Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    102
Canım normalde uyuyorum sadece yan yattığımda felan bebeği hissediyorum baya rahatsız olmakda değilde uyuyamıyor bazen insan
Şuan hepsi bir yana ben deprem korkusundan uyuyamıyorum
Evim 99 yılında yapılmış. Bağcılarda oturuyorum burda evler hep birleşik birbirine sokak boyu
Çok korkuyorum, çok sallandık geçenki depremde
cok gecmis olsun bu arada canim 🙏🏻 allah beterinden sakinsin, bununla gelmis gecmis olsun.

Canım gerçekten öyle ya. Benim kızımdan bebek arabası kalmadı maalesef vermiştik ihtiyacı olan birine evimde yer yoktu koymak için
Mecbur almak zorundayım malum büyük şehirlerde yaşayan kişiler için ulaşım zor, bebek arabası şart
Aynen öyle, inşallah sağ salim doğururuz da zamanında, eli ayakları düzgün, akılları yerinde sağ salim, her şey zamanla alınır. Hiç endişe etme 💙

Valla her şey çok pahalanmış ben almıyorum ama bakınıyorum canım sıkıldıkça yattığım yerden Ben geçen sene çok iyi almışım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Geçen sene heveslenip bir sürü şey almıştım ilk hamileliğimde kısmet olmadı kullanmak ama şimdi dönüp bakınca aldıklarıma iyi ki almışım tüm maaşımı vermişim diyorum. Bu hamileliğimde de aldım, çok az kaldı eksiklerim ama yine bir ay önce aldığım şeyde bile kârdayım. Geçen hafta aldığımda kârdayım… İnanılmaz artıyor fiyatlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten bebek-çocuk-hayvan ürünleri mükemmel pahalı.

Bu sene kullanmak nasip olsun inşallah ❤️❤️❤️❤️

Geçen sene heveslenip bir sürü şey almıştım ilk hamileliğimde kısmet olmadı kullanmak ama şimdi dönüp bakınca aldıklarıma iyi ki almışım tüm maaşımı vermişim diyorum. Bu hamileliğimde de aldım, çok az kaldı eksiklerim ama yine bir ay önce aldığım şeyde bile kârdayım. Geçen hafta aldığımda kârdayım… İnanılmaz artıyor fiyatlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten bebek-çocuk-hayvan ürünleri mükemmel pahalı.

İnşallah ya ben de hiç kullanamadım o kadar içimde kaldı ki özenle alıp yerleştirmiştim. Sonra da o kadar hızlı kaldırdım ki ortalıktan odasının kapısını açmıyorum bile nerdeyse. Sağ salim bi atlatalım şu 20.haftayı falan cinsiyetini öğrenirsem bi döküp bakıcam ne var ne yok 😀 gerçekten hatırlamıyorum 😀😀

Hıçkırık diyordu arkadaşlarım özellikle gece tutuyor diye söylüyorlardı merak ediyorum işte ya 🥹🥹🥹🥹 anneleri yesin onları
Tabii ki merak edeceksin, ben doğum yapınca o kadar özledim ki içimde kıpırtısını, dedim ki kızımla tek iletişimim buydu şimdi yok ben nasıl onla konuşcam diye delirmiştim. İnşallah bunda sağ salim geçecek süreç🙏 hepimizi için 🙏🙏

İnşallah ya ben de hiç kullanamadım o kadar içimde kaldı ki özenle alıp yerleştirmiştim. Sonra da o kadar hızlı kaldırdım ki ortalıktan odasının kapısını açmıyorum bile nerdeyse. Sağ salim bi atlatalım şu 20.haftayı falan cinsiyetini öğrenirsem bi döküp bakıcam ne var ne yok 😀 gerçekten hatırlamıyorum 😀😀
Kendini hazır hissettiğin de tekrardan dizeceksin aldıklarını bu defa da kullanacaksın, ben de kullanacağım, aynı süreçten geçenler de kullanacak. İnanıyorum inşallah allahın izniyle ❤️

Şu cinsiyeti öğren de söyle bize de allah aşkına merak et kadın artık 😂😂😂

Kendini hazır hissettiğin de tekrardan dizeceksin aldıklarını bu defa da kullanacaksın, ben de kullanacağım, aynı süreçten geçenler de kullanacak. İnanıyorum inşallah allahın izniyle ❤️

