2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza yeni katılıyorum diyebilirim..inanır mısınız ilk günden beri hemen hemen her sayfayı okumuşumdur bisürü zamanda sizden destek buldum ama yazmaktan nedense çekindim..pek de girişken bilmiş derler normalde bana ama iş buna gelince başka oluyomuş..
21+0 dayım bugun ticker yapmaya çalıştım ama oldu mu bilmem..
allah kısmet ederse minik bi kız bekliyorum..ne olur beni de sevin beni de aranıza alınn

ayy ben ne yaptım hiç sormuyosunuz...
öncelikle yeyin,için dışarı çıkmayın elim ayaam buz kesti oğlumun sayesinde..
tam parktan eve geliyordukki ilkokulun teneffüs zili çaldı,haydaaa bizimkini tutmak ne mümkün daldı okula tabi
allaam minnak boyuyla bütün oyunlara dahil olmaya çalışıyo,öğretmenlere bende oynayabilirmiyim diyoo,koştura koştura yoruldu bitti
ama o gencecik öğretmenlere bravoo,
yani ben 1 tane kaanla zor uğraşıyorum ve 2.yle nassı uğraşıcam die düşünceler alıo beni
onlar 40 tane çocukla nasıl uğraşıyolar bütün gün..üstelik teneffüslerde görseniz öğretmenim öğretmenim die,kollarında 10 tane velet,çekiştirip duruyolar gencecik kızı yazık yawwww

hoşgeldin canım,ben senin altta ismini hiç görmedim ne zaman okuyordun geceleri mi:26:

hoşgeldinnnn
walla yolu yarıladık, süpriz oldun, ama olsun, sarıverelim senide bağrımıza gari:))

amaneyyyyy, günde 3 ğposta dayak atcan işte

hoşgeldinn aramısaa

hoşgeldinnnn
walla yolu yarıladık, süpriz oldun, ama olsun, sarıverelim senide bağrımıza gari:))

amaneyyyyy, günde 3 ğposta dayak atcan işte

yokk qıı ne dayağğ,sakinliğini gördükçe bana geldiler...yok anam yokkk bende sabır ne gezerr

yok kendime ziyaretçi süsü veriyodumm

ya bende avatar ve çizelge yaptım bakalım bakalım olmuşmu?
kk. bayansu korktum senden ya bide diyor ismini altta görmedim diye

hoşgeldin kadınsukadın =)
yolun yarısını geçmişsiniz maşallah

herkese merhaba.. saatlerdir hem yemek yapıyom hem geçmş okuyom ya ancak bitti valla:) ne çene var yavrular sizde :) biz de bugün grip olduk boğazımdan ve burnumdan alevler çıkıyo Çatlak mevzuu açılmış ben krem kullanmıyorum. aktardan karışım aldım. vazelin+kakao yağı+badem yağı. onu sürüyom banyodan sonra..

kaana diom kaana...ne bu enerji bakim dicen bascan dayağı..bacaklarına bacaklarına çalışcan hemde:))

yokkk,biss şiddete qarşı bi aileyikk
yafu şaka bi tarafa,dövmem ama çok tırsıtırım yani
yapma diyince yapsında göreyim
o rahat annelere şaşırıyorum,çocuğu pisliğin içinde,milletin evini kırıp geçirio qadının yine çıtı çıkmıyo bebesine yaaff

Hoşgeldin aramımza, Allah bebeğini size bağışlasın.
Hepimizin minik şekey şeyleyini bize bağışlasın, hayırlısı ile kavuştursun inşallah.........

neysem yrn görüşmek üzere.
Allah a emanet olun

ya bende avatar ve çizelge yaptım bakalım bakalım olmuşmu?
kk. bayansu korktum senden ya bide diyor ismini altta görmedim diye
olmamış kadınlar klubunda sayfanın sağ üstünde bi arama seçeneği varya canım oraya çizelge hazırlama yaz çıkıo nasıl yapılacağı
wlla alınıom ama bi gün protesto edcem yazmıcam hiç bişi..
hayatınıza renk getiryoz bide şikayet üstüne şikayet

ben döverim arkadaş..
ilk daha saçı çıkmazsa ordan başlıcam, 2 tüyümü var, onlarıda ben yolcam..
sonra babmız onu daha çok severse böle babamızın olmadığı köşelerde sürekli çimdiklicem, mor mor benekler yapcam..ısırcam, vurcam böle bacaklarına bacaklarına..ha haaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…