Kizlar crrenin cenesi dustu iyice ama konusmasi cok hosuma gidiyo. Bugun parkta kaydiraktan kayan kizlara aferin benim kizima dedi durdu ben ona oyle diyorum ya :) bu aksam da ben uzanmistim gozlerimi kapatip, gelmis sariliyo bi de hic kiyamam ben sana diyo :) tabiiki yi ogrenmis sordugun herseyin basina tabikiyi getiriyo bu ara. Bi de dun gene tencere dolabini kurcalarken cam bi kapagi ayak bas parmaginin ustune dusurdu aninda msmor oldu tirnak muhtemelen dusucek cok cani yandi cok agladi icim gitti. Simdide coraplarini cikarmiyo ayagindan kisin ayagindan zirt zirt ciraplari cikaran cocuk iki gundur gece gunduz coraplarina dokundurtmuyo. Ayagimda mor var diyo bebegim
Merhaba kızlar ara ara bakıp çıkıyorum .biz çişimizi öğreneli bir ay oldu.Alıştırma kilotlarını şahsen tavsiye etmiyorum . Onu bez niyetine kullanıyorlar ve çiş öğrenmeleri gecikiyor.en azından bizde öyle oldu söylemek istedim bir deneyin isterseniz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah canim herkes yavas yavas hallediyor bizde cis olayini çözduk ama kaka sounmuz var.yapmiyor altina yapiyor.sen veya diger ogreten anneler kakayi nasıl hallettiniz yaçok sinirlerim bozuk bu konuda. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar
hepinizi özledimm bende çalışmalar tam gaz devam kayınvalidem burdaydı miraya baktı ben çalıştım bayağa sağ olsun haftaya cumartesi sınav çok heyecanlıyım:18::18:
kızlar sizden bii rica etsem bu mübarek gecede benim için yasin okuyabilir misiniz başkasının ettiği dualar daha çok kabul olurmuş nolur emeklerim boşa gitmesin :26:
okuayamazsanızda canınız sağolsun malum nisan bebekleri cazgır
sınavdan sonra burdayım tekrar inşallah hepinizi öpüyorum
kızlar şimdiden hayırlı ramazanlar,ben çiş olayına yarın kesintisiz el atıcam,bu aralar evde yoktuk pek,bi bez bağla bi çöz istemedim,ara vermiştim,bakalım nasıl altından kalkıcaz
gecikmelide olsa hayırlı ramazanlar kızlar
pancem umarım sınavın iyi geçmiştir
canım inşallah istedigin gibi sonuçlanır ben gecen cumartesi anlamışımcanım sınav cumartesi günü daha olmadı son günler artık dua edin nolur
dün bezini çıkardım,normal külot giydirdim,önce istemedi de biraz ikna ile giydirdim,ama tuvalete gitmek ya da oturmak istemedi,bir kere sadece klozete oturtabildim onda da 1 dk içinde kalktı,çişini yapmadı,sabah 11 gibi bezini çıkarmıştım 2 ye kadar çiş falan yapmadı,tuttu da mı yapmadı yoksa çişi mi gelmedi bilmiyorum,arada çişin var mı tuvalete gidelim mi diye sordum ama hep hayır dedi,en son balkonda oynarken işemiş,anne ıslandı diye geldi,değiştirdik,bugün külot giymek istemedi,inatlaştı,ben de zorlamadım artık,ne zormuş ya,başlayamadık bile daha,buradak, tuvalet eğitimi forumuna baktım,çoğu anne 2.5 yaşından sonra halletmiş gibi,bakalım ramazan boyu deneyeceğim,baktım olmuyo biraz daha ertelerim artık,o tuvalete gitmek ,istemiyorsa mümkün değil ikna edip götüremiyorsun,klozete oyuncağını oturtuyorum,beni görüyor,sifonu çekip oynuyor,tuvalet kağıdını koparıp atıyo sifon çekiyo ama oturmuyor,artık diyorum hiç tuvalete gidelim demesem de altını ıslata ıslata kendi mi farketse acaba?
