2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Canım duru doğdu doğalı ağlama krizleri geçirdiği içi karar veremiyorum , tabiki şimdi istediği olsun diye yapıyor. canım çok güldüm ya ağlaması bitince sarılın diyor ya , duru ya sarılsam itiyor, ısırıyor , çığlık atıyor adamın duru yu tanımasını isterdim..

KIzlar sizde dişler ne alemde ya duru nun yaşıtlarına bakıyorumda ağızları diş dolu bizimki halaa çıkartıyor çok ağır çıkardı, sanırım kalanları kardeşiyle birlikte çıkartacak ::))). Yapacak birşey yokta merak işte.

Kızlaaarr bugün bizim dogumgünümüz :119::119::119: iyi ki dogdun oglusumm

Bizim çogu çıktı sanırım, en son azıları da çıkarttı, çok zorlanmadi cok şükür, baska kaldi mi bilmiyorum... demos, dişler bitse rahatlarsiniz belki ...

Adem günes'i bi dinlesen, senin duru hakkindaki düsüncen degisir belki de...

Kizlar gecmis olsun dileklerinde bulunan herkese tesekkur ediyorum. Cerenin kolu hala hassas, ben ertesi gun gene aldim dr.a goturdum cereni baska bi hastaneye cunku o aksam acildeki dr oyle bi bakti sadece bisey uok dedi yolladi ama ertesi gun ceren kolum diyerek uyandi ve kolunu tuta tuta aglayinca gene gitim mecbur rontgen istedi tabi. Sonuc olarak kol iki yerinden darbe almis dedi biri omuzdan biri bilek ustunden ama cocuklarin kemikleri esnek oldugu icin kirik cikik yok ama hasarli yerler odem yaptigi icin agrisi articaktir dedi...bi kac gundur kotuyduk ama bugun daha iyiydi cok sukur... bugun sadaka verdim zaten bu ara cok kaza atlattik sifonyer devrildi, dustu, bunuda ucuz atlattik. Bir sadaka bin musibet kovar derler, ben cok inaniyorum bu soze...

Migi; adem gunesin annelik sanatini daha hamileyken okumustum bende cok begenmistim hatta esimede okumasi icin israr etmistim cunku babalarada guzel ogutler veriyo, hala okuyacak... hos bende bi cok seyi unuttum gitti ben bile bi daha okuyabilirim.. bu ara bende adem gunesin sitesine takiliyorum adam ne guxel anlatiyo, insana anneligini sorgulatiyo...

Azraselam; cnm dgm gununuz kutlu olsun ana ogul nice mutlu yaslar goresiniz..

Demos; bizim uzun zamandir 16 disimiz var sut disleri 20 taneymis en arka azilar kaldi bizim...

Pancem; azmini tebrik ediyorum, su azim bi bende yok cerenle dusunemiyorum bile kpss hazirlanmayi..

Canim sizden once biz variz malesef :)) ela daha 14dis cikardi..kocaman bir 6dis var..bir bitseydi yaaa..

Pancem canim dua edicem inşallah sana..rabbim emeğinin karşılığını versin..

Telefonu bu aksam vermedim baya bir agladi kriz gecirdi ama sonra unutturdum.oyun oynadim vs..Inşallah bir haftada birakir..

Ya kizlar bizimde dogum gunu geliyor kutlsmak istiyorum ama cok yogunum..planlarım vardi ama takatim yok sanki..suan dusunme asamasindayim.buyuk bir parti yapacaktim ama tek pastayla olmuyor.yanina biseyler lazim..

Seneye bende krese vercem yarim gun sonra yine bakiciya yarim gunde..severse ozel tam gune vercem..uc yasindan sonra bence cocuk bakiciyla kalmamali..bilmiyorum dogrumudur..cunku bisey ogrenmiyor temizlikten baska :))) bez alıp siliyo ela dip köşe :))

Son düzenleme:

Sana katılıyorum canım,ben zaten sabırlı olmakla ilgili bir şeyler okumustum hamileyken (ama keske adem günesi o zamandan okusaymışım,)ve gercekten de maksimum sabrı gostermeye calısıyordum ve oğlumun çok hırçin ve asabi olmamasını da dogdugundan beri sakin ve sabırlı kalmayı basarmama bağlıyorum ama dogru bildigim yanlişlar varmış onları öğreniyorum şimdi,mesela eger bunu yaparsan şunu yapmana izin veririm gibi koşula bağlı ya da dedigimi yaparsan çikolata yiyebilirsin gibi ödül ve cezaya bagli eğitimin yanlış oldugunu ögrendim,ödul ve ceza çıkarcı kisilige sebep oluyormuş ve büyüdükçe pazarlık yapan birine dönüşurmüs cocuk,simdi mesela yemegini yersen sunu yaparız yada gezmeye gideriz vs dememeye calisiyorum bazen agzımdan kaçiyo gerci cunku cevremizde hep öyle görüyoruz,surekli ödül ve ceza var ama dinleyince neden yanlış olduğunu anladım

