Merhaba ben 36.haftadayım,bugün kontrolümüz vardı...bebiş 2850 gr olmuş,herşey yolundaymış...beklemedeyiz şimdi:)))
Aynen benim bebeğim de gece daha hareketli ama ister gece ister gündüz olsun bir hafta öncesine göre çok yavaşladı hareketleri,doktora sordum,gayet normal dedi(zaten herşeye normal diyorlar ya:))Evet hareketlendiği zaman alt kısma çok acı veriyor,hatta bazen de kasıklarımda yürüyemeyecek kadar ağrı hissediyorum,çatı açılıyomuş, o da normalmiş yani:)) benim göğsümden hiç süt gelmedi,senin geldiyse sakın sıkma doğumu tetikleyebiliyomuş...Yaklaşık olarak aynı haftalardayız, benim SAT 20 temmuzdu fakat ultrasonda 5-6 gün önde görünüyor. Maşallah bebişine, benim de bugün kontrolüm vardı benimki 2650 gr oldu. Benim bebeğim geceleri hareketleniyor ve bana çok açı veriyor hareketleri özellikle alt kısımlara sanki bıçak giriyor yırtılıyor gibi acı hissediyorum sende böyle şeyler oluyor mu? Bir de merak ettiğim hiç göğüsünden süt geldi mi
Yaklaşık olarak aynı haftalardayız, benim SAT 20 temmuzdu fakat ultrasonda 5-6 gün önde görünüyor. Maşallah bebişine, benim de bugün kontrolüm vardı benimki 2650 gr oldu. Benim bebeğim geceleri hareketleniyor ve bana çok açı veriyor hareketleri özellikle alt kısımlara sanki bıçak giriyor yırtılıyor gibi acı hissediyorum sende böyle şeyler oluyor mu? Bir de merak ettiğim hiç göğüsünden süt geldi mi
Aynen benim bebeğim de gece daha hareketli ama ister gece ister gündüz olsun bir hafta öncesine göre çok yavaşladı hareketleri,doktora sordum,gayet normal dedi(zaten herşeye normal diyorlar ya:))Evet hareketlendiği zaman alt kısma çok acı veriyor,hatta bazen de kasıklarımda yürüyemeyecek kadar ağrı hissediyorum,çatı açılıyomuş, o da normalmiş yani:)) benim göğsümden hiç süt gelmedi,senin geldiyse sakın sıkma doğumu tetikleyebiliyomuş...
Benden hiç süt gelmedi acaba normal mi, biraz stresli günler geçiriyorum inşallah sütüm gelir ama göğüslerim hiç süt dolu gibi değil, senin doğumun normal mi sezeryan mı olacak kararlaştırdınız mı
Stres hamilelikten kaynaklı değil canım işte şartlar, alevi problemler elimde değil zaten bu zamanlarda daha hassasız ve çevremizdekiler de bizi düşünmeyip kırıyorsa kaçınılmaz oluyor. Elimden geldiğince evden dışarı çıkmaya çalışıyorum yalnız kalmamaya çalışıyorum. Ben de normal doğumu düşünüyorum, bakalım hayırlısı, şu çatı muayenesi 1-2 hafta sonraymış bir de tabi bebeğin de doğmak istemesi lazım. Bu gün bir bayan normal doğumu çok beklediğini 42 haftayı doldurduğunda hala doğum başlamadığını mecbur sezeryan olduğunu anlattı, hayırlısı olsun sağlıkla doğuralımÖncelikle çok stresli olduğun anlaşılıyo lütfen daha sakin:)) bebişi üzme lütfen:))süt gelmemesi ço normaL,doğumdan 10 dk sonra da gelebiliyomuş,3 saat sonra da,aralık buymuş yani...sen ne kadar sakin olursan süreç de o kadr doğal geliyomuş zaten,yani stres yok,süt var:)))doğum normal olacak inşallah,bunu çok istiyorum ama son dakika goü yer miyim bilemiyorum...
Stres hamilelikten kaynaklı değil canım işte şartlar, alevi problemler elimde değil zaten bu zamanlarda daha hassasız ve çevremizdekiler de bizi düşünmeyip kırıyorsa kaçınılmaz oluyor. Elimden geldiğince evden dışarı çıkmaya çalışıyorum yalnız kalmamaya çalışıyorum. Ben de normal doğumu düşünüyorum, bakalım hayırlısı, şu çatı muayenesi 1-2 hafta sonraymış bir de tabi bebeğin de doğmak istemesi lazım. Bu gün bir bayan normal doğumu çok beklediğini 42 haftayı doldurduğunda hala doğum başlamadığını mecbur sezeryan olduğunu anlattı, hayırlısı olsun sağlıkla doğuralım
Amin...Ama bu dönemde bebeğin için biraz bencil olmalısın,kimsenin seni üzmesine izin verme lütfen...ben de o konuda tedirginim 39.hafta bitmişse ve doğum gerçekleşmemişse doktoru falan dinlemeyi düşünmüyorum,sezeryan isteyeceğim...geç doğum komplikasyonları beni de korkutuyo,bebeğin kakasını yapması ani kalp durmaları falan,Allah hakkımızda hayırlısını versin...
kızlar günaydın.. nasılsınız bakalım.. hava çok güzel bugün.. içim kıpır kıpır..
keşke bugün kızım gelse..
