2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ben kayınvalideme geçiyorum. yemek yicezz orda. sizden ayrılcam ama..
eve gelince okurum sizleri...
bide şu avatarla çizelge olayına gireyim artık. akşam onlar içinde uğraşırım artık.
öptüm sizleri ve bebişleri.

yazmışsın ya kadınsu ya senin ismini görmedim diye. artık nasıl takip ediyorsan bizleri...
tırsstımmm

yaa benim nickim bayansu ya,bide haftamda tamm 21. hafta..o da kadınsu nickiyle 21. hafta çizelgesiyle birden fırtlıyınca taklit sandımdı emme değil galiba...yani biraz işkillendim ya neyse tesadüf diyelim

heleee bi dokaaann yiğenimee,polise werrim seni

haadee görüşürüüzz

yaa benim nickim bayansu ya,bide haftamda tamm 21. hafta..o da kadınsu nickiyle 21. hafta çizelgesiyle birden fırtlıyınca taklit sandımdı emme değil galiba...yani biraz işkillendim ya neyse tesadüf diyelim

Alemsin sen ya :) çakmanı mı yapmşlar sandın:) bu arada arkadaşa ben de hoş geldn diyorum... petuş ya kızma protesto da etme sakın sen olmayınca sıkıcı oluyo valla :)

Alemsin sen ya :) çakmanı mı yapmşlar sandın:) bu arada arkadaşa ben de hoş geldn diyorum... petuş ya kızma protesto da etme sakın sen olmayınca sıkıcı oluyo valla :)

hoşgeldin aramıza canım :)

benden 1 aydır geliyor ağız,sıkınca geliyor bisde sıkmamaya özen gösteriozz
sen yine de hiç bişi sürme canım çook şişiyo uçlar bayaa hasaslaşıyor çünkü..
benden henüz gelmedi bişi iyi mi kötü mü bilemedim

ne yalan söliim ismi görünce ben de aa benzerlik var dediydim bu arada hoşgeldin böğrümüzün tee içine :13:

tebrikler tebrikler tebrikler , işte misafir odalarında görmek istediğim anne modeli. büyükler şımartmazsa ben de o kıvamda yetiştirme niyetindeyim. ben hala teyzemin evinde bile buzdolabından bişi vermemi istese içine fazla bakmadan açıp kapatıyorum kapağı, biz böle büyüdük veletcanlar da böle olmalı

Bayanlar çok kararsızım, benim ikili test sonucum iyiydi 4lü de 1:170 risk çıktı detaylı ultrason yaptırdım bebeğim sağlıklı herşey normal ama ultrasonu yapan prof ve benim kendi doktorum karar senin ve eşinin istiyorsanız amniyosentez yaptırın dedi. 100 de 100 sağlıklı olup olmadığını ancak amniyosentezde anlayabilirmişim. Ben bir karar veremiyorum. Bebeğim sağlıklı ise boşuna amniyosentez yaptırmış olacam en kötüsü de bebeğime amniyosentezde bir zarar gelmesi onun da 200 de 1 düşük riski varmış. Hadi parası feda olsun ama öyle az miktarda değil 1250 lira. Benim korkum sağlıklı bebeğimi kaybetmek ya da onun zarar görmesi her ne kadar prof yapacak olsa da tüm riskleri göze almak zorundayım. Bana bu konuda fikir verebilir misiniz yerimde olsanız nasıl davranırdınız

Canm ben sadece ikili yaptrdm. doktorum 3lü ve 4lüye gerek yok dedi. birçok yerinn bunuları para için yaptığını da düşün derim. gerçekten az değil yani. ayrıca sonuç ne çıkarsa çıksın gebeliğe son vermeyeceksen bence tüm bu stresler gereksiz.. yine de son karar seninn tabi ki. inşallah bebeğinin bir şeyi yoktur ddua et bol bol sıkma kendini ve bebişi..

tatlım burda bu durumu 4-5 kişi yaşadı hiç bişide çıkmadı şükür..bence yaptırmana gerek yok..hem tutki bişi çıktı bebeğini öldürecek halin yok ya ki bişey olduğunu sanmıyorum anca kafa karıştırıyorlar

ben de 2 li test ve ense kalınlığı normalse genelde kötü bir şey çıkmıyor diye biliyorum,arkadaşların da dediği gibi,tut ki amniyosentezde kötü bir şey çıktı,gebeliğini sonlandıracak mısın?Eğer cevabın hayırsa boşuna yaptırıp da riske girme derim,ayrıntılı ultrasonunda güzel çıkmış,sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Arkadaşlar bir de şunu düşünüyorum mesleğinde ilerlemiş bir prof. eğer çok gerekli olsaydı amniyosentez, bize yaptırmak zorundasınız gibi bir cevap verir ve raporunda amniyosentez yapılması uygun görülür gibi birşey yazabilirdi ama kararı bize bıraktı sanki keyfi bir durum... Doktorum da aynı şekilde her iki riski de düşün dedi sen için rahatlasın istiyorsan yaptır dedi kendisi de bana detaylı usg sonucuna bakarken burada bir sorun yok ama 4lü testin riskli diye şüphe duymak istemiyorsan yaptır dedi.
Bu iki doktor da mesleklerinde başarılı deneyimli doktorlar çok riskli bir durumum olsaydı biz amniyosentezi uygun görüyoruz diye konuşurlardı diye düşünüyorum. Amniyosentez ciddi bir risk durumunda önerilir diye düşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…