- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
Eki Görüntüle 1077783 Eki Görüntüle 1077791 Eki Görüntüle 1077795 Eki Görüntüle 1077790 Eki Görüntüle 1077789
kızlar dün akşam Bim e uğradım,5 parça ahşap puzzle gelmiş,kalanlardan araba şeklinde olanı aldım,çok da güzelmiş,9 tl.renkli ponponları ve keçeyi kullanarak renk çalışmalarına başladım,şimdilik 4 ana renk var,keçeleri kare şeklinde kesip kartona yapıştırdım,üstüne de şu cırt cırt lar var ya,metreyle satılıyormuş,ondan alıp küçük parçalar yapıştırdım,toplara da cırt yapıştırdım,yapıştırıp sökmesi çok hoşuna gitti oğlumun,kartonların arkasıan da az koli bandı yapıştırıp renk kartlarını kapıya yapıştırdım,severek oynuyor,ve suluboya aldım,yalnız su ile oynamak istiyor,o yüzden eşim kırtasiyeden hokka aldedi,suyu dökemez o zaman dedi,hokka alınca daha verimli olacak sanırım ve artık masa sandalye şart oldu,alanınız varsa nasıl aldınız,katlanır olanlardan mı yoksa ikea da falan var mamut serisi öyle birşey mi alayım bilemedim
canım bende dün aldım bizimkide nasrettin hocalı ahsen pek ilgilenmedi
boya yapmaya ahsende bayılıyor ablası yaparken veriyorum eline havalar ısındı ben balkona örtü seriyorum halının üzerine sulu boya oyun hamuru ama daha aktarma hiç yapmadık nohutla filan deniye biliriz daha az evi kirletir

bizim masamız katlana bilenlerden şu barbili sandalyeside var oda katlanabiliyor ama bizim sürekli açık duruyor arada kitap yada kağıt kalem alıp oturuyor küçük hanım 1 2 4 diye sayıyor nedense 3 yok
Son düzenleme: