2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar gunaydın sureklı bakıyorum kımsecıkler yok....sızın fıkırlerınızı almak ıstıyorum kres mı bakıcı mı?sızce hangısı daha ıyı artıları ve eksılerıyle yazar mısınız?tesekkur edıyorum sızı ve cocuklarımızı opyuyrm
çalışmaya mı başlıyorsun canım sen? Ben çalışmıyorum ama iki gün sonra başka bir şehre taşınacağız, oğlum da kalabalığa çok alışkın, çok sıkılmasın diye onu bir iki saatliğine oyun grubuna vermeyi düşünüyorum ama kreşte de sık sık hastalık kapmasından korkuyorum, zaten çok hastalanan bjr çocuk :(

gunaydın yıne kımse yokkkk..azraselam canım ben zaten calısyrm ara vermedım ogretmenım hıc ama anneanne babaanne baktılar sırayla..sımdı 2 donem artık yoklar bız uzaktayız...krese vermeyı dusunuyorum sosyallık ve egıtım acısından...

gunaydın yıne kımse yokkkk..azraselam canım ben zaten calısyrm ara vermedım ogretmenım hıc ama anneanne babaanne baktılar sırayla..sımdı 2 donem artık yoklar bız uzaktayız...krese vermeyı dusunuyorum sosyallık ve egıtım acısından...
merhaba canım, bence artık kreşe verebilirsin hem sosyalleşir hem de eğitici akivitelerle eğlenir. Evde bakıcıyla sıkılabilir zaten kış mevsiminde pek dışarı çıkılmıyor kreşte yaşıtlarıyla sosyalleşip eğlenir, tabiki karar senin istersen önce bir dene bir hafta götür ortamı sevecek mi nasıl tepki verecek

gunaydın kızlar SERENAYCIM tesekkur ederım aynen bende senın gıbı dusunuyrm.arastrdm...2 donem verecegım ınsaalah zaten onlar deneme suresı verdıler..bakalım cok sukur oglum cok uyumlu ve arkadas canlısı bır cocuk....

selmlar herkese cok uzun zaman olmus yazmayali buraya.
kizim 2.5 yasinda malum :) tuvalet egitimini yaz basinda tamamladik biZ. emzirme isini birakmamiZ zor oldu bizim. 5ay once birakti. ikinciyi dusunuyoduk malum. su an 13. haftanin icindeyim hamileyim.ama rubella degerim yuksrk cikti kabus dolu gunler yasiyorum. ikinci tahlil sonucunu alna kadarda bu kabus gecmeyecek.herkese hayirli kandiler ve hayirli cumalar.

aaaaaaaa nasıl anlayamadım ben elimi koyduğumda 3 parmak araya giriyor küçük parmak dışarda kalıyor. doğrumu ölçüyorum acaba? buna gmre 1 haftam mı var?

kim derdi ki bu mesajı yazdıktan 1 hafta sonra doğum yapacak :)

Kızlar uzun süreden sonra bende tekrar bakayım dedim :-) çınarım abi oluyor :) boy 100 cm kilo 16 iştahı idare eder. Kalabalık ve tanımadığı yerden ve kimselerden hoşlanmıyor oynamıyor. Ama kuzenleriyle tanıdıklarıyla deli gibi oynuyor.tuvalet eğitimini tamamladık şükür. Ama kekemelik vat bizde. Atlamatık daha.çocuk doktoru geçer diyor ama bazen hiç kalmıyor bazen devam ediyor. Boyama karalama kesme yapıştırma resim yorumlama bı gibinşeylerin üzerinde duruyoruz.sılışıyor ama.araba sevdası çok fazla.bizden böyle. Ahsenim migi filan vardı.burdamısımız hala

meraba kızlar
nasılsınız arada girip bakıyorum ama kimsecikler yok hayserp hayırlı olsun bebişin
bende kucuk cadıyla ugrasıyorum bana artık cok zararı yok ama ınadı ve soz dınlememesi bizi cok yoruyor

merhaba kızlar nasılsınız?
biz oğlumla konyaya alışmaya çalışıyoruz, gurbette zor oluyormuş :(
Bu arda oğluma tuvalet eğitimine başladık, çok şükür bu sefer istekli, yalnız benim için çok yorucu oluyor, bütün vaktimiz banyoda geciyor nerdeyse, daha üçüncü günümüz ama merak ediyorum, tam olarak alışması ne kadar sürer? Bir hafta mı, bir ay mı, üç ay mı? Yeni bebek de gelecek o zamana kadar çözeriz inşallah...

