2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yefrum parisim ya...afedersin cnm affına sığınıraka teşhisini koyyorum...işte buna hamilelik aptallığı diolarmış cnm:52::52::52:
çaktırma kuzum:27::27:

ya ivet bende dedim kız avatara didi.. paris gitti halay çekenlere sardı..
ama yalnız değilsin pariiss..
aptallık konusunda en önde ben gidiyorum herhalde..

günaydınlarrrrrr
geçmişi okudum yittim gariiii

parisssss avatarın süperrrr
ben kesin öyle olucam
:1::1::1:
valla hepimizin sonu öyle bu gidişlee:1:

:9::9::9: valla ya sonradan anladım :28:
şimdide gibi gülüyom gendime ahh ahh nolacik böyleee:27:

ya sormaa tatlım ya.. burada nar muhabbeti oldukça ben eşimi özledim.. o ayıklardı evde narı.. ben hayatımda hiç nar ayıklamadım... buzdolabında bi tanecik ama kocaman nar var.. dün ben ona baktım o bana baktı..
sonra koydum buzdolabına yerine.. yarın annem ayıklar artıkın..:27:

ben eskiden 12'de kalkıp akşam 6'ya kadar eşimi beklerdim kahvaltı yapmak için, evde ekmek yoksa aşağıdaki markete inmeye üşenir aç aç otururdum, hatta dolaptaki hazır yemeği ısıtmaya üşendiğim zamanlar da olurdu. şimdi öyle olunca bebik için mecbur kalkıp yapıyorum :emir_bebek:

eşime de çok büyük bişi başarmış gibi anlatıyorum, "ben bugün üşenmedim kalktım giyindim bakkala gittim ekmek almak içiiiin" :27::27:

eşin bu akşam da gelmeyecekse üşenme ye o narı bebike afiyet bal şifa olsun de, o niyetle ye. fazlasının zararlı olabileceğinden ben de korkuyorum ama haftada 1-2 gün yemek zarar vermez :56::56::56:

hıh:63:
sana neden yapsın yağmur hanım.. ne yapsın seni.. toprağıma yapar o nazını.. o da gururla kaldırır kızının nazını zatii.. babalar kızlarını daha çok sever.. ama nasıl yetiştirirsen öyle valla.. 26 yaşındayım hala bi naz bi kapris bi cilve bende.. babamı bulamazsam annemi onu bulamazsam kardesimi bitiriyorum.. :32:
zaten kadrolu zavallı kocişim..:nazar: maşallah ona da gık demedi 7 yıldır..
hı canım senin doktorun 18lik çıtır zannediyo herhalde kendini.. :30:
yeaaa babamızdan çok şüpheliyim zaten...ben elimi kaldırmayı geçtim kızsam kesin boşar beni yani eminim:1::1::1::1:
bizim evdede genel olarak naz değilde bi huysuzluk hakimdir..inşallah yağmur ne annesine ne babasına benzer, eve bi 3. istemioruz bu konuda:9::9:
bi şaşkınlık var cnm benim toktordada anlamadım, hayırlısı:emir_bebek::emir_bebek:

:9::9: hehe doğrudur balım yaa arada geç algılıyorum söylenenleri falan:29:

bu gerçek bişi ama heralde..ya akıl hep bebikte ondan..algıda zorluk, jetonda geç düşme bendede mevcut..:27::27::27:

ben eskiden 12'de kalkıp akşam 6'ya kadar eşimi beklerdim kahvaltı yapmak için, evde ekmek yoksa aşağıdaki markete inmeye üşenir aç aç otururdum, hatta dolaptaki hazır yemeği ısıtmaya üşendiğim zamanlar da olurdu. şimdi öyle olunca bebik için mecbur kalkıp yapıyorum :emir_bebek:

eşime de çok büyük bişi başarmış gibi anlatıyorum, "ben bugün üşenmedim kalktım giyindim bakkala gittim ekmek almak içiiiin" :27::27:

eşin bu akşam da gelmeyecekse üşenme ye o narı bebike afiyet bal şifa olsun de, o niyetle ye. fazlasının zararlı olabileceğinden ben de korkuyorum ama haftada 1-2 gün yemek zarar vermez :56::56::56:

amannn yarebbimm..cnm izninle bu eş tipini tanıması açısından bu yazıyı kocama copy+paste yapabilirmiyim:40::40:

