• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pollyannacığım tebrik ederim benim de hala tık yok bu gece test yapmayı düşünüyorum yada yarın sabah eğer hamileysem ve bebeğim sıkı sıkı tutunursaa 4 mart doğum tarihi oluyor

canım senın bebıste hayırlı olsunnnn ohh hamıslerımız cogalıyo ne guzelllll

semracım ekle kız kendınıde soyle bı gorelım tatlımmm

mart annelerinin sayıları gün geçtikce artıyor ne güzel:65:tüm hamile arkadaşları tebrik ediyorum..umarım herkes sağlıkla kucağınza alır bebeğini..
ben de sessiz sedasız takip ediyorum sizi:8: 2012 mart anneleri listesinde olmak için gün sayıyorum yaklaşık 1 hafta var sonucu öğrenmeye:97:
hayırlısıyla ben de hamileyim diye yazabilirm bu ay inşşalllah kızım 2,5 yaşını geçti...kış bebeği olmuştu kızım inşşalah 2. bebeğim baharda doğsun istiyorum:)ee tabi bir de öğretmen olunca doğum izni mart dönemi bize çok uygun oluyor:61:

mart annelerinin sayıları gün geçtikce artıyor ne güzel:65:tüm hamile arkadaşları tebrik ediyorum..umarım herkes sağlıkla kucağınza alır bebeğini..
ben de sessiz sedasız takip ediyorum sizi:8: 2012 mart anneleri listesinde olmak için gün sayıyorum yaklaşık 1 hafta var sonucu öğrenmeye:97:
hayırlısıyla ben de hamileyim diye yazabilirm bu ay inşşalllah kızım 2,5 yaşını geçti...kış bebeği olmuştu kızım inşşalah 2. bebeğim baharda doğsun istiyorum:)ee tabi bir de öğretmen olunca doğum izni mart dönemi bize çok uygun oluyor:61:

canım Allah gönlüne göre versin inş. sende aramıza katılırsın güzel haberler verirsin burda bizlere

herkese günaydın..bende 2 gün önce kan testi yaptırdım..sonuç 28 çıktı..moralim çok bozuk..bugün doktora gidicem kan testi yapılacak tekrar..inşallah yükselir allahım..çok korkuyorum..

yükseliyor tatlım hiç merak etme benımde degerlerım ılk 24 104 253 ve bugunku 1561 cıktı doktorlar insanı korkutuyor banada dıs gebelık kımyasal veya saglıklı bır gebelık dedı cok korktum ama 2 gunde bır yaptır bak betanı nasıl yukselıyor benım hepsı ıkı gunde bır fakat 253 le 1561 arasında 3.5 gun var bırını sabah bırını aksam yaptırdım oyuzen bucuk oluyorr hıc korkma stres yapma bebısıneee

Günaydın anne adayları, hamişler..

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Büşracım seni burda gördüğüm için sevindim. Arkadaşlar tahmini doğum tarihinizi söylerseniz listemize sizleride ekleyim.

Hepiniz sağlıcakla kalın.

hosbuldum pollyannaacım yarın yada cumartesı gıtcem doktora sımdılık ısmımı yaz ıstesen en gec cumartesı bıldırırım net dogum tarıhını cunku suanda kac haftalık hamıleyım bılmıyorum :26::26::26:

eveeeeeeeeeeeeet kızlar test yaptım şimdi ve pozitif çıktı artık ben de kesin hamileyim ama önemli olan devamını getirmek lütfen dua edin bu seferki sağ salim gelsin kucağıma:emir_bebek:

eveeeeeeeeeeeeet kızlar test yaptım şimdi ve pozitif çıktı artık ben de kesin hamileyim ama önemli olan devamını getirmek lütfen dua edin bu seferki sağ salim gelsin kucağıma:emir_bebek:

Çoooook sevindim canım. Maşallah.. Çok güzel bi haber..:nazar::nazar::nazar: :49::49::49::49::49::49::49:
Hadi hayırlı olsun. İnşallah sende bende hamile olan herkeste sonuna kadar sağlıkla gideriz bu uzun yolun. Tebrik ederim.

canım benım cok sevındımmmm hayırlısıylada kucagına alırmısın merak etmeee :))))):64::64::64::64:

adetıne kac gun varken yaptın testıı

gunaydınnn kızlarrr nasıslınızzzz ohh sabah sabah keyıflendım hamıle haberlerınızı duyunca :))

benımde son 4 ggunum :))

kızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))

bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. cızgı cıktı yuppııııı

ha mı le yımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) oglumun kardesı gelıyoooooo :))

Son düzenleme:

canım tebrikler Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş...:66::66::64:

kızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))

bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. cızgı cıktı yuppııııı

ha mı le yımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) oglumun kardesı gelıyoooooo :))

canım ne güzell haber Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş...:66::66::64:

canım ne güzell haber Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş...:66::66::64:

canım benım cok sagolllllll ınsallahhhh :)9 darısı tum ısteyenlerın basınaaaa:)):66::66::66::66::66::66::66:

oglen esımın eve gelmesını beklıyorummmmm haberı vermek ıcınnn

karnıma resım cızıcemmmm yanına da not dusucemmmm :)) karnım agrıyo dıye gobegımı acıcammmm sok sok sokkkk olucak esımmm:)))

kızlar ben dayanamadım esıme mesaj attım babacım annem ve abımle senı cok sevıyoruz
ben sımdılık annemın karnındayım ayımı doldurdugumda kucagınızda olucam dıye :)) esım duramadı ısyerınde eve gelıyooo sımdı :)))

kızlar ben dayanamadım esıme mesaj attım babacım annem ve abımle senı cok sevıyoruz
ben sımdılık annemın karnındayım ayımı doldurdugumda kucagınızda olucam dıye :)) esım duramadı ısyerınde eve gelıyooo sımdı :)))

ayy canım ne güzel yapmışsın Allahım mutluluğunuzu artırsın inş...

Anneyimben canımmm tekrar tebrikler.... ayrıca süprizinde çok hoşşş.. Bende kızımda kağıda not yazmıştım kızımın ağzından babasına. Yola çıktım geliyorum diye :) Ayy Rabbim sevincimi mutluluğumuzu daim etsin inşallah.. Allah'ım dileyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Back
X