2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Semracim canım çok sagol tatlimmm valla bende çıkmazda meraktan yapayım dedim ciktii :)))

Semra datlum benide ekle sat 7 Haziran muhtemel dogum 13 Mart

Şimdilik 3 hafta 3 günlük gozukuyormuss

benimde bugün itibariyle 4 hafta 1 günlük teyzeleriii
kızlar ben halen korkuyorum biliyomusunuz heran adet olacakmışım gibi hissediyorum neden böyle oluyor
sizde aynı şeyi yaşıyomusunuz acaba ben inanamıyorum halen sanırımmm

günaydınn bende 5+2 yim
bende aynı şeyleri yaşıyorum, ama hamileliğin ilk 2 ayında adet öncesi durumlar yaşanırmış normalmiş, sanki biri bana hamile değilsin aslında biz sana şaka yaptık diyecek diye ödüm kopuyor
yarın kontrolümüz var , inşallah herşey yolundadır, çok merak ediyorum elma şekerimi
kızlar ben yarınki kontrolden sonra 3 hafta tatile çıkıyorum uzun bir süre görüşemeyeceğiz. hepinizi öpüyorum, sağlıklı normal hamilelikler, olmayanlarada bebekler nasip eder inşallah allahım

Fıstıklar tahmini doğum tarihlerini günceleyebilirmisiniz. Ayrıca haydi bu kadar hamişimiz var MAŞALLAH ama sohbet yok.. Olmuyo bööle.. haydinnn doktor kontrolleri kan testleri yapıldımı???

Son düzenleme:
Derincim iyi tatiller canım.. Dönüşte güzel haberler bekliyoruz..

aminn inşallah, dönene kadar miniğim büyümüş olacak baya
bu arada sen hamişsin, tebrik ederim yarınki kontrolü deli gibi merak ediyoru, inşallah herşey yolundadır, çok korkuyorum
bende hiçbir belirti yok, kafamı karıştırıyor biraz, sadece uyku var, başka hiçbirşey yok inşallah herşey normaldir

evet aynı şeyleri yaşıyomuşuz meğer banada öyle geliyor şaka gibi ve çok korkuyorum ben...
ohhh ne güzel bol bol dinlen tatilde bebişinle sana güzel tatiller diliyorum

anneyinben seni tebrik ederim cnm ben adetimden 3 gün geçtikten sonra test yaptım dün gece...yaaa çok heyecanlıyım bennn....ama doktora gitmeyi düşünmüyorum zaten 8 haftaya kadar kalp atışı görünmüyor ben 2-3 hafta sonra gideceğim evde nasılsa folik asit ve demir ilacı var onları içiyorum..başka birşey de yapmıyor doktor..korkuyorum çöünkü muayene ederken bebeğime zarar verecek diye..

evet aynı şeyleri yaşıyomuşuz meğer banada öyle geliyor şaka gibi ve çok korkuyorum ben...
ohhh ne güzel bol bol dinlen tatilde bebişinle sana güzel tatiller diliyorum
hiçbir belirti görmediğim içinde sürekli test yapasım geliyor, ama doktorum gerek yok dedi. 1. testim 43 2. testim 2 gün sonra 207 çıkınca yapmana gerek yok dedi doktorum öğrendiğimde daha 3+6 oldğu için kese falan yoktu ortada şimdi çok merak ediyorum kesesi oluştumu görebilecekmiyim, kalp atışı falan duyulurmu kızlar 5+3 de?

benim tüp bebek oldugu için 10. gün dayanamayıp test yaptım pozitif çıkınca hemen kan testi yaptırdım değerim 271 çıktı doktorum 2 gün sonraki kan testini istemedi değerim çok yüksek diye haftaya yeniden kan testi yaptıracağım bakalım ne diyecek, ama bugün yeniden kan testi yaptırmak istiyorum ben bakalım sonuç ne olacak meraktan valla..

benim bildiğim hatırladığım kadarıyla kalp atışı 7-8 nci haftalarda duyuluyor ayrıca şimdi görmek için alttan bakması gerek bence hiç gerek yok en erken 2 hafta sonra giderim ben olsam cnm

Canım TSK ederim isteyen herkeze verir inşallah yarabbimmm

Bende dalı gunü Antalya'ya anneme gidiyorum ilerlemeden denize gireyim :))
Orda gideceğim ilk doktora ama bugün hastanede tahlil yaptiricam ve kadın dogum doktoru en yakın arkadasım onada uğrayacağım filim asit icin

DerinCim canım hayırlı yolculuklar canım hayirlisiyla hit gel bizi çok sensiz bırakma ara sıra brkliyoruzzzz :))

benim bildiğim hatırladığım kadarıyla kalp atışı 7-8 nci haftalarda duyuluyor ayrıca şimdi görmek için alttan bakması gerek bence hiç gerek yok en erken 2 hafta sonra giderim ben olsam cnm

alttan muayene edecek, kesesini görürüm herhalde.doktorum çok iyi ona güveniyorum, normalde ben kimseye pek güvenmem pimpirikliyimdir, ama güvenimi sağladı, alttan muayeneden pek korkmuyorum işini bilen biri çünkü. allah yaslandım allahım herşeyin iyisini bilir
ben 2 -3 ay önceden başlamıştım folik asite

KIslar telefondan girip yazıyorum bazı kelimeleri yanlış yazmisim kusura bakmayın pc oğlumda vermiyo :)))

hayırlısı olsun allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasıp etsin bebişlerimizi benimde bi oglum var 6 yasında abi oluyor dıye cokkk mutluuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…