Günaydınn herkese...:119::119::119::119:

ay bende 80 gözle bekliyorum randevuyu. eğer benimkide açmazsa yıkılırım yaf:45:sağlığı yerinde olsunda inşallah. hani insan bekliyo ne olacak diye..artık cici alma vakti geldi çünkü:20:yafrumun bi pembeli yeşilli alacalı patiği bi siyah çorabı bide sarı bi hırkası var:1: ha bide yenidoğan bebek bezi var:9:

Yine iyimiş sizin, bizim o kadarda yok. aslında unısex bişiler alınabilir ama tam kesin olmadan ne bilim elim bi gidiyor, bi geliyor....

günaydınlarrrrrr
geçmişi okudum yittim gariiii

parisssss avatarın süperrrr
ben kesin öyle olucam

Ben şimdiden öyle oldum bile:1::1: iki yanağıma sanki birer poğaça yapıştırılmış gibiyim....:103:

Bende öyleydim normalde... bekarkende evliykende haftasonları öğlene kadar uyurdum hiç kıpırdamadan.. şimdi sabahın köründe uyanıyorum karnım acıkıyoo saat 8 kadar zor dayanıyorum. sonra babacığımızı uyandırıyoruzzz biiizzz çookk acıktık hadiii sende uyan die :122::122::122::4:

ben didim petuş beni merak etti kesin didim..
çoooooooooooook hastayım kuzucum ben.. dün rapor aldım işe gelmedim.. aslında 2 gün alacaktım ama bu kez bayram tatiliyle birleştirdiğimi düşünürler diye 1 günlük aldım.. gece ağrıdan uyuyamadım sabaha karşı sızmışım.. bu kez de sabah ağlaya ağlaya kalktım yataktan.. mecburen geldim işe.. parmak uçlarım hatta totom bile ağrıyoo..

kuzummmm günaydınlar şekerlerr canım çokkkk geçmiş olsun kıyamamm..noldu kuzum neren ağrıyodu ?? çok dikkat et kendine bebişine şimdi nasılsın canım parmak uçların toton dışında ağrıyan biyerin varmı??

teyy teyy teyyyy

:1::9::9:

:52::52::52::52: ay parisss avatarına öldüm açtığımdan beri ona gülüyorum....

bana ne bana ne,, yemem işte..:27:
yafrucum ben bugün yolculuğa çıkıyorum.. anneanneyi ziyarete gidices.. babişkomuz da oraya gelecek..
artık ya anneanne ya dede ya dayı ya da kocişim.. birinden biri hazırlar bana narı..:9:

amannn yarebbimm..cnm izninle bu eş tipini tanıması açısından bu yazıyı kocama copy+paste yapabilirmiyim:40::40:

göster göster de şükretsin kendi haline :27:

işin aslı şu ama, ben psikomanyak bir iş hayatından sonra istifa edip eve kapandım, işime aşıktım hatta hala rüyalarıma girer. o dönem panik atak geçirmeye başladım filan, bana bu kadar zarar veren işten ayrılınca da kendimi dizi dünyasına vurdum sabah akşam yoğun sigara eşliğinde netten yabancı dizi izliyordum. sabaha doğru 5 gibi yatıp öğlen kalkıyordum, hiçbişi yapasım olmuyodu :20::20:

bi de evlenmeden önce bir evin bir kızı nazlanmasını 21 yıl yaptığım için lügatımda yoktur bakkala gitmek gibi terimler.

ortaokula gidiyodum hala yatağımı abim topluyodu. parmaklarım duvar kısmına sokuşturuken acıyo diye :26::26:

böle büyüdüm ben :27:

kuzummmm günaydınlar şekerlerr canım çokkkk geçmiş olsun kıyamamm..noldu kuzum neren ağrıyodu ?? çok dikkat et kendine bebişine şimdi nasılsın canım parmak uçların toton dışında ağrıyan biyerin varmı??

tuniiii.. cicilerinizi gördüm tatlım daha yeni.. allah sağlıklı neşeli giydirmeyi nasip etsin..
ağrımayan yerim yok tunicim yaa.. toktor faranjit dedi ama benim boğazım hariç her bi yerim ağrıyoo..
antalya sıcacıktır şimdi değil mi.. allahtan bayram da aydın da sıcacık olacakmış.. güneşleniriz bebiklerimizle..

