2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kizlar hastanede pedmi yoksa hastabezimi kullanmak gerek??bilgisi olan varmi

canım ilk gün hastabezi kullanıyosun çok geliyo zaten ben 2. gün normal ped kullanmaya başladım hem daha az geldiğinden hemde hemşire mikrop kapar hasta bezini uzun süre kullanma dedi zaten hava almıyo kaşınıyo çok rahatsız ediyo ped daha iyi

Ben bu canped in mesane pedi varya ondan aldım hasta bezi dedigin dahamı büyük ben sezeryan olacagım için uzanırsam arkataraftan problem olurmu bilemedim

evet ben bunların hepsini biliyorum,unutmadıysam tabi 5 yıl oldu
ilk bebeğim,oğlumla çoook büyük aşk vardı aramızda,ama şimdi oğlum kardeşini kıskanmasın die daha seviyeli davranmak zorunda kalıcam..
şimdiden başladı triplere ne kadar dikkat etsemde faydası yok,geçenlerde kardeşine aldığımız minik tırnak makasıyla tırnaklarını kesmemi istedi
işim zor

seninde azkaldı neyaptın temizlige başladınmı ben daha çantayı bile hazırlamadım üf

sözde bu hafta sonu beşiğin yatak odasına taşıyıp,temizlik yapıcak eşim ve babası..bende perdeleri yıkar hafif işleri yaparım..onun dışında geçen hafta sonu teyzem gelio die mutfak dolaplarını fln bile silmiştim..bana kalsa bi yardımcı tutucam ama kimseyi bulamadım yaaa

Gunaydinlarrrrrrrrrr

zeyno'dan veya pares83'ten haberi olan varmı kızlar..ikiside bugün doğum yapcktı..yarında sevda yapcak sanırım..yaa face'e gireniniz varsa söyleyin kızlara burayada uğrasınlar accık

Cnm zeynodan hberim var bi tek..dun sezeryanla bebegini dunyaya getirdi...deniz kizimiz 3025 gr mis masallah hersey yolundaymis cok sukur

iyi çok şükür petucum darısı bize inş...sevda da bugün gidiodu dimi

bende ondan korkoyom zaten son ana bırakıpta kadının günüm dolu demesinden 23 nisan gibi sezeryan dedi ama nekadar önce alsam karar veremiyorum bi çok yakın olsun bidaha ugraşmayayım diyorum bide 15 gün önceden bitsin sonra yüzden bidaha alırım diyorum karar veremiyorum üf eksikler bitti şimdide kafayı temizlige taktım halı filanda yıkatmayı düşünüyorum neyapsamki

iyi çok şükür petucum darısı bize inş...sevda da bugün gidiodu dimi

Evetttt bugunde sira sevdada
Tabi o arada ipekklebek bi supriz yapmazsa:)) oda hastanede 2 gundur rahminde en son 3 cm acilmasi vardi ve yogun sancilari var, dun gece yada bugune dogum bekliolardi, henuz hbr gelmedi..36+1 yada 2 de bugun sanirim...

bencede bu sıpaların ne zaman gelceği belli olmaz sen işini yapta erkenden sonra kabasını alırsın canım..zaten mevlüt falan da yapıcaksan üstünden geçmen gerekir bi kere daha..bende halıcıyı arıcam bugün gelip alsınlar hafta sonu temizlik var..bir de ben evimi geçen nisan komple boşaltıp alçı,parke yaptırmıştım sonrada temiz tuttum hep,bu gün temizlesem 1 kova pis sus çıkmaz yani daha geçen c.tesi sildim camları

evet topikte nisan annnesi kalmadı herkes mart annesi olduama benim haftam sizlere göre epeyi geride ondan diyorum bi nisana girelim 10 gibi başlıyayım halılardan gine çok sona bırakmayayım

Evetttt bugunde sira sevdada
Tabi o arada ipekklebek bi supriz yapmazsa:)) oda hastanede 2 gundur rahminde en son 3 cm acilmasi vardi ve yogun sancilari var, dun gece yada bugune dogum bekliolardi, henuz hbr gelmedi..36+1 yada 2 de bugun sanirim...

