Merhaba migi, benim oğlumda emmeye çok düşkün hatta parkta bile bir bank bulup emzirmemi istiyor arabadayken emmeden durmaz emzirmezsem ağlamak ne kelime bana çok kötü vuruyor hatta ocak ayından itibaren gece emzirmesini kesmiştim sabah uyanınca veriyordum buna rağmen uykusu düzelmedi ve nisan gibi hastalanmıştı o dönemde 1-2 emmeye başlamıştı ben de hasta birşey yemiyor diye vermiştim sonra annemlere memlekete gidince coştu şimdi acıkınca sıkılınca bunalınca sürekli emiyor ben de çok yoruldum hadi gece uyanmasa gündüz emzirmek problem değil bana ama dediğin gibi iştahını kapatıyor ben de şimdi zamana bıraktım çünkü 2 hafta sonra tatile gideceğiz en azından orda uyuturken bana kolaylık olur
EYIDAS AZRA SELAM MIGI MELISELA KIZLAR SAYAMADIGIM HERKESE SELAM OLSUN...herkesın farklı farklı derdı var .sukur bız 1 yasundan berı kecı sutu ve ınek sutune bardak ıle ıcmeye alıstık.bır ondan aldım bır ondan aldım.emmeye de cok duskun olmadıgı ıcın memeyıde kesmedım .ıstedgnde gelıyory hala...kılomuz da guzel ıstedgmz seylerıde oyunla da olsa yıyr.fakat kızlar su aralar uyku duzenımız bozuldu .aksam 9.30 da yatar sabah 7 de kalkar oglende 2 de yatardı .su 2 haftadr sabahları gec kalkıoyr 11 de oglende 5 de yatyr aksamda 11 de 12 de yatyr ..yanı uykularımız gec saatlere kaydı...sızde durumlar nasıl acaba?normal mı bu durumlar?
EYIDAS AZRA SELAM MIGI MELISELA KIZLAR SAYAMADIGIM HERKESE SELAM OLSUN...herkesın farklı farklı derdı var .sukur bız 1 yasundan berı kecı sutu ve ınek sutune bardak ıle ıcmeye alıstık.bır ondan aldım bır ondan aldım.emmeye de cok duskun olmadıgı ıcın memeyıde kesmedım .ıstedgnde gelıyory hala...kılomuz da guzel ıstedgmz seylerıde oyunla da olsa yıyr.fakat kızlar su aralar uyku duzenımız bozuldu .aksam 9.30 da yatar sabah 7 de kalkar oglende 2 de yatardı .su 2 haftadr sabahları gec kalkıoyr 11 de oglende 5 de yatyr aksamda 11 de 12 de yatyr ..yanı uykularımız gec saatlere kaydı...sızde durumlar nasıl acaba?normal mı bu durumlar?
slm kızlar berat kandilimiz hayırlı olsun hepimiz evlatlarımızla eşimizle mutlu huzurlu imanlı kuranlı bir hayat gecirmeyi rabbim nasip etsin günahlarımızı afetsin inşallah
bizim bugün 10 günümüz tuvalet egitiminde
çokşükür epeyi ilerlememiz oldu ama daha yolumuz uzun
kızlar emzik bıraktıran annelerimiz varmı ahsen bu aralar çok düşkünleşti uyku düzeni bozulur diye korkuyordum ama şu tuvalet işini bir halletsem hemen emzige geçicem dişlerde sorun olacak gibi gece boyu agzında aldıgım an uyanıyor
kızlar ahsen hiç kilo almıyor artık 11 kiloda takılı kaldı yemeside hiç artmıyor sabah gene halen savaş halindeyiz öğlen yarım kaseden biraz fazla çorba ara meyva yada yogurt akşamda evde ne varsa dün kuru fasulye pilav vardı resmen aglıyacaktım 2 saat agzında bekletiyor çorba türü gene daha iyi ama lokma işi oldumu iş çıgrından çıkıyor
banyoya bayılıyoruz havalar ısındı arada iki kardeşi koyuyorum banyoya biraz oynuyorlar canı sıkılınnca çok kirlendim anne diye geliyor
Canim cok sevindim ilerleme olduguna..senin isin daha kolay bence çünkü ablasi var onunda yaptigini görünce yapar.mesela benim teyzemin torunu eladan 6 ay kucuk ve kiz suan ne gece ne gündüz altina yapıyormuş. Yanlarinda kuzenide var ondan gördükçe alışmış. Hemen cisi gelince pijamasini indirip yapıyormuş. Darisi bize olsun..bizimde pazartesi iki hafta dolacak.ama halen soylemiyor ben sormadikca.ve altina yapiyor.gecede baglamiyorum iki kez zorlada olsa yaptiriyorum.gece kalkmak istemiyor agliyor.bu gunlerde gececek.pes etmicem.
