• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sunacım yaptım canım sogumasını beklıyorum,az bıraz pırıncı hasladım,suyuna formul mama ekledım,sut nıyetıne:) az bısı pırınc unuyla kıvam verdım,muzla tatlandırdım,bırazda tarcın ekledım..
Cok guzel oldu kııızzz...
Umarım aysıma sever,sevmesede ben burnuna duuut yapa yapa yedırıcem artık...
valla eline sağlık bende yemeyince düt müt derken maymun oluyorum azını açtırana kadar valla dur bende yapıyım kemale eline sağlık bu arada canım

ya sabahtan beri içimi deliyorlar sanki bu nasıl bir sancıdır anlamdım doğumdan sonra her adetim böyle sancılı oldu eskidende acı çekerdim ama bu denli değil neden ki acaba :44::44:

ya sabahtan beri içimi deliyorlar sanki bu nasıl bir sancıdır anlamdım doğumdan sonra her adetim böyle sancılı oldu eskidende acı çekerdim ama bu denli değil neden ki acaba :44::44:

bnde bekarken az biraz oluyodu ilk günden şimdi oda kesildi..adet olduumu anlamıyom :)

Dun aysımaya bıraz kıvı yedırmıstım,azonce kakasında gordum,kıvının cekırdeklerı oldugu gıbı cıkmıs:)

fatma zaty ne yiyolarsa aynen kaka o şekil oluyo..aslında kaka bile olmuyo direk yedikleri hop aşadan çıkıyo..demekki baırsak sistemleri tam olrk bizimkiler gibi olmadı daha

Sunacım yaptım canım sogumasını beklıyorum,az bıraz pırıncı hasladım,suyuna formul mama ekledım,sut nıyetıne:) az bısı pırınc unuyla kıvam verdım,muzla tatlandırdım,bırazda tarcın ekledım..
Cok guzel oldu kııızzz...
Umarım aysıma sever,sevmesede ben burnuna duuut yapa yapa yedırıcem artık...
ohh. ellerine sağlık Fatmacım. valla okurken benim bile canım çekti.. ben de yapıyım da yarın Kerem paşama. yesin inşallah:))

Dun aysımaya bıraz kıvı yedırmıstım,azonce kakasında gordum,kıvının cekırdeklerı oldugu gıbı cıkmıs:)
okurken benim de yüzümde bi gülümseme oldu valla. ay söylemesi ayıp olcak biraz belki ama bizimkine dün mercimek yedirmiştim , içine de havuç atmıştım. bu aralar daha püreli vermeye çalışıyorum, havuçlar içinde biraz parçalı kalmıştı. kakasında parçalar görünüyordu:D üstten ye alttan çıkar dedikleri bu olsa gerek :1::1: bu arada ilk defa bgn mandalina yedirdim yarım dilim o da yani. içindeki o dilimlerin bi tanesinin yarısı yani.. maşallah sabahtan beri bırt bırt gidiyor:D bir mandalina yiyenin şişirilmiş 8 balon büyüklüğünde gaz çıkardığını bi doktordan duymuştum , doğruymuş demek:D

yaa, benim başım dönüp duruyoo...toktur amcaya gidiyim de bi kanıma-tansiyonuma filan baktırayım...bi de zaten dikkatsizdim, iyice arttı..unutkanlık tavan yaptı artık..bugun 7 yaşında bi çocuğa zeka testi yapıyorum, çocuğa adını 3 kere sormuşum.bana ne dese beğenirsiniz 'siz et yemiyomusunuz..ben de böyle dikkatsizdim et yemeye başladım' dedi :) hey allahım yaa..güya ben tanı koyacaktım, resmen çocuk bana tanı koydu.. :1:

yaa hastayım şu zamane çocuklarına :) zeka testine gerek bırakmamış, zekasını kanıtlamış arkadaş:)
cnm benim de birkaç gündür başım dönüyor tansiyonum düşüyor, 9 6 ölçtüm dün,neden bilmem.. ben de eti yemeklerde ayırıyorum sevmiyorum, annem yedirmeye çalışıyor bide ben kansızım da sanırsam.. ama sevmiyorum napımm.. balık hapı gibi et hapı da yok mu:) olsa wallahı içerim eti yemektense.. 14nde randevu aldım hemograma baktıracam bakalım..
selçuk paşam büyümüş maşallah:nazar:.. uyku tulumunda duruyor mu bernacım terlemiyormu??
Aysıma sutlacı hıc sevmedı,dana nolucak oysakı ne guzel tadı vardı...
hadi yaa bıcırığa bak sen, ben de gökalp e yaparım die düşünmüştüm,hatta tarifini copy paste yaptım:)) sevmedi deyince muallakta kalmadım değil.. neyse bi deneyeyim sonucu yazarım

yaa, benim başım dönüp duruyoo...toktur amcaya gidiyim de bi kanıma-tansiyonuma filan baktırayım...bi de zaten dikkatsizdim, iyice arttı..unutkanlık tavan yaptı artık..bugun 7 yaşında bi çocuğa zeka testi yapıyorum, çocuğa adını 3 kere sormuşum.bana ne dese beğenirsiniz 'siz et yemiyomusunuz..ben de böyle dikkatsizdim et yemeye başladım' dedi :) hey allahım yaa..güya ben tanı koyacaktım, resmen çocuk bana tanı koydu.. :1:

yaa hastayım şu zamane çocuklarına :) zeka testine gerek bırakmamış, zekasını kanıtlamış arkadaş:)
cnm benim de birkaç gündür başım dönüyor tansiyonum düşüyor, 9 6 ölçtüm dün,neden bilmem.. ben de eti yemeklerde ayırıyorum sevmiyorum, annem yedirmeye çalışıyor bide ben kansızım da sanırsam.. ama sevmiyorum napımm.. balık hapı gibi et hapı da yok mu:) olsa wallahı içerim eti yemektense.. 14nde randevu aldım hemograma baktıracam bakalım..
selçuk paşam büyümüş maşallah:nazar:.. uyku tulumunda duruyor mu bernacım terlemiyormu??
Aysıma sutlacı hıc sevmedı,dana nolucak oysakı ne guzel tadı vardı...
hadi yaa bıcırığa bak sen, ben de gökalp e yaparım die düşünmüştüm,hatta tarifini copy paste yaptım:)) sevmedi deyince muallakta kalmadım değil.. neyse bi deneyeyim sonucu yazarım

Baharcım onu bn..dışarı çıkarken giydiriom zaty başka bişi atmıom üstüne çokda güzel oluyo..evde giydrmiom

Back