kızlar KK'da doğum sonrası konu başlığı altında "doğum yapanlar-bebeklere aldıklarınızdan hangisine pişman oldunuz" diye bi konu okuyorum,bi bakın isterserniz,tecrübe olur hem,mesela pudra alanların şu ana kadar hiç biri kullanamamışl,kıyafet konusunda yazanlar var,bi bakın derim
belkide ya bayansucum ben her gun bide cıkıp yuruyus yapıyorum akşam üzeri ondamı acaba :26: ama şu bi gercek ne zaman gobegim indi hareketlerim inanılmaz rahatladı ... bende 7. aya kadar çok yattım ya hiç yuruyus bile yapmıyordum son zamanlarda şunu anladım ki ne kadar cok hareket okadaar hafif geciyor hamılelık neyse bişiyimiz kalmadı hayatım ya keyfıne bak dogurcaz nasıl olsa ... snaada kolay gelsın cnm sımdıden D:
Günaydın herkese..
baktım daha burada duyulmamış hemen haber vereyin
dün akşam saaatlerinde ipekkelebek arkadaşımız sezeryan ile bebeğini dünyaya getirdi..
2770 gr ve 47 cm oğlumuz oldu
günaydın kızlarr..
umarım herkes iyidir. herşey yolundadır.
ben kocamla küsüm. hiç olcak birşey değil ama artık sinirlerim bozuldu. herşeye evet demek çok sinir bozucu.
1 saat sonra dışarı çıkcam. herkes son hazırlıklarını yapıyor sanırım. benimde işlerim bitti çok şükür. sadece ev üsten silinip süpürülcek ve halılarım serilcek.
inşallah sağlıklı kolay doğumlar yaparız.
nasıl vermiş ya 2 günde? 2,5 kilo doğmuştu onun bebeği hadi suyuydu plasentası 5-6 kilo gitse,geri kalanı 2günde nasıl vermiş?izlemedim de merak ettim..:26:
hava çoook güzell..bugün doğursam keşke acayip pozitifim yani..petuşta gelmemiş onun nişanı geldi yaa insan gelmeyince doğurdu sanıo
ben bugün çook mutluyum yaa havadan mıdır nedir?..dün de kocam bana bakıp bakıp çoook güzelsin dedi şımardım heraldeyaz gelince içimde kelebekler uçuşur benim,aşk kokar sanki havadaa
az kaldı kızlar bebeğimize kovuşmamızaaa. ben bişi sorcam. şimdiye kadr hep kontrollerimi özel hastaneye yaptırdm. pazartesi günü devlete devam etcem. doğumuda orda yapcam. bi sorun yaşamam dimi sizce???:2:
kaç aylıksın son ayların değildir umarım
kızım 21 mart 9,55 dunyaya geldı..36 haftalık 3120 gram dunyyaya spınal sezeryanla dogdu....ama suanda yanımda degıl kuvezde bıraz solunum sıkıntısı yasadı sutum henuz daha gelmedı....dogum hıkayemı en kısa zamanda paylasıcam
kızım 21 mart 9,55 dunyaya geldı..36 haftalık 3120 gram dunyyaya spınal sezeryanla dogdu....ama suanda yanımda degıl kuvezde bıraz solunum sıkıntısı yasadı sutum henuz daha gelmedı....dogum hıkayemı en kısa zamanda paylasıcam
doktor 17 nisan dedi doğum tarihi.
merhaba arkadaşlar bende 19 03 2012 de meleğime acil sezeryanla kavuştum 37 2 günlük sağlığımız yerinde şuanda evimizdeyiz doğum hikayemi kısa zamanda anlatırım
merhaba arkadaşlar bende 19 03 2012 de meleğime acil sezeryanla kavuştum 37 2 günlük sağlığımız yerinde şuanda evimizdeyiz doğum hikayemi kısa zamanda anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?