hmm tmam anladım şimdi hurmayı güzel ben seviyordum yerim sorun yok
kabuğa yakın olan kısmını yemeki ağzını mayıştırmasın ve yumuşak olsun
benim midem sadece çok yemek yiyince rahatsız oluyo normalde rahat
ben ağdacıya bu ayın sonunda gideyim demiştim de gerçi ayın başında gittim çok yok ama napsam bu haftamı gitsem yine
zaten şu soru işaretleri yokmu insanı çileden çıkaran
canım benim bacaklarım ve ayaklarım şişti,şöyle söyleyim artık bileğim yok,ama sol bacağım ve ayağımdaha şiş,akşamları hem çok ağrıyolar hem yanıyolar,bazen ağlıyorum ağrıdan
çalıştığımız için olabilirmi sonra geçermi acaba:44:
canım o ödemler doğumdan sonra geçer sanırım
saol canım baktım listeye 2 tane 10 nisan var beklenen doğum tarihi
heyecanlanıyorum ama dr keyfi yerinde diyor bakalım ne zman geleceklr
bizimkiler sende bekliyorsun hala tık yokmu sendede sacılar ne durumda
kızlar merhaba, ben de inşallah Mayıs Annesi olacağım... Şuan 31 haftalığım... Çalışıyorum ve 32. haftada 35. haftaya kadar çalışabilir izni almayı düşünüyorum.
normlade 37. haftaya kadar rapor veriyorlarmış ama o zamana kadar çalışmak istemiyorum. Size sorum şu biliyorsunuz gün güne farkediyor ağırlaşıyoruz.
34. 35. haftalarda rahat gelebilirmiyim işe, çok ağırlaşırmıyım hareketler daha kısıtlanır değil mi? 2 otobüsle geliyorum yolum biraz uzun.... Bilemiyorum nasıl olur bir sormak istedim size...
cevap verirseniz sevinirim....
kızlar merhaba, ben de inşallah mayıs annesi olacağım... şuan 31 haftalığım... çalışıyorum ve 32. Haftada 35. Haftaya kadar çalışabilir izni almayı düşünüyorum.
Normlade 37. Haftaya kadar rapor veriyorlarmış ama o zamana kadar çalışmak istemiyorum. Size sorum şu biliyorsunuz gün güne farkediyor ağırlaşıyoruz.
34. 35. Haftalarda rahat gelebilirmiyim işe, çok ağırlaşırmıyım hareketler daha kısıtlanır değil mi? 2 otobüsle geliyorum yolum biraz uzun.... Bilemiyorum nasıl olur bir sormak istedim size...
Cevap verirseniz sevinirim....
banada doktor en son 10 nisan dedi canım,ayrıca herşey normal doğumu gösteriyo ikimiz içinde hayırlısı
bu arada hurmayı fazla yemeyin dokunur kızlar günde 3ad fln diye duymuştum..
canım ben 36. haftadayım ve hala çalışıyorum işim evime 10.dak. arabayla, ben servisle gidip geliyorum ama bu hafta çok zorlanmaya başladım, senin uzakmış zor olabilir, senin doktorun 37 ye kadar çalışabilir raporu versin sen durumuna bakarsın kendini iyi hissetmediğin noktada bırakabilirsin, yani 32 den 37 ye kadar istediğin zaman bırakabiliyosun,çalışabilir raporu aldığın zaman illaki doldurmak zorunda değilsin
cnm ben 34+3 teyim ve hala çalışıyorum işin ağır değilse oturuyorsan pek sorun olmuyor ve 37 ye kadar çalışacağım tabiki evde olmak daha ii ama evde oluncada senin bilemem ama nasıl olur benim yeme düzenim değişir tek olucağım için şimdi herşeyim düzenli
kızlar merhaba, ben de inşallah Mayıs Annesi olacağım... Şuan 31 haftalığım... Çalışıyorum ve 32. haftada 35. haftaya kadar çalışabilir izni almayı düşünüyorum.
normlade 37. haftaya kadar rapor veriyorlarmış ama o zamana kadar çalışmak istemiyorum. Size sorum şu biliyorsunuz gün güne farkediyor ağırlaşıyoruz.
34. 35. haftalarda rahat gelebilirmiyim işe, çok ağırlaşırmıyım hareketler daha kısıtlanır değil mi? 2 otobüsle geliyorum yolum biraz uzun.... Bilemiyorum nasıl olur bir sormak istedim size...
bence dikkate alman gerekenler gebeliğin riskli miydi yoksa 9 ay boyunca rutin muayenelerde her şey yolunda mıydı?Eğer her şey yolundaysa sorun yok şimdilik demektir,ikincisi bebek kaç kilo,eğer 4 e yaklaşmışsa normal doğum zorlayabilir,4 ve üstünü zaten hiç bir doktor normal doğurtmuyo,üçüncüsü bebeğin başı aşağıda mı,doğum pozisyonundaysa yine akışına bırak derim ben,idrar kaçırma vs problemler yaşayanlar tabi ki var ama sezaryen olup da dikiş yerleri ömrü boyunca sızlayanlar da var,enfeksiyon kapıp tedavi görmek zorunda olanlar aylarca iyileşmeyenler de var,yani her iki doğum şeklinin de riskleri var,kolay bişi değil 3 kg üzerinde bir canlı çıkıyo içinden,doktorun sanki sezaryen çok basit bi şey de normal doğum çok kötü bi şeymiş gibi anlatmış,o tavrini beğenmedim ben sadece,sana deseydi ki iki doğum şekli de şöyle şöyle yiner anlardım,ama eğer normal doğum yapabilceksen doktorunun zaten şu anda normal doğum için bir risk görünmüyo falan demesi gerekirdi,sen ille sezewryan olcam ben diye ısrar edince de iki doğum şeklini de anlatması gerekirdi diye düşünüyorum,bana doktorum daha sezaryen istiyo musun bile demedi,sadece bebek ters olursa ve 4 kg olursa sezaryen olmak zorunda kalabilirsin dedi,ki bu da zaten bilinen bişi.Ayrıca yüzyıllardır kadınlar doğuma göre programlanmışlar,vücut kendini ona göre hazırlıyo,keyfi sezeryan aslında doğal sürece müdahale etmek gibi bence.Ben doktoruma güveniyorum ve sezaryen derse son anda,eminim ki risk gördüğünden dicektir,ve ben o zaman bu kararı doktoruma bırakırım,ama güvenmeseydim napardım bilmiyorum,son dk doktor değiştirmek de zor bi şi
biraz uyuduk kızımı gönderdim geldim kızlar son günlerde kafam yerden kalkmıyo midemdede süper bi ekşime burnumda tıkanmış agzım sürekli kuruyo çokmu dert yandım ne
ah hangimizde dert yokki napıcan işte
dertlerimizi buraya yazınca rahatlıyoruz sanki :)
merhaba bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var
38 hafta oldum suyum herşeyim normal bebeğin kafası ağagıda normal doğum yapabilirim ama doktorum öyle şeyler anlattı ki normal doğum için bir den korktum ne yapacagımda kararsızım... normal doğumun bütün olumsuzluklarını anlattı bebeği vakumla çekmel kafası yamulmak sonra idrar kaçırma ilerde rahim sarkması cinsel hayatta problemler olması gibi kendi karısınada sezeryan yapmış
ben sana bırakıyorum istersen bekle istersen gel pztsi alalım dedi sezeryanla
ne yapmalıyım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?