- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
ve dün yine bezini çıkardım,klozete oturdu çişim var diye,bi süre sonra sıkıldım inicem dedi,peki dedim indi ve yere işediaslında yeni uyanmıştı,emindim çişini yapacağından ama fazla oturmak istemeyince ben de zorlamadım,neyse üstünü değiştirdim,alıştırma külodunu giydirdim,içeri gitti,ben tam banyoyu siliyorum anne ıslanmış dedi,gene geldi,tam bitmemiş çişi demek ki,ilk 5 dk içinde 2 kere komple üst değiştirdik,sonra aradan 1 saat geçti,hadi tuvalete gidelim,çiş yapalım dedim,istemedi,ben de zorlamadım ama akşam saati bezini yine bağladım çünkü alıştırma külotları pek de bi konfor sağlamıyoryine her yer ıslanıyor yani,şu primanın bezini alayım bakalm,yani canı isterse oturuyor istemezse de oturmuyor,tuvalet eğitiminde yol alan arkadaşlar tuvalete gitmek istemediğinde ne yapıyorsunuz?Ben çünkü çişinin geldiğini karşıdan bakınca anlayamıyorum,o nedenle en azından 1-1.5 saatte bir tuvalete götüreyim dedim ama dün istemeyince ben de bıraktım,neye nasıl başlasam hala bilmiyorum
Ahsen canim iki gundur Ahmet beyin yanina ugrayamadim.o cums gunu elaziga donuyor degilmi? isler çok yogun cikamadim carsiya.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahsen ilk günler yarım saate kaçırıyordu canım 1 hafta sonunda 1 saate çıktı şimdi artık saat tutmuyorum aklıma geldikce soruyorum bazen ıslak bir çamaşırla bazende kuru oluyor ama kandırarak oluyordu başlarda gelmek istemeyince benim tuvaletim geldi beni götürsene yada şevvalle yarış yaptırarak hangisi önce gidecek diye şimdi gelip gelmdigini biliyor yok diyorsa ısrar etmiyorum çok saat geçmiş yada dışarı çıkacaksak gene kandırma yöntemlerini uyguluyorum
huggiesinkini görmedim acaba deniz için olanlarmı onlar çok inceydi
primanınki kulandıgımız bezler gibi sadece yanları lastikli ve kızlarınki doralı giydirirkende belitiyorum ahsenin doralı kilodu çok güzel sakın çişini kaçırma kirlenir diye
Canim ben ilk hafta hic tuvalete yaptiramadim hep altina yapti hatta pes edecektim geri bagliyacaktim.6.gun 4kere tuvalete yaptirdim haftasonuydu.yine kacirmalar oldu tabi. Kacirmalar giderek azaldi bugunlerde bir veya iki kez cok şükür. Ama bizim sikintimiz kaka.malesef kakayi altina yapiyor gitmiyor inatla.oda kabizligina bagladim.gecen o kadar çok agladiki yaparken yeterki altina yapsin dedim ve baktimki kenarlarinda kan var.tahris olmuş popunun içi. Ins zamanla onada alisir.
Migi dun sana baya yazdim ama gitmedi anlamadim.acinca ikisini bir ac.gecede baglama.arkadasim ilk cocugunda gece bağlamış ve dediki sonra bide gece icin alistirmaya calistim iki iş oldu dedi.ikinci cocugunda ikisini bir acmis ve 15gunde halletmis.bende gece bağlamiyorum..namaza kalkınca onuda cise kaldiriyorum.sonra sabaha karşı kaciriyor ama altina minder yaptırdım alez aldim oyle idare ediyoruz.
Canim simdi ahmet beyin yanina geldim. Valla utanıyorum :)) bende size bal gönderiyorum haberin olsun.cok teşekkür ediyorum umarim unutmamistir.samimi arkadasiniz degilmi? Rahatsiz olmaz
peki gece altı ıslanırsa kendi rahatsız olup uyanmıyor mu?ya da sen diyelim gece 4 te 5 te altını üstünü değiştirince uykusu açılmıyor mu,uykuya hemen dalabiliyor mu?
