yefrum parisim ya...afedersin cnm affına sığınıraka teşhisini koyyorum...işte buna hamilelik aptallığı diolarmış cnm
çaktırma kuzum
yefrum parisim ya...afedersin cnm affına sığınıraka teşhisini koyyorum...işte buna hamilelik aptallığı diolarmış cnm
çaktırma kuzum
valla hepimizin sonu öyle bu gidişleegünaydınlarrrrrr
geçmişi okudum yittim gariiii
parisssss avatarın süperrrr
ben kesin öyle olucam
ya ivet bende dedim kız avatara didi.. paris gitti halay çekenlere sardı..
ama yalnız değilsin pariiss..
aptallık konusunda en önde ben gidiyorum herhalde..
ya sormaa tatlım ya.. burada nar muhabbeti oldukça ben eşimi özledim.. o ayıklardı evde narı.. ben hayatımda hiç nar ayıklamadım... buzdolabında bi tanecik ama kocaman nar var.. dün ben ona baktım o bana baktı..
sonra koydum buzdolabına yerine.. yarın annem ayıklar artıkın..
yeaaa babamızdan çok şüpheliyim zaten...ben elimi kaldırmayı geçtim kızsam kesin boşar beni yani eminimhıh
sana neden yapsın yağmur hanım.. ne yapsın seni.. toprağıma yapar o nazını.. o da gururla kaldırır kızının nazını zatii.. babalar kızlarını daha çok sever.. ama nasıl yetiştirirsen öyle valla.. 26 yaşındayım hala bi naz bi kapris bi cilve bende.. babamı bulamazsam annemi onu bulamazsam kardesimi bitiriyorum..
zaten kadrolu zavallı kocişim..maşallah ona da gık demedi 7 yıldır..
hı canım senin doktorun 18lik çıtır zannediyo herhalde kendini..
ya ivet bende dedim kız avatara didi.. paris gitti halay çekenlere sardı..
ama yalnız değilsin pariiss..
aptallık konusunda en önde ben gidiyorum herhalde..
hehe doğrudur balım yaa arada geç algılıyorum söylenenleri falan
ben eskiden 12'de kalkıp akşam 6'ya kadar eşimi beklerdim kahvaltı yapmak için, evde ekmek yoksa aşağıdaki markete inmeye üşenir aç aç otururdum, hatta dolaptaki hazır yemeği ısıtmaya üşendiğim zamanlar da olurdu. şimdi öyle olunca bebik için mecbur kalkıp yapıyorum
eşime de çok büyük bişi başarmış gibi anlatıyorum, "ben bugün üşenmedim kalktım giyindim bakkala gittim ekmek almak içiiiin"
eşin bu akşam da gelmeyecekse üşenme ye o narı bebike afiyet bal şifa olsun de, o niyetle ye. fazlasının zararlı olabileceğinden ben de korkuyorum ama haftada 1-2 gün yemek zarar vermez
ay bende 80 gözle bekliyorum randevuyu. eğer benimkide açmazsa yıkılırım yafsağlığı yerinde olsunda inşallah. hani insan bekliyo ne olacak diye..artık cici alma vakti geldi çünkü yafrumun bi pembeli yeşilli alacalı patiği bi siyah çorabı bide sarı bi hırkası var ha bide yenidoğan bebek bezi var
günaydınlarrrrrr
geçmişi okudum yittim gariiii
parisssss avatarın süperrrr
ben kesin öyle olucam
ben eskiden 12'de kalkıp akşam 6'ya kadar eşimi beklerdim kahvaltı yapmak için, evde ekmek yoksa aşağıdaki markete inmeye üşenir aç aç otururdum, hatta dolaptaki hazır yemeği ısıtmaya üşendiğim zamanlar da olurdu. şimdi öyle olunca bebik için mecbur kalkıp yapıyorum
eşime de çok büyük bişi başarmış gibi anlatıyorum, "ben bugün üşenmedim kalktım giyindim bakkala gittim ekmek almak içiiiin"
eşin bu akşam da gelmeyecekse üşenme ye o narı bebike afiyet bal şifa olsun de, o niyetle ye. fazlasının zararlı olabileceğinden ben de korkuyorum ama haftada 1-2 gün yemek zarar vermez
ben didim petuş beni merak etti kesin didim..
