- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- 123
kizlar hastanede pedmi yoksa hastabezimi kullanmak gerek??bilgisi olan varmi
canım ilk gün hastabezi kullanıyosun çok geliyo zaten ben 2. gün normal ped kullanmaya başladım hem daha az geldiğinden hemde hemşire mikrop kapar hasta bezini uzun süre kullanma dedi zaten hava almıyo kaşınıyo çok rahatsız ediyo ped daha iyi
Ben bu canped in mesane pedi varya ondan aldım hasta bezi dedigin dahamı büyük ben sezeryan olacagım için uzanırsam arkataraftan problem olurmu bilemedim
canım anca yazabiliyorum kusuruma bakmayın çizelgeyi silecem artık haklısınlohusalığım iyi bi ağrım kalmadı kanamam devam ediyo az bi şekilde uzun süre adet olmayınca bi garip oldu banyoyuda yapınca sütümde geldi şükür bebeğimi mamadan kurtardım cok cok sömürüyo sütümü sütaş ineği gibiyim size tavsiyem doğum yapınca bol bol kayısı hoşafı için sütün gelmesi için normal doğumu bilmemde sezeryanda geç gelebiliyo süt mama vermeyi hiç istemedim ama doktor sarılık olmaması ve aç kalmaması için mecbur dedi bol hoşafla bide humananın çayı var onu içerek tabiki streste olmuycak oda çok etkiliyo ozaman süt geliyo allahın izniyle haa bu arada bi tavsiyem daha kulak ardı etmeyin çok önemli çünkü son günlerinizin tadını çıkarın boooooooool bol uyuyun çünkü bebişiniz gelince buna hiiiiç fırsat olmuycak saatte bir kalkıp bakıcaksınız gazı varsa hiç uyumuycaksınız çünkü sürekli ağlıycak ona göre ama bunlardan hiç şikayet etmiyceksiniz çünkü koynunuza yatırdığınızda miniğinizi bütün yorgunluklarınızı unutacaksınız hele benimki gibi yatırınca ağzını sizin yüzünüzde sürekli gezindiriyosa öpüyo gibi ekstra enerji dolacaksınız amma çok yazdım ha
seninde azkaldı neyaptın temizlige başladınmı ben daha çantayı bile hazırlamadım üf
zeyno'dan veya pares83'ten haberi olan varmı kızlar..ikiside bugün doğum yapcktı..yarında sevda yapcak sanırım..yaa face'e gireniniz varsa söyleyin kızlara burayada uğrasınlar accık
sözde bu hafta sonu beşiğin yatak odasına taşıyıp,temizlik yapıcak eşim ve babası..bende perdeleri yıkar hafif işleri yaparım..onun dışında geçen hafta sonu teyzem gelio die mutfak dolaplarını fln bile silmiştim..bana kalsa bi yardımcı tutucam ama kimseyi bulamadım yaaa
iyi çok şükür petucum darısı bize inş...sevda da bugün gidiodu dimi
bende ondan korkoyom zaten son ana bırakıpta kadının günüm dolu demesinden 23 nisan gibi sezeryan dedi ama nekadar önce alsam karar veremiyorum bi çok yakın olsun bidaha ugraşmayayım diyorum bide 15 gün önceden bitsin sonra yüzden bidaha alırım diyorum karar veremiyorum üf eksikler bitti şimdide kafayı temizlige taktım halı filanda yıkatmayı düşünüyorum neyapsamki
bencede bu sıpaların ne zaman gelceği belli olmaz sen işini yapta erkenden sonra kabasını alırsın canım..zaten mevlüt falan da yapıcaksan üstünden geçmen gerekir bi kere daha..bende halıcıyı arıcam bugün gelip alsınlar hafta sonu temizlik var..bir de ben evimi geçen nisan komple boşaltıp alçı,parke yaptırmıştım sonrada temiz tuttum hep,bu gün temizlesem 1 kova pis sus çıkmaz yani daha geçen c.tesi sildim camları
Evetttt bugunde sira sevdada
Tabi o arada ipekklebek bi supriz yapmazsa:)) oda hastanede 2 gundur rahminde en son 3 cm acilmasi vardi ve yogun sancilari var, dun gece yada bugune dogum bekliolardi, henuz hbr gelmedi..36+1 yada 2 de bugun sanirim...
evet topikte nisan annnesi kalmadı herkes mart annesi olduama benim haftam sizlere göre epeyi geride ondan diyorum bi nisana girelim 10 gibi başlıyayım halılardan gine çok sona bırakmayayım
Gunaydin kizlarrr.Gunaydinlarrrrrrrrrr
Cnm zeynodan hberim var bi tek..dun sezeryanla bebegini dunyaya getirdi...deniz kizimiz 3025 gr mis masallahhersey yolundaymis cok sukur
evet topikte nisan annnesi kalmadı herkes mart annesi olduama benim haftam sizlere göre epeyi geride ondan diyorum bi nisana girelim 10 gibi başlıyayım halılardan gine çok sona bırakmayayım
Gunaydin kizlarrr.
