Burc fm'de canım pazar saat 10.30'da, p.tesi ve sali 9.30'da, bilmiyorum isyerinde dinleyebilir misin gerci ama pazar günü dinlersin en azindan...
Cocuklarin aglamasinda iktidar mücadelesi ve duygusal yoksunluk ayrimi yapiyor mesela gercekten dedigini yaptirmak icin agliyorsa sakin ve sevgi dolu yaklasarak aglamasi bitene kadar bekleyin ve sonra sarilin diyor. Önemli olan, anneligin ortaya ciktigi konu da o ayrimi yapabilmek gercekten de...
Canım duru doğdu doğalı ağlama krizleri geçirdiği içi karar veremiyorum , tabiki şimdi istediği olsun diye yapıyor.

kızlaaaar slmmm
neler yapıyosunuzzz
ben sürkli ders çalışıyorum bi taraftan ev işi miray perişan durumdayım 2 nisanda 2 yaşımızı doldurduk çok şlükür
ama huyumuz hiç değişmedi hep ağlamaya sinirliliğe devam nolcak böyle bilmiyorum ama karar aldık seneye haftanın 2-3 günü kreşe yollucaz paylaşmayı oynamayı öğrensin sürekli bize vuruyo elini ısırıyo sinirinden bizden haberler böyle geçmişi okuyamadım hepinizi kocaman öpüyorum
Yeni yaşınız hayırlımolsun canım sağlıklı, huzurlu nice yıllara. Allah gönlüne göre versin inşallah yüksek puan çekersin.
kızlar bide sizden bişey rica etsem :26:
başkasının bizim için ettiği dua kabul olurmuş ya benim için dua edermisiniz nolur bu yıl kazanayım artık şu kpss yi :26::26: şimdiden sağolun hepinizi çok öpüyorum