- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
Kizlar crrenin cenesi dustu iyice ama konusmasi cok hosuma gidiyo. Bugun parkta kaydiraktan kayan kizlara aferin benim kizima dedi durdu ben ona oyle diyorum ya :) bu aksam da ben uzanmistim gozlerimi kapatip, gelmis sariliyo bi de hic kiyamam ben sana diyo :) tabiiki yi ogrenmis sordugun herseyin basina tabikiyi getiriyo bu ara. Bi de dun gene tencere dolabini kurcalarken cam bi kapagi ayak bas parmaginin ustune dusurdu aninda msmor oldu tirnak muhtemelen dusucek cok cani yandi cok agladi icim gitti. Simdide coraplarini cikarmiyo ayagindan kisin ayagindan zirt zirt ciraplari cikaran cocuk iki gundur gece gunduz coraplarina dokundurtmuyo. Ayagimda mor var diyo bebegim
o çene düşüklüğü bizde de var,akşam babasına dedim kamerayı çalıştır da çekelim,15 dk lık kayıtta hiç susmamış :) bir de cvp yetiştiriyor artık,bu aralar kendim yapıcam,kendim çıkıcam,kendim açıcam modundayız,tek başına yapmak istiyor her şeyi,dün akşam babası kuruyemiş yiyor,bana da getirdi "ister misin?" diye soruyo bi de :))