2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Teşekkürler Bilgilendirme için. Seni Fahri Doktor seçelim bence

nerden aldın acaba netten mi.. ben bakıyorum 70-90 tl falan diyo pahalı geldi de teyzeme diktireyim diyodum ama daha uygunsa onu hiç ugrastırmayadabilirim.

ben 100 liraya aldım, ama yaptıracak biri varsa çok basit ben akşam sana msjla ölçülerini atarım, u şeklinde fermuarlı bir yüz içinede elyafla dolu o ölçüde yastık o kadar 5 liraya hallolur ama ben kocişim acık masrafa girsin istedim, parayı etrafa bol keseden harcıyodu, gözünü korkuttum
bebek arabasını da 1800-2000 arası beğenmiştim renkten renge girdi ama eli mahkum alırız dedi, ben de afferin dedim içimden ve ödül olarak 1000 liralık bi modelde kara kıldım kaybolan eşek misali pek sevindi

Yaww kaçırdım ben zeytinyağı tamam da nirene sürüyorsun bunu
doğuma 2-3 hafta kala çok bastırmadan göğüs ucuna masaj yapıyosun yara olmasın emzirirken diye.
bi de normal doğumda açılman kolay olsun diye yine 2-3n hafta önceden akşamları yatmadan bez, pamuk ya da günlük pede biraz döküp iç çamaşırına yerleştirip yatıyosun sabah da hafif bir duş ile o yağlı hisden arınıyorsun. bi de yine son ay medine hurması yemek gerekiyor bu açılma olayını kolaylaştırmak için...

nefrazen dr bana sezeryan olma ihtimalin yüksek demişti
o aylarda nasıl olacagı netleşir netleşince hareket edeyim ben en iyisi de mi

nefrazen,kaynanın kaçıncı torunu bu bebeim:26:
yaff bizimkinin 2. torun havalara uçuo bu defa kız olcak ona bilezik alcam minik dio..herbişeyini almak istio..kaanında herşeyini annem almıştı..pehhhhhh bi nevresim yorgan yastık tulum bile almış deilim çocuklarıma..ama amaa napimm kızz onlarında canı sıkılıo anneane babanne yapsınlar torunlarına...biz bişi görmedik nenemizden,dedemizden

eşimin ailesi daha iğne almış değil, almazlar da biliyorum
düğünümüzde de misafir gibi gelip birer takı taktılar
maddiyatını düşünüyorsam namerdim, insan heves etsinler istiyor
oğlunun oğlu olcak, soyadları devam edicek ama ne bir özen ne bir heves
ağızları dualıdır Allah için, dua ediyorlar bol bol, ben de duaları yeter diyorum

her iki tarafın da ilk torunu, benim ki petuş'un tersine kız çocuğu yok diye eşşeğin bi tarafına su kaçırıyo süs püs konusunda..
annem çıldırıyo onu alayım bunu alayım filan, kaynana aman pek nazlı nişanımda önce hiiç ses çıkarmadı nişan pazar günü annem cuma aradı nişan alışverişine ne zaman çıkılcak diye kadın mırın kırın yarın dedi, beni 200 tl ile nişan alışverişine çıkarıp bütçeyi de sıkı sıkı tembihlemişti haliyle bi iki parçayla eve gelmiştik, şimdi toruna aynı şeyi yapıyo eşyasını düşünmüyo da örgüsünü düşünüyo.

he bi de düğün üstü eşimin bi küçüğü arabayla kaza yapıp bunları bi ton masrafa sokmuştu ayy sıkışığız demişlerdi, düğünde 3 kuruş harcama yapıp sonra araba için kredi çekmişti krediye günah diyen kayınpeder, şimdi de aynı kardeşi evleniyo zırt diye, ona masraf etceklermiş!!!
bi de düğün mayısta, ucuz kiralık ev bulmuş tutmuşlar 400 liraya boşa kira ödemesinlermiş, ben kırkı çıkmamış bebekle düğüne mi gitcem düşüncesizler!!!

bence çok şanslısınız
benim kayınvalidem öz değil haliyle toruna hevesli de değil
kayınbabam ise bebekleri çocukları hiç sevmez
hamile oldugumu söylediğimizde sevinmedi bile

kızlar merhabalar.. okuldan yazıyorum acil gireyim dedim. bende sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldu. yanma va tuvalet hissi var. kasıklarımda ağrı da var. hastaneyi aradm doktorun ameliyat günüymüş. şimdi ürolojiye mi gtsem yoksa akşam acile mi gitsem ya kararsz kaldm.. gerçi okulum köyde otobüs de yok 6 ya kadar.. offf telaşlandm ben ya