Off kizlar cuma cmrtesi ogle uykusundan once birer saat actim altini tabii her ikisinde de cis yapti hic kizmadim tepki vermedim anlattim cisi gelince soylemesi gerektigini vs.. ama cmrtesi aksama kdr kakasini yapmadi onceki gunde yapmamisti yani arada bi gun yapmadigi oluyo cerenin ama cisini yapip bacaklarindan asagi sizinca o his korkurtu onu cumartesi gunu aksama kdr ara ara kakam var diye agladi bi de cisler kakalar dokuluyo diyo habire korktu ve bu korku beni sasirtti hic boyle bisey beklemiyodum o oglen gunesinde disari cikardim belki unutur yapar kakasini diye yapmadi aksam artik herhalde dayanamadi yapti sonraki iki gunde arada kaka diye aglasada yapti ama dun yoktu ve bugun habire kaka diye agladi gene, arada bi de karnim agriyo dedi. Yani yarin da oglene kdr yapmazsa 3 gundur kaka yok ya! Kaka kaka diye kosarak yanima geliyo bakiyorum yapmamis gel tuvalete oturalimmi diyorum evet diyo cikariyorum bezini oturtuyorum aninda indir diyo bu sefer geri bagliyoruz ... bu islemi bugun kac kere yaptik bilmiyorum. zannedersem tuta tuta kabiza cevirdi artik yarin da yapmazsa ne yapicam bilmiyorum bana bisey diyin ?? Cok pisman oldum keske cikarmasaydim bezini diyorum ama bi yoklamak istedim nerden bileyim boyle yapicgni. Zannedersem bizim tuvalet egitimi tam bi azap olucak ikimiz icindecok moralim bozuldu
tmm cnm sağol. bende sizi okuyorum ona göre ilerleyen zamanda başlayacağım aslında şimdi düşündüm ama korktum birdeahsende kilot sanıyor birde çırtları olmadıgı için tuvaletede rahat oluyor kilot gibi çıkart giydir
fc den yazdım canım
canım inşallah gecesi gündüzü birkerede biterde bende rahat ederim ailede gece tuvaletini kaçıran birsürü akrabası var ahsenin nette araştırdım genetikmiş inşallah onlara benzemez
eyidas bez migrosa özel pirimanın kilot şeklinde bez kilot gibi giydiriliyor migrosabak istersen
Ceren az once gece uykusndanda uyandi kaka var diye. Su istedi onu icerkende fos diye bi guzel kustu yatagin ustune!... neyse ablami aradim bende, o da lavman onerdi kabizlik surubu vardi ama onun ne zaman tesir edicegi belli olmicagi icin lavman aninda hallediyo sikintiyi dedi. Esim gitti nobetci eczane buldu az once yaptik lavmani can acitan bisey degil ama cok korktu cok agladi ama akabinde yumrugu kadar tas gibi bi kaka geldi simdi rahatladi ayagimda salliyorum uyuyo. Ozetle bizim cise alistirma deneyimiz tam bi fiyaskoyla sonuclandi. Cisi bacaklarindan suzuldu diye cisler dokuluyo kakalar dokululyo korkusu sardi kakasini tuta tuta kabiz oldu bi de simdi bu lavmandan filanda korku gelistirip gene kakasini bekletirse gor sen o zaman senligi... amaaann yemedi dert, s..madi dert zor ismis bu cocuk buyutmek velhasili! Esim dersen cocuk bakmaktan baska ne isim varmis butun gun, aklim nerdeymis cocuk iki gundur kaka yapmamis! Ceren normalde de 1,5 gun yapmadigi oluyodu bende bu aksama kdr yapar diye bekledim hep nerden bileyim gecede uyanip aglicgni! Nobetci eczane ta bilmedigi yerlerdeymis simdi nerde bulcakmis. Gitti 15 dk da aldi geldi! Sanki 10. Cocugumu buyutuyorum bende ona da ayri sinir oldum. Bu gece depresyondayim yani of cok yazdim kizlar kusura bakmayin
Merhaba kızlar, ne güzel çoğunuz tuvalet eğitimine başladınız çınar bezini bile bana zor değiştiriyor ona özel bir ortam hazırlamam gerekiyor yoksa tepinip ağlar üstümüz başımız batar değişirken benim anlamadığım bir çocuk altı tamamen kaka dolmuş ve bundan dolayı kızarmaya başlamışken değişmek istemiyor öylece geziniyor çocuk pisliği seviyor parka götürüyorum çimler sulanmış çamurlu sulara basmayı seviyor her tarafımız çamurlu su oluyor her park dönüşü tokatları yiyorum uykumuz hala berbat gece uyanırsa uyuyamıyor en uzun uykusu 3 saat ancak yeni oldu yemek yedirmek de eziyet eline oyalanacak birşeyler veriyorum tv açık olacak herşeye hayır vaziyette yoruldum artık ikiz büyütsem bu kadar yorulmazdım geçen ay annemlerdeydik annem bile ilk defa