günaydın herkese..
ösledim sizi..![]()
bisde bisde seniiii, dün nirdeydin hıı nirdeydin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese..
ösledim sizi..![]()
günaydın kıslarrrrrrr...
naparsınız
bugün son iş günü5 gün yatışşşş:122:
bisde bisde seniiii, dün nirdeydin hıı nirdeydin![]()
günaydın kıslarrrrrrr...
naparsınız
bugün son iş günü5 gün yatışşşş:122:
ben didim petuş beni merak etti kesin didim..
çoooooooooooook hastayım kuzucum ben.. dün rapor aldım işe gelmedim.. aslında 2 gün alacaktım ama bu kez bayram tatiliyle birleştirdiğimi düşünürler diye 1 günlük aldım.. gece ağrıdan uyuyamadım sabaha karşı sızmışım.. bu kez de sabah ağlaya ağlaya kalktım yataktan.. mecburen geldim işe.. parmak uçlarım hatta totom bile ağrıyoo..
ay canım yaa avatarına bayıldım.. güldürdün beni..
parise bak hele, gider ayak imaj yaptı...:))
çoooooooooooook hastayım kuzucum ben.. dün rapor aldım işe gelmedim.. aslında 2 gün alacaktım ama bu kez bayram tatiliyle birleştirdiğimi düşünürler diye 1 günlük aldım.. gece ağrıdan uyuyamadım sabaha karşı sızmışım.. bu kez de sabah ağlaya ağlaya kalktım yataktan.. mecburen geldim işe.. parmak uçlarım hatta totom bile ağrıyoo..
aa geçmiş olsun cnm ya..
aman ya psikopata bağlıoz işte, zor çalışmak pufff
tatile gider ayak tühh ya olana bak...neyse belki öğleden sonra felan çıkarsın erkenden..çünkü şu halde dinlenmekten başka yapabileceğimiz bişi yok malesef iyleşmek için
dün yoklamaya yok yazdıydım seni![]()
geçmiş olsun canım benimm![]()
raporlu diye düzeltirsin gari..![]()
sorma valla eşim de ankarada.. o yok yaa yalnızlıktan iyice delirdim..küçükken babam izmire halamlara giderdi ben küt bayılırdım gittiği gibi geri gelirdi babacığım.. şimdi de eşim gidince oluyo herhalde.. diyo ki kocişim sen bu kadar nazlısın senden doğan nasıl olur..
zaten 4 gibi çıkarım bugün doktora gideceğim.. hem 3lünün sonucunu öğreneceğim hem de artık bebekim açarsa apış arasını cinsiyetini net öğreneceğim..![]()
günaydın kızlar, güzel anneler ve cici bebikler
canım çok geçmiş olsun, ben dün hasta olcak gibi hissedince oturup nar yedim allah'a çok şükür artmadan geçti.
iş yerindekileri çok da sallama, öğleden sonra izin al çık, ah vah de oturduğun yerde hatta![]()
kız sen benim avatara didin imaj yaptı diye ay jeton yeni düştü ya üfffparise bak hele, gider ayak imaj yaptı...:))
çok sağıol canım.. tikkat edin sen de kendine.. bi tanecik ağrı kesici için ağladım dün..
ama içmedim ne pahasına olursa olsun.. kıyamadım bebikime..![]()
yevrum ya göstersin gari, yiter gizlendiği...
inş. 3 lün temiz çıkar cnm..benim toktorumda 4 lü sonucu için aradı hafta başında yine didi "yaşına göre çok ii"
ayyy bak senn...en çekilmez çocuk tipi...kınamakta istemedim şimdi başıma gelirse ya:)) böle bişi yaparsa günde 3 posta benden dayak yer gibi gelyo ya neyseeeeeee![]()
raporlu diye düzeltirsin gari..![]()
sorma valla eşim de ankarada.. o yok yaa yalnızlıktan iyice delirdim..küçükken babam izmire halamlara giderdi ben küt bayılırdım gittiği gibi geri gelirdi babacığım.. şimdi de eşim gidince oluyo herhalde.. diyo ki kocişim sen bu kadar nazlısın senden doğan nasıl olur..
zaten 4 gibi çıkarım bugün doktora gideceğim.. hem 3lünün sonucunu öğreneceğim hem de artık bebekim açarsa apış arasını cinsiyetini net öğreneceğim..![]()