- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
Ekle canım listeye
zeynepmeynep bebeği 3kg 47 cm dün doğdu.. genel anestezi sezeryan
sevda__ bebeği 3650 gr 50cm bugün doğdu spinal sezeryan
canım ya hayırdır kasapmı doktormu bu kişi bilemedim... dur bakalım ya normal süreç 40 haftadır. bebeğin kilosu daha 3000lerde. Sakın teslim olma bu sözlere. Haa evet senin hamileliğinde risk olur anlarım ama gayet sağlıklısın herkes gibi. Seni caydırmaya çalşıyor. Facede ssvd ( sezaryen sonrası normal doğum) diye bir grup var. oaradaki anneler daha önce bu ve bunun gibi sebeblerle kandırılmış ve normal doğum yapamamış annelerin grubu. onlardaki bu 2. doğumlarının normal olması için öyle bir istekleri var ki eğer oaraya bakma şansın varsa, bir gir derim. doktora inanıp pişman olma. Hakan Çokerin doğaldoğum.com adreside sana normal doğum için çook çok faydalı olacağına inanıyor ve tavsiye ediyorum.
Walla cnm ne sanci var ne kasilma var:)) sut liman hersey:))saol canım baktım listeye 2 tane 10 nisan var beklenen doğum tarihi
heyecanlanıyorum ama dr keyfi yerinde diyor bakalım ne zman geleceklr
bizimkiler sende bekliyorsun hala tık yokmu sendede sacılar ne durumda
Ekle canım listeye
Ekle canım listeye
hu kızlar nerdesinizherkes yemek molasındamı biz kocabi kase salata yedik dolabı kurcaladık aklıma bişey yatmadı bi kaç saat beni idare edre artık
bizde kızımla yemeğimizi yedik bi güzel ama nedense canım hala yemek istiyoooooo
benim de iştahım kesildi resmen bebek için yiyorum yemem gerektiği içinstresten midir bilmiyorum ama yemek yemesem de aklıma gelmiyor hele akşamları hiç istemiyorum bir tek sabah kahvaltısında açlığımı hissediyorum yani ne açlık ne de tokluk hissi kalmadı artık az kaldı heyecanlıyım sanki:)
kızlar merhaba, ben de inşallah Mayıs Annesi olacağım... Şuan 31 haftalığım... Çalışıyorum ve 32. haftada 35. haftaya kadar çalışabilir izni almayı düşünüyorum.
normlade 37. haftaya kadar rapor veriyorlarmış ama o zamana kadar çalışmak istemiyorum. Size sorum şu biliyorsunuz gün güne farkediyor ağırlaşıyoruz.
34. 35. haftalarda rahat gelebilirmiyim işe, çok ağırlaşırmıyım hareketler daha kısıtlanır değil mi? 2 otobüsle geliyorum yolum biraz uzun.... Bilemiyorum nasıl olur bir sormak istedim size...
cevap verirseniz sevinirim....
biraz uyuduk kızımı gönderdim geldim kızlar son günlerde kafam yerden kalkmıyo midemdede süper bi ekşime burnumda tıkanmış agzım sürekli kuruyo çokmu dert yandım ne
arkadaşlar prensimin kapı süsünü yaptırdım.son detayları tamamlamadan fotoğrafını gönderdi yaptırdığım kişi.ben yüzünü ve saçını pek beğenmedim kuklanın.saçının kıvırcık olması hoşuma gitmedi.sizce nasıl olmuş??
bence çok sevimliii :)))) nereye yaptırıyosun canım ne kadar bide?
arkadaşlar prensimin kapı süsünü yaptırdım.son detayları tamamlamadan fotoğrafını gönderdi yaptırdığım kişi.ben yüzünü ve saçını pek beğenmedim kuklanın.saçının kıvırcık olması hoşuma gitmedi.sizce nasıl olmuş??
