2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım o değilmiş normal hurmaymış yememiz gerekn

çalıştığımız için olabilirmi sonra geçermi acaba:44:

saol canım baktım listeye 2 tane 10 nisan var beklenen doğum tarihi
heyecanlanıyorum ama dr keyfi yerinde diyor bakalım ne zman geleceklr
bizimkiler sende bekliyorsun hala tık yokmu sendede sacılar ne durumda

banada doktor en son 10 nisan dedi canım,ayrıca herşey normal doğumu gösteriyo ikimiz içinde hayırlısı

bu arada hurmayı fazla yemeyin dokunur kızlar günde 3ad fln diye duymuştum..

kızlar merhaba, ben de inşallah Mayıs Annesi olacağım... Şuan 31 haftalığım... Çalışıyorum ve 32. haftada 35. haftaya kadar çalışabilir izni almayı düşünüyorum.
normlade 37. haftaya kadar rapor veriyorlarmış ama o zamana kadar çalışmak istemiyorum. Size sorum şu biliyorsunuz gün güne farkediyor ağırlaşıyoruz.
34. 35. haftalarda rahat gelebilirmiyim işe, çok ağırlaşırmıyım hareketler daha kısıtlanır değil mi? 2 otobüsle geliyorum yolum biraz uzun.... Bilemiyorum nasıl olur bir sormak istedim size...
cevap verirseniz sevinirim....

canım ben 36. haftadayım ve hala çalışıyorum işim evime 10.dak. arabayla, ben servisle gidip geliyorum ama bu hafta çok zorlanmaya başladım, senin uzakmış zor olabilir, senin doktorun 37 ye kadar çalışabilir raporu versin sen durumuna bakarsın kendini iyi hissetmediğin noktada bırakabilirsin, yani 32 den 37 ye kadar istediğin zaman bırakabiliyosun,çalışabilir raporu aldığın zaman illaki doldurmak zorunda değilsin

cnm ben 34+3 teyim ve hala çalışıyorum işin ağır değilse oturuyorsan pek sorun olmuyor ve 37 ye kadar çalışacağım tabiki evde olmak daha ii ama evde oluncada senin bilemem ama nasıl olur benim yeme düzenim değişir tek olucağım için şimdi herşeyim düzenli

banada doktor en son 10 nisan dedi canım,ayrıca herşey normal doğumu gösteriyo ikimiz içinde hayırlısı

bu arada hurmayı fazla yemeyin dokunur kızlar günde 3ad fln diye duymuştum..

inş. canım ben bu hafta doğsun istiyorum çok beklerse
k,lodan dolayı doğuramam gibi geliyor
hurma canım bi istedi bi istedi çarşıya çıkınca ilk işim
alıp yemek 3 taneyi geçer sanki

Peki çok teşekkür ederim cevabın için...benimde işim masa başında, işyerinde rahatım ama yol yoruyor. Dediğin gibi 37. haftaya kadar rapor alıyım.
Gidebildiğim kadar giderim...

Sağol canım teşekkürler cevabın için...evet işe gelince daha düzenli oluyor yeme vakitleri... Evde biraz daha salıyourz kendimizi, karışık oluyor...

Son düzenleme:

canım zaten sana verilen raporda 37.haftaya kadar çalışabilir yazıyor.çalışmayı bırakmaya karar verdiğnde gidip çalışamaz raporu alıyorsun onu veriyorsun iş yerine.. benimöyle olmuştu..

kızlar az önce bebeklerin sadece %5inin 40 haftasını doldurduğunu öğrendim:/ 38den sonra her an gelebilirlermiş!!!

biraz uyuduk kızımı gönderdim geldim kızlar son günlerde kafam yerden kalkmıyo midemdede süper bi ekşime burnumda tıkanmış agzım sürekli kuruyo çokmu dert yandım ne

canım çok kolay bir 38 hafta geçirdim... toplamda 14 kilo aldım şuana kadar... kızımın kilosu 3.100 gr... kafasıda aşağıdaymış... ben en iyisi bekleyeyim diyorum en azından 2 kontrol daha geçireyim yine riskli birşey yoksa sezeryana girerim ... bu arada tekrar tşk ederim yazdıkların için

biraz uyuduk kızımı gönderdim geldim kızlar son günlerde kafam yerden kalkmıyo midemdede süper bi ekşime burnumda tıkanmış agzım sürekli kuruyo çokmu dert yandım ne

ah hangimizde dert yokki napıcan işte
dertlerimizi buraya yazınca rahatlıyoruz sanki :)

ah hangimizde dert yokki napıcan işte
dertlerimizi buraya yazınca rahatlıyoruz sanki :)

burada olmasa ne yapardım bilmiyorum can sıkıntısından patlardım her sıkıntıyı sevinci burda paylaşıyorum iyiki varsınız

gerçekten son dakikaya kadar çalışanları takdir ediyorum.benim işyerim ve evim 2 saat uzaklıkta olduğu için 26.haftaya kadar dayanabildim. İş göremezlik raporu ve izinlerimi kullanarak erken ayrıldım şirketten. hani işyerin ve evin çok yakın olsa devam et diyeceğim ama bence kendini zorlama. toplu ulaşım bir facia, her tip insan var.yer vermeyenleri de gördüm ben.

canım ya hayırdır kasapmı doktormu bu kişi bilemedim... dur bakalım ya normal süreç 40 haftadır. bebeğin kilosu daha 3000lerde. Sakın teslim olma bu sözlere. Haa evet senin hamileliğinde risk olur anlarım ama gayet sağlıklısın herkes gibi. Seni caydırmaya çalşıyor. Facede ssvd ( sezaryen sonrası normal doğum) diye bir grup var. oaradaki anneler daha önce bu ve bunun gibi sebeblerle kandırılmış ve normal doğum yapamamış annelerin grubu. onlardaki bu 2. doğumlarının normal olması için öyle bir istekleri var ki eğer oaraya bakma şansın varsa, bir gir derim. doktora inanıp pişman olma. Hakan Çokerin doğaldoğum.com adreside sana normal doğum için çook çok faydalı olacağına inanıyor ve tavsiye ediyorum.

Ekle canım listeye

zeynepmeynep bebeği 3kg 47 cm dün doğdu.. genel anestezi sezeryan
sevda__ bebeği 3650 gr 50cm bugün doğdu spinal sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…