yedklernlede alakalı olabilir cnm hamilelkte hassaslasıyoruz normalde baharat süt bana bişey yapmazdı simdi deli gibi kasınıyorm yedigimde
benm süte alerjim var zaten ondan mı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yedklernlede alakalı olabilir cnm hamilelkte hassaslasıyoruz normalde baharat süt bana bişey yapmazdı simdi deli gibi kasınıyorm yedigimde
slm kızlar. ben 67 ile hamile kalmıştım hala 67 yim.ama ilk 3 ay kusmaktan zayıflamıştım geri aldım.bu ara iştahım çok açık kesin alırım.kontrolüm 3 hafta sonra.doktorum çok almaman gerek diyo ama işte 75 e razıyız.okulda sırf bu yüzden sürekli hareket halindeyim.merdiven inip çıkıyom :)
benm süte alerjim var zaten ondan mı acababu arada sen yarın ben de yarından sonra yarılıyoruz yolu. hadi hayırlısı :))
slm kızlar. ben 67 ile hamile kalmıştım hala 67 yim.ama ilk 3 ay kusmaktan zayıflamıştım geri aldım.bu ara iştahım çok açık kesin alırım.kontrolüm 3 hafta sonra.doktorum çok almaman gerek diyo ama işte 75 e razıyız.okulda sırf bu yüzden sürekli hareket halindeyim.merdiven inip çıkıyom :)
bakalım bnm doktr su detaylıyı yapacakmı insallh yapar
62 ile başladım, 71 oldum. göbeğimin maşallahı var ama popom da büyüdü benim6 üyenin hepsinden cevap bekliyorum lütfen yaaa
22 ve 23. haftada olan bayanlar kaç kilo aldınız ben nerdeyse 5 nolur cevap verin ya burda benim sorularıma pek cevap verilmiyor bakın bu konu benim gibi bir dana için çok mühim
ben tam 4 hafta kıpırdamadan yattım yemek yerken bile tam oturmuyodum ayaklarım havada oluyodu, sadece tuvalete gittim, sonraki 4 hafta da evden çıkmadım koltukta oturmama izin vardı uzanmaktan kurtulduğuma şükrettim beni bi AVM'ye götürün tekerlekli sandalyeyle gezdirin vitrin baksam yeter diyodum çok zordu o dönem, e haliyle de yatmaktan şiştimbnm gerci kilo almm daki en büyük etken bü düsük tehlikesi atlattım ve 15 gün tuvalet ve yemek dısında hep yattım hareketsizlktenoldu bide günde 2 lt zor içiyodum simdi 3.5 4 lt içiyorum suyu oda iyice sisirdi sabah tartılıyorum sabahla aksam kilosu arasında bile 1 kilo oluyo valla
göğsüm 85B idi şimdi 95D 1-2 hafta içinde 100 olur diye şimdiden emzirme sütyeni aldım 100 numarakızlar ya benm göğüsler aldı başını gidiyor valla. göbekten çok büyüdü ya:) ay öyle de bir kaşınıyo ve yanıyo ki anlatamam. sürekli yağlıyorum ama durum ayny. çok korkuyorum çatlamaktan(
Ben yeni yaptırdım canım ben de 19. haftamdayım. Senin de detaylı ultrason 1-2 hafta içinde yapılır herhalde. Ama çok güzel bir duygu bebeğinin hareketlerini ve yüzünü görebiliyorsun ve en önemlisi onun sağlıklı olup olmadığını öğreniyorsun
bnm endisem bnm hast de yapılıyormu sorun o
Sen hangi hastaneye gidiyorsun? Benim gittiğim hastaneye haftada 1 defa bir prof. geliyor detaylı ultrasonu o yapıyor
nerde sekerim bn uzmanı bulsam bayram ediyorum bn siirtn pervari ilcesinin bi köyündeyim siirt merkeze gidiyorum ozel hast ama imkanları okadarda iyi degil malesef esimden uzagada gitmek istemiyorum ucakla bile 10 saat burdan ist batmana gidicemde oda bulrusam bilet e bide doguma yakın ucaklarda almıyo otobüslede gidem desem 24 saat mecbur burda dogurcam![]()
Bayanlar çok kararsızım, benim ikili test sonucum iyiydi 4lü de 1:170 risk çıktı detaylı ultrason yaptırdım bebeğim sağlıklı herşey normal ama ultrasonu yapan prof ve benim kendi doktorum karar senin ve eşinin istiyorsanız amniyosentez yaptırın dedi. 100 de 100 sağlıklı olup olmadığını ancak amniyosentezde anlayabilirmişim. Ben bir karar veremiyorum. Bebeğim sağlıklı ise boşuna amniyosentez yaptırmış olacam en kötüsü de bebeğime amniyosentezde bir zarar gelmesi onun da 200 de 1 düşük riski varmış. Hadi parası feda olsun ama öyle az miktarda değil 1250 lira. Benim korkum sağlıklı bebeğimi kaybetmek ya da onun zarar görmesi her ne kadar prof yapacak olsa da tüm riskleri göze almak zorundayım. Bana bu konuda fikir verebilir misiniz yerimde olsanız nasıl davranırdınız