- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
benimde bugün itibariyle 4 hafta 1 günlük teyzeleriii
kızlar ben halen korkuyorum biliyomusunuz heran adet olacakmışım gibi hissediyorum neden böyle oluyor
sizde aynı şeyi yaşıyomusunuz acaba ben inanamıyorum halen sanırımmm
Derincim iyi tatiller canım.. Dönüşte güzel haberler bekliyoruz..
günaydınn bende 5+2 yim
bende aynı şeyleri yaşıyorum, ama hamileliğin ilk 2 ayında adet öncesi durumlar yaşanırmış normalmiş, sanki biri bana hamile değilsin aslında biz sana şaka yaptık diyecek diye ödüm kopuyor
yarın kontrolümüz var , inşallah herşey yolundadır, çok merak ediyorum elma şekerimi
kızlar ben yarınki kontrolden sonra 3 hafta tatile çıkıyorum uzun bir süre görüşemeyeceğiz. hepinizi öpüyorum, sağlıklı normal hamilelikler, olmayanlarada bebekler nasip eder inşallah allahım
hiçbir belirti görmediğim içinde sürekli test yapasım geliyor, ama doktorum gerek yok dedi. 1. testim 43 2. testim 2 gün sonra 207 çıkınca yapmana gerek yok dedi doktorum öğrendiğimde daha 3+6 oldğu için kese falan yoktu ortada şimdi çok merak ediyorum kesesi oluştumu görebilecekmiyim, kalp atışı falan duyulurmu kızlar 5+3 de?evet aynı şeyleri yaşıyomuşuz meğer banada öyle geliyor şaka gibi ve çok korkuyorum ben...
ohhh ne güzel bol bol dinlen tatilde bebişinle sana güzel tatiller diliyorum
hiçbir belirti görmediğim içinde sürekli test yapasım geliyor, ama doktorum gerek yok dedi. 1. testim 43 2. testim 2 gün sonra 207 çıkınca yapmana gerek yok dedi doktorum öğrendiğimde daha 3+6 oldğu için kese falan yoktu ortada şimdi çok merak ediyorum kesesi oluştumu görebilecekmiyim, kalp atışı falan duyulurmu kızlar 5+3 de?
hiçbir belirti görmediğim içinde sürekli test yapasım geliyor, ama doktorum gerek yok dedi. 1. testim 43 2. testim 2 gün sonra 207 çıkınca yapmana gerek yok dedi doktorum öğrendiğimde daha 3+6 oldğu için kese falan yoktu ortada şimdi çok merak ediyorum kesesi oluştumu görebilecekmiyim, kalp atışı falan duyulurmu kızlar 5+3 de?
anneyinben seni tebrik ederim cnm ben adetimden 3 gün geçtikten sonra test yaptım dün gece...yaaa çok heyecanlıyım bennn....ama doktora gitmeyi düşünmüyorum zaten 8 haftaya kadar kalp atışı görünmüyor ben 2-3 hafta sonra gideceğim evde nasılsa folik asit ve demir ilacı var onları içiyorum..başka birşey de yapmıyor doktor..korkuyorum çöünkü muayene ederken bebeğime zarar verecek diye..
benim bildiğim hatırladığım kadarıyla kalp atışı 7-8 nci haftalarda duyuluyor ayrıca şimdi görmek için alttan bakması gerek bence hiç gerek yok en erken 2 hafta sonra giderim ben olsam cnm
DerinCim canım hayırlı yolculuklar canım hayirlisiyla hit gel bizi çok sensiz bırakma ara sıra brkliyoruzzzz :))
kızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))
bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. cızgı cıktı yuppııııı
ha mı le yımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) oglumun kardesı gelıyoooooo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?