2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
slm kızlar,uzun süredir giremedim buraya,nasılsınız?Bizim sütten kesme süreci sancılı geçiyor,gündüz ve gece uyumadan önceyi hallettik ama gece 1 ya da 2 kez mutlaka uyanıyor ve uykuya dalana kadar memeyi bırakmıyor,olur da tam dalmadan yatırırsam ağlamaya başlıyor,süt bitti vs dersem de ağlama krizine dönüşüyor,gece sütten kesmeyi de halletsem tamamen kesmiş olucam ama ne yapayım nasıl yapayım bilmiyorum,su veriyorum içiyor ama sonra da süt emelim mi diye ağlamaya başlıyor,gece uyku sersemi olduğundan ne desem faydasız,süt bitti de desem uf olmuş süt yok da desem anlamıyor,yaklaşık 2 haftadır gecelerimiz böyle,Allahtan emip de uyursa saat başı falan kalkmıyor,ne yapacağımı şaşırdım valla

bizede 2 ay sonra kardeş gelecek ama ben çok endişeliyim.oğlumun ufaklığı kıskanmasından,ve bu duruma üzülmesinden çok korkuyorum.odasını henüz ayırmamıştım acaba ayırsammı diyorum biraz geç kaldım sanırım.allah yardımcımız olsun...bazen çok karamsarlığa kapılıyorum.

merhaba kızlar,zun süredir girmedim ama baktım bıraktığım yerde kalmış :) sütten kesmeyi başardım,en son sadece bir kaç günde bir gece 1 kere kalkıyordu,gündüz de aklına geldiğinde sirke sürdüm,emmek istemiyorum diyor artık .genelde de kesintisiz uyuyor artık gceleri,öyle uyumayı özlemişim vallahi,sadece bazen uyandığı oluyor,onda da meme istemiyor.ama şimdilik kendini tekrardan uyku moduna sokmayı beceremediğinden eğer uyanırsa tekrar uyutana kadar uğraştırıyor biraz,o da olacak artık,eminim kısa süre sonra bunu da halledicez.

Biz de sütten kesme işini hallettik çok şükür, sadece sabah kalktığında emiyordu, onu da unutuyor artık, en azından bu konuyu sorunsuz bir şekilde tamamladık ama tuvalet olayını çözemedik henüz,, ona inat ediyor malesef, havalar da soğuyor ama kışa kalacak galiba, sorunsuz halledelim de gerisi önemli değil... Bir de hamile olduğumu öğrendim bayramdan hemen sonra, onun sıkıntıları da var şimdi, bulantı vs.

Slm kizlar ben geldim uzun zmndir netim yoktu telf dan sadece face girebiliyordum simdi telfnuma aldim arada sirada girebilicem :) ne var ne yoj sizlerde? Bu ara islerim yogun oldugu icin gecmisi okuyamadim .

Demos hayirli olsun oglusun Allah anali babali buyutsun ins :)

Hepiniz opuldunuz ozellikle bidiklari :)

Aa azraselam hamileymissin ne guzel valla hic cesaretim yok benim yine nisan annesi olacksin gsliba :) saglikla dogsun ins..
Valla bende baslamadim tuvalet egitimune bizim kiz azcicik tembel sanirim daha dile getirmiyo kaka bitince soyluo cis soyleyen yok valla gozum korkuyoo

kızlar mrb .umarım keyıfler yerındedır .ogretmen arkadaslara egtım ogretım yılları hayırlı olsun ınsallah.dıger guzel nısan annelerıne de sabırlar kolaylıklar dılerım rabbımden.acaba wc egıtımını bıtıren var mı aranızda ?nasıl oldu ?

GÖZÜN AYDIN CANIM :))

gunaydın kızlar,wc wgtımıne basladık hayırlısıyla ..fakat 20 dak da bır sureklı soruyorum ben goturuyorum.yoksa o arasda bır kacırıyor...bakalım nasıl sonuclasnacak.sımdılık ıyı hıc kaka yapmadık beze...

Kolay gelsin canım ben daha çözemedim o işi, malesef benim oğlum inat ediyor, tuvalete de lazımlığa da oturmuyor

gunaydın kızlar AZRASELAM tesekkurederım canım .wc wgıtımıne devam cok sukur ıyı gıdıyor 6.gunumuz 3 kez kacırdı baska da yok.sanırım cozuyoruz artık yanı ınsallah. kızlar cocuklarımızın yemek luıstesını yazzsak ne yıyoruz boy kılo nasıl?alternatıf menuler fıkır olabılır. hepınıze kolaylıklar dılerım..

Benim oğlum biz ne yersek ondan yiyor canım, ayrı bişey yapmıyorum... Gerci ben bu ara pek iyi olmadığım için özel ilgilenemiyorum da, oğlum çok iştahsız bir çocuk değil neyse ki....

Selam herkese bende bayadir giremiyordum cok yoğun geçiyor günler. .doktora tezimin uygulama kısmını bitirmeme az kaldı kisada yazacam inşallah. .azra canim hayırlı olsun bende cok istiyorum ama işler cok..
jklm canım bizde tamamladık tuvaleti baya oldu mayisdan beridir bezsiz..sıkıntı yok şükür arada kaçırma oluyor elbet..yemek ise artik ayri bisey yapmıyorum herseyden veriyorum yedikce..

Benim oğlum biz ne yersek ondan yiyor canım, ayrı bişey yapmıyorum... Gerci ben bu ara pek iyi olmadığım için özel ilgilenemiyorum da, oğlum çok iştahsız bir çocuk değil neyse ki....
gunaydın canlarım MELISELA bravo valla ela prensese 4 aydr bezsız haaa masallah ...ama kız cocugu cabuk soylermıs ya:))) kendıme pay cıkarayım bızımkı yenı soyledı yaaa neyse bakalım sana kolaylıklar dılerım tatlım

Uzuun bi aradan sonra herkese merhaba nasilsiniz kizlar biiz oglusla iyiyiz tuvalet egitimini tamaamladik sukur kardees geeliyo ona hazirlaniyoruz ama hazirmiyim bilmiyoruum oglum daha benle yatiyo ayiramadim benden hic ayri kalmadi dogumda3 gun ayrilcaz dusundukce sikintilar basiyo nasi olcak cok zorlanicakmiyim diye diye simdidenn psikolojim bozuldu(

Ooo masallah ikinci bebisler cogalmaya basladi. Allah saglicakla almayi nasip etsin kizlar :)
Bu arada ne guzel vc egitiminiz bitmis ben baslamadim bile,elifin net cikan kelimeleri konusmlari ve yaptiktan sonra soylemesi ve soylememesinden dolayi yaza biraktim sizce bu saydiklarim mazeretmi yoksa hakli sebeplermi? Bazen dusunuyorumda konusmasada baslamam gerekirmi ara ara oturtmalimiyim aslinda off hic bilmiyorum,tv. De bir dr.dan dinledim wc egitimi 2,5 yasinda baslnmli yoksa isal,kabiz ve altina kacirmalar meydana geliyor diyordu biz kasimda 2.5 olucaz daha

mrb herkese EYIDAScanım ben de senın gıbı dusunuyrdum ama yanlıs oldugunu cevbremden ogrendım cunku cocuk ıyıce tembellesıyrmus yanı acıkcası sen belırlecen hazır olup olmadıgını. yanı bır dene bakalşım eger soyleyebılcekse acık tut altını ccunku benımkınınde daha 1 ayı vardı ben basladım ve sukur ıoyı sonucolandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…