Allah yardımcın olsun dedi, çocuğu bırak ancak bütün gün dağıtsın döksün koşsun yemesin içmesin uyumasın bir de engellediğin an ya da canı sıkıldığı an bu kendini yere atmalar kafa vurmaları devam ediyor zaten bu durumu beni çok yıprattı Allah yokluğunu göstermesin ama bazen ona bakacak ne gücüm ne sabrım kalmıyor halbuki hep onun seviyesine inmeye çalıştım onunla oynamaya çalıştım ama ilgi alanı yokki ne lego ne hamur ne boya ne oyuncak ona şişme havuz almıştım içine top doldurmuştuk bir de kaydırak 1 hafta oynadık bundan da sıkıldı sanırım en iyisi onu kreşe vermek çünkü ne kadar anlayışlı olmaya çalışsam da arada bir sabrım taşıyor bunalıyorum beni dinlemiyor ortak birşey yapamıyoruz çocuğun yaratılışı mı böyle ya da benim tutumlarımda bir yanlışlık mı var böyle oluyor anlamadım oysa yiğenimle ne kadar güzel günler geçirmiştim çınarın yaşındaydı parka zevkle giderdik arabalarıyla otoparkçılık oynardık resim yapardık birlikte sulu boya bile yapardık bir gün bile etrafa döküp saçmadı çocuk ben de kendi çocuğumla da böyle zevkle aktiviteler yapabilirz diye düşünmüştüm malesef olmadı bazen düşünüp ağlıyorum
ah cnm ya böle gördükçe seni üzülüyrum kreşe verince belki biraz daha yoluna girer cnm en azından gün içinde sen uyur dinlenirsin Allah yardımcın olsun inş.Merhaba kızlar, ne güzel çoğunuz tuvalet eğitimine başladınız çınar bezini bile bana zor değiştiriyor ona özel bir ortam hazırlamam gerekiyor yoksa tepinip ağlar üstümüz başımız batar değişirken benim anlamadığım bir çocuk altı tamamen kaka dolmuş ve bundan dolayı kızarmaya başlamışken değişmek istemiyor öylece geziniyor çocuk pisliği seviyor parka götürüyorum çimler sulanmış çamurlu sulara basmayı seviyor her tarafımız çamurlu su oluyor her park dönüşü tokatları yiyorum uykumuz hala berbat gece uyanırsa uyuyamıyor en uzun uykusu 3 saat ancak yeni oldu yemek yedirmek de eziyet eline oyalanacak birşeyler veriyorum tv açık olacak herşeye hayır vaziyette yoruldum artık ikiz büyütsem bu kadar yorulmazdım geçen ay annemlerdeydik annem bile ilk defa Allah yardımcın olsun dedi, çocuğu bırak ancak bütün gün dağıtsın döksün koşsun yemesin içmesin uyumasın bir de engellediğin an ya da canı sıkıldığı an bu kendini yere atmalar kafa vurmaları devam ediyor zaten bu durumu beni çok yıprattı Allah yokluğunu göstermesin ama bazen ona bakacak ne gücüm ne sabrım kalmıyor halbuki hep onun seviyesine inmeye çalıştım onunla oynamaya çalıştım ama ilgi alanı yokki ne lego ne hamur ne boya ne oyuncak ona şişme havuz almıştım içine top doldurmuştuk bir de kaydırak 1 hafta oynadık bundan da sıkıldı sanırım en iyisi onu kreşe vermek çünkü ne kadar anlayışlı olmaya çalışsam da arada bir sabrım taşıyor bunalıyorum beni dinlemiyor ortak birşey yapamıyoruz çocuğun yaratılışı mı böyle ya da benim tutumlarımda bir yanlışlık mı var böyle oluyor anlamadım oysa yiğenimle ne kadar güzel günler geçirmiştim çınarın yaşındaydı parka zevkle giderdik arabalarıyla otoparkçılık oynardık resim yapardık birlikte sulu boya bile yapardık bir gün bile etrafa döküp saçmadı çocuk ben de kendi çocuğumla da böyle zevkle aktiviteler yapabilirz diye düşünmüştüm malesef olmadı bazen düşünüp ağlıyorum
Kizlar crrenin cenesi dustu iyice ama konusmasi cok hosuma gidiyo. Bugun parkta kaydiraktan kayan kizlara aferin benim kizima dedi durdu ben ona oyle diyorum ya :) bu aksam da ben uzanmistim gozlerimi kapatip, gelmis sariliyo bi de hic kiyamam ben sana diyo :) tabiiki yi ogrenmis sordugun herseyin basina tabikiyi getiriyo bu ara. Bi de dun gene tencere dolabini kurcalarken cam bi kapagi ayak bas parmaginin ustune dusurdu aninda msmor oldu tirnak muhtemelen dusucek cok cani yandi cok agladi icim gitti. Simdide coraplarini cikarmiyo ayagindan kisin ayagindan zirt zirt ciraplari cikaran cocuk iki gundur gece gunduz coraplarina dokundurtmuyo. Ayagimda mor var diyo bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?