Gunaydin herkeZe guzel bir haftasonu diliyormm.biz cook aciktk gidip simdi kahvalti hazirlamam lazim...
günaydın kızlar.artık sabrımız kalmadı değil mi?bir an önce bebiklerimizi kucağımıza almak istiyoruz
hamilelikte kalp atışlarının hızlanması normal canım kan basıncının artmasından bende yaşıyorum bazen deprem oluyor sanıyorum oyle sallıyor benikızlar bişey sorucam.kalp atışlarınızda bi farklılık var mı?yani hamilelikte kalp atışlarımız hızlanıyor mu?benim hamilelikten önce de yavaş değildi.dakikada 80-90 arası atardı.ama bi kaç gündür dikkat ediyorum dakikada 100 falan atıyor.cumartesi dr randevum var sorucam doktoruma ama merak ettim benzer bişey yaşayan varmı? :26::26::26::26:
egecim benim de bir haftadır kabızlık sorunum oldu dr mu aradım hemen artık çatlayacaktımMaden suyunu doktor da söylemişti bana ama tadından hoşlanmadığım için her gün içemiyorum.Az yemek yemeye çalışıyorum şu günlerde rahatsız olmamak için kan hapını bile içmiyordum kabızlık şişkinlik yaptığı için doktor duphalac yazdı son gittiğimde.Beni baya rahatlattı o sabah akşam birer kaşık içiyorum son iki üç gündür baya iyiyim
sen böyle yazdıkca hayal edip kendim rahatlamış kadar oldum.. bende haftaya gidicem komple aldırıcam nası rahatlık nası demi yaa insan sir yaptırınca sanki ustunden 2 kilo gitmiş kadar hafifliyor missssssssssay kızlar cok rahatım suannnn ben=))))))
bugün kuaföre gitim sir yaptırdım canımdan can cıktı gercide ama sonunda ciilop gibi oldumay nası rahatladım bi bilseniz karnıma agrılar giriodu kız dio bide hamilelere sir yapmak korkutuo sanki dogum olcakmıs gibi gelio dedi ...allhım ya ama işin özü artık hazır sayılırım cantalar hazır bebişin eşyları hazır saglıkla inş:))))) sizler nasılsınız bakalım ben giremedim 2 gündürayrı kaldım burlardan
slm kızlar..
bugün kontrolümüz vardı 3000 olmuş bebişim..
drum sezeryan tarihimizi netleştirdi 2 nisan eğer erken gelmeye kalkmazsa
haftaya cuma gel ameliyat için tahlillerini yapalım pzarteside bebeği alalım dedi
39+2 de oluyoruz ama durduğu kadar dursun diyo bakalım..
bizde haberler böyle doğum yapan var mı:44:
yok senin dışında alanlar var lovam ben de 22 kilo almıştım son 2 haftadır zayıflamışım nedense 2 kilo gitmişrekor bendeee 20 kilo aldımmm
ya ahseniim aslında gecenlerde moralım bozuldu pnr nickli arkadasımız dogum yaptı o da benim gibi cok almıstı kilo dogumdan sonra aradım kaç kılo gitti falan derken ertesi gun tartılmış sadece 2 kılo gitmiş dedi :s bende odemin vardır dedi bazen boyle durumlarla da karsılanabiliyor sanırım :26::26:ben ilk dogumda toplam 9 kilo almıştım ondan şaşırıyorum yoksa çok bikilo degil bebek gelişsinde kilolar gider inşallah
bence de zaten 12 kilo aldıgına da inanmıyorum ben o çingene suratlı karının daha az almıştır da o ole gitmiştir bilerek ole soyluyorlar tepki alıyorlar diyekadın iki günde 12 kiloyu vermişşok oldum o biraz zor 12 kiloyu 2 günde vermek bi hayal
amin canım son zamanlarda gerginlik oluyor canım zaman zaman cogumuz yapıyoruz eşlerimize bazen de onlar anlayışsız olabiliyor o yuzden bu donemi ne kadar az hasarla atlatırsak okadar iyi onlarında bizi tamamen anlamalarını beklememek daha iyi sanırımgünaydın kızlarr..
umarım herkes iyidir. herşey yolundadır.
ben kocamla küsüm. hiç olcak birşey değil ama artık sinirlerim bozuldu. herşeye evet demek çok sinir bozucu.