Emzik isi gercekten zor ben elaya subatta biraktirdim ama hala birinde gorse meme der..bence biraktir artik sonra daha zor olacak..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahsen canim bu arada sana teşekkür etmeyi unuttum kusuruma bakma lutfen..tekrar teşekkür ediyorum bez için. Gercekten çok işime yariyor dışarı falan çıkarken. Gecede arada takiyorum.bitince yine isticem :)) ama utanıyorum söylemeye. Eğer alabilirsen 6 numara istiyorum 2 tane.facedende yazarsin hesabini.bu iyi geldi ama sanki bacak aralari sıktı iz yapiyor..aldin başına belayi soyleyerek :))))
boyu ve kilosu çok iyiymiş bizde 84 boy 13 kilo. bizde uyku durumu değişiyor ama geece genelde 10 da uykumuz geliyor gündüz karışık gidiyorEYIDAS AZRA SELAM MIGI MELISELA KIZLAR SAYAMADIGIM HERKESE SELAM OLSUN...herkesın farklı farklı derdı var .sukur bız 1 yasundan berı kecı sutu ve ınek sutune bardak ıle ıcmeye alıstık.bır ondan aldım bır ondan aldım.emmeye de cok duskun olmadıgı ıcın memeyıde kesmedım .ıstedgnde gelıyory hala...kılomuz da guzel ıstedgmz seylerıde oyunla da olsa yıyr.fakat kızlar su aralar uyku duzenımız bozuldu .aksam 9.30 da yatar sabah 7 de kalkar oglende 2 de yatardı .su 2 haftadr sabahları gec kalkıoyr 11 de oglende 5 de yatyr aksamda 11 de 12 de yatyr ..yanı uykularımız gec saatlere kaydı...sızde durumlar nasıl acaba?normal mı bu durumlar?
cnm inş tuvalet eğitiminiz böylelikle sonuçlanırda sende rahatlarsın ahh bende başlasam ama çişi geldiğinde hiç bi belirti yokki kakası geldiğinde de yaparken yüzünden anlıyorum sadece o yüzden hiç başlamıyorum e biliyosun konuşmamızda pek yok.slm kızlar berat kandilimiz hayırlı olsun hepimiz evlatlarımızla eşimizle mutlu huzurlu imanlı kuranlı bir hayat gecirmeyi rabbim nasip etsin günahlarımızı afetsin inşallah
bizim bugün 10 günümüz tuvalet egitiminde
çokşükür epeyi ilerlememiz oldu ama daha yolumuz uzun
kızlar emzik bıraktıran annelerimiz varmı ahsen bu aralar çok düşkünleşti uyku düzeni bozulur diye korkuyordum ama şu tuvalet işini bir halletsem hemen emzige geçicem dişlerde sorun olacak gibi gece boyu agzında aldıgım an uyanıyor
kızlar ahsen hiç kilo almıyor artık 11 kiloda takılı kaldı yemeside hiç artmıyor sabah gene halen savaş halindeyiz öğlen yarım kaseden biraz fazla çorba ara meyva yada yogurt akşamda evde ne varsa dün kuru fasulye pilav vardı resmen aglıyacaktım 2 saat agzında bekletiyor çorba türü gene daha iyi ama lokma işi oldumu iş çıgrından çıkıyor
banyoya bayılıyoruz havalar ısındı arada iki kardeşi koyuyorum banyoya biraz oynuyorlar canı sıkılınnca çok kirlendim anne diye geliyor