çoooooooooooook hastayım kuzucum ben.. dün rapor aldım işe gelmedim.. aslında 2 gün alacaktım ama bu kez bayram tatiliyle birleştirdiğimi düşünürler diye 1 günlük aldım.. gece ağrıdan uyuyamadım sabaha karşı sızmışım.. bu kez de sabah ağlaya ağlaya kalktım yataktan.. mecburen geldim işe.. parmak uçlarım hatta totom bile ağrıyoo..
amannn yarebbimm..cnm izninle bu eş tipini tanıması açısından bu yazıyı kocama copy+paste yapabilirmiyim
kuzummmm günaydınlar şekerlerr canım çokkkk geçmiş olsun kıyamamm..noldu kuzum neren ağrıyodu ?? çok dikkat et kendine bebişine şimdi nasılsın canım parmak uçların toton dışında ağrıyan biyerin varmı??
ay parisss avatarına öldüm açtığımdan beri ona gülüyorum....
patiği ben hamile kalmadan önce seyyar satıcı bi bayanda görmüştüm kendi örmüştü aldım dayanamadım 2 ay sonra falanda hamile kaldım zatenGünaydınn herkese...:119::119::119::119:
Yine iyimiş sizin, bizim o kadarda yok. aslında unısex bişiler alınabilir ama tam kesin olmadan ne bilim elim bi gidiyor, bi geliyor....
kuzummmm günaydınlar şekerlerr canım çokkkk geçmiş olsun kıyamamm..noldu kuzum neren ağrıyodu ?? çok dikkat et kendine bebişine şimdi nasılsın canım parmak uçların toton dışında ağrıyan biyerin varmı??
ay parisss avatarına öldüm açtığımdan beri ona gülüyorum....
benim kocamda iki çöp alır canlarım eline, kısa çöpü çeken gider bakkala gider die pazarlık yapar...çok mutluyuz ikimizde...yağmur inş. kurtarcak bizi bu sıkıntıdan...yürümeye başladımı ilk öğreneceği yol bakkalın yolu kısmetse :119::119::119::119:
gunaydin herkezciklere.hayirli cumalar kizlar.dun bende kan tahliline gittim.doktorum kan sayimi,gulikoz vs.tahlilleri istemisti.5 tup kan aldilar.kendimi cok halsiz hissettim.aksamda kan alinan sag kolum sabaha kadar agridi niye bilmiyorum.simdi iyiym sukur.daha kalkip bayram temizligi yapacagim.hic canim istemiyo ama napimmmm.
benim kocamda iki çöp alır canlarım eline, kısa çöpü çeken gider bakkala gider die pazarlık yapar...çok mutluyuz ikimizde...yağmur inş. kurtarcak bizi bu sıkıntıdan...yürümeye başladımı ilk öğreneceği yol bakkalın yolu kısmetse :119::119::119::119:
Günaydınn herkese...:119::119::119::119:
Yine iyimiş sizin, bizim o kadarda yok. aslında unısex bişiler alınabilir ama tam kesin olmadan ne bilim elim bi gidiyor, bi geliyor....
Ben şimdiden öyle oldum bileiki yanağıma sanki birer poğaça yapıştırılmış gibiyim....:103:
Bende öyleydim normalde... bekarkende evliykende haftasonları öğlene kadar uyurdum hiç kıpırdamadan.. şimdi sabahın köründe uyanıyorum karnım acıkıyoo saat 8 kadar zor dayanıyorum. sonra babacığımızı uyandırıyoruzzz biiizzz çookk acıktık hadiii sende uyan die :122::122::122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?