2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hayırlı olsun canım sütünde sitresten gelmemiştir süt yapan şeyler bide su bol iç duş alıncada süt geliyo

oooo maşallah herkes dogum yaptı daha benim sezeryanıma bile 30 gün var ve çok agırlaştım uzun süre oturunca belim popom çok agrıyo hayırlısıyla bizde bi dogursak sagsalim inşallah

Bugün aile hekimine gittim, sınırın biraz üzerinde lökosit görüldü idrarımda. Ne yapmam gerek dedim sadece bol su iç dedi. Kaç çıktığını bilmiyorum, ne yapmam gerekir? Kendi doktoruma gitmeme 1 hafta var, durduk yerde canım sıkıldı. Bugüne kadar böyle bir şey çıkmamıştı.

eyidas_ senle günlerimiz aynı sen en son ne zaman gittin konturole bebgin nekadar olmuştu merak etim

merhaba arkadaşlar bende 19 03 2012 de meleğime acil sezeryanla kavuştum 37 2 günlük sağlığımız yerinde şuanda evimizdeyiz doğum hikayemi kısa zamanda anlatırım

maaşallah..allah bağışlasın yavrunuzu..

yaaaa herkes bir bir doğuruyo..zaman çabucak geçse de biz de kavuşsak meleklerimize hayırlısıyla..

eyidas_ senle günlerimiz aynı sen en son ne zaman gittin konturole bebgin nekadar olmuştu merak etim

ben en son 5 martta gitmiştim şimdi 27 sinde gidicem nst ye girecekmişim ilk defa
5 martta 2,100 demişti ama boy söylemedi normal gidiyor herşey dedi bakalım şimdi ne diyecek çok merak ediyorum
sen ne zaman gittin en son

ben en son 5 martta gitmiştim şimdi 27 sinde gidicem nst ye girecekmişim ilk defa
5 martta 2,100 demişti ama boy söylemedi normal gidiyor herşey dedi bakalım şimdi ne diyecek çok merak ediyorum
sen ne zaman gittin en son

bende 21 martta gitim 2400 dedi banada normal dedi
nst ye girdim bi iki kücük sancı çıktı onada normal dedi

merhaba arkadaşlar bende 19 03 2012 de meleğime acil sezeryanla kavuştum 37 2 günlük sağlığımız yerinde şuanda evimizdeyiz doğum hikayemi kısa zamanda anlatırım

maşallah bebeğine canım
Allah analı babalı büyütsün.doğum hikayeni bekliyoruz

Maşallah bebeğine tatlm
Allah analı babalı büyütsün.
kardeşimin ve eşimin doğum günü 21 mart.çok çok güzel huylara sahiplerdir.sakin,herkes tarafından sevilen,neşeli insanlardır.inşallah senin yavrun da öyle olacak...

arkadaşlar bakıyorum herkes 40 haftadan önce doğuruyor,bir panik oldum sormayın.işlerim bitirmeye çalşıyorum çünkü 38 haftaya girdim.Her gece her an doğurcakmışım gibi hissediyorum,anlayacağınız paranoyak oldum.of çabuk geçsin 2 hafta:)

senin çok az kalmış canım hazırlıklar bittimi bari

hadi sen bi doğurda gel 23 mart doğum tarihiniz oluversin
olmazmııı :)

malesef olmadı

tebrikler canımcımmm,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

sabah 5 de kalkıyorum bu saat oluncada zorla oturuyorum eşimde yok canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…