Selam kizlar bende pek giremiyorum buraya ne var ne yok sizlerde ooo ne cok bebis bekleyen goruyorum masallah :)
Bizim kucuk hanim daha baslamadi yasitlari gibi konusmaya fln istemedigi zmnda ndnse beni hic anlamiyor soylememe ragmen ve cok inat illa dedigi olacak napicam bilmiyorum..
Gorusmek uzere :)

selam arkadaslar. tekrar hamile kalan var baya :) bunlardan biride benim.20. haftamdayim. size bi sey sormak istiyorum.detayli usg de kalpte beyaz leke gorunen oldumu.bizde olduda kafayi yemek uzreyim.

selam arkadaslar. tekrar hamile kalan var baya :) bunlardan biride benim.20. haftamdayim. size bi sey sormak istiyorum.detayli usg de kalpte beyaz leke gorunen oldumu.bizde olduda kafayi yemek uzreyim.
canım bizim 2015 nisan anneleri topiğinde olmuştu sanki, orada bir yaz istersen, cevap veren olabilir varsa...

Merhaba kizlar bende uzun zamandan beri girmedim. Hayat kosturmacasina daldim sanirim. Ama simdi ahsenimmi eyidasi falan gorunce heyecanlandim sanki :) ozlesim burayi sizleri. E az sey paylasmadik bebeklerimizi buyuturken. Ceren hanim tam bi cadi oldu laf yetistiremiyoruz boyundan buyuk laflar ediyo sasiriyoruz :) gecen ay itibariyle tuvalet olayimizi hallettik korktugum kadar zor olmadi bu sefer cok hazirdi beklemekle iyi etmisim ne o zorlandi ne ben... ustumden buyuk bi yuk kalkti ama... bizim iki aylik bi kres maceramiz oldu haftanin 3 yarim gunu verdim onada bana da degisiklik olsun biraz oynamayi ogrensin eglensin istedim. Alismakta hic zorlanmadi cok da sevdi. Sarkilar ogrenip geliyodu neler yaptiklarini anlatiyodu ancak cok hastalandi son zamanlari hic gidemedi gunlerce suren kriz gibi gelen oksurukler arkasindan atesler perisan oldu yavrum devam edemedik mecburen. Istanbula goturdum sonra doktora, meger yuksek doz alerjimiz varmis bizim. sikintimiz oymus. Ona gore ilaclar kullaniyoruz suanda iyi cok sukur oksuruk kesildi aylar sonra sukur olsun... burasi epey issizlasmis hamile olan olana, zaten cevremde de yakin arkadaslarim 2. Ye hamile hep ben sanirim birde kalicam bu gidisle. Biraz rahata erdik simdi cok zor geliyo. Esim de pek taraf degil bilmiyorum iste kismet bakalim. Bizden havadisker boyle Butun anneleri bebisleri opuyorum...

Bu arada onceki sayfalari karistirdim yemeklerden bahsedilmis. Ahsenimm bence hic de az degil yedikleri. Hele sabah kahvaltisi gayet guzel. Ceren kahvaltida bir cay bardagi balli sut yarim yumurta ki bazen degil yarim ceyrek yiyo 2zeytin onuda daha yeni yemeye basladi. Peynir ekmek hic yemiyo zaten bu kadarcik seyi yemesi de bir saati geciyo deliriyorum her sabah :KK43: oglen bir gibi bi kase corba, cerez kasesi yogurt. Kalkinca yerse meyve yiyo. Aksam yemegi de evde ne piserse. Cok istahsiz ama sukur pek secmiyo ispanak pirasa kapuska yemegi mesela yiyo. Pilav makarna azar azar. Kofte et vs yeni yemeye basladi. Ben genede sebze yemeklerine bi top kiyma atiyorum onun tabagina ezip karistiriyorum. Cok kansizlik var bizde o yuzden bol kirm et yedirmeye calisiyorum. Onun disinda yatmadan once yerse bi iki kasik muhallebi ya da sutlac filan yiyo. Kuruyemis filan agzina surmuyo bunlarin haricinde ekstra bisey yicem diye akli cikiyo. 13 kilo 91 cm. Boyu kisa biraz. Uzuluyorum :KK43: onun disinda en guzeli artik geceleri kendi yatip uyumayi ogrendi oh iskence bitti. Hic hosuna gitmiyo hala ama asla taviz vermem artik. Her gece bi saat kimil kimil uyusun diye bekliyodum yaninda. Ustelik gece uyaninca da yanimda kal diye agliyodu. Artik bu fasillar yok bizde. Zor oldu ama basardim. Hikayesini okuyorum uyku arkadasi bi bebegi var onu yanina koyup iyi geceler opucuguyle cikiyorum ohh mis.. herkese tavsiye ederim :)

