Eki Görüntüle 1077783 Eki Görüntüle 1077791 Eki Görüntüle 1077795 Eki Görüntüle 1077790 Eki Görüntüle 1077789
kızlar dün akşam Bim e uğradım,5 parça ahşap puzzle gelmiş,kalanlardan araba şeklinde olanı aldım,çok da güzelmiş,9 tl.renkli ponponları ve keçeyi kullanarak renk çalışmalarına başladım,şimdilik 4 ana renk var,keçeleri kare şeklinde kesip kartona yapıştırdım,üstüne de şu cırt cırt lar var ya,metreyle satılıyormuş,ondan alıp küçük parçalar yapıştırdım,toplara da cırt yapıştırdım,yapıştırıp sökmesi çok hoşuna gitti oğlumun,kartonların arkasıan da az koli bandı yapıştırıp renk kartlarını kapıya yapıştırdım,severek oynuyor,ve suluboya aldım,yalnız su ile oynamak istiyor,o yüzden eşim kırtasiyeden hokka aldedi,suyu dökemez o zaman dedi,hokka alınca daha verimli olacak sanırım ve artık masa sandalye şart oldu,alanınız varsa nasıl aldınız,katlanır olanlardan mı yoksa ikea da falan var mamut serisi öyle birşey mi alayım bilemedim
kızlar biz 1 gün erkenden dogum günümüzü kutladık çok güzel geçti
benim pamuk kızım pastasına bayıldı hediyelerin hangisini açıcagını şaşırdı çok şekerdi tavşan yiyilmez dedi ama ilk üzerindeki süslerden yemeye kendi başladıEki Görüntüle 1078196
Eki Görüntüle 1078200 Eki Görüntüle 1078199
Eki Görüntüle 1078198 Eki Görüntüle 1078202
canım bende dün aldım bizimkide nasrettin hocalı ahsen pek ilgilenmedi
boya yapmaya ahsende bayılıyor ablası yaparken veriyorum eline havalar ısındı ben balkona örtü seriyorum halının üzerine sulu boya oyun hamuru ama daha aktarma hiç yapmadık nohutla filan deniye biliriz daha az evi kirletir
bizim masamız katlana bilenlerden şu barbili sandalyeside var oda katlanabiliyor ama bizim sürekli açık duruyor arada kitap yada kağıt kalem alıp oturuyor küçük hanım 1 2 4 diye sayıyor nedense 3 yok
Eki Görüntüle 1077783 Eki Görüntüle 1077791 Eki Görüntüle 1077795 Eki Görüntüle 1077790 Eki Görüntüle 1077789
kızlar dün akşam Bim e uğradım,5 parça ahşap puzzle gelmiş,kalanlardan araba şeklinde olanı aldım,çok da güzelmiş,9 tl.renkli ponponları ve keçeyi kullanarak renk çalışmalarına başladım,şimdilik 4 ana renk var,keçeleri kare şeklinde kesip kartona yapıştırdım,üstüne de şu cırt cırt lar var ya,metreyle satılıyormuş,ondan alıp küçük parçalar yapıştırdım,toplara da cırt yapıştırdım,yapıştırıp sökmesi çok hoşuna gitti oğlumun,kartonların arkasıan da az koli bandı yapıştırıp renk kartlarını kapıya yapıştırdım,severek oynuyor,ve suluboya aldım,yalnız su ile oynamak istiyor,o yüzden eşim kırtasiyeden hokka aldedi,suyu dökemez o zaman dedi,hokka alınca daha verimli olacak sanırım ve artık masa sandalye şart oldu,alanınız varsa nasıl aldınız,katlanır olanlardan mı yoksa ikea da falan var mamut serisi öyle birşey mi alayım bilemedim
benim kızım doguştan güzel teyzesiAhsen ne kadar guzellesmis bana mi oyle geldi buyumus de... epeydir gormemistik. Dogum gununuzde kutlu olsun hep birlikte nice yaslar gorun ins.
Cnm balkonun acikmi? Aman dikkat et tirmanir sarkar filan! camdir balkondur diyince icim bi hop ediyo. Cereni yeni emeklemeye basladigi zamanlarda camin onunden almistim ya ordan fobi kaldi bende. Bizde de bi-on var aradaki sayilar yok hehe :) Bisey isterkende on on diyo bi tane demek istiyo :) cok sevimliler ya :)
Kece ve toplara bayildim ya cerenin dikatini cekebilir hem bunlari kolay parcalayamazda. Ama iste keceyi o toplari filan nerden bulcam ben kirtasiyelerde yoktur dimi?
