çalışmaya mı başlıyorsun canım sen? Ben çalışmıyorum ama iki gün sonra başka bir şehre taşınacağız, oğlum da kalabalığa çok alışkın, çok sıkılmasın diye onu bir iki saatliğine oyun grubuna vermeyi düşünüyorum ama kreşte de sık sık hastalık kapmasından korkuyorum, zaten çok hastalanan bjr çocukkızlar gunaydın sureklı bakıyorum kımsecıkler yok....sızın fıkırlerınızı almak ıstıyorum kres mı bakıcı mı?sızce hangısı daha ıyı artıları ve eksılerıyle yazar mısınız?tesekkur edıyorum sızı ve cocuklarımızı opyuyrm
merhaba canım, bence artık kreşe verebilirsin hem sosyalleşir hem de eğitici akivitelerle eğlenir. Evde bakıcıyla sıkılabilir zaten kış mevsiminde pek dışarı çıkılmıyor kreşte yaşıtlarıyla sosyalleşip eğlenir, tabiki karar senin istersen önce bir dene bir hafta götür ortamı sevecek mi nasıl tepki verecekgunaydın yıne kımse yokkkk..azraselam canım ben zaten calısyrm ara vermedım ogretmenım hıc ama anneanne babaanne baktılar sırayla..sımdı 2 donem artık yoklar bız uzaktayız...krese vermeyı dusunuyorum sosyallık ve egıtım acısından...
aaaaaaaa nasıl anlayamadım ben elimi koyduğumda 3 parmak araya giriyor küçük parmak dışarda kalıyor. doğrumu ölçüyorum acaba? buna gmre 1 haftam mı var?
canım bizim 2015 nisan anneleri topiğinde olmuştu sanki, orada bir yaz istersen, cevap veren olabilir varsa...selam arkadaslar. tekrar hamile kalan var baya :) bunlardan biride benim.20. haftamdayim. size bi sey sormak istiyorum.detayli usg de kalpte beyaz leke gorunen oldumu.bizde olduda kafayi yemek uzreyim.
sağol canım emirhana da nice mutlu yaşlar dilerim, çınar da dışarıya çıkmaktan hoşlanıyor ama şu son günler hep arabalarla oynamak istiyor ve beni de oynatıyor oynamazsam huysuzlanıyor, çocuk tek başına arkadaş filan yok artık ben de yetemiyorum ona, dil gelişiminde zaten gerideyiz daha yeni konuşmaya başladı ama yaşıtlarından geride eylülden itibaren kreşe vermeyi düşünüyorum tuvalet eğitimine hiç girişemiyorum ki çok inat emzirmeyi bile bırakalı 2 ay oldu. Maşallah sen 3 taneyi büyüttün ben 1 taneyi büyütürken ne kadar zorlanıyorum hala da uykusu düzelmedi inşallah okula başlayınca düzelirHayirli cumalar arkadaslar,aylardir yazmiyordum'biz baharin gelmesiyle disardan iceri girmez olduk bisiklet top tutkunu emirhan,yemesi uykusu gayet duzenli gecen yaz çise alistirmiatim fakat kakasini hala bez baglatip yapiyordu,bugun anlastik birazdaha sicaklar gelsin tuvalete yaparim tamm anne dediinsalllah bunuda sorunsuz atlatiriz,hamisler goruyorum cok fazla,allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah,emirhan benim 3 numara oldugu icin dusunmuyorum artik bebiş,allah isteyen herkese naasip etsin insallah,buarada boy kilo durumumuz soyle,boy 1.08 kilo 20. Ayrica herkesin 3. Yaslarini kutluyorum sevgiyle kalin <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?