Şu cinsiyeti öğren de söyle bize de allah aşkına merak et kadın artık 😂😂😂
Hahaha inşallah bakalım ya 😀

Tabii ki merak edeceksin, ben doğum yapınca o kadar özledim ki içimde kıpırtısını, dedim ki kızımla tek iletişimim buydu şimdi yok ben nasıl onla konuşcam diye delirmiştim. İnşallah bunda sağ salim geçecek süreç🙏 hepimizi için 🙏🙏
Rabbim bir daha yaşatmasın. Güzel şeyler düşün ❤️

İnsan canının parçasına harcamicakda kime harcicak canım ya 🥹 herkesin bütçesi başka başka, kendi için en doğrusunu alıyor herkes
Alamayan arkadaşlarımızada almak nasip olsun
Sağlık olsun gerisi kolay inşallah

İnsan canının parçasına harcamicakda kime harcicak canım ya 🥹 herkesin bütçesi başka başka, kendi için en doğrusunu alıyor herkes
Alamayan arkadaşlarımızada almak nasip olsun
Sağlık olsun gerisi kolay inşallah
Aldığımız malın markası, cinsi, renginin hiç önemi yok önemli olan sağlıkla kullanmak. Hayat bana bunu öğretti. Önce sağlık sonra her şey oluyor zaten 😍😍😍 rabbim hepimize almayı nasip etsin canım benim amin.

Aldığımız malın markası, cinsi, renginin hiç önemi yok önemli olan sağlıkla kullanmak. Hayat bana bunu öğretti. Önce sağlık sonra her şey oluyor zaten 😍😍😍 rabbim hepimize almayı nasip etsin canım benim amin.
Amin inşallah canım senin pipilin nasıl 😂 pipilim diye hitap ediyordun unutmuyorum ahah😂❤️ listeye bi göz atın erkek dolu maşallah

Beni aile hekiminden hemşirem mayısta çağırmıştı tetenoz için. İlk gebeliğimde de yapmışlardı
Yaptırcak olan varmı
Ben de bugün asm den hemşire ile görüştüm 20. Haftanda gel tetanoz aşısı yapalım dedi. Canan karatay yaptırmayın diyor. Açıkcası içime sinmedi. Yaptırmayı düşünmüyorum. 🫠🫠

Bu arada önümde abim ablam var çocuklarının puset bebek arabası beşik vs her şeyleri var 😅 muhtemelen yeni şeyler almayacağım olanlarla idare deceğim. Buradaki arkadaşların heyecanlarına ortak olmak çok güzel. Ama ben de hiçbir merak heyecan yok 🤭🤭 Allah sağlık afiyet versin hepimize.

Amin inşallah canım senin pipilin nasıl 😂 pipilim diye hitap ediyordun unutmuyorum ahah😂❤️ listeye bi göz atın erkek dolu maşallah
Hahhaha hep karnımı pipilim de pipilim diye seviyorum 😂😂😂 pipilim iyi sanırım teyzesi en son geçen hafta görmüştüm ama doktorum şaka gibi sadece pipisini gösterdi geri kalan hep sağlık açısından ölçüm yaptı fotoğraf bile vermeden gönderdi 🥹 haftayı bekliyorum görmek için. Senin minik oğluşun nasıl iyi misiniz nasıl gidiyor hamilelik 😍😍😍❤️

Ben de bugün asm den hemşire ile görüştüm 20. Haftanda gel tetanoz aşısı yapalım dedi. Canan karatay yaptırmayın diyor. Açıkcası içime sinmedi. Yaptırmayı düşünmüyorum. 🫠🫠

Bu arada önümde abim ablam var çocuklarının puset bebek arabası beşik vs her şeyleri var 😅 muhtemelen yeni şeyler almayacağım olanlarla idare deceğim. Buradaki arkadaşların heyecanlarına ortak olmak çok güzel. Ama ben de hiçbir merak heyecan yok 🤭🤭 Allah sağlık afiyet versin hepimize.
canım neden heyecan yok cinsiyeti öğrendin mi 😃

Back
X