maşallah gayet iyi kilosu da boyu da hiç sıkma canını, peki sen hala ona özel yemek mi hazırlıyorsun ki çöpe gidiyor? Çok da üstüne gitmemek lazım bu dönemde inat edebiliyorlar canım....gunaydın kızlar yıne kımsecıkler yok....AZRA SELAM artık benı cok ugrasytryr 3 ogune ındık az az artık....ne yabayım bende ugrasmıcam sıkıldım bıktım.sureklı yemek atıyorum yemıyor...neyse saglıgı yerınde sukur....
merhaba canım, arada bir giriyorum yemek konusunu görünce cevap yazayım dedim çınar da özellikle bu son aylarda iştahsız önceden yine biraz yerdi şimdi çok yemek seçiyor kesinlikle sebze yediremiyorum o yüzden her yaptığım sebze yemeğine patates koyuyorum onu çınara yediriyorum bir ara barbunya bezelye yiyordu şimdi tükürüyor menümüz benziyor hatta öğlen bazen çorba bile içmez ancak yoğurt muz yer bir de emzirmeyi kesemedim arada emiyor tabi pek süt yok zaten artık besleyici özelliği yok zaten hareketli çocuk az yiyor incecik kaldı kilo kıyafetlerle 13-14 gibi birşeydi en son. yine bunları yiyorsa ona da şükür çınar bazen akşam yemeği bile yemiyor zorlama ne kadar yerse ben artık zorlamıyorum çünkü birkaç kaşık fazla versem çınar da kusar bana çekmiş midesi hassas inşallah ileride iştahlı olurlar ben kendi çocukluğumu hatırlarım annem şeker hastası olduğundan hamur işi makarna börek tatlı patates bizim evde olmazdı ancak sebze ben de hiç sevmezdim kendimi zorlayıp yesem kusardım hayatımda süt içmedim yumurta yemedim hala bu iki gıdayı tüketemiyorum ama sonradan sevmediğim her sebzeyi pırasa hariç yemeye başladım ilkokul çağında iştahım baya artmıştı lisede hep kilo problemim olmuştur neyseki sonradan dengeyi buldukmeraba kızlar ben artık ahsene özel nerdeyse hiç birşey yapmıyorum
sabah
1 yumurta 1 yeşil zeytin birkaç dilim domates
1 küçük dilim peynir 1 yemek kaşıgı pekmez
öglen
1 kase yogurtlu makarna yada evde ne varsa çorba
ara bir muz
akşam gene evde ne varsa dün 2 köfte 3 4 patates 1 yemek kaşıgı pilav
uyumadan öncede 1 büyük çay bardagı süt ekmek nerdeyse hiç tüketmiyor
bunları yemesi saatlerce sürüyor zorla veriyorum birazda fazla zorlayıncada kusuyor hergün saatlerce yemek yedirmeye çalışmaktan yoruldum bu yedirdigim ölcü çok az degilmi kızlar saydıklarımın fazlası var eksigi yok
merhaba canım, arada bir giriyorum yemek konusunu görünce cevap yazayım dedim çınar da özellikle bu son aylarda iştahsız önceden yine biraz yerdi şimdi çok yemek seçiyor kesinlikle sebze yediremiyorum o yüzden her yaptığım sebze yemeğine patates koyuyorum onu çınara yediriyorum bir ara barbunya bezelye yiyordu şimdi tükürüyor menümüz benziyor hatta öğlen bazen çorba bile içmez ancak yoğurt muz yer bir de emzirmeyi kesemedim arada emiyor tabi pek süt yok zaten artık besleyici özelliği yok zaten hareketli çocuk az yiyor incecik kaldı kilo kıyafetlerle 13-14 gibi birşeydi en son. yine bunları yiyorsa ona da şükür çınar bazen akşam yemeği bile yemiyor zorlama ne kadar yerse ben artık zorlamıyorum çünkü birkaç kaşık fazla versem çınar da kusar bana çekmiş midesi hassas inşallah ileride iştahlı olurlar ben kendi çocukluğumu hatırlarım annem şeker hastası olduğundan hamur işi makarna börek tatlı patates bizim evde olmazdı ancak sebze ben de hiç sevmezdim kendimi zorlayıp yesem kusardım hayatımda süt içmedim yumurta yemedim hala bu iki gıdayı tüketemiyorum ama sonradan sevmediğim her sebzeyi pırasa hariç yemeye başladım ilkokul çağında iştahım baya artmıştı lisede hep kilo problemim olmuştur neyseki sonradan dengeyi buldukmeraba kızlar ben artık ahsene özel nerdeyse hiç birşey yapmıyorum
sabah
1 küçük dilim peynir 1 yemek kaşıgı pekmez
öglen
ara bir muz
bunları yemesi saatlerce sürüyor zorla veriyorum birazda fazla zorlayıncada kusuyor hergün saatlerce yemek yedirmeye çalışmaktan yoruldum bu yedirdigim ölcü çok az degilmi kızlar saydıklarımın fazlası var eksigi yok
meraba kızlar ben artık ahsene özel nerdeyse hiç birşey yapmıyorum
sabah
1 lim peynir 1 yemek kaşıgı pekmez
öglen
ara bir muz
hoşgeldin canım, biz debezi atamadık daha, yaza da bırakmak istemiyorum, ikinci bebek gelecek malum... Benim oğlum da kesinlikle oturmuyor ne lazımlığa ne klozete malesef, biraz ara verdim bakalım tekrar denemeyi düşünüyorum kış filan demeden...merhaba sevgili anneler uzun bi aradan sonra özlemişim burayı bilmem hatırlayanınız vamı bende eskı mudavinlerindenim buranın çok şükür oğlum buyuyor neredeyseyazdıklarınızdan benzer şeyleri yemeyi reddediyor butun kelimeleri söylüyor gayet anlaşılır konuşuyor sünnetimizide olduk tek bişi kaldı bezden kurtulma alışçak söylicek derken kış geldi kaldı ama çokta rahatsız oluyor tuvaletiniyapınca ama söylemiyor lazımlığa falan hiç oturmak istemiyr 3 tane değişik şekilde aldım ama yok yaza anca alışacaksanırım biraz geç kaldık bizde durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?