2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
gunaydin herkezciklere.hayirli cumalar kizlar.dun bende kan tahliline gittim.doktorum kan sayimi,gulikoz vs.tahlilleri istemisti.5 tup kan aldilar.kendimi cok halsiz hissettim.aksamda kan alinan sag kolum sabaha kadar agridi niye bilmiyorum.simdi iyiym sukur.daha kalkip bayram temizligi yapacagim.hic canim istemiyo ama napimmmm.:50:

bende yarın yapacam:50:
camlar falan temiz yeni taşındığımız için perde falan yıkamıyıcam ama rutin temizlik yapıcam.. bu bayram çok gelen olur bana. eski mahallem olduğu için bütün eş dost orada. bugünden kendimi gaza getirmem lasım:41:

tuniiii.. cicilerinizi gördüm tatlım daha yeni.. allah sağlıklı neşeli giydirmeyi nasip etsin..
ağrımayan yerim yok tunicim yaa.. toktor faranjit dedi ama benim boğazım hariç her bi yerim ağrıyoo..
antalya sıcacıktır şimdi değil mi.. allahtan bayram da aydın da sıcacık olacakmış.. güneşleniriz bebiklerimizle..

çok teşekkür ederiz mavilef teyzesi amin inş.:) canım benim çok geçmiş olsun yaa bol limonlu ballı ıhlamur iç kuzum..
alanya gündüzleri sıcak canım ama akşamları soğuklar başladı bayramdan sonra soğuk şehrimize dönüyoruz:50::50:
ama babamızıda özledik oda yarın geliyo kısmetse :46::46:

patiği ben hamile kalmadan önce seyyar satıcı bi bayanda görmüştüm kendi örmüştü aldım dayanamadım 2 ay sonra falanda hamile kaldım zaten:31: eşim patiği gördüğü zaman yoksa hamilemisin diye gözleri pörtlemişti:53: yok beee öylesine aldım didim . yafruma kısmetmiş işte:31:

heheheh hepimizin sonu öyle olacak saçlarıda öle kestircez:1: yanaklar tontiş
oturduğumuz yerde kalacaz o kiloyla:9:

ay süper kendimizi bi an öyle hayal ettimmm koptummmmm:52::52::52::52:

dün ben yaptım canım bayram temizliği.. hasta halimle.. bi elektrik süpürgesi.. tamam..
nassı olsa evde değilim didim.. :54:

canim gecmis olsun.ins en kisa zamanda iyilesirsin.kis geldi ya gripler eksik olmaz.sukur ki bizim burda yaz.turkiyenin tersi.
canimcim bende oyle detayli yapmicam zaten temizligi.gucum yok.:50:ama buzlugumu temizlemem lazim o ugrastiracak.bayramda etler gelecegi icin.

bende yarın yapacam:50:
camlar falan temiz yeni taşındığımız için perde falan yıkamıyıcam ama rutin temizlik yapıcam.. bu bayram çok gelen olur bana. eski mahallem olduğu için bütün eş dost orada. bugünden kendimi gaza getirmem lasım:41:

canim banada gelen olur yoksa valla oyle birakacam evi.supurge bilem tutmucam.:52:

benim kocamda bakkala gidilecekse beraber gideceğiz yoksa ben yalnız gitmem ekmem yerine birbirimizi yeriz der.. sonra el ele bakkala gibip bi ekmek alıp geliriz:1::1::1:

ben evin tek kızıyım, eşim evin tek oğlu... ikimizinde kardeşleri var ee haliyle ikimizde bakkal olaylarına alışık değiliz...
kardeşim bekar hala bakkala gitmekten kurtulamadı 27 yaşında çocuk... evin hiç büyümeyen üyesi :1::1::1::1:

:46::46::46: demokratik aile örneği işte..
ne öyle despotça sen gideceksin tavrı hele hele kıl çekme kibrit çöpü çekkme gibi yöntemleri hiç tasvip etmiyorum..
şahsen ben diyorum ki aşkııııım dur bebeğim bende bozuk para olacaktı.. bi de böyle başımı öne eğip dudaklarımı büzüp bana da simit alır mısın diyorum.. hemen gidiyoo kuzuşum.. bizimkinin ailede büyüğü de var küçüğü de var ama bütün amelelik işlerini hala kocama yaptırdıkları için alışık yani bakkala çakkala gitmeye.. hiç sesi çıkmıyo.. hakketen ya hiç itiraz etmedi bu güne kadar.. içine işlemişler kocamın:47::47:

eşimin 3 erkek kardeşi var. sordum bi gün

_ hiç kıskanmıyo muydunuz yeni doğan kardeşinizi?

