2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Merhaba ben 36.haftadayım,bugün kontrolümüz vardı...bebiş 2850 gr olmuş,herşey yolundaymış...beklemedeyiz şimdi:)))

Yaklaşık olarak aynı haftalardayız, benim SAT 20 temmuzdu fakat ultrasonda 5-6 gün önde görünüyor. Maşallah bebişine, benim de bugün kontrolüm vardı benimki 2650 gr oldu. Benim bebeğim geceleri hareketleniyor ve bana çok açı veriyor hareketleri özellikle alt kısımlara sanki bıçak giriyor yırtılıyor gibi acı hissediyorum sende böyle şeyler oluyor mu? Bir de merak ettiğim hiç göğüsünden süt geldi mi

Aynen benim bebeğim de gece daha hareketli ama ister gece ister gündüz olsun bir hafta öncesine göre çok yavaşladı hareketleri,doktora sordum,gayet normal dedi(zaten herşeye normal diyorlar ya:))Evet hareketlendiği zaman alt kısma çok acı veriyor,hatta bazen de kasıklarımda yürüyemeyecek kadar ağrı hissediyorum,çatı açılıyomuş, o da normalmiş yani:)) benim göğsümden hiç süt gelmedi,senin geldiyse sakın sıkma doğumu tetikleyebiliyomuş...

Bir de ben senin dediğin tarz ağrıyı geçenlerde hissettim,çok canım yandı,meğer kum döküyomuşum,bi araştırmanda fayda var derim ben..

Benden hiç süt gelmedi acaba normal mi, biraz stresli günler geçiriyorum inşallah sütüm gelir ama göğüslerim hiç süt dolu gibi değil, senin doğumun normal mi sezeryan mı olacak kararlaştırdınız mı

Öncelikle çok stresli olduğun anlaşılıyo lütfen daha sakin:)) bebişi üzme lütfen:))süt gelmemesi ço normaL,doğumdan 10 dk sonra da gelebiliyomuş,3 saat sonra da,aralık buymuş yani...sen ne kadar sakin olursan süreç de o kadr doğal geliyomuş zaten,yani stres yok,süt var:)))doğum normal olacak inşallah,bunu çok istiyorum ama son dakika goü yer miyim bilemiyorum...

Stres hamilelikten kaynaklı değil canım işte şartlar, alevi problemler elimde değil zaten bu zamanlarda daha hassasız ve çevremizdekiler de bizi düşünmeyip kırıyorsa kaçınılmaz oluyor. Elimden geldiğince evden dışarı çıkmaya çalışıyorum yalnız kalmamaya çalışıyorum. Ben de normal doğumu düşünüyorum, bakalım hayırlısı, şu çatı muayenesi 1-2 hafta sonraymış bir de tabi bebeğin de doğmak istemesi lazım. Bu gün bir bayan normal doğumu çok beklediğini 42 haftayı doldurduğunda hala doğum başlamadığını mecbur sezeryan olduğunu anlattı, hayırlısı olsun sağlıkla doğuralım

Amin...Ama bu dönemde bebeğin için biraz bencil olmalısın,kimsenin seni üzmesine izin verme lütfen...ben de o konuda tedirginim 39.hafta bitmişse ve doğum gerçekleşmemişse doktoru falan dinlemeyi düşünmüyorum,sezeryan isteyeceğim...geç doğum komplikasyonları beni de korkutuyo,bebeğin kakasını yapması ani kalp durmaları falan,Allah hakkımızda hayırlısını versin...

Sezeryan olursa genel anestezi mi yoksa spinal mi düşünüyorsun. Aslında hepsi bana korkunç geliyor genel de sanki uyanamayacam ya da sarhoş gibi yorgun olacam bebeğimi daha geç görecem, spinal anestezi de o ortamı kaldırabilir miyim acaba diye düşünüyorum ama son zamanlarda çok fazla kullanılıyor herhalde onu tercih edirm. İnşallah herşey kendiliğinden gelişir de kolay bir normal doğum yaparız.

kızlar günaydın.. nasılsınız bakalım.. hava çok güzel bugün.. içim kıpır kıpır..
keşke bugün kızım gelse..

kızlar günaydın.. nasılsınız bakalım.. hava çok güzel bugün.. içim kıpır kıpır..
keşke bugün kızım gelse..

günaydınn gerçekten çok güzel hava
keşke bnm kızımda gelse artık hergün
1saat yürüyorum ama hala karnım inmedi
bu hafta doğursam süper olur