off cnm valla düşündükçe korkuyorum nasıl bırakıcaklar bakalımKizlar mrrhaba gorunen o ki tuvalet egitimlerine ucundan kiyisindan baslanmis durumda. Bende gecen gun iki saat acik tuttum oncesinde soyup tuvalet adaptorune oturttum bu senin tuvaketin cisin kakan gelince anne cisim geldi diceksin bende seni oturtucam artik sen buyudun cisini bizim gibi tuvalete yapman gerekiyo dedim taman dedi. Arada sordum cok sik olmamak kaydiyla zannedersem 1 saat sonra filan ben mutfaktayken anne kakaaaa diye bagirdi hemen kostum ki yatakodasinin orta yerine salmis cis yapmis kaka degil ama panik oldu karistirdi herhalde tuhaf geldi muhtemelen bacaklarindan asagi cisin sizmasi. banyoya soktum hemen yikadim komple. sonra uyku saati gelmisti zaten bagladim bezini uyuttum bugun hic ugrasmadim nasil olcak bilmiyorum tuvalete oturmaya her zaman istekli olmuyo bazen kaciyo istemiyo. 20 gun sonra annemin yazliga gidicez orda deniz kum filan daha kolay ogrenir diye dusunuyorum ama cok zor kizlar yaa off bunun gecesi filan da var nasil olcak bilmiyorum. Gece acaba baslarda filan baglamalimiyiz ne diyosunuz? Bi de lazimlik bazilari onermiyo sonra gittiginiz yere tasimak zorunda kaliyosunuz ve temizligi zor oluyo deniyo bu konuda ne dusunuyosunuz?
Tamam canim Allah razi olsun.gercekten çok işe yariyor.elada zaten külot saniyor disaridada gittik tuvalete.ama ne llur ne olmaz diye giydiriyorum bende. .artik ne zaman olursa şimdilik o yolladigini kullanıyorum. Haftaya kadar yeter sanırım.
ahsende kilot sanıyor birde çırtları olmadıgı için tuvaletede rahat oluyor kilot gibi çıkart giydirTamam canim Allah razi olsun.gercekten çok işe yariyor.elada zaten külot saniyor disaridada gittik tuvalete.ama ne llur ne olmaz diye giydiriyorum bende. .artik ne zaman olursa şimdilik o yolladigini kullanıyorum. Haftaya kadar yeter sanırım.
boyu ve kilosu çok iyiymiş bizde 84 boy 13 kilo. bizde uyku durumu değişiyor ama geece genelde 10 da uykumuz geliyor gündüz karışık gidiyor
cnm inş tuvalet eğitiminiz böylelikle sonuçlanırda sende rahatlarsın ahh bende başlasam ama çişi geldiğinde hiç bi belirti yokki kakası geldiğinde de yaparken yüzünden anlıyorum sadece o yüzden hiç başlamıyorum e biliyosun konuşmamızda pek yok.
emzik bizdede hala devam ama olabildiğince uyku halinde kullandırtıyorumda senin dediğin gibi uyurken genelde hep ağzında oluyor
hadi uyuyalım dediğimde emzikleri mutfakta ilk işi mutfağa gdip yerni gösterip alıp öyle yatmaya gidioruz biz bakalım o nasıl olcak.
off cnm valla düşündükçe korkuyorum nasıl bırakıcaklar bakalım
cnm o bez nasıl bişi bende bi araştırayım bakalım ilerleyen zamanda bizede lzım olabilir. hangi marketlerde varmış?