Teşekkürler Bilgilendirme için. Seni Fahri Doktor seçelim bence

Benim kayınvalidem iyi kadın aslında ama sizlerden de anladığım kadarıyla bizi bir şekilde deli ediyorlar

Eşini erken kaybetmiş, zamanında babasının gözüymüş 3 oğlan büyütmüş dolayısıyla tam bir dominant kendi çapında her şeyle ilgili muhakkak bir bilgisi var karışmazsa olmaz. Yeni eve taşındığımızda ankaradaki oğluna gitti 1,5 ay kaldı taşınacağımızı bile bile bir aramadı bile halbuki çok rahat gelebilirdi. 138 metrekarelik evin baştan aşağı tek başıma temizledim, yerleştirdim sonra da misafirliğe gelip olaydan 5-6 ay sonra yardım edeyim yok böyle yapayım dedim ki eşime bak bana zamanında yardımcı olmadı bundan sonra da böyle numaralarla yardımcı ayakları yapmasın baştan anlaşalım. Her yere saldırıyor ve işin en kötüsü kendi düzenine göre yapıyor tabakların yerini bile bulamıyorum bir de çok iyi marifet yapmış gibi ankarada da böyle deyip gülüyor iyice sinirleniyorum. Durup dururken tutturmuş yatak odasında gardropunu düzenlicem diye yaa zaten düzenli gerek yok diyorum yok yok düzeltim diyor benim akşamdan kıyafet hazırlama alışkanlığım yok sabah ne bulursam giyiniyorum tabiri caizze kendi koyduğumu bile zor buluyorum ve bulamayınca da çıldırıyorum hem özelim öyle değil mi zaten evin her yerine karışıyorsun belki iç çamaşırlarımı sana göstermek istemiyorum belki altın sakladım sana zahmet olmasın diyerek reddettim eşime demiş ki beni annesi gibi görmüyor ben de dedim ki benim annem bile burnunu böyle her şeye sokmayacağı için böyle bir durumla karşılaşmam hayır dersem konu kapanıyor ama senin annen hırs yaptı galiba dedim. Neyseee geçen gelişinde çamaşırları yıkamış sonra da ne dese beğenirsiniz ya dolaba kaldırır yerleştiririm istediğim gibi sen şimdi yapamazsın ya da şimdi giderim buradan akşam saat 10.00 ilk kez kendimi bu kadar tuttuğumu hatırlıyorum gitmediğin kabahat diyee niye bu kadar istiyorsan yap dedim ama eşimin canına gece okudum zaten eşimin suratı bembeyaz oldu annesi dediğinde başına gelecekleri tahmin ettiği için demiş ki annesine kaç kere söyledim sana istemediğini niye bu kadar üstüne gidiyorsun kız istemiyor böyle şantaj yapıyorsun sinirimden 1 saat ağladım ertesi gün düzeltmemiş oğlu da ciddi ciddi konuşunca... yani yerine göre iyi kadın ama hormonların yükselmesi midir anlamadım yemin ediyorum kötü bir şey dememek için kendimi zor tuttum... aslında yaşlılarla inanılmaz iyi anlaşırım bir sürü arkadaşım bile var 70 yaşlarında ama eşimimi çok sevmeme rağmen annesinin bu egosuna tahammül edemiyorum diğer gelinine her istediğini yapıyorsun diye bana da mı yapacağını sanıyor anlamadım ama büyük bir yanılgı içerisinde olduğundan eminim...

yani bence almasınlarda..ama karışmasınlarda..alınca karışma hakkı hissediolar kendilerinde..
biz beyiml evlenirken yani alınan en büyük şey kayınvalidemin evde biriktirdiği borcamlardı...
ama olsun didim..sonuçta allerinde olsa alırlar biliom..bizimkilerde öle yaptı çünkü
ama evlenirkende kimsede şu şöle olsun diemedi, dediysede ben duymadım hiç.
neyi nasıl istiosak öle yaptık her kararıda kendimiz verdik.
şimdi bebiktede kayınvalidem dedi şunu ben alim, kayınpederim dedi ne derseniz onu ben alim.
annem ablamda öle.didim hepsine kendinizi sıkıntıya sokmayın.
sonuçta insanlar alınca karışma hakkıda hissedio kendinde sanırım..hiç almyınca hiç bişiye karışma hakkı, söz hakkı olmuo
en güzel şey huzur...