_ deli miyiz, ne kıskancaz bayram ediyoduk bakkala benim yerime gidecek biri geldi diye :27:

bayram temizliği ahhh ahhh şöle dip bucak temizlik yapmayı özledim :52::52: burda annem seydişehirde kocişim süpürge tutturmuyolar saolsunlar..evime gidince kaçınılmaz bi temzilik şart artık valla yapiciğimm kimse tutamaz gari beni :52:

yeahhhh..... kocam beni çok şükür gece büfeye bilem gönderir..
allah razı olsun kendinden iidir benim kocam, bugüne kadar bi tiskesini bile yemedim çok şükür:1::1::1:

Kızlar temizlik işlerini bol bol yapın..
Çocuk doğduktan sonra en az 2 sene WC'ye bile gitmeye vakit bulamayacaksınız bazı zamanlar..
Kızım 15 aylık.. Ve WC'ye bile beraber gidiyoruz, peşimden ayrılmıyor..

Son düzenleme:
Kızımla beraber yemek yapmak bile işkence oluyor çoğu zaman..
Çünkü durmuyor.. Habire dolaplar açılıyor, tencereler, tavalar yerlerde..
Çöp poşetlerini alıp çamaşır makinasına dolduruyor.. :1:
Sadece mutfağımı ve banyomu derinden temizleyip diğer yerlerin üzerinden geçebiliyorum..
Çünkü asla izin vermiyor birşey yapmama..

yeahhhh..... kocam beni çok şükür gece büfeye bilem gönderir..
allah razı olsun kendinden iidir benim kocam, bugüne kadar bi tiskesini bile yemedim çok şükür:1::1::1:

petunya konuyla alakasız oldu ama ben hala çizelge yapamıyorummmmm....çok sinir oldummmm...ben bilgileri versem sen yapabiliyomusun benim adıma?

Sadece mutfağımı ve banyomu derinden temizleyip diğer yerlerin üzerinden geçebiliyorum..

ayy ne kadar tatlı yaa bayılırım öle hamarat kız çocuklarına... hani bide çok öenmli bişi yaparmış havalar yok mu:1::1: :12::55::102::131:şebelek suratlarını yirim yirimm

petunya konuyla alakasız oldu ama ben hala çizelge yapamıyorummmmm....çok sinir oldummmm...ben bilgileri versem sen yapabiliyomusun benim adıma?

bi ver deneyelim cnm...beklenen doğum tarihi söyle..son regli tarihini söyle..çizelgeyi yapim ben sana atim sende profiline copy paste yap, deneyelim en azından...bebeğin cinsiyeti belliyse onuda söle, cinsiyete göre mavi yada pembe ağırlıklı yapaliım o vakıt çizelgeyi:)

oyy yerim yaa senin böcek yaramazmış accık aman iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda varsın bişey yaptırmasınlar:) seni doğurunca görcem desene:52::52:

bi ver deneyelim cnm...beklenen doğum tarihi söyle..son regli tarihini söyle..çizelgeyi yapim ben sana atim sende profiline copy paste yap, deneyelim en azından...bebeğin cinsiyeti belliyse onuda söle, cinsiyete göre mavi yada pembe ağırlıklı yapaliım o vakıt çizelgeyi:)

sat 16 temmuz beklenen doğ tar. 21 nisan bide erkek olcak ben yapıyorum çizelgeye yapıştırıyorum ama her seferinde formata uygun değil diyor saol canım ya inşallah olur ...

ayy ne kadar tatlı yaa bayılırım öle hamarat kız çocuklarına... hani bide çok öenmli bişi yaparmış havalar yok mu:1::1: :12::55::102::131:şebelek suratlarını yirim yirimm

ay evet yaaa ciddi ciddi sanki çok öenmli misafirleri gelcekmişte işine odaklanmış gibi havalarda :52::52: Allahım yirim bende yaaa

Back
X