2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
BİSDE BİSDE GELDİK...GÜNAYDINLAR...

ayy bu gece 2 rüya gördüm..birinde yine sigara içiodum...ohhhh missss
birindede kk ya çok nadir giren mehtapozan var ya onu gördüm.
karnı o kadar sivriydiki.
diorum bu nasıl bi göbek mehtap.
dioki ahh ahha sen bide body i kaldırım öle bak..
bi kaldırıo aaaa oda ne cam gibi şeffaf...bebek içinde görünyo
ama tövbe yarabbim bebek değil kurbağa..
koca ağzsı koca gözleri..ama yafrum gülüp duruo..
ayy diorum ne kadar ilginç
dio yaaa işte başımda böle bi hal var:))
daga 9 ayın bitmesine çokmu vaaaa:44:

alemsin yawww rüyaların bile bi değişikkk acık açıkmı kalıon kuzum sennn :)))sigara konusunu hiç açma valla bende iki defadır görüorum ilkinde vicdan yaptım rüyamda bilee ama ikincisinde bi keyifli içtimki sorma gitsinnn

Sabah sabah güldürdün ya ne deyim ben sana . Ama Allah hayırlara yazsın töbe yarabbim. Hamilelikten önce sigara içiyor muydun. Ben de arada rüyamda içiyorum hem çektikçe rahatlıyorum hem de bebişten dolayı vicdan azabı duyuyorum . Gerçi bırakalı 1 sene gibi oldu ama. Vallahi sigara çok kötü yü daha da içmem inşallah çok kötü bir illet ya.

günaydınnnnnnnn bugün daha bir neşeli uyandımmm :))) hepinize güzel bi gün olsun inşşş

Allah neşeni bozmasın canım . Bende bugün bir rahatım ki ne ağrı ne bişi Ne zamandır karnım belim filan ağrışordu. Bugün iyiyim şükür.

cnm uyyamıyorum..uyuduğum 10 dk dada saçmalama sınırlarımı zorluyorum:))

bugün cuma gülelim eğlenelim azcık yea..
içmememi bebem ya, bazen 1 pakete yakın içiodum gunde..
ama allah var hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren elimi sürmedim, tabi rüyaları saymazsak
zaten 9 ay içme, sonra emzirirkende içmemek gerekio, 1 senede öle...
2 sene içmeyipte sonra içersek yuhhh bize ya..
benim eşimde içmio bide, yani içmeme için hiç bi mazeretim yok...
ama rüyalardaki kaçak çok güzel oluo ya
ama doğumdan sonra 1 tanecik içerim ya..1 tane..hıhh 1 tane, gizli gizli..kimsenin haberi olmadan:))

Günaydın,

Rüyalarını yazanlar; hayırlara çıksın inşallah.

Bende rüyamda uçak düştüğünü gördüm. Hayır olsun....

ben de rüyamda bi kız bebik gördüm, ve kızlar ben ne zaman kız bebek görsem uçarı kaçarı yok kavga ederim biriyle.... hiç şaşmadı... biraz da sinirliyim bugün zaten, sabah sabah kızdım durdum içten içe aklıma gelen herşeye... hayırlara çıkar inş...

ya bende içerim gibi gelio benimde eşim içmiyoo hamile olduğumu öğrendiğim anda bıraktım hiçte aramıyorum ama arkadaşllarım içerken resmen içesim gelio oyusden doğumdan sonra başlarım gibi geliooo

ya bende içerim gibi gelio benimde eşim içmiyoo hamile olduğumu öğrendiğim anda bıraktım hiçte aramıyorum ama arkadaşllarım içerken resmen içesim gelio oyusden doğumdan sonra başlarım gibi geliooo

Ya yazık ama içmeyin. Petuş sen de o bir taneyi unut tamam mı herşey o birtanecikle başlar. Yani 1-2 yıl içmeyipte tekrar başlamak olmas.Yaşına gircek yürüyecek o zaman da peşinizden ayrılmayacak bebiş o zaman ne yapacaksın çocuğun yanın da mı içeceksin. aklınızdan silin ya duman zehir iğrenç değil mi ama.

Ya iyiki bugün iyiyim dedim başladı yine baş ağrısı

ŞENLİK VAR YANİ BUGÜN
ya benbi tane içerimde sonra içmemem ya..ya walla çok ayıp ya...içeyiz kuzum ya..walla cildim güzelleşti ya..
sağol canım evet çok iyi geldi dediğin
bi de terledim gece daha iyiyim...

günaydınlarrrr
geçmiş olsun tekrar bebem..

yoq bi tane içerim ama devamı gelmezzz ya..
ben kıyamamki onun pammuk tenine öle sigara kokan ellerle dokunmaya...
öpcem o pis kokuyla..hayatta kıyamam kuzuma..

Yani kimse kıymasın . Çok kızarım bebeklerin çocukların yanında yakınında sigara içenleri özellikle babalar yapıyor sorumsuzca. Ya benim içim acıyor onların umrunda olmuyor töba e töbee.

Yani kimse kıymasın . Çok kızarım bebeklerin çocukların yanında yakınında sigara içenleri özellikle babalar yapıyor sorumsuzca. Ya benim içim acıyor onların umrunda olmuyor töba e töbee.

valla bizim burda bebeklerin yanında bile mutfakta salonda paket paket içiyolar hem de az değil hem de diyolar hamileyken de içtik onlar tiryaki zaten diyolar

kızlar siz de yatarken nasıl yatsam diye debelenip duruyo musunuz yatakta?Bu gece bi türlü rahat bi pozisyon bulamadım sanki,sağa dönüyoum olmuyo,sola dönüyorum olmuyo,hep sola yatayım desen belin sırtın ağrıyo,saırt üstü yüz üstü zaten ne mümkün.Arkadaşım 33. haftasında da ,o demişti yatmak ayrı dert diye,sanırım ufaktan ağırlaşmaya başlıyoz,8.9. ayları düşünemiyorum bile

evet ya ne tarafa dönsem o tarafa sıkışıyo kuzum
zaten sağa sola dönerken 5 dk geçiyor
törenle dönüyorum

günaydın herkese, ewt duygularıma tercuman oldun canım , uyanıyorum dön dur uyuyamıyorum naapsam olmuyo.. ben de acaba hamile yastığı falan mı diktirsem diyorum netten baktım da bi sürü şekli var kullanan var mı en iyiler L gibi olanlar mı yoksa sosis gibiler mi bi be böyle yuvarlaklar var bi fikriniz var mı

Ya kızlar dün gece bende öle oldum sağıma döndüm soluma döndüm olmadı sonra yatağın içinde 1 dk oturuyorum sonra tekrar sanki nefes alamıyormuşum gibi geliyor çok şükür nefes darlığı yok ama ne bileyim sığınamadım derler ya onun gibi bi his başladı bende :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…