• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayy ben ne yaptım hiç sormuyosunuz...:1:
öncelikle yeyin,için dışarı çıkmayın elim ayaam buz kesti oğlumun sayesinde..:37:
tam parktan eve geliyordukki ilkokulun teneffüs zili çaldı,haydaaa bizimkini tutmak ne mümkün daldı okula tabi:1:
allaam minnak boyuyla bütün oyunlara dahil olmaya çalışıyo,öğretmenlere bende oynayabilirmiyim diyoo,koştura koştura yoruldu bitti:55:
ama o gencecik öğretmenlere bravoo:46:,
yani ben 1 tane kaanla zor uğraşıyorum ve 2.yle nassı uğraşıcam die düşünceler alıo beni:27:
onlar 40 tane çocukla nasıl uğraşıyolar bütün gün..üstelik teneffüslerde görseniz öğretmenim öğretmenim die,kollarında 10 tane velet,çekiştirip duruyolar gencecik kızı yazık yawwww:1:
ahb earkadaşım benim de war 30 tane ölğrenci hele ki ders başı hepsi viyaklayıp druyo onu sen çekene sormak lazım gerektiğinde deyapıştırmak bi tane

6 üyenin hepsinden cevap bekliyorum lütfen yaaa
22 ve 23. haftada olan bayanlar kaç kilo aldınız ben nerdeyse 5 nolur cevap verin ya burda benim sorularıma pek cevap verilmiyor bakın bu konu benim gibi bir dana için çok mühim

22 ve 23. haftada olan bayanlar kaç kilo aldınız ben nerdeyse 5 nolur cevap verin ya burda benim sorularıma pek cevap verilmiyor bakın bu konu benim gibi bir dana için çok mühim

canm ben daha 19+6 oldum ama senn haftana göre çok iyi bence. genelde daha fazla aldı çünkü arkadaşlar. asıl dert bundan sonra başlıyor tabi. takır takır saydırcaz gibi geliyo :)

Bayanlar çok kararsızım, benim ikili test sonucum iyiydi 4lü de 1:170 risk çıktı detaylı ultrason yaptırdım bebeğim sağlıklı herşey normal ama ultrasonu yapan prof ve benim kendi doktorum karar senin ve eşinin istiyorsanız amniyosentez yaptırın dedi. 100 de 100 sağlıklı olup olmadığını ancak amniyosentezde anlayabilirmişim. Ben bir karar veremiyorum. Bebeğim sağlıklı ise boşuna amniyosentez yaptırmış olacam en kötüsü de bebeğime amniyosentezde bir zarar gelmesi onun da 200 de 1 düşük riski varmış. Hadi parası feda olsun ama öyle az miktarda değil 1250 lira. Benim korkum sağlıklı bebeğimi kaybetmek ya da onun zarar görmesi her ne kadar prof yapacak olsa da tüm riskleri göze almak zorundayım. Bana bu konuda fikir verebilir misiniz yerimde olsanız nasıl davranırdınız

allahım yardımcın olsun. istiare ye yat istersen. hem ikili testin iyi çıkmış. inşallah bir sorun yoktur. stres yapma bence. yaptıran iki arkadaşım var ikisininde gayet sağlıklı çocukları var.

bende 22.haftaya girdim 7 kilo aldım. son dakkak golü attım. dün öğrendim hala şoktayım. çünkü 2 hafta önce 3 kilom yoktu :43::43:

sanırım kilo alma zamanımız geldi bnde banyoda ke di vucudumu gorünce tiksndim kendimden hiç bu kadar kilolu gormemiştim kendimi ilk 16 haftada 2 kilo aldım bu 4 haftada 2 kilo aldım bu hızla ne oluruz bilmm daha 18 hadta vr boyle giderse 9 kilo daha gelir en az :(

ahb earkadaşım benim de war 30 tane ölğrenci hele ki ders başı hepsi viyaklayıp druyo onu sen çekene sormak lazım gerektiğinde deyapıştırmak bi tane

bn o konuda cok sanslıyım doguda ögretmen olmanın tek güzel yanı 13 ögrencim vr masallh pekde uslular ama tabi sınıf mev nun cogu kız bununda etkisi yok degil :)

bnm gerci kilo almm daki en büyük etken bü düsük tehlikesi atlattım ve 15 gün tuvalet ve yemek dısında hep yattım hareketsizlktenoldu bide günde 2 lt zor içiyodum simdi 3.5 4 lt içiyorum suyu oda iyice sisirdi sabah tartılıyorum sabahla aksam kilosu arasında bile 1 kilo oluyo valla

ayy yarın bnm için güzel bir gün olacak inşallh bebişimi görcem kaynanam gidecdek annm gelecek daha ne olsunnnn :21:

vlla kaynanam geldi 24 saat gecmeden hastanelik oldum zati pek anlasamayız kaldıkmı 15 gn bas basa bide mızmız sormayın yok sıkıldm eve gtcem bizde geliş gidiş aldık ilede ole her istewdigimzde gidemiyoruz dönüşünü kontrole denk getrdk hatta annmide geişini bildign cocuk pişpişledm derdm yetmez gibi bn bebişimi hişşedyorm biliyorm bnmle bişi olmayacak ama o düştü gibi davranıyo off neyseki bitti dahada tövbe iştemm gelmesn :1:

canlar nasılsınız? aramızda kayseride olan var mı oraya taşınıyorum ve acill bir doktor bulmam lazımm

kızlar ya benm göğüsler aldı başını gidiyor valla. göbekten çok büyüdü ya:) ay öyle de bir kaşınıyo ve yanıyo ki anlatamam. sürekli yağlıyorum ama durum ayny. çok korkuyorum çatlamaktan :((

yedklernlede alakalı olabilir cnm hamilelkte hassaslasıyoruz normalde baharat süt bana bişey yapmazdı simdi deli gibi kasınıyorm yedigimde

Back
X