2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tşk ederim yazdığın için ama bende hiç bir sebep yokken normal doğumu kötüledi doktor daha 38 haftamdayım gözümü korkuttu bende kararsız durumdayım

rica ederim.. ben de çok düşünürdüm hamileyken ve hep dinlemek isterdim yaşayanlardan oyüzden cevap vermek istedim. bence doktorun çok abartmış tamam dedikleri doğru olabilir vakum falan ama bunların olacağının garantisi yok. herşey normal gidiyorken neden bunları anlatarak en kötüyü düşünmene neden oluyorki ve ruh halini de eminim biliyordur hamileliğin son haftalarında ne kadar tedirgin olduğumuzu bebeğimiz için yapmayacağımız şey olmadığını biliyor doktorlar ve bunu çok iyi kullanıyorlar hiçbir neden yokken bir doktorun sezeryanı tavsiye etmesinin seni düşündüğü için olduğuna inanamam ben sadece kendi rahatını düşündüğünü düşünürüm. canım normal doğum da kolay değil tabi ki ama sezeryan bir ameliyat ve inan hiç kolay değil ben çok çabuk toparlanmış biri olarak söylüyorum bunu. eve geldiğiniz zaman bebeğin ağladığında hemen yanına gidememek kucağına alıp sarılamamak beşiğine eğilip öpüp koklayamamak inan çok zor en basiti eğilip altını değiştirmek bile işkence tamam en fazla 3.gün büyük ölçüde geçiyor şikayetler ama eğer hiçbir sorun yoksa sezeryanı tercih etme.inan bebeğinin ilk anlarında sezeryanlı olmaktan nefret edeceksin.

bende evde olup bu güzel havada gezesim var
ama bugün normalde giyipte rahat ettiğim pantolon bile rahatsız ediyor sıkıyor ve canım çookkk sıkılıyorrr nedensee
kim boğuyo benii kimmm:44: öfffff

canım gezmek de bi yere kadar .. ya sonra ? çalışmak gibisi yok eğer hala çalışıyorsan evde olmak en fazla 1 hafta guzel keyifli sonrası sıkıcı... şişmişindir yavrum insan akşama dogru şişer ya o misal

gezz bebeim gez,belkide yürüdüğün için düştü bebişin aşağıya..biliom yürüyüş çok önemli ama hiç gezesim gelmiyo benimde hatta doğuma kadar dokunmayın bana alışverişe bile gitmicem dedim eşime,kendi kendime triplere girdim anlıcan
bende senn gibi bu hafta temizlik işleriyle uğraşıcam ama arada uğrayıp bakmazsam duramam doğuran varmı diye

melihdora,kapı süsünü sevsinler
ben nie böle romantik bi anne değilim yaaaw

oturan yerlerim ağırmaya başladı şimdide ayy bi saat var bitsede çıksak
zaten izne 9 unda çıkıcam evde parti yaparım
Ben biraz evcilim galiba ya hiç sıkılmıyorum işe başlamadan öncede sıkılmazdımki
bakma gezmek dediğime o bi kaç ay öncesi iyi gezerdim artık yoruluyom

benim karnımda son bir haftadır çok aşağıda geliyor canım, günlerimiz yakın seninle, hatta yukardan bakınca baya uzaklaşmış giib geliyo bana, allahtan bebişin keyfi yerinde oynaşıyo iyice:)) kasıklara iyice indi sanırım o yüzden hem sağ bacağım çok ağrıyo hemde sürekli wc sürekli wc :S

bende evde olup bu güzel havada gezesim var
ama bugün normalde giyipte rahat ettiğim pantolon bile rahatsız ediyor sıkıyor ve canım çookkk sıkılıyorrr nedensee
kim boğuyo benii kimmm:44: öfffff

canım gezmek de bi yere kadar .. ya sonra ? çalışmak gibisi yok eğer hala çalışıyorsan evde olmak en fazla 1 hafta guzel keyifli sonrası sıkıcı... şişmişindir yavrum insan akşama dogru şişer ya o misal

belkide ya bayansucum ben her gun bide cıkıp yuruyus yapıyorum akşam üzeri ondamı acaba :26: ama şu bi gercek ne zaman gobegim indi hareketlerim inanılmaz rahatladı ... bende 7. aya kadar çok yattım ya hiç yuruyus bile yapmıyordum son zamanlarda şunu anladım ki ne kadar cok hareket okadaar hafif geciyor hamılelık neyse bişiyimiz kalmadı hayatım ya keyfıne bak dogurcaz nasıl olsa ... snaada kolay gelsın cnm sımdıden D:
hmm anladım cnm bende evde oturmayı hiç sevmeyen biriyim belkide ondan :26: hayatım boyunca hep calıstım hep dısarlardaydım şimdi 9 ay boyunca evde oturunce bunalım gecirdim resmen bide hamılelık ustune pfft
aynen tarif ettigin gibi cnm bende yukardab baktıgımda gobek uzaklasmıs iyice ... evet hareket etmese endişe edicem de baya hareketli hqatta karnım oyle bi şekil alıyorki o hareket ettiginde resmen bebegin seklini goruyorum ya S:S::18::18::18::18: düşün okadar yumuşadı karnım :26: haftaya cuma dr kontrolum var inş bvi aksilik yoktur