Demek zeynoda bebisini kucagina aldi.allah anali babali buyutsun.petuscum bu dogum haberlerini nasil aliyon.masallah herkezden haberin var:))merak ettim kuzum..
Aynen ole canm nisan gelmeden herkez bir bir pirtliyo.en sona biz kalicaz heralde.dr um nisan 24 dedi ama bakicaz..
:))) uluslararasi calisyom:)) face den yada burdan cnm..bide telegonlarimiz var birbirimizde cgu kisiyle haberlesioz, gorusyoz, konusyoz:))
Kkbayansu aynen benimde oyle walla hala gogsumun altinda, utanmio da oralari tepistirio, hic asagiya dogru inmeye calistigi yok
hadi gözün aydın canımcanım anca yazabiliyorum kusuruma bakmayın çizelgeyi silecem artık haklısınlohusalığım iyi bi ağrım kalmadı kanamam devam ediyo az bi şekilde uzun süre adet olmayınca bi garip oldu banyoyuda yapınca sütümde geldi şükür bebeğimi mamadan kurtardım cok cok sömürüyo sütümü sütaş ineği gibiyim size tavsiyem doğum yapınca bol bol kayısı hoşafı için sütün gelmesi için normal doğumu bilmemde sezeryanda geç gelebiliyo süt mama vermeyi hiç istemedim ama doktor sarılık olmaması ve aç kalmaması için mecbur di bol hoşafla bide humananın çayı var onu içerek tabiki streste olmuycak oda çok etkiliyo ozaman süt geliyo allahın izniyle haa bu arada bi tavsiyem daha kulak ardı etmeyin çok önemli çünkü son günlerinizin tadını çıkarın boooooooool bol uyuyun çünkü bebişiniz gelince buna hiiiiç fırsat olmuycak saatte bir kalkıp bakıcaksınız gazı varsa hiç uyumuycaksınız çünkü sürekli ağlıycak ona göre ama bunlardan hiç şikayet etmiyceksiniz çünkü koynunuza yatırdığınızda miniğinizi bütün yorgunluklarınızı unutacaksınız hele benimki gibi yatırınca ağzını sizin yüzünüzde sürekli gezindiriyosa öpüyo gibi ekstra enerji dolacaksınız amma çok yazdım ha
sorma canım aynı sorun bende de var 2008 mart doğumlu oğlum bazen anlayışlı olacak gibi bazende kıskançevet ben bunların hepsini biliyorum,unutmadıysam tabi 5 yıl oldu
ilk bebeğim,oğlumla çoook büyük aşk vardı aramızda,ama şimdi oğlum kardeşini kıskanmasın die daha seviyeli davranmak zorunda kalıcam..
şimdiden başladı triplere ne kadar dikkat etsemde faydası yok,geçenlerde kardeşine aldığımız minik tırnak makasıyla tırnaklarını kesmemi istedi
işim zor
benimkide daha yukarda 2 hafta kaldı şunun şurasında yaayyy ne heycan vardır şimdi sevda da..ipekkelebek erden çıktı şimdiii
walla herkes doğum yapcak biz temizliğe bile başlamadık
bizimki yukarı tırmanıyo sanırım ağzımdan çıkmayı planlıyor
günaydın bayanlar nasısınız
doğuranlar var bekleyenler var Allah herkeze sağlıklı günler versin inşallah
hadi gözün aydın canım
evet bitmek bilmeyen bir enerji oluyor o günlerde
sezeryanın epidural mı oldu
benim ilki geneldi 2.dede genel istiyorum
korkuyorum epiduralden bel ağrısı baş ağrısı tutar diye
sorma canım aynı sorun bende de var 2008 mart doğumlu oğlum bazen anlayışlı olacak gibi bazende kıskanç
aldıklarımıza bakmıyor bile
benimkide daha yukarda 2 hafta kaldı şunun şurasında ya
hala midem yanıyor günde yarım şişe ilaç bana mısın demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?