1 saat sonra dışarı çıkcam. herkes son hazırlıklarını yapıyor sanırım. benimde işlerim bitti çok şükür. sadece ev üsten silinip süpürülcek ve halılarım serilcek.
inşallah sağlıklı kolay doğumlar yaparız.
canım bi arkadasımız da dogum yaptı gecen gun bebek 3.500 kilo ama dogumdan ertesi gun tartılmıs 2 kılo gitmiş demek okadar vucudu odem toplamıs diye dusunuyorum odem gidince kilo da otomatik dusecektirnasıl vermiş ya 2 günde? 2,5 kilo doğmuştu onun bebeği hadi suyuydu plasentası 5-6 kilo gitse,geri kalanı 2günde nasıl vermiş?izlemedim de merak ettim..:26:
kızım 21 mart 9,55 dunyaya geldı..36 haftalık 3120 gram dunyyaya spınal sezeryanla dogdu....ama suanda yanımda degıl kuvezde bıraz solunum sıkıntısı yasadı sutum henuz daha gelmedı....dogum hıkayemı en kısa zamanda paylasıcam
merhaba arkadaşlar bende 19 03 2012 de meleğime acil sezeryanla kavuştum 37 2 günlük sağlığımız yerinde şuanda evimizdeyiz doğum hikayemi kısa zamanda anlatırım
Yaklaşık olarak aynı haftalardayız, benim SAT 20 temmuzdu fakat ultrasonda 5-6 gün önde görünüyor. Maşallah bebişine, benim de bugün kontrolüm vardı benimki 2650 gr oldu. Benim bebeğim geceleri hareketleniyor ve bana çok açı veriyor hareketleri özellikle alt kısımlara sanki bıçak giriyor yırtılıyor gibi acı hissediyorum sende böyle şeyler oluyor mu? Bir de merak ettiğim hiç göğüsünden süt geldi mi
sağol canım inşallah bir sorun çıkmaz bakalımmaşallah bebişe...ama ben mart annelerinde geç doğum komplikasyonlarını okudukça pinpirikleniyorum...gerçi 39.hafta geç sayılmaz,inşallah bebişi sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah...
merhaba arkadaşlar bende 19 03 2012 de meleğime acil sezeryanla kavuştum 37 2 günlük sağlığımız yerinde şuanda evimizdeyiz doğum hikayemi kısa zamanda anlatırım
Bizden de Mutlu Mutlu Günaydınlar
hamilelikte kalp atışlarının hızlanması normal canım kan basıncının artmasından bende yaşıyorum bazen deprem oluyor sanıyorum oyle sallıyor beni
egecim benim de bir haftadır kabızlık sorunum oldu dr mu aradım hemen artık çatlayacaktımMagnesie calcinee verdi duphalac daha once bende kullanmıstım bana pek iyi gelmedi baya gaz sancısı yaptı hemde çok etkili olmadı bakalım bu nasıl olacak
sen böyle yazdıkca hayal edip kendim rahatlamış kadar oldum.. bende haftaya gidicem komple aldırıcam nası rahatlık nası demi yaa insan sir yaptırınca sanki ustunden 2 kilo gitmiş kadar hafifliyor missssssssss
Maşallah bebegine .. hayırlısı olsun hakkınızda
yok senin dışında alanlar var lovam ben de 22 kilo almıştım son 2 haftadır zayıflamışım nedense 2 kilo gitmiştabi bu durma sevindirik oldum totalde 20 kilo bende varım sonra bi kaç arkadasımız daha var yanlız deilsin canım bnm yanındayız
ya ahseniim aslında gecenlerde moralım bozuldu pnr nickli arkadasımız dogum yaptı o da benim gibi cok almıstı kilo dogumdan sonra aradım kaç kılo gitti falan derken ertesi gun tartılmış sadece 2 kılo gitmiş dedi :s bende odemin vardır dedi bazen boyle durumlarla da karsılanabiliyor sanırım :26::26:
bence de zaten 12 kilo aldıgına da inanmıyorum ben o çingene suratlı karının daha az almıştır da o ole gitmiştir bilerek ole soyluyorlar tepki alıyorlar diye
amin canım son zamanlarda gerginlik oluyor canım zaman zaman cogumuz yapıyoruz eşlerimize bazen de onlar anlayışsız olabiliyor o yuzden bu donemi ne kadar az hasarla atlatırsak okadar iyi onlarında bizi tamamen anlamalarını beklememek daha iyi sanırım
canım bi arkadasımız da dogum yaptı gecen gun bebek 3.500 kilo ama dogumdan ertesi gun tartılmıs 2 kılo gitmiş demek okadar vucudu odem toplamıs diye dusunuyorum odem gidince kilo da otomatik dusecektir
tebrik ederim canım allah analı babalı buyutsun
kutlarım sizi allah saglık versin uzun omurler diliyorum bebeginize
maşallah canım bebegine
ay evet ya ama sanki bana hiç doğuramıcakmışım gibi geliyo
ne zman gelicek acaba sancılarım
cnm senin 17 günün kalmış görünüo ne güzel:)e tabi koskoca 38 hafta geçti.çok bekledik.gelsin artık bebişlerimiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?