Gunaydin herkeZe guzel bir haftasonu diliyormm.biz cook aciktk gidip simdi kahvalti hazirlamam lazim...

günaydın kızlar.artık sabrımız kalmadı değil mi?bir an önce bebiklerimizi kucağımıza almak istiyoruz

Bizden de Mutlu Mutlu Günaydınlar

hamilelikte kalp atışlarının hızlanması normal canım kan basıncının artmasından bende yaşıyorum bazen deprem oluyor sanıyorum oyle sallıyor beni
egecim benim de bir haftadır kabızlık sorunum oldu dr mu aradım hemen artık çatlayacaktım Magnesie calcinee verdi duphalac daha once bende kullanmıstım bana pek iyi gelmedi baya gaz sancısı yaptı hemde çok etkili olmadı bakalım bu nasıl olacak
sen böyle yazdıkca hayal edip kendim rahatlamış kadar oldum.. bende haftaya gidicem komple aldırıcam nası rahatlık nası demi yaa insan sir yaptırınca sanki ustunden 2 kilo gitmiş kadar hafifliyor missssssssss
Maşallah bebegine .. hayırlısı olsun hakkınızda
rekor bendeee 20 kilo aldımmm
yok senin dışında alanlar var lovam ben de 22 kilo almıştım son 2 haftadır zayıflamışım nedense 2 kilo gitmiş tabi bu durma sevindirik oldum totalde 20 kilo bende varım sonra bi kaç arkadasımız daha var yanlız deilsin canım bnm yanındayız
ben ilk dogumda toplam 9 kilo almıştım ondan şaşırıyorum yoksa çok bikilo degil bebek gelişsinde kilolar gider inşallah
ya ahseniim aslında gecenlerde moralım bozuldu pnr nickli arkadasımız dogum yaptı o da benim gibi cok almıstı kilo dogumdan sonra aradım kaç kılo gitti falan derken ertesi gun tartılmış sadece 2 kılo gitmiş dedi :s bende odemin vardır dedi bazen boyle durumlarla da karsılanabiliyor sanırım :26::26:
kadın iki günde 12 kiloyu vermişşok oldum o biraz zor 12 kiloyu 2 günde vermek bi hayal
bence de zaten 12 kilo aldıgına da inanmıyorum ben o çingene suratlı karının daha az almıştır da o ole gitmiştir bilerek ole soyluyorlar tepki alıyorlar diye
amin canım son zamanlarda gerginlik oluyor canım zaman zaman cogumuz yapıyoruz eşlerimize bazen de onlar anlayışsız olabiliyor o yuzden bu donemi ne kadar az hasarla atlatırsak okadar iyi onlarında bizi tamamen anlamalarını beklememek daha iyi sanırım
nasıl vermiş ya 2 günde? 2,5 kilo doğmuştu onun bebeği hadi suyuydu plasentası 5-6 kilo gitse,geri kalanı 2günde nasıl vermiş?izlemedim de merak ettim..:26:
canım bi arkadasımız da dogum yaptı gecen gun bebek 3.500 kilo ama dogumdan ertesi gun tartılmıs 2 kılo gitmiş demek okadar vucudu odem toplamıs diye dusunuyorum odem gidince kilo da otomatik dusecektir
tebrik ederim canım allah analı babalı buyutsun
merhaba arkadaşlar bende 19 03 2012 de meleğime acil sezeryanla kavuştum 37 2 günlük sağlığımız yerinde şuanda evimizdeyiz doğum hikayemi kısa zamanda anlatırım
kutlarım sizi allah saglık versin uzun omurler diliyorum bebeginize
maşallah canım bebegine

günaydın kızlar

maşallah bebişe...ama ben mart annelerinde geç doğum komplikasyonlarını okudukça pinpirikleniyorum...gerçi 39.hafta geç sayılmaz,inşallah bebişi sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah...
sağol canım inşallah bir sorun çıkmaz bakalım
merhaba arkadaşlar bende 19 03 2012 de meleğime acil sezeryanla kavuştum 37 2 günlük sağlığımız yerinde şuanda evimizdeyiz doğum hikayemi kısa zamanda anlatırım

alllah sağlık versin canım güle güle büyüt bebeğini
neden acil sezeryan oldun canım kordonla alakalı bir durum mu:44:

sağol canım inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz

Günaydınlar herkese

bugün yoğun bi gün sanki oku oku bitiremedim :)
işlerimde girdi araya
Sanki bu gidişle martı çıkarıcaz ve nisan doğumlu olucak bebişlerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…