• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Mayalacım çooook sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸 ben de bugün transfer oldum dualarınıza talibim.🥹

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun canım benim dualarım seninle inşallah Rabbim bu sefer sağlıklı bir şekilde nasip etsin anneciğine sımsıkı sarılsın bırakmasın inşallah Amin güzel haberlerini bekliyorum 🤲🥹❤️

Canlarım Allah razı olsun hepinizden kimin ne dileği isteği varsa Rabbim Kolaylıkla sağlıcakla nasip eylesin inşallah Amin iki aydır bir aile gibi olduk birbirimize desteklerimiz dualarımız güç ve moral oldu bizlere Rabbim kimseyi darda bırakmasın inşallah Amin Ecmain inşallah 🥹🤲❣️

Canım benim canım sana sımsıkı sarılıyorum ve öpüyorum 😘 iyi ki tanıdım sizleri Allah razı olsun hepimizden darısı sizlere inşallah sizinde güzel haberlerinizi alıp sevinç gözyaşları dökmek nasip olsun Amin 🤲🥰
Kuzum transferi yapan doktorun bi artısı var mı acaba? Transfer zamanı doktorum şehir dışında olabilirmiş ve ben diğer aya ertelemek istemiyorum

Bugün tekrar aradılar 6.gune gideni dondurmuslar. 4bb mis kalitesi. Şuan en iyi kalite o. Bitanesi 5.gun 4bc, bitanesi 5.gun 3bb diğeri de3. Gün 8 hucreli. Yani toplam 4 var şuan. 6.gun en iyi kalite sanırım. Ama o da 6 olması biraz düşünduruyir
Yotube da bı doktoru dinledim. Kalitelerine de takılmayın bizim için tutan ve tutmayan embriyo var dio

HERKEZE MRB YENİ ÜYE OLDUM 25 NİSAN TOPLAMA İŞLEMİ YAPILDI 30 NİSAN TRANSFER YAPILACAK TOPLAM 8 EMBİRİYO ALINMIŞ AMA GENETİK FALAN BİLGİ VERMEDİ DOKTOR GÖNDERİLDİ Mİ GÖNDERİLECEKMİ HİÇ BİR BİLGİ VERMEDİ BİRDE TRANSFER İŞLEMİ ANESTEZİ OLMADAN MI YAPILIYOR BİLGİ VERİRMİSİNİZ
Süreciniz güzel geçsin inşallah. Transfer işlemi anestezi olmadan yapılıyor. Yumurta toplamaya göre daha kolay canm. Zor kısmını atlatmişsin

Kızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa 🧿🤲🥹❤️
Hayırlı olsun canm çok sevindim hepimiz senden gelecek güzel haberi bekliyorduk Allah tamamına erdirsin bebişin seninle sağlıkla büyüsün inşallah 🤲😃❤️

HERKEZE MRB YENİ ÜYE OLDUM 25 NİSAN TOPLAMA İŞLEMİ YAPILDI 30 NİSAN TRANSFER YAPILACAK TOPLAM 8 EMBİRİYO ALINMIŞ AMA GENETİK FALAN BİLGİ VERMEDİ DOKTOR GÖNDERİLDİ Mİ GÖNDERİLECEKMİ HİÇ BİR BİLGİ VERMEDİ BİRDE TRANSFER İŞLEMİ ANESTEZİ OLMADAN MI YAPILIYOR BİLGİ VERİRMİSİNİZ
Canım hayırlısı olsun şimdiden, genetiği sen istersen yaptırıyorsun onlar kendiliğinden yapmaz. Anesteziye gerek yok transfer çok kolay bir işlem 🙏🏻

Kızlar hadi gözümüz aydın olsun inşallah çok şükür hamdu Senalar olsun değerim 1200 çıkmış doktor ikiz olmasından şüpheleniyoruz dedi onun için artık kan verme mayısın 15 de direk ultrasona gireceğim nasip olursa 🧿🤲🥹❤️
Tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin 🤲🏾 darısı bizlere inşallah dua edin 🌸

Oy maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah ay ben biliyordum ikiz olduğunu yaaa ay çok sevindim hadi gözün aydın bebeğim❤❤❤❤

Canımsın çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun senin kalbinin güzelliği hissettin canım sağlıcakla keseleri herşeyi görmelerine olsun inşallah Amin sağlıcakla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah Amin 🤲🥹💕

Kuzum transferi yapan doktorun bi artısı var mı acaba? Transfer zamanı doktorum şehir dışında olabilirmiş ve ben diğer aya ertelemek istemiyorum

Benim doktorum iki kişiler erkek olan uzman o gün izinliyse kadın yapıyor ikisin de memnunum ama erkek doktor sanki tecrübesi bana farklı geliyor iki transferimi erkek doktorum yaptı ultrasonda izlemiyor bile tecrübesine güvenerek embriyoları bırakıyor birde lab doktoruna diyor git bak bakalım embriyolar gitmiş mi kontrol ettiriyor emin olduktan sonra kateteri çekiyor eğer diğer doktorunda uzmansa güveniyorsan yaptır 🥰

Canlarım Allah razı olsun hepinizden kimin ne dileği isteği varsa Rabbim Kolaylıkla sağlıcakla nasip eylesin inşallah Amin iki aydır bir aile gibi olduk birbirimize desteklerimiz dualarımız güç ve moral oldu bizlere Rabbim kimseyi darda bırakmasın inşallah Amin Ecmain inşallah 🥹🤲❣️
Canimmm 🩵🤗 ben zaten emindim ikiz olduğuna da emindim sadece tescillenmiş oldu sende rahatlamış oldun😅 Rabbime şükürler olsun her zorluğun bir kolaylığı var🙏 sen güzel kalbinin nasibini aldın bir sürü dua aldın bir dua zinciri olusmasina vesile oldun burda🥹 hepimizin kafa dagitmasina vesile oldun Allah razı olsun🤲🌸 umarım sağlıkla,kolaylıkla ve zamanında kucağımıza alırız bebislerimizi 🙏 Rabbim derman bekleyen bütün arkadaşlarımın da biran önce dermanını nasip etsin ins. Kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲

Back
X