Yine iyimiş sizin, bizim o kadarda yok. aslında unısex bişiler alınabilir ama tam kesin olmadan ne bilim elim bi gidiyor, bi geliyor....
patiği ben hamile kalmadan önce seyyar satıcı bi bayanda görmüştüm kendi örmüştü aldım dayanamadım 2 ay sonra falanda hamile kaldım zaten:31: eşim patiği gördüğü zaman yoksa hamilemisin diye gözleri pörtlemişti:53: yok beee öylesine aldım didim . yafruma kısmetmiş işte:31:

heheheh hepimizin sonu öyle olacak saçlarıda öle kestircez:1: yanaklar tontiş
oturduğumuz yerde kalacaz o kiloyla:9:

benim kocamda iki çöp alır canlarım eline, kısa çöpü çeken gider bakkala gider die pazarlık yapar...çok mutluyuz ikimizde...yağmur inş. kurtarcak bizi bu sıkıntıdan...yürümeye başladımı ilk öğreneceği yol bakkalın yolu kısmetse :119::119::119::119:

gunaydin herkezciklere.hayirli cumalar kizlar.dun bende kan tahliline gittim.doktorum kan sayimi,gulikoz vs.tahlilleri istemisti.5 tup kan aldilar.kendimi cok halsiz hissettim.aksamda kan alinan sag kolum sabaha kadar agridi niye bilmiyorum.simdi iyiym sukur.daha kalkip bayram temizligi yapacagim.hic canim istemiyo ama napimmmm.:50:

benim kocamda iki çöp alır canlarım eline, kısa çöpü çeken gider bakkala gider die pazarlık yapar...çok mutluyuz ikimizde...yağmur inş. kurtarcak bizi bu sıkıntıdan...yürümeye başladımı ilk öğreneceği yol bakkalın yolu kısmetse :119::119::119::119:

hehehehe ay ne güldüm bizde tekmi çiftmi yaparız.. onun bacağından bi tomar kıl çekerim bilerek hem canı yanar hem bakkala gider:9::9::9:

gunaydin herkezciklere.hayirli cumalar kizlar.dun bende kan tahliline gittim.doktorum kan sayimi,gulikoz vs.tahlilleri istemisti.5 tup kan aldilar.kendimi cok halsiz hissettim.aksamda kan alinan sag kolum sabaha kadar agridi niye bilmiyorum.simdi iyiym sukur.daha kalkip bayram temizligi yapacagim.hic canim istemiyo ama napimmmm.:50:

dün ben yaptım canım bayram temizliği.. hasta halimle.. bi elektrik süpürgesi.. tamam..
nassı olsa evde değilim didim.. :54:

benim kocamda bakkala gidilecekse beraber gideceğiz yoksa ben yalnız gitmem ekmem yerine birbirimizi yeriz der.. sonra el ele bakkala gibip bi ekmek alıp geliriz:1::1::1:

ben evin tek kızıyım, eşim evin tek oğlu... ikimizinde kardeşleri var ee haliyle ikimizde bakkal olaylarına alışık değiliz...
kardeşim bekar hala bakkala gitmekten kurtulamadı 27 yaşında çocuk... evin hiç büyümeyen üyesi :1::1::1::1:

hahahahhaahaha

ben hiç sevmem bakkala gitmeyiiii yaaaaa

Ben şimdiden öyle oldum bile:1::1: iki yanağıma sanki birer poğaça yapıştırılmış gibiyim....:103:
Bende öyleydim normalde... bekarkende evliykende haftasonları öğlene kadar uyurdum hiç kıpırdamadan.. şimdi sabahın köründe uyanıyorum karnım acıkıyoo saat 8 kadar zor dayanıyorum. sonra babacığımızı uyandırıyoruzzz biiizzz çookk acıktık hadiii sende uyan die :122::122::122::4:

ben de artık sabah 4'te tuvalet için kalkıyorum bi kere. sonra 8 oldu mu gözlerim fıldır fıldır kalkıyorum, eşimi uyandırıyorum takmıyo beni. sonra "babacııık biz acıktıııık" diye ajitasyona başlıyorum gözleri açılıveriyo :27::56::27:

Back
X