yakınında bi hastane sağlık ocağı vs. varsa gidip bi idrar tahlili yaptır, çıkan sonucu dr. unu arayıp söylersin ona göre ilaç söyler sana, ben öyle yapmıştım.........

canım enfeksiyon ihmal etmeye gelmez bence acilden ziyade başka bi hastaneye git...geçmiş olsun

kuzum nasıl dertliymişsin sen böyle boşver onları eşinle sen her şeyini alırsınız onlara güvenip mi bebek yaptık hıh

bence çok şanslısınız

benimki öz ama aynı
telefonla haber vermiştim hmm hadi hayırlısı dedi geçti
zaten biliyormuş malum olmuş rüyasında
kendi aileme söylediğimdeyse annem ağladı sarıldı evde bayram havası esti
üzülüyorum böyle olunca
almasalar karışmasalar daha iyi de diyemiyorum açıkcası
birşey almasınlar ama azcık hevesleri olsun ne bilim
oğluna inanılmaz düşkün eli devamlı sırtını sıvazlar vaziyette ama düğünde ona da yardımcı olmadılar
fani işlermiş bunlar, maddiyatmış, onlar bu dünyanın insanı değil ya...

kayınvaliden biraz gereksizlik yapmış bence..
bak aynı kayınvalide 2 gün önce eve gittiğimde çamaşır sepetindeki çamaşırların hepsini ütülemiş, yatağımın sütüne koymuş; eve gittiğimde dedi üzenin bilmediğim için yerleştirmedim sorry..ki kayınvalidem benim geldimi 1 ay kalır herşeyide bilir ama karışmıo öle şeylere..yani salondaki yemek masasının yerini değiştirir kafasına göre, bence sorun değil yani, beğenmezsem o gidince eski haline getiryom, ama dolaptaki donumun yerini değiştirmesinde bilmesinde bence...görgüyle ilgili sanırım biraz..

öz olup da ilgisiz olması ilginç biraz :44:
evet insan almasında değil istiyor ki torununu sevsin
ilgilendiğini sevdiğini belli etsin
oğluna düşkün olması çok kötü bence.
benimki en azından düşkün değil
sorarsam söyler çoğu zaman da siz daha iyisini bilirsiniz der.
ben evlendiğim ay hamile kaldığım için
hiçbir yerde bayram havası esmedi
kendi evimizde dahil
her duyan ayy yazıkkk, ya öyle mi tühh şeklinde yorum yaptı

yazıkk ya insan yağmasada gürler,tabiki heveslensinler istiyorsundur canım...ben o konuda şanslıyım kaan 5 yaşında hala bayramlığını alırlar her iki tarafta,kızkardeşim bile o kadar hevesliki geçen msj atmış abla sana panço aldım bebeim üşümesin die demiş

sorunsuz aile yok tatlım yaa,takma kafana boşver gitmezsin zaten oncacık bebkle abisi gitsin yeter

bence çok şanslısınız

benim dedemde beni yolda görse tanımaz üvey babaannem var,amaaan mutsuz deilim bana uzak olsun Allaha yakın

evt,bazen oluyor öyle...mesela k.pederim çocuklarına ev yapmış biz şu an onun evinde oturuyos..arada lafın yeri gelince,eşimde ne yaptınız bana die çıkışınca..seni her ay kira ödemekten kurtardım daha ne yapiim diolar...onların sorunu beni alakadar etmez çokta tın yaneee,o zaman yapmıcaktı dimi

kuzum nasıl dertliymişsin sen böyle boşver onları eşinle sen her şeyini alırsınız onlara güvenip mi bebek yaptık hıh

yav paraları olmadığından almasalar çıtım çıkmaz hatta onlar için üzülürüm heveslidirler ama durumları yok diye, ya da hevesli olsalar.

kadının kızı yok ya benimkine takmış, eşimde telde demez mi "al sana kız çocuğu, seversin", ortalığı toz duman ettim o kız benim kızım onun torunu herkes haddini bilecek yok öle zahmetsiz torun sevmek.

evet onlara güvenip yapmadık ama zahmetinden kaçıyolarsa öle hayaller de kurmayacaklar!!!

benim yanımda kız kardeşine yeni alacakları gelinle ilgili "off bohça filan yapmıycam ne gerek var" dedi, kardeşi de benim düğünde ne yaptıklarını sordu hiç utanmadan yanımda "çok bişey yapmadık" dedi.

ben dertlenmiyim de kim dertlensin

sizin yine takı takmışlar arkadaşım bizimkiler takınlanları aldı hatta dua da etmez onlar ne deyim tez zamanda diğer tarafa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…