gunaydin herkezciklere.hayirli cumalar kizlar.dun bende kan tahliline gittim.doktorum kan sayimi,gulikoz vs.tahlilleri istemisti.5 tup kan aldilar.kendimi cok halsiz hissettim.aksamda kan alinan sag kolum sabaha kadar agridi niye bilmiyorum.simdi iyiym sukur.daha kalkip bayram temizligi yapacagim.hic canim istemiyo ama napimmmm.
tuniiii.. cicilerinizi gördüm tatlım daha yeni.. allah sağlıklı neşeli giydirmeyi nasip etsin..
ağrımayan yerim yok tunicim yaa.. toktor faranjit dedi ama benim boğazım hariç her bi yerim ağrıyoo..
antalya sıcacıktır şimdi değil mi.. allahtan bayram da aydın da sıcacık olacakmış.. güneşleniriz bebiklerimizle..
patiği ben hamile kalmadan önce seyyar satıcı bi bayanda görmüştüm kendi örmüştü aldım dayanamadım 2 ay sonra falanda hamile kaldım zateneşim patiği gördüğü zaman yoksa hamilemisin diye gözleri pörtlemişti yok beee öylesine aldım didim . yafruma kısmetmiş işte
heheheh hepimizin sonu öyle olacak saçlarıda öle kestircezyanaklar tontiş
oturduğumuz yerde kalacaz o kiloyla
dün ben yaptım canım bayram temizliği.. hasta halimle.. bi elektrik süpürgesi.. tamam..
nassı olsa evde değilim didim..
bende yarın yapacam
camlar falan temiz yeni taşındığımız için perde falan yıkamıyıcam ama rutin temizlik yapıcam.. bu bayram çok gelen olur bana. eski mahallem olduğu için bütün eş dost orada. bugünden kendimi gaza getirmem lasım
benim kocamda bakkala gidilecekse beraber gideceğiz yoksa ben yalnız gitmem ekmem yerine birbirimizi yeriz der.. sonra el ele bakkala gibip bi ekmek alıp geliriz
ben evin tek kızıyım, eşim evin tek oğlu... ikimizinde kardeşleri var ee haliyle ikimizde bakkal olaylarına alışık değiliz...
kardeşim bekar hala bakkala gitmekten kurtulamadı 27 yaşında çocuk... evin hiç büyümeyen üyesi
eşimin 3 erkek kardeşi var. sordum bi gün
_ hiç kıskanmıyo muydunuz yeni doğan kardeşinizi?
_ deli miyiz, ne kıskancaz bayram ediyoduk bakkala benim yerime gidecek biri geldi diye
_ deli miyiz, ne kıskancaz bayram ediyoduk bakkala benim yerime gidecek biri geldi diye
yeahhhh..... kocam beni çok şükür gece büfeye bilem gönderir..
allah razı olsun kendinden iidir benim kocam, bugüne kadar bi tiskesini bile yemedim çok şükür
Kızımla beraber yemek yapmak bile işkence oluyor çoğu zaman..
Çünkü durmuyor.. Habire dolaplar açılıyor, tencereler, tavalar yerlerde..
Çöp poşetlerini alıp çamaşır makinasına dolduruyor..
Sadece mutfağımı ve banyomu derinden temizleyip diğer yerlerin üzerinden geçebiliyorum..
Çünkü asla izin vermiyor birşey yapmama..
petunya konuyla alakasız oldu ama ben hala çizelge yapamıyorummmmm....çok sinir oldummmm...ben bilgileri versem sen yapabiliyomusun benim adıma?
Kızımla beraber yemek yapmak bile işkence oluyor çoğu zaman..
Çünkü durmuyor.. Habire dolaplar açılıyor, tencereler, tavalar yerlerde..
Çöp poşetlerini alıp çamaşır makinasına dolduruyor..
Sadece mutfağımı ve banyomu derinden temizleyip diğer yerlerin üzerinden geçebiliyorum..
Çünkü asla izin vermiyor birşey yapmama..
bi ver deneyelim cnm...beklenen doğum tarihi söyle..son regli tarihini söyle..çizelgeyi yapim ben sana atim sende profiline copy paste yap, deneyelim en azından...bebeğin cinsiyeti belliyse onuda söle, cinsiyete göre mavi yada pembe ağırlıklı yapaliım o vakıt çizelgeyi:)
ayy ne kadar tatlı yaa bayılırım öle hamarat kız çocuklarına... hani bide çok öenmli bişi yaparmış havalar yok mu:102::131:şebelek suratlarını yirim yirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?