanı var mı?
2 gün önce çok iyi bir profa yaptırdım ama hiç tatmin olmadım. Adam bizimle doğru düzgün iletişim kurmadı ki, direk yatağa uzanıp ultrsona başladı soru sorsam cvp vermedi neyse işlem bitti sonrasında durumumdan haberdarmısınız dedim, benim 4lü test riskliydi deyince... Birkaç ölçümü de yapmayı unutmuştu iki defa tam ben yerimden kalkacakken gelip başka birşeyleri daha ölçtü bu tutumu beni rahatsız etti. Sıradakiileri alabilmek için hızlı seri bir şekilde tarama yaptı gibi geldi ve sonrasında bana bebeğin durumu iyi ama detaylı %70 sonuç verir. en kesin yöntem amniyosentez istiyorsan yaptırırsın dedi çekti gitti ve ben hiç rahatlamadım. Sizce başka bir yere bir daha yaptırmanın sakıncası var mıdır
bende gökçeada'dan gelme saf zeytinyağı var, onu saklıyorum son 1 ay kullancam. geçen ay doğum yapana arkadaşıma tavsiye etmiştim uygulamış memnun kalmış size de söyliyim.
son 15-20 gün günlük pede zeytinyağı sürüp yatıyosunuz sabah kalkıp duş ya da yarı duş alıyosunuz vaktiniz yoksa. açılma işini kolaylaştırıyo, 40 haftasını tamamladığında sancısı olmadığı halde açılma 4-5 santimdi. çok küçük 2 kesik ile atlattı doğumu halbuki ödü de kopuyodu.
bi de sonlara doğru medine hurması yersek işimiz hayli kolaylaşır inşallah
bence dehatta ben yakışıklı karizmatik bu gencecik delikanlıya aşık bile oldummm
o zamanlarını görür müyüz acep
senden korkulur :18:
valla ben bilemedim böyle adama tamam dedirtebilmeyi
bahsi geçen üç kılla oynamamamdan ötürü olabilir mi
ya ben bi sitede (gebelik.org ya da mumcu .com olabilir) görmüştüm ultrason zararlı değil ama o doppler denen kısmının zararı bilinmiyo diyodu o nedenle biraz netten araştır istersen..
süper babanne olcak o cnm ya..
ömrümde sevmediğim renk kahverengi, yani bi bez parçam bile yoktur kahverengi.
uyku seti almış yağmura kahverengili, sarılı, pembeli..çok güzel chicconun herşeyi var..kadifeli felan.
ama o kahverengiyi gördüm aklım çıktı.
bişide diemedim.
yatağa yatınca hemen kocamın o gögsündeki 3 kıla yapıştım..hafif oynayaraktan felan..
aşkım bi tane de ben beyaz alim, ilk beyazı kullanırız, anenene deriz beşiği alırken hediye ettiler, hemen taam taam didi zaten
dün eşimle bjk maçını izledik haliyle geç yattık, 2 filandı ben yattığımda saat, e öle olunca 11'de anca kalktım.
ama keyfime düşkün olduğum doğru, benim mutfak fena halde, haftaya temizlikçi çağırcam bi yoluna soksun işleri.
ben çamaşır suyu ile muhattap olmuyorum bronşitim var, haliyle ev temiz olamıyo
bence dehatta ben yakışıklı karizmatik bu gencecik delikanlıya aşık bile oldummm
o zamanlarını görür müyüz acep
kızlar yaaa benim oğlumun isim ihtimaline neden kimse yorum yapmamış
slm kızlar kahvaltımızı yapıp geldiik
ben tee 2 ay önce hamile yastığı aldım ters u şeklinde olandan, mükemmel bişi keşke yıllar yıllar evvel alsaymışım. bayramda annemlerde ve kaynanamda birer gece kaldım kabus gibydi sabahları ahmet mete ışıkara gibi kalktım yarı büklüm
bizim yatak 180 x 200 olduğundan eşim de bi kenara sığışıyo ama başlarda zorlanıyodu şimdi yatakta kınalı yapıncak tadında takılıyo
hatta yüzümüz birbirine dönük yastığın aynı kısmına sarılıp uyuyoz ağaca asılı maymunlar gibi
kenan güzel isim bence, bi de yakışıklı olursa çok karizmatik durur isim =)
klasik isimleri oldum olası seviyorum ben
olabilir bebem, şimdi ben oynuom..yrn kızıda yolcak onları..oldu bitti işte
ya ben ne yapayım o da yok
du bakalım yaratıcı tarafımı ortaya koyup yeni bir yöntem bulurum elbet
kuzum ne kada faydalı bilgiler bunlar
gerçi benm sezeryan olma ihtimalim daha yüksek ama ben de yapacam
marketten alınan zeytinyağı olabilir mi
ped yerine beze mi koysak acaba
duş ılık mı sıcak mı olmalı acaba acabaa
bi de erken doğum olabilir acaba 7. ayda mı başlasak ki
kuzum ne kada faydalı bilgiler bunlar
gerçi benm sezeryan olma ihtimalim daha yüksek ama ben de yapacam
marketten alınan zeytinyağı olabilir mi
ped yerine beze mi koysak acaba
duş ılık mı sıcak mı olmalı acaba acabaa
bi de erken doğum olabilir acaba 7. ayda mı başlasak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?