slm canım
allah yar ve yardımcın olsun kolay gelsin
Kızlaaarr bugün bizim dogumgünümüz :119::119::119: iyi ki dogdun oglusumm
geçmiş doğum gününüz kutlu olsun canım gecikmeli oldu biraz

melisella çok güldüm kız çocugu iyi bari temizlik ögrenmiş oldu
bizimde sizinle aynı gün dogum günümüz pazartesi yapacaktım ama cumartesine aldım
benide zor bir gün bekliyor önce pazartesi yapayım kalabalık bir gurup halinde dedim ama gözüm yemedi misafirlerimi 2 ye böldüm
cumartesi 17 kişi filan olucaz pazartesi gene bi 15 kişi var hem çok kalabalıktan bişey anlamayız hemde ben çok yorulurum diye böyle karrar verdim
dogumgünü pastasını ablam yapıcak hazır kekten tavşan şeklinde yapmak isteyenler netten aratın hem çok kolay hemde çok şeker daha diğerleri çok netleşmedi ama
şimdilik aklımda olanlar
kuşbaşı etle pilav yapıcam ters cevirince etler üste pilav altta şeklinde
zeytinli çörek
peynirli börek
salata
yogurtlu karışık sebze
yeni bir tarif buldum nette kurabiye üzerine sarelle ve mısır gevregi çok güzel oldu gecen denedim
şimdilik bunlar

Cok gecmis olsun canım, Allahtan önemli bisey yokmus...

Ah o sartli surtlu cumleleri ben o kdr cok kullaniyorum ki gun icerisinde, hepside agzina iki kasik daha sokabilmek icin! Aslinda hos bisey olmadigi asikar tabiiki bunu illa bi uzmandan dinlemeye de gerek yok ama insanin kendini terbiye etmesi de cok zormus hatta terbiyeye cocuklardan degil evvela kendimizden baslamaliymis ben adem gunesin anlattiklarindan bunu anliyorum, bakalim ogrenecez bizde :)

Bu aralar ben de dikkat ediyorum da farkina varmadan kullanmaya baslamisim, benimki daha cok üstünü degistirmek veya bezini degistirnek icin malesef, bizimki de o konularda yoruyor bazen beni... Mesela bacaklari acik kosmak ve top oynamak cok hosuna gidiyor nedense... Yaz gelse rahatliycaz ikimiz de... Aynen canım dinledikce davranislarini kontrol etmeyi ögreniyor insan...

kızlar ne güzel anlatmışsınız şimdiye kadar ne yediricez ne içireceğizdi şimdi psikolojiye döndü.. ama gerçekten zor yetiştirmek biliyorum bende hata yapıyorum size akıl danışayım, mesela elifin altını değiştirirken durmuyor yada yapmaması gereken birşey olduğunda kızıyorum ses tonumun biraz değiştiğini anlasın hemen dudağını büküp ağlamaya başlıyor ve sarılmak istiyor bende sarılıyorum hatta diyorum ben seni çok seviyorum ama o yaptığın davranış yanlış yapmaman gerekiyor diye. sonra ne oluyor yine aynı alt değiştiriyorum durmuor diye kızıyorum normal kızmayla inatlaşıyor biraz sert sesle kızınca ağlıyor bide dudak bükerek ( ah o dudak yokmu içimi eriten) kızsam olmuyor napıcam bilemiyorum

kızlar dün akşam Bim e uğradım,5 parça ahşap puzzle gelmiş,kalanlardan araba şeklinde olanı aldım,çok da güzelmiş,9 tl.renkli ponponları ve keçeyi kullanarak renk çalışmalarına başladım,şimdilik 4 ana renk var,keçeleri kare şeklinde kesip kartona yapıştırdım,üstüne de şu cırt cırt lar var ya,metreyle satılıyormuş,ondan alıp küçük parçalar yapıştırdım,toplara da cırt yapıştırdım,yapıştırıp sökmesi çok hoşuna gitti oğlumun,kartonların arkasıan da az koli bandı yapıştırıp renk kartlarını kapıya yapıştırdım,severek oynuyor,ve suluboya aldım,yalnız su ile oynamak istiyor,o yüzden eşim kırtasiyeden hokka aldedi,suyu dökemez o zaman dedi,hokka alınca daha verimli olacak sanırım ve artık masa sandalye şart oldu,alanınız varsa nasıl aldınız,katlanır olanlardan mı yoksa ikea da falan var mamut serisi öyle birşey mi alayım bilemedim

Son düzenleme:
kızlar biz 1 gün erkenden dogum günümüzü kutladık çok güzel geçti
benim pamuk kızım pastasına bayıldı hediyelerin hangisini açıcagını şaşırdı çok şekerdi tavşan yiyilmez dedi ama ilk üzerindeki süslerden yemeye kendi başladı

Eklentiler

• $857517_10203720807685581_5750429018203126207_o.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…