Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza yeni katılıyorum diyebilirim..inanır mısınız ilk günden beri hemen hemen her sayfayı okumuşumdur bisürü zamanda sizden destek buldum ama yazmaktan nedense çekindim..pek de girişken bilmiş derler normalde bana ama iş buna gelince başka oluyomuş..
21+0 dayım bugun ticker yapmaya çalıştım ama oldu mu bilmem..
allah kısmet ederse minik bi kız bekliyorum..ne olur beni de sevin beni de aranıza alınn
hoşgeldinnnnMerhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza yeni katılıyorum diyebilirim..inanır mısınız ilk günden beri hemen hemen her sayfayı okumuşumdur bisürü zamanda sizden destek buldum ama yazmaktan nedense çekindim..pek de girişken bilmiş derler normalde bana ama iş buna gelince başka oluyomuş..
allah kısmet ederse minik bi kız bekliyorum..ne olur beni de sevin beni de aranıza alınn
ayy ben ne yaptım hiç sormuyosunuz...
öncelikle yeyin,için dışarı çıkmayın elim ayaam buz kesti oğlumun sayesinde..
tam parktan eve geliyordukki ilkokulun teneffüs zili çaldı,haydaaa bizimkini tutmak ne mümkün daldı okula tabi
allaam minnak boyuyla bütün oyunlara dahil olmaya çalışıyo,öğretmenlere bende oynayabilirmiyim diyoo,koştura koştura yoruldu bitti
ama o gencecik öğretmenlere bravoo,
yani ben 1 tane kaanla zor uğraşıyorum ve 2.yle nassı uğraşıcam die düşünceler alıo beni
onlar 40 tane çocukla nasıl uğraşıyolar bütün gün..üstelik teneffüslerde görseniz öğretmenim öğretmenim die,kollarında 10 tane velet,çekiştirip duruyolar gencecik kızı yazık yawwww
hoşgeldin canım,ben senin altta ismini hiç görmedim ne zaman okuyordun geceleri mi:26:
Merhaba arkadaşlar,
hoşgeldinnnn
walla yolu yarıladık, süpriz oldun, ama olsun, sarıverelim senide bağrımıza gari:))
sorma öyle oldu ama..ben de tırstım aslında bazı özel hastaneler 20. haftadan sonra kabul etmiyo ya siz de öyleyseniz diye ama bascaksınız sankim :)
hoşgeldinnnn
walla yolu yarıladık, süpriz oldun, ama olsun, sarıverelim senide bağrımıza gari:))
amaneyyyyy, günde 3 ğposta dayak atcan işte
yokk qıı ne dayağğ,sakinliğini gördükçe bana geldiler...yok anam yokkk bende sabır ne gezerr
yok kendime ziyaretçi süsü veriyodumm
hoşgeldinnnn
sorma öyle oldu ama..ben de tırstım aslında bazı özel hastaneler 20. haftadan sonra kabul etmiyo ya siz de öyleyseniz diye ama bascaksınız sankim :)
neyyyy,20.haftadan sonra kabul etmiyolar mı
onlar kaybeder..çoqq saçmaa
Merhaba arkadaşlar,
kaana diom kaana...ne bu enerji bakim dicen bascan dayağı..bacaklarına bacaklarına çalışcan hemde:))
Merhaba arkadaşlar,
ya bende avatar ve çizelge yaptım bakalım bakalım olmuşmu?
kk. bayansu korktum sendenya bide diyor ismini altta görmedim diye
neyyyy,20.haftadan sonra kabul etmiyolar mı
onlar kaybeder..çoqq saçmaa
ben ankaradayım..hani özelde kendi hastanesinin doktoru doğurtursa ayrı daha ucuz bi tarife oluyo ya..işte ona tabi olmak için 20. haftadan önce takibine o hastanede başlamış olmak gerekiyomuşş..yani adamlar dogumda ucuz tarifenin parasını aylık kontrollerden kazanıyolar..böyle işte bunların eline düşmeyegör
nie korktun gızz
olmamışya bende avatar ve çizelge yaptım bakalım bakalım olmuşmu?
kk. bayansu korktum sendenya bide diyor ismini altta görmedim diye
wlla alınıom ama bi gün protesto edcem yazmıcam hiç bişi..herkese merhaba.. saatlerdir hem yemek yapıyom hem geçmş okuyom ya ancak bitti valla:) ne çene var yavrular sizde :) biz de bugün grip olduk boğazımdan ve burnumdan alevler çıkıyoÇatlak mevzuu açılmış ben krem kullanmıyorum. aktardan karışım aldım. vazelin+kakao yağı+badem yağı. onu sürüyom banyodan sonra..
yokkk,biss şiddete qarşı bi aileyikk
yafu şaka bi tarafa,dövmem ama çok tırsıtırım yani
yapma diyince yapsında göreyim
o rahat annelere şaşırıyorum,çocuğu pisliğin içinde,milletin evini kırıp geçirio qadının yine çıtı çıkmıyo bebesine yaaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?