Günaydınlaaar , ben bugün çok halsiz uyandım 2 gündür vitaminlerimi almıyorum bağırsaklarımı bozduklarını düşündüğüm için. Ya ondan halsizim ya da dün 3 aylık bebeğiyle arkadaşım geldi akşam da eşi geldi yemeğe kaldılar farkında olmadan dört döndüm ve çok yoruldum. Bugün dinlenip enerjimi yeniden toplarım umarım.
Buarada birazdan Show tvde Çağla Şikel hamilelikte aldığı 12 kgyu nasıl verdiğini anlatacakmış....
herkes nerde kızlar dogurdunuzmunerdesiniz herkes artık heyecanlandı dogum yapanları gördükce penikledik herkes işlerini bitirmeye çalışıyo galiba bende dün küvet baktım sezeryan olacagım için ayaklı istedim ayakta rahat olsun diye ama çok yoruldum çok şükür oda halloldu aldım bi kaç güne getirecekler odamada perde diktirdim oda ay sonuna gelecek
valla artık misfir agırlamak çok zor bende bekliyorum çagla şikeli bende şuanda 12 kilo almış bulunmaktayım 57 ile başladım şu anda 69 oldum
valla artık misfir agırlamak çok zor bende bekliyorum çagla şikeli bende şuanda 12 kilo almış bulunmaktayım 57 ile başladım şu anda 69 oldum
rekor bendeee 20 kilo aldımmm
Güle güle kullanın canım. Ayaklı küvet almakla iyi yapmışsın. Arkadaşım ayak almamıştı çok zorlandılar hem de etraf çok ıslanıyor ayaksız kullandığında.
Bizim de bebek odamız 10 gün sonra gelecekti bugün bir arıyayım da hatırlatayım dedim. İyiki aramışım hazırmış yarın gönderiyorlar
İnşallah Çağla gibi 2 günde veririz kilolarımızı
Ben 15 kg aldım 51 ile başladım 66 oldum. Zayıf başladığım için kabus gibi bir durumum yok ama veremezsem o zaman kabus olur işte :)
kadın iki günde 12 kiloyu vermişşok oldum o biraz zor 12 kiloyu 2 günde vermek bi hayal
Günaydın herkese..
baktım daha burada duyulmamış hemen haber vereyin
dün akşam saaatlerinde ipekkelebek arkadaşımız sezeryan ile bebeğini dünyaya getirdi..
2770 gr ve 47 cm oğlumuz oldu
ben ilk dogumda toplam 9 kilo almıştım ondan şaşırıyorum yoksa çok bikilo degil bebek gelişsinde kilolar gider inşallah
kadın iki günde 12 kiloyu vermişşok oldum o biraz zor 12 kiloyu 2 günde vermek bi hayal
yok canım birkerede oynadıgı degil gün içinde en az 10 defa dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?