2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım bende dün aldım bizimkide nasrettin hocalı ahsen pek ilgilenmedi
boya yapmaya ahsende bayılıyor ablası yaparken veriyorum eline havalar ısındı ben balkona örtü seriyorum halının üzerine sulu boya oyun hamuru ama daha aktarma hiç yapmadık nohutla filan deniye biliriz daha az evi kirletir
bizim masamız katlana bilenlerden şu barbili sandalyeside var oda katlanabiliyor ama bizim sürekli açık duruyor arada kitap yada kağıt kalem alıp oturuyor küçük hanım 1 2 4 diye sayıyor nedense 3 yok

Son düzenleme:

Ahsen ne kadar guzellesmis bana mi oyle geldi buyumus de... epeydir gormemistik. Dogum gununuzde kutlu olsun hep birlikte nice yaslar gorun ins.

Cnm balkonun acikmi? Aman dikkat et tirmanir sarkar filan! camdir balkondur diyince icim bi hop ediyo. Cereni yeni emeklemeye basladigi zamanlarda camin onunden almistim ya ordan fobi kaldi bende. Bizde de bi-on var aradaki sayilar yok hehe :) Bisey isterkende on on diyo bi tane demek istiyo :) cok sevimliler ya :)

Kece ve toplara bayildim ya cerenin dikatini cekebilir hem bunlari kolay parcalayamazda. Ama iste keceyi o toplari filan nerden bulcam ben kirtasiyelerde yoktur dimi?

Ahsennn canim dogum gunlerimiz kutlu olsun :))) cok guzel olmus ellerinize saglik..bizde bugun bir pasta alip kutlycaz ucumuz..acikogretim sinavi var tum gun gorevliyim..artik aksama yapcaz bisey..23nisandada yapabilirsem misafirli yapcam..
Migi cok guzel olmus ellerine saglik..bence ikeadan al.iki sandalyesi var duz masa..bizimki pepeli ve hafif egimli kalem falan düşüyor. Etkinlik icin tam yatay masa gerek bence..ikeada 69tl idi sanirim..ben alcaktim ama gitmis esim bana soylemeden almis bunu..icime sinmedi ama napim..

benim kızım doguştan güzel teyzesi
balkonumuz camlı oyüzden çok sıcak oluyor açık olsa çıkartamam serin olur rabbim korusun ne kadarda dikkat etsekte kaşla göz arası bişeyler yapıyorlar

teşekkür ederim canım
sizinde doğum gününüz kutlu olsun iyiki doğmuşuz

sayılarda biz de atlayarak sayıyoruz,1,2,4,6,10 diye sayıyoruz biz de :))) nasrettin hoca bana biraz detaylı geldi,anlayamaz diye düşündüm,ayı olan da güzeldi de oğlum sürekli araba ile oynadığından araba olanı aldım.belki nasrettin hoca karmaşık gelmiştir,sen eşeği ,nasrettin hocayı falan bi masal ya da dramayla gösterip anlatsan.mesela bi tane adam varmış,kocamaaaan şapkası varmış bide eşeği varmış falan diye anlatıp puzzle ı parça parça yerleştirebilirsin,yanında bi kaç kere yapsan belki ilgilenir,o tarz dramalar bizde işe yarıyor,bir de ilk zamanlar kendileri yapamıyorlar,bizz puzzle yaparken beraber yapıyoruz genelde zaten,hadi gözünü koyalım,ayağını koyalım gibi,o zaman daha uzun oynuyor,zaten oğlumla oynayacağım diye ev işleri yığılıyor habire :))

bir de aktarma çalılması aslında küçük bebeklerde daha çok işe yarıyor,12. aydan sonra başlanabilirmiş de işte ben geç farkettim montessoriyi,oğlum artık aktarma yapmaktan ziyade onları elleriyle alıp oynuyor ya da aktarmayapacağı kap yerine yere döküyor,çünkü alışmadı,ben de pek yaptırmıyorum artık

Son düzenleme:

hobi dünyası ya da böyle hani el işi malzemeleri satan yerlerde oluyor,kırtasiyelerde yok evet

Ayy annesi nasil kiyiyorsun, aglatma Elifi... Zaten anladigim kadariyla Elif cok hassas, yüksek sesten vs. korktugunu yazmistin daha önce... O konuya ben de köklü bir cözüm bulamadim malesef, ancak video filan acarsam rahat duruyor, o da benim icime sinmiyor hic...

