- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #72.401
merhaba arkadaşlar uzun zamndır giremiyodum fırsatım olmuyodu kızımla uğraşmaktan. kızım sofradan limonu kaptığı gibi ağzına götürüyo ve yüzünü ekşitmeden yiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o duymak istemediğin kelimeyi kullanmak istemiyorum ama sanırım nedeni o bizim öyle olmuştu şuanda tam o dönemleri zaten.
merhaba arkadaşlar uzun zamndır giremiyodum fırsatım olmuyodu kızımla uğraşmaktan. kızım sofradan limonu kaptığı gibi ağzına götürüyo ve yüzünü ekşitmeden yiyo
hoşgeldin şekerim :)) bizim bıdık da cok seviyor limonu eline versem yer hepsini ayyy yazarken bile ağzım sulandı bi hoş oldum
ya dün alp bütün gece homurdandı kalkıp bakıyorum pışpışlıyorum kucağıma alıyorum ama homurdanmaya devam ediyor gözleri kapalı. şimdi de yattı yine telsizden homurtusu geliyor... sıkıntısı ne olabilir ki acaba? artık diş mi demek istemiyorum ama olabilir mi?
ben bakamıyorum bile limonu yerken bizimkinin yüzünde bi değişiklik bile yok :)) emzik kullanan arkadaşlar emziği ne zamn bıraktırmayı düşünüyosunuz eşim bıraktıralım diyo ama benm hiç bıraktırasım yok ((
zeynepcim bizde aynı şeyi bikaç gündür yaşıyoruz gözü kapalı şekilde ya homurdanıyor ya ağlıyor.. ne uyanıyor ne uyuyor ne de bizi uyutuyor... dün gece çok yoruldum, bu gece Allah Kerim...
aynen bende çok yoruldum. bu linkini verdiğim blog da bebekler 8.ayda gece kabus görmeye başlarlar diyor acaba öyle birşey mi? diş olsa gündüz de bir huysuzluk olmaz mı diye düşünüyorum?
ben bakamıyorum bile limonu yerken bizimkinin yüzünde bi değişiklik bile yok :)) emzik kullanan arkadaşlar emziği ne zamn bıraktırmayı düşünüyosunuz eşim bıraktıralım diyo ama benm hiç bıraktırasım yok ((
Arda - Berk Akalın: 8. ay doktor kontrolü
aynı blog da yazıyor bu da. ben de sürekli annecim diyorum, benimde acil bırakmam lazım.
Onu kendi ismiyle ya da takma adlarıyla çağırmamız gerekirmiş. Tatlım, aşkım, bitanem, meleğim, kuzum, şekerparem...vb. Ama asla annecim, babacım şeklinde hitap etmemeliymişiz. Anne ve baba kavramını karıştırırmış bu. (Yandım ben, ağzım fena alıştı annecim diye konuşmaya vazgeçmem gerek bu huyumdan)
ya zeynep ben yumurta konusunda çok kararsızım yumurta bana alerji yapıyor işin enteresanı eşimede ben hiç vermesem nolur acabaevet canım alerji yapabiliyor azar azar sarısıyla başlamak lazım bizde doğrudan beyazını hiç yemedik ama kekin içinde verdim sorun olmadı.
ana ben baştan beri annem diyorum yanlışmı yapmışız bak yaArda - Berk Akalın: 8. ay doktor kontrolü
aynı blog da yazıyor bu da. ben de sürekli annecim diyorum, benimde acil bırakmam lazım.
Onu kendi ismiyle ya da takma adlarıyla çağırmamız gerekirmiş. Tatlım, aşkım, bitanem, meleğim, kuzum, şekerparem...vb. Ama asla annecim, babacım şeklinde hitap etmemeliymişiz. Anne ve baba kavramını karıştırırmış bu. (Yandım ben, ağzım fena alıştı annecim diye konuşmaya vazgeçmem gerek bu huyumdan)
kemal emzik bağımlısı deyil ben verirsem emiyor vermezsem aklına bile gelmiyor parmakları varya emzik yerinebiz başta kullanıyorduk canım. sonra kendi kendine bıraktı emziği. ya 5 ya 6 aylıktı. bir daha da almadı emzik.
4.aydan sonra emme içgüdüleri azalıyor. bence eşin haklı. daha sonra çok daha zor oluyor aklı eriyor. emzik delinse git eczaneden al bile derler valla. :)
kemal emzik bağımlısı deyil ben verirsem emiyor vermezsem aklına bile gelmiyor parmakları varya emzik yerine
ayy bende cok severim limonu her bahsettigimde de bi fena oluyorum
emzik olayı ya gece lazım oluyor bıraktırmak istemiyorum daha küçükler sanki yaaa. bizimkide öyle bagımlı değil ama uyuyana kadar agzında duruyor gece de kendliginden cıkarıyor. seçim bana kalmıs ya meme ya emzik :) dudak tiryakisi bizimki
hadi yaaa ayy bende cocuga annemmmmm annemmm diye böğürüyorum yaaa, anlamadıgım neden karıstırsın kii. Alya vallahi maşallah bana anne babasına baba, anneannesine anneanne dedelerine de dede diyor. hiç karıstırıyor gibi gözükmüyor :) bunları yapan cocuk emeklemiyor o da ayrı
günaydın kızlaaar. Azcık geçmişi okudum devam edeceğim ama yazmadan edemedim. Maşallah bebeklerinize yaa. Bizim sıpa herşeyi yapıyorda daha baba dede anne anane... Hiçbi ses çıkarmıyo. Varsa yoksa aba:d dışarda bi abla mı kestirdi gözüne nedir:d salihacım anne demesi ne muhteşem birşeydir kesin yaa. Ben de merakla bekliyorum. Bebeklerinize tekrar kocaman maşallah..