- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
pollyannacığım tebrik ederim benim de hala tık yok bu gece test yapmayı düşünüyorum yada yarın sabah eğer hamileysem ve bebeğim sıkı sıkı tutunursaa 4 mart doğum tarihi oluyor
mart annelerinin sayıları gün geçtikce artıyor ne güzeltüm hamile arkadaşları tebrik ediyorum..umarım herkes sağlıkla kucağınza alır bebeğini..
ben de sessiz sedasız takip ediyorum sizi2012 mart anneleri listesinde olmak için gün sayıyorum yaklaşık 1 hafta var sonucu öğrenmeye:97:
hayırlısıyla ben de hamileyim diye yazabilirm bu ay inşşalllah kızım 2,5 yaşını geçti...kış bebeği olmuştu kızım inşşalah 2. bebeğim baharda doğsun istiyorum:)ee tabi bir de öğretmen olunca doğum izni mart dönemi bize çok uygun oluyor
canım senın bebıste hayırlı olsunnnn ohh hamıslerımız cogalıyo ne guzelllll
semracım ekle kız kendınıde soyle bı gorelım tatlımmm
herkese günaydın..bende 2 gün önce kan testi yaptırdım..sonuç 28 çıktı..moralim çok bozuk..bugün doktora gidicem kan testi yapılacak tekrar..inşallah yükselir allahım..çok korkuyorum..
Günaydın anne adayları, hamişler..
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Büşracım seni burda gördüğüm için sevindim. Arkadaşlar tahmini doğum tarihinizi söylerseniz listemize sizleride ekleyim.
Hepiniz sağlıcakla kalın.
Busranin hayırlı olsun canimm son adet tarihin ne
eveeeeeeeeeeeeet kızlar test yaptım şimdi ve pozitif çıktı artık ben de kesin hamileyim ama önemli olan devamını getirmek lütfen dua edin bu seferki sağ salim gelsin kucağıma
eveeeeeeeeeeeeet kızlar test yaptım şimdi ve pozitif çıktı artık ben de kesin hamileyim ama önemli olan devamını getirmek lütfen dua edin bu seferki sağ salim gelsin kucağıma
kızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))
bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. cızgı cıktı yuppııııı
ha mı le yımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) oglumun kardesı gelıyoooooo :))
canım ne güzell haber Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş...
kızlar ben dayanamadım esıme mesaj attım babacım annem ve abımle senı cok sevıyoruz
ben sımdılık annemın karnındayım ayımı doldurdugumda kucagınızda olucam dıye :)) esım duramadı ısyerınde eve gelıyooo sımdı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?