- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
cok sagol canım ya bıd bısey daha sorcam pekı ben doktora gıttıgımde sımdı benım ne kdarlık oldugumu soylıyecekmı ultrosyonda anlıyormu kesem gozukunce sen nekadrlık hamılesın canımm ??
valla ben 3+4 günlük hamileymişim az önce drdan geldik 145 çıktı dün 74dü.dr ii gidiyo dedi ayın 17sine gün verdi. kese belliydi benimkinde o yüzden kalp atışı için gidicez
cok sagol canım ya bıd bısey daha sorcam pekı ben doktora gıttıgımde sımdı benım ne kdarlık oldugumu soylıyecekmı ultrosyonda anlıyormu kesem gozukunce sen nekadrlık hamılesın canımm ??
aa ne güzel kan değeri 1000 in altındayken vajinal bakılınca bile kese görünmez demişti bana doktor:26: seninkini görmüş ne güzell Allah bağışlasın inşallah tamamına erdirsin
valla bugün ben gördüm hatta fotoğrafını bile çekti.o biraz usg ile alakalı druma dedim 3 haftalıkken belli olur mu dedim. ohooo benimki 2010 model herbişi belli olur dedi:)
canım sende anlyabilirsin aslındaa ama benim drum söyledi ultrasonda fark ediliyo herhalde.:ama bencede sen 4 haftayı yeni geçmişsin
USG de kesenin boyunu ölçüyor USG aleti de otomatik bir hafta çıkarıyor doktor ona göre söylüyor sanaben malesef henüz gebe değilim 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için aralık ayında kürtaj olmuştum şimdi yeniden gebelik için uğraşıyorum Allah hayırlı zamanda versin bu topiği de arkadaşım açtığı için takip ediyorum belli mi olur belki ben de girerim bu topiğe diye 5 temmuzu bekliyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun bir kere kayıp yaşayınca insan temkinli yaklaşıyor:97:
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Ben önemli haberi yazmayı unutmuşum.
Dün kan testi yaptırdım. Hamileyim arkadaşlar.
Allahım sağlıkla kucagınada almayı nasip etsin inş. canım...
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Amin canım çok sağol Allah razı olsun. Sende Dün öğrenmişsin ne güzel.. Tebrik ederim. Rabbim sonuna kadar korusun meleklerimizi. Hoşgeldin aramıza.
pollyannacığım tebrik ediyorum çok sevindim haberine açtığın topikde yerini Almayı nasip etti Allah ne mutlu sana
Allah bu sefer kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah hayırlısıyla
benim de 4 günüm kaldı bekliyorum adet mi gelecek bebiş mi:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?