2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

linki verme şansın varmı

sanada kolay gelsin tatlımmm

Günaydın herkese..
baktım daha burada duyulmamış hemen haber vereyin

dün akşam saaatlerinde ipekkelebek arkadaşımız sezeryan ile bebeğini dünyaya getirdi..
2770 gr ve 47 cm oğlumuz oldu

tebriklerrrrr ipekkelebek,allah analı babalı büyütsn cnm

Buaralar herkes gergin canım ya biz de maşallah hamileliğimin başından beri hiç tartışmamıştık bu hafta 2 kere tartışmamız oldu noluyoruz ya dedim birden baktım ki benden hala beklentileri var. Korkmaya başladım doğumdan sonra yardımcı olmayacak mı acaba beklentileri devammı edecek diye. Umarım öyle olmaz.

nasıl vermiş ya 2 günde? 2,5 kilo doğmuştu onun bebeği hadi suyuydu plasentası 5-6 kilo gitse,geri kalanı 2günde nasıl vermiş?izlemedim de merak ettim..:26:

Çağla Şikel şöyle söyledi 2 gün sonra karnını açıp bakmış karnının eski halini aldığını farketmiş. Yapısı öyleymiş ayrıca bol su içmesine bağlıyor hala 4 lt su içiyormuş. Tam olarak kaç günde 12 kgyu verdiğini söylemedi ama 2 günde karnı dümdüz olmuş ve 18 gün olmuş doğum yapalı şu an eski kilosundaymış.

Şöyle ki benim arkadaşım doğum yaptı 14 kg almıştı, 3 gün sonra 8 kg verdi. Sonra 1 ay içinde 3 kg daha verdi. Şu an bebeği 3 aylık 3 kg'si kalmış durumda ama kötü olan eski pantolonlarının hiçbiri olmuyor çünkü beli genişlemiş. Yani sadece kg vermek de yetmiyor sıkılaşmak lazım.

hava çoook güzell..bugün doğursam keşke acayip pozitifim yani..petuşta gelmemiş onun nişanı geldi yaa insan gelmeyince doğurdu sanıo
ben bugün çook mutluyum yaa havadan mıdır nedir?..dün de kocam bana bakıp bakıp çoook güzelsin dedi şımardım heraldeyaz gelince içimde kelebekler uçuşur benim,aşk kokar sanki havadaa

hadi sen bi doğurda gel 23 mart doğum tarihiniz oluversin
olmazmııı :)

az kaldı kızlar bebeğimize kovuşmamızaaa. ben bişi sorcam. şimdiye kadr hep kontrollerimi özel hastaneye yaptırdm. pazartesi günü devlete devam etcem. doğumuda orda yapcam. bi sorun yaşamam dimi sizce???:2:

az kaldı kızlar bebeğimize kovuşmamızaaa. ben bişi sorcam. şimdiye kadr hep kontrollerimi özel hastaneye yaptırdm. pazartesi günü devlete devam etcem. doğumuda orda yapcam. bi sorun yaşamam dimi sizce???:2:

kaç aylıksın son ayların değildir umarım

kızım 21 mart 9,55 dunyaya geldı..36 haftalık 3120 gram dunyyaya spınal sezeryanla dogdu....ama suanda yanımda degıl kuvezde bıraz solunum sıkıntısı yasadı sutum henuz daha gelmedı....dogum hıkayemı en kısa zamanda paylasıcam

cnm bnm sakın üzme kendini stresten de sütün gelmez. sen sakin sıhatli ol ki bebeğini emzirebil. Allah yardımcın olsn cnm bnm.

cnm bnm sakın üzme kendini stresten de sütün gelmez. sen sakin sıhatli ol ki bebeğini emzirebil. Allah yardımcın olsn cnm bnm.

sağlıklı bi şekilde doğmuş ya geri kalanda geçer hayırlısıyla
bugün yarın alırsın kucağına bi dahada bırakmazsın
sütünde dediği gibi strestende gelmeyebilir hem daha 2 gün olmuş gelir sen süt gelici şeyler tüketmeye çalış
iyi düşün iyi olsun

canım hayırlı olsun..
maşallah kilosu falan çok iyi. en kısa zamandır çıkacaktr küvezden..
sen sıkma canını bol bol su iç canım süt için

merhaba arkadaşlar bende 19 03 2012 de meleğime acil sezeryanla kavuştum 37 2 günlük sağlığımız yerinde şuanda evimizdeyiz doğum hikayemi kısa zamanda anlatırım

merhaba arkadaşlar bende 19 03 2012 de meleğime acil sezeryanla kavuştum 37 2 günlük sağlığımız yerinde şuanda evimizdeyiz doğum hikayemi kısa zamanda anlatırım

gözün aydın canım..
rabbim analı babalı büyütsün..
kilo ve boy bilgilerini de ver de arkadaş eklesin listemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…