canım sen en azından yumurta yedirebiliyorsun benimki onuda yemez.arkadaşıma doktor vitasure diye bir mama önermiş.2 bardak içince günlük vitamını karşılıyormuş.bide kalarisi fazla.çok sıkıldım ne pişerecem diye düşünmekten.bi de 2.bebişimiz geliyor.dua istiyorum şu mubarek günlerde.kızlar biz şu yemek olayını çözemedik gitti 11 400 gr çorba dışında herşeyi saatlerce agzında tutuyor bugün 1 de başladıgımız ögle yemegi az önce bitti yedigide 4 yemek kaşıgı pilav fasülyede koydum yanına yemek istemedi tek pilav yedi ayranla benmi yanlış besliyorum diger kızımda böyleydi haldende zayıf zaten degişen birşey yok kızlar günlük menülerinizi paylaşa bilirmisiniz bizim menümüz
sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
keyfi yerindeyse haftada 2 anca 1 çaybardagı süt
öglen genelde
yarım kasaden biraz fazla çorba
bugün hırs yaptım pilav ayran 2 saat sürdü
ara
muz yada yogurtlu makarna oda genelde yarım kase
akşam
gene ya çorba yada ugraşacak vaktim yada sabrım varsa biz neyediysek 3 4 yemek kaşıgı anca
kızlar nasıl menümüz saatlerce yedigi için lokma işini doydugunda degil ben sıkılınca bırakıyoruz doyup doymadıgını bilmiyorum
canım sen en azından yumurta yedirebiliyorsun benimki onuda yemez.arkadaşıma doktor vitasure diye bir mama önermiş.2 bardak içince günlük vitamını karşılıyormuş.bide kalarisi fazla.çok sıkıldım ne pişerecem diye düşünmekten.bi de 2.bebişimiz geliyor.dua istiyorum şu mubarek günlerde.
canım inşallah istedigin gibi sonuçlanır ben gecen cumartesi anlamışım
nasıl gidiyor canım ilk güne göre 3 saat durması çok iyi ahsen 20 dakkikada bir yapıyordu şimdide günde 1 kez muhakkak kaçırıyor daha fazlada oldugu oluyor gece zaten hep ıslak 1 2 kez anca kuru kalkmıştır bizim 1 ay olmuştur belkide daha fazla bizde ddurumlar böyle
canım bizde hemen başlamadık lazımlıgını 4 ay önce almıştık arada oturtuyordum kakamızı önce alıştık sonra cişe geçtik çünkü kakasının geldigini farkedebiliyordum sizde önce kakayla başlayın sonrada yarım gün açtım arada sonra tam güne geçtikkk daki tuvalet eğitimi forumunda bi link vermişler,bengü semerci tuvalet eğitimi hakkında bilgi veriyor,orada bezini çıkarmadan önce oyun şeklinde tuvalete gidin,otursun tuvalete,günde belli aralıklarla bezli de olsa tuvalete götürerek başlayın diyor,ben de zorlamamaya karar verdim,bugün bezledim,bir kaç gün oyun modunda yapıp sonra bezi tekrar çıarıcam bakalım çünkü bezini çıkarınca kaka da yapmdı,bugün bezini çıkarmayacağım kakasını yapsın diye,3. gün oldu kaka yok,normalde kabız olmaz,kabız olacak diye de korkuyorum
Ahsen canim sana o kadar yazdim hepsi gitti yaa..bizde artik ogun yok sabah karışık kahvalti, oglen mutlaka bakcida çorba. Orda onlarla yedigi icin aksam bizle pek yemiyor bikac kasik ne varsa yemekte..o kadar.kilosu iyi oldugu icin ben artik takmiyorum ve zorlamiyorum. Kendi zaten acikinca ya mama yada corba diyor.
Tuvalete gelince arada kacirsada düzeldi. Ama kaka rezil.cozemedik hala.yapmaya yapmaya kabiz ve sonra bağıra bağıra yapiyor altina.poposu kötü tahriş olmuş. Bende duphalac kullanıyorum yumusatsin diye.bunu kullananlar vardi aramizda ne kadar sure kullanmalıyız?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım allah yardımcımız olsun biyere gitsem ne yiyecek ac kalıcak diye çorba taşımaktan bıktım
yumurtada rafadan kaşıkla zorla tıkıyorum çatalla eziyorum beyazlarınıda
sizin kaç kilo oldu ahsen biberon tutmadı mamayıda içiremem biberon tutsaydı gece süt vericemde yok oda yok
bebişin hayırlı olsun saglıklı kucagına almayı rabbim nasip etsin
amin canım.ben gece süt içiriyorum ama o da sağlıklı değil ki.bu mamayı yoğurta karıştırıp zorla veriyorum.muhallebiye falanda karıştırılabilirmiş.aylardır 11.600 erkek benimki.zorla yedirdiğim için çok hırçın bir çocuk.ne yapacam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?