kızım 21 mart 9,55 dunyaya geldı..36 haftalık 3120 gram dunyyaya spınal sezeryanla dogdu....ama suanda yanımda degıl kuvezde bıraz solunum sıkıntısı yasadı sutum henuz daha gelmedı....dogum hıkayemı en kısa zamanda paylasıcam
merhaba arkadaşlar bende 19 03 2012 de meleğime acil sezeryanla kavuştum 37 2 günlük sağlığımız yerinde şuanda evimizdeyiz doğum hikayemi kısa zamanda anlatırım
merhaba arkadaşlar bende 19 03 2012 de meleğime acil sezeryanla kavuştum 37 2 günlük sağlığımız yerinde şuanda evimizdeyiz doğum hikayemi kısa zamanda anlatırım
eyidas_ senle günlerimiz aynı sen en son ne zaman gittin konturole bebgin nekadar olmuştu merak etim
ben en son 5 martta gitmiştim şimdi 27 sinde gidicem nst ye girecekmişim ilk defa
5 martta 2,100 demişti ama boy söylemedi normal gidiyor herşey dedi bakalım şimdi ne diyecek çok merak ediyorum
sen ne zaman gittin en son
kızım 21 mart 9,55 dunyaya geldı..36 haftalık 3120 gram dunyyaya spınal sezeryanla dogdu....ama suanda yanımda degıl kuvezde bıraz solunum sıkıntısı yasadı sutum henuz daha gelmedı....dogum hıkayemı en kısa zamanda paylasıcam
arkadaşlar bakıyorum herkes 40 haftadan önce doğuruyor,bir panik oldum sormayın.işlerim bitirmeye çalşıyorum çünkü 38 haftaya girdim.Her gece her an doğurcakmışım gibi hissediyorum,anlayacağınız paranoyak oldum.of çabuk geçsin 2 hafta:)
hadi sen bi doğurda gel 23 mart doğum tarihiniz oluversin
olmazmııı :)
senin çok az kalmış canım hazırlıklar bittimi bari
Merhaba ben 36.haftadayım,bugün kontrolümüz vardı...bebiş 2850 gr olmuş,herşey yolundaymış...beklemedeyiz şimdi:)))merhaba bayanlar siz kaçıncı haftadadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?