ayyy ne heycan vardır şimdi sevda da..ipekkelebek erden çıktı şimdiii
walla herkes doğum yapcak biz temizliğe bile başlamadık
bizimki yukarı tırmanıyo sanırım ağzımdan çıkmayı planlıyor

evet topikte nisan annnesi kalmadı herkes mart annesi olduama benim haftam sizlere göre epeyi geride ondan diyorum bi nisana girelim 10 gibi başlıyayım halılardan gine çok sona bırakmayayım

halıları erken versen de geç serersin farketmez..evt sen nisanın sonu gözüküyosun ama zeyno'da 21 nisandı bak dün doğumu oldu,hiç belli olmaz yani şeker

Gunaydinlarrrrrrrrrr

Cnm zeynodan hberim var bi tek..dun sezeryanla bebegini dunyaya getirdi...deniz kizimiz 3025 gr mis masallah hersey yolundaymis cok sukur
Gunaydin kizlarrr.
Demek zeynoda bebisini kucagina aldi.allah anali babali buyutsun.petuscum bu dogum haberlerini nasil aliyon.masallah herkezden haberin var:))merak ettim kuzum..

Aynen ole canm nisan gelmeden herkez bir bir pirtliyo.en sona biz kalicaz heralde.dr um nisan 24 dedi ama bakicaz..

:))) uluslararasi calisyom:)) face den yada burdan cnm..bide telegonlarimiz var birbirimizde cgu kisiyle haberlesioz, gorusyoz, konusyoz:))

Kkbayansu aynen benimde oyle walla hala gogsumun altinda, utanmio da oralari tepistirio, hic asagiya dogru inmeye calistigi yok

bizim kızlar biraz inat olck sanırım çekeceğimiz var
gerçiii anası neyse danası o'dur...annem bana derdiki sıfr inadın yüzünden yedin onca şamarı

günaydınlarr

sanırım bizim küçük hatuncuklar hep birlikte gelcek gibi geliyor bana hep tepelere tırmandığına göre seviyolar göğüs altlarını emmeyide severlermi acaba o tarafa kaçtıklarına göre şirineler

günaydın herkese
herkesi bi telaş alıyo dimi doğumları duydukça
herkes çatır çatır doğuruyo ben daha çalışıyom
benimde bugün eşim halıları göndercek, haftasonu kadın alıp temizliği bitircem ,önümüzdeki hafta annem gelcek, bende 30 martta izne ayrılcam sonra rahat rahat oturup bekliycem oğlumu, temizliği biraz daha bekletiyim demiştim ama yok stres oldum,yapılsın bitsin, sizlerde çok sona bırakmayın kızlar,neyin ne olacağı belli olmuyo

günaydın bayanlar nasısınız
doğuranlar var bekleyenler var Allah herkeze sağlıklı günler versin inşallah

hadi gözün aydın canım
evet bitmek bilmeyen bir enerji oluyor o günlerde
sezeryanın epidural mı oldu
benim ilki geneldi 2.dede genel istiyorum
korkuyorum epiduralden bel ağrısı baş ağrısı tutar diye
sorma canım aynı sorun bende de var 2008 mart doğumlu oğlum bazen anlayışlı olacak gibi bazende kıskanç
aldıklarımıza bakmıyor bile

ayyy ne heycan vardır şimdi sevda da..ipekkelebek erden çıktı şimdiii
walla herkes doğum yapcak biz temizliğe bile başlamadık
bizimki yukarı tırmanıyo sanırım ağzımdan çıkmayı planlıyor
benimkide daha yukarda 2 hafta kaldı şunun şurasında ya
hala midem yanıyor günde yarım şişe ilaç bana mısın demiyor

günaydın canım.......
mide yanması için dondurma öneriyorum banada kumsal540 söylemişti,ben gerçekten fayda gördüm,geceleri uyuyamıyodum mide yanmasından ağlıyodum resmen akşamları dondurma yiyorum raha rahat uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…