teşekkür ederim cnm ben kuklanın kafasını değiştirmesinin isteyeceğim.meleğineli.com diye bir site var melek hanım yapıyor süsleri.çokdeğişik güzel modeller de var sitesinde.ancak biz odanın mobilyasını taçlı falan yaptırdığımızdan bunu yeni tasarladı.fiyatı 130 cnm biraz pahalı ama en baştan beri bu sitede gördüğüm süslere bayılmıştım o yüzden yaptırmasam içimde kalacaktı:)sitedekilerin fiyatı 120.bunu yeni tasarladığımız için fiyat 130 oldu.
geçmiş olsun lovam son aylarda bu da normal deniliyor hamilelikte anormal olan bişi yok zatenkızlar baş ağrısı yaşan var mı ? iki gündür başım çatlıycak
merhaba canım inş sende saglıkla bebegini kucagına alırsın ..Valla çalışabildigin kadr çalış evde oturmak gercekten cok sıkıcı oluyor hele son aylarda zaman gecmıyor kendını iyi hissediyorsan ve erken dogum riskinde yoksa niye calısmayasın şu agırlasma olayınıda gelirsek bu kişiden kişiye degişiyor ... Ben tam tersine son ayım hatta gunlerim 4 nisan da dogum yapınca ama kendımı kuş gibi hafif hissediyorum bundan 2 ay oncesine kadar daha agırdım dusun yanekızlar merhaba, ben de inşallah Mayıs Annesi olacağım... Şuan 31 haftalığım... Çalışıyorum ve 32. haftada 35. haftaya kadar çalışabilir izni almayı düşünüyorum.
normlade 37. haftaya kadar rapor veriyorlarmış ama o zamana kadar çalışmak istemiyorum. Size sorum şu biliyorsunuz gün güne farkediyor ağırlaşıyoruz.
34. 35. haftalarda rahat gelebilirmiyim işe, çok ağırlaşırmıyım hareketler daha kısıtlanır değil mi? 2 otobüsle geliyorum yolum biraz uzun.... Bilemiyorum nasıl olur bir sormak istedim size...
cevap verirseniz sevinirim....
Selam yavrular ay ben çok gezenti oldum anca gelebildim eve
Bu arada benim gonuk cok aşagı dustu ve yumuşadı o sertliği gitti ya korkuyorum ha dogurdum ha dogurucam diye benım haftamda olup benm gibi karnı dusen varmı aceb :26: Birde hani derler ya son aylarda ağırlaşılıyor diye bende tam tersine karnım da bebek yokmuş gibi o kadar rahatım ki anlatamam :26: bebek hareket etmese hani bişi oldu dicem allah korusun ( bide nazar degmesin bize ) Haftaya sanırım pek giremem yogunluk başlıyor bizde ev de temizli işlemleri sonra benim bakımlarım sir.kaş.bıyık bazı almadıgım eksikler 8 kendimle ilgili) vs.... bayansucum senden gelişmeleri alırız artık canımcım mucucucucux
geçmiş olsun lovam son aylarda bu da normal deniliyor hamilelikte anormal olan bişi yok zaten
merhaba canım inş sende saglıkla bebegini kucagına alırsın ..Valla çalışabildigin kadr çalış evde oturmak gercekten cok sıkıcı oluyor hele son aylarda zaman gecmıyor kendını iyi hissediyorsan ve erken dogum riskinde yoksa niye calısmayasın şu agırlasma olayınıda gelirsek bu kişiden kişiye degişiyor ... Ben tam tersine son ayım hatta gunlerim 4 nisan da dogum yapınca ama kendımı kuş gibi hafif hissediyorum bundan 2 ay oncesine kadar daha agırdım dusun yane
bana doğum yapan arkadaşlarım kesinlikle anlarsın doğum sancısı ne kasılmaya ne de adet sancısına benzemiyo,farklı diyolar,ben de senin gibi ya anlamazsam diyorum,belki başlardaki haffi sancıları anlamayız ama şiddetlenince anlarız heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?