mrb kızlar.. nasılsınız?kımsecıkler ugramıyor....aksam geldıgınız zaman ufaklıklarla nasıl vakıt gecryrsnz?bızımkı sureklı benımle oynayın dıyor?hangı oyunları oynuyrsnz?degısık bırseyler yapan varsa paylasalım kızlar...herkese kolaylıklar...

Merhabalar hekese yeni üye oldum uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum kizlar cok mutsuzum hamilelikten sonra 2 tane kizim var cok catlagim var karnim harita gibi canim cok sıkılıyor bı krem yokmu iyi gelen.

Bıse kasık bölgeöde 3 senedır gecmeyen sivilceler var sürekli yeniden çıkıyorlar napcamı şaşırdım aynı dertle ugrasan varsa bana cvp yazsın

Hayirli cumalar arkadaslar,aylardir yazmiyordum'biz baharin gelmesiyle disardan iceri girmez olduk bisiklet top tutkunu emirhan,yemesi uykusu gayet duzenli gecen yaz çise alistirmiatim fakat kakasini hala bez baglatip yapiyordu,bugun anlastik birazdaha sicaklar gelsin tuvalete yaparim tamm anne dedi :-) insalllah bunuda sorunsuz atlatiriz,hamisler goruyorum cok fazla,allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah,emirhan benim 3 numara oldugu icin dusunmuyorum artik bebiş,allah isteyen herkese naasip etsin insallah,buarada boy kilo durumumuz soyle,boy 1.08 kilo 20. Ayrica herkesin 3. Yaslarini kutluyorum sevgiyle kalin <3

Hayirli cumalar arkadaslar,aylardir yazmiyordum'biz baharin gelmesiyle disardan iceri girmez olduk bisiklet top tutkunu emirhan,yemesi uykusu gayet duzenli gecen yaz çise alistirmiatim fakat kakasini hala bez baglatip yapiyordu,bugun anlastik birazdaha sicaklar gelsin tuvalete yaparim tamm anne dedi :-) insalllah bunuda sorunsuz atlatiriz,hamisler goruyorum cok fazla,allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah,emirhan benim 3 numara oldugu icin dusunmuyorum artik bebiş,allah isteyen herkese naasip etsin insallah,buarada boy kilo durumumuz soyle,boy 1.08 kilo 20. Ayrica herkesin 3. Yaslarini kutluyorum sevgiyle kalin <3
sağol canım emirhana da nice mutlu yaşlar dilerim, çınar da dışarıya çıkmaktan hoşlanıyor ama şu son günler hep arabalarla oynamak istiyor ve beni de oynatıyor oynamazsam huysuzlanıyor, çocuk tek başına arkadaş filan yok artık ben de yetemiyorum ona, dil gelişiminde zaten gerideyiz daha yeni konuşmaya başladı ama yaşıtlarından geride eylülden itibaren kreşe vermeyi düşünüyorum tuvalet eğitimine hiç girişemiyorum ki çok inat emzirmeyi bile bırakalı 2 ay oldu. Maşallah sen 3 taneyi büyüttün ben 1 taneyi büyütürken ne kadar zorlanıyorum hala da uykusu düzelmedi inşallah okula başlayınca düzelir

Selam kızlar en son ne zaman girdiğimi bile hatırlamıyorum 4-5aydır çok zor günler geçirdim..eşim rahatsızlandı böbrek nakli oldu,yeni yeni topralanıyoruz 2015 bize kabus gibi geldi..31aralıkta durumu öğrendik ve 4aydır ankaradaydık nisanda evimize döndük,hayat mücadelesine devam ediyoruz yine..kızım da üçü doldurdu iyi şükür ama kardeşe takmış durumda umarım

Back
X