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlar nasılsınız?umarım herkes ıyıdır.cok sık gıremıyorum ama sık sık sızlerı okuyorum hepınıze kolaylıklar dılerım.bızımkının de dogum gununu kutladık guzeldı.cop opuyorum bebıslerınızı

Ben konusturuyorum.bAna laf yetistirirken degistiriyorum altini.şu tuvalet egitimini halletseydik...

gunaydın guzel nısan annelerı:) azra selam guzel dusuncen ıcın tesekkur ederız .bız de komsularımla kutladık .maalesef gurbette oldugumuz ıcın kımsemız yıok.ben de komsularımı cagırdım.6 cesıt pasta vardı.odayıda gırıs kapısından ıtıbaren dogum gunu suslerıyle susledık.guzel oldu oglusumun fotolarını cektık ıste bır anı kaldı bıze 2 yas...kızlar hepatıt a oldunuz mu?2 yas asısı bız olduk persembe gunu.boy ve kılo durumları nasıl sızde?

ben devletin aşıları hariç başka hiç aşı yaptırmadım,o yüzden ayrı bir aşıysa bilemiyorum .doğum gününüz kutlu olsun,bizim boy sanıırm 90 ya da 91 cm di kilo da kıyafetlerle 14-15 arasıydı sağlık ocağında tartıldığında,tam hatırlamıyorum ama

Serenayy nerelerdesin hic sesin cikmiyo?

yeni iyileşebildim canım 15 gündür hastaydım annem gelince ben çok fena bir grip oldum üstüne annem oldu daha biz iyileşmeden çınar ishal ve kusmadan hastaneye götürdük ardından ben ishal ve kusma yaşadım öldüm öldüm dirildim çok fena oldum üstüne çınarın huysuzluğu aksiliği ve uykusuzluğu beni çok yordu Allaha şükür şimdi daha iyiyim ama bu gıcık tam geçmiyor tam havalar düzeldi biz iyileştik annem artık kalmak istemiyor ben de onunla birlikte memlekete gidiyorum hem çınara da değişiklik olur hem tek başıma baş edemiyorum artık. Sorduğun için teşekkür ederim canım kendinize dikkat edin bu ishal ve kusma salgınmış

kızlar merhaba bizde bugun saglık ocagında asımızı olduk ceren yıktı ortalıgı. huysuzlugundan oglen yemegüni bile yediremedim uyuttum direk. o onemli degilde dun cerenin altını degistirirken vajınasının gene yapısmıs oldugunu gordum. zaten ceren bu konuda cok hassas bırakn orayı ben poposuna bile krem suremıyorum sanki bi yerini koparıyosun gibi bagırıyo, tepiniyo.. cunku bi kac kere doktoru o yapısıklıgı gidermek icin canını acıttı ordan fobi kaldı herhalde. bu durum da beni cok rahatsız ediyo bir aydır filan bakmıyodum bende huzursuz etmiyim diye ama dun zorla baktım nerdeyse tamamen kapanmıs deligi. dr tamamen kapanrsa cerrahi mudahale gerekebilr demisti simdi biraz arastırdım da hakikaten de narkoz falan alan cocuklar var bunun icin. cok cnm sıkıldı persembe gunune randevu aldım dr.dan simdi gene aglıcak bi de cok hassas bi bolge degisik fobiler gelistirsin istemiyorum ama yapıcak da bisey yok ((

Çok gecmis olsun canım, hastalık çok zor...

Bizim de boy 89 cm filandi, aylardir da 13 kg civarindayiz bu aralar iştah hepten gitti, meyveyle yasiyor oglusum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…