Ahsennn canim dogum gunlerimiz kutlu olsun :))) cok guzel olmus ellerinize saglik..bizde bugun bir pasta alip kutlycaz ucumuz..acikogretim sinavi var tum gun gorevliyim..artik aksama yapcaz bisey..23nisandada yapabilirsem misafirli yapcam..
Migi cok guzel olmus ellerine saglik..bence ikeadan al.iki sandalyesi var duz masa..bizimki pepeli ve hafif egimli kalem falan düşüyor. Etkinlik icin tam yatay masa gerek bence..ikeada 69tl idi sanirim..ben alcaktim ama gitmis esim bana soylemeden almis bunu..icime sinmedi ama napim..
canım bende dün aldım bizimkide nasrettin hocalı ahsen pek ilgilenmedi
boya yapmaya ahsende bayılıyor ablası yaparken veriyorum eline havalar ısındı ben balkona örtü seriyorum halının üzerine sulu boya oyun hamuru ama daha aktarma hiç yapmadık nohutla filan deniye biliriz daha az evi kirletir
bizim masamız katlana bilenlerden şu barbili sandalyeside var oda katlanabiliyor ama bizim sürekli açık duruyor arada kitap yada kağıt kalem alıp oturuyor küçük hanım 1 2 4 diye sayıyor nedense 3 yok
Ahsen ne kadar guzellesmis bana mi oyle geldi buyumus de... epeydir gormemistik. Dogum gununuzde kutlu olsun hep birlikte nice yaslar gorun ins.
Cnm balkonun acikmi? Aman dikkat et tirmanir sarkar filan! camdir balkondur diyince icim bi hop ediyo. Cereni yeni emeklemeye basladigi zamanlarda camin onunden almistim ya ordan fobi kaldi bende. Bizde de bi-on var aradaki sayilar yok hehe :) Bisey isterkende on on diyo bi tane demek istiyo :) cok sevimliler ya :)
Kece ve toplara bayildim ya cerenin dikatini cekebilir hem bunlari kolay parcalayamazda. Ama iste keceyi o toplari filan nerden bulcam ben kirtasiyelerde yoktur dimi?
evet canım haklısın,bence çocuk o muameleye alışkın olmadığından bocalayıp yapıyor o hırçınlığı,ben öğretmenim,o yüzden çok cocuk ve ergen gördüm 10 yılda,inanır mısın dayak arsızı diye tabir edebileceğimiz çocuklar var,yani çocuk evde sadece dayakla terbiyeye alışmış,okulda sen düzgün cümlelerle uyarmak ya da konuşmak istediğinde bile senden onu dövmeni bekliyor,çok üzülüyorum inan onları görünce ,ruhları o kadar yaralı ki,anne babasıyla konuşuyorsun mesela,anne baba sadece nasihat etmek için konuşmuş hep,baba sözde otoriter ve sert ve bunu çocuklarım benim bakışımdan anlar diye gururla anlatuıyor,anne ev işlerini yaptığından çocuğa saçını süpürge ettiğini düşünüyor,yani elmalar ve armutlar diyebiliriz,ama bunların içinde sevgi yok,demem o ki,adem güneş i bu kadar erken tanımak şans oldu benim için,kendi web sitesindeki köşe yazılarını da okuyorum fırsat buldukça,Montessori eğitimini o da öneriyor,aklınızda bulunsun,bir de kendisinin 4 çocuğu varmış ve diyor ki tek çocuk büyütmek daha zordur,çocuk sayısı çoğaldıkça aslında annenin yükü azalır diyor
Ben gec kaldigimi bile düsünüyorum malesef, çünkü stresli bir hamilelik ve lohusalik dönemi gecirdim, bunda k.validemin etkisi oldugu kadar benim. yapimin musait olmasinin da etkisi vardi, her ne kadar cocuguma karsi hep sefkatle yaklasmaya calissam da yasadigim stresin onu da etkiledigini düsünüyorum, zor bir cocuk Muhammed Beşir, neyse en azindan simdi daha dikkatli ve özenliyim cok sükür... Evet ben de tek cocuk büyütmekten yana degilim, hayatimizin düzene oturmasini bekliyorum, esimin tayini var sonbaharda, hayirlisiyla...
