2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Ekle canım listeye

zeynepmeynep bebeği 3kg 47 cm dün doğdu.. genel anestezi sezeryan
sevda__ bebeği 3650 gr 50cm bugün doğdu spinal sezeryan

ay ay ay bebikler bir bir geliyo:)çok heyecanlııııı
Allah sağlıklı,mutlu,uzuuuun ömürler versin bebişlere analı babalı büyütsün inşallah

Son düzenleme:

hemen bakıyorum çok tşk ederim...

saol canım baktım listeye 2 tane 10 nisan var beklenen doğum tarihi
heyecanlanıyorum ama dr keyfi yerinde diyor bakalım ne zman geleceklr
bizimkiler sende bekliyorsun hala tık yokmu sendede sacılar ne durumda
Walla cnm ne sanci var ne kasilma var:)) sut liman hersey:))
Ekle canım listeye

Masallah

hu kızlar nerdesiniz herkes yemek molasındamı biz kocabi kase salata yedik dolabı kurcaladık aklıma bişey yatmadı bi kaç saat beni idare edre artık

Ekle canım listeye

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Allah analı babalı büyütsün inş....tebrik ediyorum arkadaşlarımı
darısı başımızaaa

bizde kızımla yemeğimizi yedik bi güzel ama nedense canım hala yemek istiyoooooo

benim de iştahım kesildi resmen bebek için yiyorum yemem gerektiği için stresten midir bilmiyorum ama yemek yemesem de aklıma gelmiyor hele akşamları hiç istemiyorum bir tek sabah kahvaltısında açlığımı hissediyorum yani ne açlık ne de tokluk hissi kalmadı artık az kaldı heyecanlıyım sanki:)

ben o anları ilk başlarda yaşadım çok kötü oluyodu

merhaba,
ben 35. haftadayım ama servisle gelip gidiyorum o yüzden rahatım ama otobüsle çok zorlanabilirsin. uzun süre ayakta kalmak da riskli yani zorlama derim. Ben servisle gelmeme rağmen servisten indikten sonra ve gün içinde hafif şekilde tansiyon problemlerim oluyor Allah korusun kendini de çocuğunu da riske atma iki otobüs kolay değil çünkü vücudun ağırlığı da artıyor ki ben çok kilo almadım buna rağmen belli bir haftadan sonra vücut zorlanıyor. Bu dönemlerde bol bol dinlenmeye zaman ayırmakta fayda var ve bebişin en fazla kilo almaya başladığı dönem bence dinlen derim bu benim fikrim:)

arkadaşlar prensimin kapı süsünü yaptırdım.son detayları tamamlamadan fotoğrafını gönderdi yaptırdığım kişi.ben yüzünü ve saçını pek beğenmedim kuklanın.saçının kıvırcık olması hoşuma gitmedi.sizce nasıl olmuş??

Eklentiler

• $P1010134.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 34
biraz uyuduk kızımı gönderdim geldim kızlar son günlerde kafam yerden kalkmıyo midemdede süper bi ekşime burnumda tıkanmış agzım sürekli kuruyo çokmu dert yandım ne

bu sıkıntıların hepsi bende fazlasıyla var,eşim8 ay boyunca nazlanmadın,9.ayda çoştun diyo:)midem çok ekşiyor ve ağzımın içi paslı gibi

bence çok sevimliii :)))) nereye yaptırıyosun canım ne kadar bide?

bence çok sevimliii :)))) nereye yaptırıyosun canım ne kadar bide?

teşekkür ederim cnm ben kuklanın kafasını değiştirmesinin isteyeceğim.meleğineli.com diye bir site var melek hanım yapıyor süsleri.çokdeğişik güzel modeller de var sitesinde.ancak biz odanın mobilyasını taçlı falan yaptırdığımızdan bunu yeni tasarladı.fiyatı 130 cnm biraz pahalı ama en baştan beri bu sitede gördüğüm süslere bayılmıştım o yüzden yaptırmasam içimde kalacaktı:)sitedekilerin fiyatı 120.bunu yeni tasarladığımız için fiyat 130 oldu.

bence şirin olmuş güzel fikir :)

hımmm bi bakıyım o siteye

Selam yavrular ay ben çok gezenti oldum anca gelebildim eve
Bu arada benim gonuk cok aşagı dustu ve yumuşadı o sertliği gitti ya korkuyorum ha dogurdum ha dogurucam diye benım haftamda olup benm gibi karnı dusen varmı aceb :26: Birde hani derler ya son aylarda ağırlaşılıyor diye bende tam tersine karnım da bebek yokmuş gibi o kadar rahatım ki anlatamam :26: bebek hareket etmese hani bişi oldu dicem allah korusun ( bide nazar degmesin bize ) Haftaya sanırım pek giremem yogunluk başlıyor bizde ev de temizli işlemleri sonra benim bakımlarım sir.kaş.bıyık bazı almadıgım eksikler 8 kendimle ilgili) vs.... bayansucum senden gelişmeleri alırız artık canımcım mucucucucux
kızlar baş ağrısı yaşan var mı ? iki gündür başım çatlıycak
geçmiş olsun lovam son aylarda bu da normal deniliyor hamilelikte anormal olan bişi yok zaten

merhaba canım inş sende saglıkla bebegini kucagına alırsın ..Valla çalışabildigin kadr çalış evde oturmak gercekten cok sıkıcı oluyor hele son aylarda zaman gecmıyor kendını iyi hissediyorsan ve erken dogum riskinde yoksa niye calısmayasın şu agırlasma olayınıda gelirsek bu kişiden kişiye degişiyor ... Ben tam tersine son ayım hatta gunlerim 4 nisan da dogum yapınca ama kendımı kuş gibi hafif hissediyorum bundan 2 ay oncesine kadar daha agırdım dusun yane

bende evde olup bu güzel havada gezesim var
ama bugün normalde giyipte rahat ettiğim pantolon bile rahatsız ediyor sıkıyor ve canım çookkk sıkılıyorrr nedensee
kim boğuyo benii kimmm:44: öfffff

Evet cnm oyleymis anlamamak elde degılmis. Napsan gecmezmis annem oyle dior. Birde zaten nisan, su , kanama vs. Varsa mutlaka hemen doktoru aramak gerekiyormus hayirlisiyla bir gelse ogunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…