ahb earkadaşım benim de war 30 tane ölğrenci hele ki ders başı hepsi viyaklayıp druyo onu sen çekene sormak lazım gerektiğinde deyapıştırmak bi taneayy ben ne yaptım hiç sormuyosunuz...
öncelikle yeyin,için dışarı çıkmayın elim ayaam buz kesti oğlumun sayesinde..
tam parktan eve geliyordukki ilkokulun teneffüs zili çaldı,haydaaa bizimkini tutmak ne mümkün daldı okula tabi
allaam minnak boyuyla bütün oyunlara dahil olmaya çalışıyo,öğretmenlere bende oynayabilirmiyim diyoo,koştura koştura yoruldu bitti
ama o gencecik öğretmenlere bravoo,
yani ben 1 tane kaanla zor uğraşıyorum ve 2.yle nassı uğraşıcam die düşünceler alıo beni
onlar 40 tane çocukla nasıl uğraşıyolar bütün gün..üstelik teneffüslerde görseniz öğretmenim öğretmenim die,kollarında 10 tane velet,çekiştirip duruyolar gencecik kızı yazık yawwww
6 üyenin hepsinden cevap bekliyorum lütfen yaaa
22 ve 23. haftada olan bayanlar kaç kilo aldınız ben nerdeyse 5 nolur cevap verin ya burda benim sorularıma pek cevap verilmiyor bakın bu konu benim gibi bir dana için çok mühim
Bayanlar çok kararsızım, benim ikili test sonucum iyiydi 4lü de 1:170 risk çıktı detaylı ultrason yaptırdım bebeğim sağlıklı herşey normal ama ultrasonu yapan prof ve benim kendi doktorum karar senin ve eşinin istiyorsanız amniyosentez yaptırın dedi. 100 de 100 sağlıklı olup olmadığını ancak amniyosentezde anlayabilirmişim. Ben bir karar veremiyorum. Bebeğim sağlıklı ise boşuna amniyosentez yaptırmış olacam en kötüsü de bebeğime amniyosentezde bir zarar gelmesi onun da 200 de 1 düşük riski varmış. Hadi parası feda olsun ama öyle az miktarda değil 1250 lira. Benim korkum sağlıklı bebeğimi kaybetmek ya da onun zarar görmesi her ne kadar prof yapacak olsa da tüm riskleri göze almak zorundayım. Bana bu konuda fikir verebilir misiniz yerimde olsanız nasıl davranırdınız
6 üyenin hepsinden cevap bekliyorum lütfen yaaa
22 ve 23. haftada olan bayanlar kaç kilo aldınız ben nerdeyse 5 nolur cevap verin ya burda benim sorularıma pek cevap verilmiyor bakın bu konu benim gibi bir dana için çok mühim
bende 22.haftaya girdim 7 kilo aldım. son dakkak golü attım. dün öğrendim hala şoktayım. çünkü 2 hafta önce 3 kilom yoktu
canm ben daha 19+6 oldum ama senn haftana göre çok iyi bence. genelde daha fazla aldı çünkü arkadaşlar. asıl dert bundan sonra başlıyor tabi. takır takır saydırcaz gibi geliyo :)
senin ne kadar şu anda
ahb earkadaşım benim de war 30 tane ölğrenci hele ki ders başı hepsi viyaklayıp druyo onu sen çekene sormak lazım gerektiğinde deyapıştırmak bi tane
ayy yarın bnm için güzel bir gün olacak inşallh bebişimi görcem kaynanam gidecdek annm gelecek daha ne olsunnnn
herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?