Keske bütün ögretmenlerimiz senin gibi olsa migicim... Köse yazilari, dergide cikanlar degil mi, ben montessoriye rastlamadim yazilarda?
kızlar ne güzel anlatmışsınız şimdiye kadar ne yediricez ne içireceğizdi şimdi psikolojiye döndü.. ama gerçekten zor yetiştirmek biliyorum bende hata yapıyorum size akıl danışayım, mesela elifin altını değiştirirken durmuyor yada yapmaması gereken birşey olduğunda kızıyorum ses tonumun biraz değiştiğini anlasın hemen dudağını büküp ağlamaya başlıyor ve sarılmak istiyor bende sarılıyorum hatta diyorum ben seni çok seviyorum ama o yaptığın davranış yanlış yapmaman gerekiyor diye. sonra ne oluyor yine aynı alt değiştiriyorum durmuor diye kızıyorum normal kızmayla inatlaşıyor biraz sert sesle kızınca ağlıyor bide dudak bükerek ( ah o dudak yokmu içimi eriten) kızsam olmuyor napıcam bilemiyorum
Ben gec kaldigimi bile düsünüyorum malesef, çünkü stresli bir hamilelik ve lohusalik dönemi gecirdim, bunda k.validemin etkisi oldugu kadar benim. yapimin musait olmasinin da etkisi vardi, her ne kadar cocuguma karsi hep sefkatle yaklasmaya calissam da yasadigim stresin onu da etkiledigini düsünüyorum, zor bir cocuk Muhammed Beşir, neyse en azindan simdi daha dikkatli ve özenliyim cok sükür... Evet ben de tek cocuk büyütmekten yana degilim, hayatimizin düzene oturmasini bekliyorum, esimin tayini var sonbaharda, hayirlisiyla...
Keske bütün ögretmenlerimiz senin gibi olsa migicim... Köse yazilari, dergide cikanlar degil mi, ben montessoriye rastlamadim yazilarda?
Evet dergi yazilarindanbirinde geciyor.avrupa ulkelerindeki egitim modellerinden bahsediyor.türk egitm sistemini elestirdgi biryazıda geciyordu
Ayy annesi nasil kiyiyorsun, aglatma Elifi... Zaten anladigim kadariyla Elif cok hassas, yüksek sesten vs. korktugunu yazmistin daha önce... O konuya ben de köklü bir cözüm bulamadim malesef, ancak video filan acarsam rahat duruyor, o da benim icime sinmiyor hic...
gunaydın guzel nısan annelerı:) azra selam guzel dusuncen ıcın tesekkur ederız .bız de komsularımla kutladık .maalesef gurbette oldugumuz ıcın kımsemız yıok.ben de komsularımı cagırdım.6 cesıt pasta vardı.odayıda gırıs kapısından ıtıbaren dogum gunu suslerıyle susledık.guzel oldu oglusumun fotolarını cektık ıste bır anı kaldı bıze 2 yas...kızlar hepatıt a oldunuz mu?2 yas asısı bız olduk persembe gunu.boy ve kılo durumları nasıl sızde?
Serenayy nerelerdesin hic sesin cikmiyo?
kızlar biz 1 gün erkenden dogum günümüzü kutladık çok güzel geçti
benim pamuk kızım pastasına bayıldı hediyelerin hangisini açıcagını şaşırdı çok şekerdi tavşan yiyilmez dedi ama ilk üzerindeki süslerden yemeye kendi başladıEki Görüntüle 1078196
Eki Görüntüle 1078200 Eki Görüntüle 1078199
Eki Görüntüle 1078198 Eki Görüntüle 1078202
yeni iyileşebildim canım 15 gündür hastaydım annem gelince ben çok fena bir grip oldum üstüne annem oldu daha biz iyileşmeden çınar ishal ve kusmadan hastaneye götürdük ardından ben ishal ve kusma yaşadım öldüm öldüm dirildim çok fena oldum üstüne çınarın huysuzluğu aksiliği ve uykusuzluğu beni çok yordu Allaha şükür şimdi daha iyiyim ama bu gıcık tam geçmiyor tam havalar düzeldi biz iyileştik annem artık kalmak istemiyor ben de onunla birlikte memlekete gidiyorum hem çınara da değişiklik olur hem tek başıma baş edemiyorum artık. Sorduğun için teşekkür ederim canım kendinize dikkat edin bu ishal ve kusma salgınmış
gunaydın guzel nısan annelerı:) azra selam guzel dusuncen ıcın tesekkur ederız .bız de komsularımla kutladık .maalesef gurbette oldugumuz ıcın kımsemız yıok.ben de komsularımı cagırdım.6 cesıt pasta vardı.odayıda gırıs kapısından ıtıbaren dogum gunu suslerıyle susledık.guzel oldu oglusumun fotolarını cektık ıste bır anı kaldı bıze 2 yas...kızlar hepatıt a oldunuz mu?2 yas asısı bız olduk persembe gunu.boy ve kılo durumları nasıl sızde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?