Biz de sütten kesme işini hallettik çok şükür, sadece sabah kalktığında emiyordu, onu da unutuyor artık, en azından bu konuyu sorunsuz bir şekilde tamamladık ama tuvalet olayını çözemedik henüz,, ona inat ediyor malesef, havalar da soğuyor ama kışa kalacak galiba, sorunsuz halledelim de gerisi önemli değil... Bir de hamile olduğumu öğrendim bayramdan hemen sonra, onun sıkıntıları da var şimdi, bulantı vs.
Teşekkür ederim canım :)GÖZÜN AYDIN CANIM :))
Kolay gelsin canım ben daha çözemedim o işi, malesef benim oğlum inat ediyor, tuvalete de lazımlığa da oturmuyorgunaydın kızlar,wc wgtımıne basladık hayırlısıyla ..fakat 20 dak da bır sureklı soruyorum ben goturuyorum.yoksa o arasda bır kacırıyor...bakalım nasıl sonuclasnacak.sımdılık ıyı hıc kaka yapmadık beze...
gunaydın canlarım MELISELA bravo valla ela prensese 4 aydr bezsız haaa masallah ...ama kız cocugu cabuk soylermıs ya:))) kendıme pay cıkarayım bızımkı yenı soyledı yaaa neyse bakalım sana kolaylıklar dılerım tatlımBenim oğlum biz ne yersek ondan yiyor canım, ayrı bişey yapmıyorum... Gerci ben bu ara pek iyi olmadığım için özel ilgilenemiyorum da, oğlum çok iştahsız bir çocuk değil neyse ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?