günaydındün giremedigim topige kızım biraz korkuttu beni 2 gündür çok hareketli degildi dünde bana hiç oynamıyo gibi geldi sabah hemen doktora gitim nst bagladılar bi iki sanncı cıktı udrasyondada herşey normal kordonuna filan baktı kızım bana inat udrasyonda nerdeyse bi takla atmadıgı kaldı elini kaldırıyo tekme atıyo agzını acıp kapatıyo yani boşu boşuna korkmuşum doktara kendimi fazlamı dinliyorum dedim yok iyi yapıyosun son aydasın dikkatli ol saglıklı bibebek günde en az 10 kere oynaması gerekir dedi beslenmene dikkat et ve bol bol dinlen dedi sancıda normalmiş sonaylarda olurmuş vüçüt doguma hazırlanyormuş
kızlar bişey sorucam.kalp atışlarınızda bi farklılık var mı?yani hamilelikte kalp atışlarımız hızlanıyor mu?benim hamilelikten önce de yavaş değildi.dakikada 80-90 arası atardı.ama bi kaç gündür dikkat ediyorum dakikada 100 falan atıyor.cumartesi dr randevum var sorucam doktoruma ama merak ettim benzer bişey yaşayan varmı? :26::26::26::26:
Benim oğlum hala çok hareketli ya.Belki çok gaz sıkıntısı yaşadığımdandır diye düşünüyorum.O da rahatsız oluyor tabi bu durumdan zaten yeri dar bir de gaz olunca ben kendimi patlayacak gibi hissediyorum.Oğlum da karnımı delecekmiş gibi sürekli hareket ediyor kemiklerini hissediyorum artık her hareketinde.Bana da hiç uyumuyor gibi geliyor
o gaz bende de var bu aralar ve çok da kolay çıkmıyor artık çünkü bağırsaklarım ve midem neremde bilmiyorum,yani elinle ovman flan da mümkün değil nereye dokunsan bebek varo kadar havayı hangi ara yutuyorum bilmiyorum,ben akşamları 1 tane maden suyu (şekersiz,doğal) içiyorum yavaş yavaş,1 şişeyi 40 dk da falan içiyorum yudum yudum,midemi baya rahatlatıyo,deneyebi,lirsin,bir de maden suyunda bir sürü mineral var ya,hamilelere günde 1 tane tavsiye ediyolar
kızlar bişey sorucam.kalp atışlarınızda bi farklılık var mı?yani hamilelikte kalp atışlarımız hızlanıyor mu?benim hamilelikten önce de yavaş değildi.dakikada 80-90 arası atardı.ama bi kaç gündür dikkat ediyorum dakikada 100 falan atıyor.cumartesi dr randevum var sorucam doktoruma ama merak ettim benzer bişey yaşayan varmı? :26::26::26::26:
cnm benim kalp atışımda bu aralar hızlandı.doktoruma sordum normal dedi.ama kalp atışın hızlandığında oturuş şeklini falan değiştir ondanda kaynaklanabilir dedi.aklında olsun sende öyle yap.
Aynen :))) bugün ben de gittim...kız bana diyo ki çıkmaz di mi bebek hocam diyo:)))ay kızlar cok rahatım suannnn ben=))))))
bugün kuaföre gitim sir yaptırdım canımdan can cıktı gercide ama sonunda ciilop gibi oldumay nası rahatladım bi bilseniz karnıma agrılar giriodu kız dio bide hamilelere sir yapmak korkutuo sanki dogum olcakmıs gibi gelio dedi ...allhım ya ama işin özü artık hazır sayılırım cantalar hazır bebişin eşyları hazır saglıkla inş:))))) sizler nasılsınız bakalım ben giremedim 2 gündürayrı kaldım burlardan
maşallah bebişe...ama ben mart annelerinde geç doğum komplikasyonlarını okudukça pinpirikleniyorum...gerçi 39.hafta geç sayılmaz,inşallah bebişi sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah...slm kızlar..
bugün kontrolümüz vardı 3000 olmuş bebişim..
drum sezeryan tarihimizi netleştirdi 2 nisan eğer erken gelmeye kalkmazsa
haftaya cuma gel ameliyat için tahlillerini yapalım pzarteside bebeği alalım dedi
39+2 de oluyoruz ama durduğu kadar dursun diyo bakalım..
bizde haberler böyle doğum yapan var mı:44:
peki bişi sorcam, gün içinde 10 kere oynaması gerek derken belli bir süre içinde 10 kere mi yoksa gün içinde toplam 10 kere mi dedi doktorun?intrnette 2 saat içinde 10 kere flan da yazıyo,gün içinde 10 kereyse 10 dan fazla hareket ediyo zaten ama ben bazen yattığımda 10 a kadar kıpırdamaydı,ayağını ittirmesiydi falan sayıyorum ama her gün değil,doktorum paranoya yapma,hareketini normalden az hissedersen say dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?