inşallah canım benim geçn hafta cuma sancım çıktı nstde 4 saat gözlem amaçlı tuttu doktorum hastanede, ondan sonra yavaş yavaş indi göbüş sanırım, şimdide kasılmalarım var ama çok aldırmıyorum, hayırlı vakitte gelsn bakalım, arkadaşların dediği gibi doğum sancısı olsa anlarız heralde :S

anladım canım zaten karnın aşağı inmesi normalde beklenen bişimiş yadırgamamak lazım .. peki sen hareketlimisin hareket ettikçe de aşağı yerleşirmiş bebek bide aşağı indikten sonra ssenin de hareketlerinde daha bi rahatlık oldumu ? sanki bebegin bazen varlıgı gerginliği karın da yok gibi ?.. Ya benim kasılmam oldumu olmadı hiç bilmiyorum sanki olsa ayırt edemicem gibi geliyor bazen kasıklarıma kramp gibi agrı girip cıkıyor onemsemiyorum ama :26: dedigin gibi hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

şöyle anlatıyım canım geçen hafta cuma kontrole gidiceğim gün, eşim izin alamadığı için annemle dolmuşa bindik hastaneye öyle gittik, tabi dolmuş salladıkça bide ben idrara sıkıştıkca sancı girmeye başladı hastanenin tuvaletine zor attım kendimi:)) neyse nstde çok yoğun kasılmalar çıktı , kasılma dediğim bu karnın hepsinin birden taş gibi olması, ben gün içindede hissettiğim için çok önemsememiiştim ama doktorum ne olur ne olmaz diye gözlem amaçlı yatış verdi(doğumu geciken arkadaşlar sancı gelmesi için dolmuş yolculuğu diyebilirim) ben günde yarım saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum normalde hareketliyimdir zaten ama bu idrara sıkışma olayı çok sık olduğundan dışarı çıkamıyorum, uzun süre bi yerde oturrusam bu seferde ya şişiyorum ya hareketlerim zorlanıyo. sancı olduğunu, adet sancısı tarzında gelen ağrılardan hissediyormuşuz, ama ben idrara sıkışıncada bazen öyle ağrılarım oluyo:S normal doğum düşündüğüm için panik halindeyim bende ne zman gelcek diye, hayırlı vakitte diyelim noktayı koyalım bakalım. :)

anladım cnm bnm o idrar oleyı bende de oluyor çok uzun yuruyuslerde birden şıkıştırıyor sanki 1 lt işicem gibi ... kesinlikle cnm allah hayırlı dogumlar nasip etsin inş

Selam kizlar nasilsiniz.bugun butun gun disardaydim eve gec geldim.yemegi anca yetistirdm.disari cikinca daha bir yoruluyo insan.
Sabah kizim 2-3 saat hareket etmedi.cok endiselendirdi beni.tatli filanda yememe ragmen.sukur sonraa oynamaya basladi.
Anneligi o zaman hissettim iste.

kızlar bişey sorucam.kalp atışlarınızda bi farklılık var mı?yani hamilelikte kalp atışlarımız hızlanıyor mu?benim hamilelikten önce de yavaş değildi.dakikada 80-90 arası atardı.ama bi kaç gündür dikkat ediyorum dakikada 100 falan atıyor.cumartesi dr randevum var sorucam doktoruma ama merak ettim benzer bişey yaşayan varmı? :26::26::26::26:

tabii ki artıyor tatlm.endişelenmene gerek yok.vücuttaki kan %40 artıyor kalp de onu pompalayabilmek için daha hızlı çalışıyor

slm cnm artık yeri iyice daraldı tabi daha az hareket ediyorlar:)sabah 3 saat uyumuş demek bebekin annesi:))

slm cnm artık yeri iyice daraldı tabi daha az hareket ediyorlar:)sabah 3 saat uyumuş demek bebekin annesi:))

Uyuyodu heralde..normalde sabahlari hareketli oluyodu..benim kiz geceleri cok az hareket ediyo.sabahlari ve gun icinde harketli masallah..iste bugun o yuzden endiselendm.hareket saatlerini bildigm icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…