klozet adaptörü aldık,yavaş yavaş başlayayım artık dedim ve ilk kez adaptörü klozetin üstüne koydum,bu senin tuvaletin artık buna çiş ve kaka yapacaksın tamam mı dedim,tamam dedi,üstünde bi 10 dk falan oturdu,tuvalet kağıdı kopardı,klozete attı,sifonu çekti defalarca,oynadı tuvalette,artık sifonu kapattım suya yazık diyeneyse sonra indi klozetten, hadi gel içeri gidelim çişin gelince geliriz dedim,istemiyom dedi,çiş yapıcam dedi,yine oturdu,bir iki dk sonra bi baktım çiş yaptı gerçekten,alkış yapıp aferin dedim,biraz daha oynadı sonra içeri geldik,alıştırma kilodu giydirdim ama o kilotların içi havlu dışı naylon ya sanki sıcakta rahat olmayacak gibi,burada kim demişti bi bez var külot gibi diye,tekrar bilgi verirse sevinirim,sonra parka giderken tekrar bez bağladık tabi,dün de şehir dışına çıktık mecburen bez bağladım,bugün de okuldan öğle saati geldim,şimdi uyuyor,uyanınca yine açıcam bakalım,yani süreklilik sağlayamadık henüz,geceleri ilk zamanlar bağlayan da duydum hem gece hem gündüz bağlamayan da,ben kararsızım,sabaha kadar her yer çok batar gibime geliyor,acaba biraz alıştırıp gündüz sonra mı gece çıkarsam bezini?
canım ben bahsetmiştim migrosa özel paketin üzerinde öyle yazıyor pirimanın kilot şeklinde bezi rahatlıkla kilot gibi indiriyorum tuvalete oturuyor sonra geri çekiyoruz alıştırma kilodu çok terletiyor 2 tane vardı ben 2 tane daha aldım ama okadar terliyorki bazen altına kaçırmış zanediyordum evde normal kiloda gectik dışarda birde gece uyurken bez giydiriyorum artık
ahsen ilk günler yarım saate kaçırıyordu canım 1 hafta sonunda 1 saate çıktı şimdi artık saat tutmuyorum aklıma geldikce soruyorum bazen ıslak bir çamaşırla bazende kuru oluyor ama kandırarak oluyordu başlarda gelmek istemeyince benim tuvaletim geldi beni götürsene yada şevvalle yarış yaptırarak hangisi önce gidecek diye şimdi gelip gelmdigini biliyor yok diyorsa ısrar etmiyorum çok saat geçmiş yada dışarı çıkacaksak gene kandırma yöntemlerini uyguluyorumve dün yine bezini çıkardım,klozete oturdu çişim var diye,bi süre sonra sıkıldım inicem dedi,peki dedim indi ve yere işediaslında yeni uyanmıştı,emindim çişini yapacağından ama fazla oturmak istemeyince ben de zorlamadım,neyse üstünü değiştirdim,alıştırma külodunu giydirdim,içeri gitti,ben tam banyoyu siliyorum anne ıslanmış dedi,gene geldi,tam bitmemiş çişi demek ki,ilk 5 dk içinde 2 kere komple üst değiştirdik,sonra aradan 1 saat geçti,hadi tuvalete gidelim,çiş yapalım dedim,istemedi,ben de zorlamadım ama akşam saati bezini yine bağladım çünkü alıştırma külotları pek de bi konfor sağlamıyoryine her yer ıslanıyor yani,şu primanın bezini alayım bakalm,yani canı isterse oturuyor istemezse de oturmuyor,tuvalet eğitiminde yol alan arkadaşlar tuvalete gitmek istemediğinde ne yapıyorsunuz?Ben çünkü çişinin geldiğini karşıdan bakınca anlayamıyorum,o nedenle en azından 1-1.5 saatte bir tuvalete götüreyim dedim ama dün istemeyince ben de bıraktım,neye nasıl başlasam hala bilmiyorum
külot şeklinde bez hem huggies te hem primada var kızlar,hemen alıcam,bence oldukça kullanışlı,dünden beri aıştırma küloduyla nasıl başa çıkıcam diyordum,bu bezi külot olarak tanıtıp çişini söyletmeyi düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?