• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar uzun zamndır giremiyodum fırsatım olmuyodu kızımla uğraşmaktan. kızım sofradan limonu kaptığı gibi ağzına götürüyo ve yüzünü ekşitmeden yiyo

canım o duymak istemediğin kelimeyi kullanmak istemiyorum ama sanırım nedeni o :( bizim öyle olmuştu şuanda tam o dönemleri zaten.

yok canım ya bizim hiç dişimiz yok. duymak istiyorum aslında ama her doktora gittiğimizde diş belirtisi var mı diyorum (bunu 3 aylıktan beri ısrarla soruyorum.) adam da her seferinde belirti yok diyor (ama yine ikna olmuyorum) hiç mi yok diyorum...
anlamadığım başka bir sebep yoktur umarım. o zaman inşaallah diştendir gelsin bizim de incilerimiz artık.

merhaba arkadaşlar uzun zamndır giremiyodum fırsatım olmuyodu kızımla uğraşmaktan. kızım sofradan limonu kaptığı gibi ağzına götürüyo ve yüzünü ekşitmeden yiyo

hoşgeldin şekerim :)) bizim bıdık da cok seviyor limonu eline versem yer hepsini :D ayyy yazarken bile ağzım sulandı bi hoş oldum:1::27:

hoşgeldin şekerim :)) bizim bıdık da cok seviyor limonu eline versem yer hepsini :D ayyy yazarken bile ağzım sulandı bi hoş oldum:1::27:

ben bakamıyorum bile limonu yerken bizimkinin yüzünde bi değişiklik bile yok :)) emzik kullanan arkadaşlar emziği ne zamn bıraktırmayı düşünüyosunuz eşim bıraktıralım diyo ama benm hiç bıraktırasım yok :(((

Arda - Berk Akalın: 8. ay doktor kontrolü

aynı blog da yazıyor bu da. ben de sürekli annecim diyorum, benimde acil bırakmam lazım.

Onu kendi ismiyle ya da takma adlarıyla çağırmamız gerekirmiş. Tatlım, aşkım, bitanem, meleğim, kuzum, şekerparem...vb. Ama asla annecim, babacım şeklinde hitap etmemeliymişiz. Anne ve baba kavramını karıştırırmış bu. (Yandım ben, ağzım fena alıştı annecim diye konuşmaya vazgeçmem gerek bu huyumdan)

ya dün alp bütün gece homurdandı kalkıp bakıyorum pışpışlıyorum kucağıma alıyorum ama homurdanmaya devam ediyor gözleri kapalı. şimdi de yattı yine telsizden homurtusu geliyor... sıkıntısı ne olabilir ki acaba? artık diş mi demek istemiyorum ama olabilir mi?

zeynepcim bizde aynı şeyi bikaç gündür yaşıyoruz gözü kapalı şekilde ya homurdanıyor ya ağlıyor.. ne uyanıyor ne uyuyor ne de bizi uyutuyor... dün gece çok yoruldum, bu gece Allah Kerim...

ben bakamıyorum bile limonu yerken bizimkinin yüzünde bi değişiklik bile yok :)) emzik kullanan arkadaşlar emziği ne zamn bıraktırmayı düşünüyosunuz eşim bıraktıralım diyo ama benm hiç bıraktırasım yok :(((

biz başta kullanıyorduk canım. sonra kendi kendine bıraktı emziği. ya 5 ya 6 aylıktı. bir daha da almadı emzik.
4.aydan sonra emme içgüdüleri azalıyor. bence eşin haklı. daha sonra çok daha zor oluyor aklı eriyor. emzik delinse git eczaneden al bile derler valla. :)

zeynepcim bizde aynı şeyi bikaç gündür yaşıyoruz gözü kapalı şekilde ya homurdanıyor ya ağlıyor.. ne uyanıyor ne uyuyor ne de bizi uyutuyor... dün gece çok yoruldum, bu gece Allah Kerim...

aynen bende çok yoruldum. bu linkini verdiğim blog da bebekler 8.ayda gece kabus görmeye başlarlar diyor acaba öyle birşey mi? diş olsa gündüz de bir huysuzluk olmaz mı diye düşünüyorum?

aynen bende çok yoruldum. bu linkini verdiğim blog da bebekler 8.ayda gece kabus görmeye başlarlar diyor acaba öyle birşey mi? diş olsa gündüz de bir huysuzluk olmaz mı diye düşünüyorum?

okudum cnm aynı biz...3 ila 20 dakika diyor ya o da tutuyor.. bazen uzadığı da oluyor istisnai. eğer kabus gördüyse ne görüyor acaba çok mrak ettim, sarılıp sakinleştirmeye çalışayım bu gece, eğer kabustan dolayı ise geri uyuması gerekir..

ayy bende cok severim limonu her bahsettigimde de bi fena oluyorum:27:
emzik olayı ya gece lazım oluyor bıraktırmak istemiyorum daha küçükler sanki yaaa. bizimkide öyle bagımlı değil ama uyuyana kadar agzında duruyor gece de kendliginden cıkarıyor. seçim bana kalmıs ya meme ya emzik :) dudak tiryakisi bizimki:1:

aynı blog da yazıyor bu da. ben de sürekli annecim diyorum, benimde acil bırakmam lazım.

Onu kendi ismiyle ya da takma adlarıyla çağırmamız gerekirmiş. Tatlım, aşkım, bitanem, meleğim, kuzum, şekerparem...vb. Ama asla annecim, babacım şeklinde hitap etmemeliymişiz. Anne ve baba kavramını karıştırırmış bu. (Yandım ben, ağzım fena alıştı annecim diye konuşmaya vazgeçmem gerek bu huyumdan)

hadi yaaa ayy bende cocuga annemmmmm annemmm diye böğürüyorum yaaa, anlamadıgım neden karıstırsın kii. Alya vallahi maşallah bana anne babasına baba, anneannesine anneanne dedelerine de dede diyor. hiç karıstırıyor gibi gözükmüyor :) bunları yapan cocuk emeklemiyor o da ayrı :41:

evet canım alerji yapabiliyor azar azar sarısıyla başlamak lazım bizde doğrudan beyazını hiç yemedik ama kekin içinde verdim sorun olmadı.
ya zeynep ben yumurta konusunda çok kararsızım yumurta bana alerji yapıyor işin enteresanı eşimede ben hiç vermesem nolur acaba

ana ben baştan beri annem diyorum yanlışmı yapmışız bak ya

biz başta kullanıyorduk canım. sonra kendi kendine bıraktı emziği. ya 5 ya 6 aylıktı. bir daha da almadı emzik.
4.aydan sonra emme içgüdüleri azalıyor. bence eşin haklı. daha sonra çok daha zor oluyor aklı eriyor. emzik delinse git eczaneden al bile derler valla. :)
kemal emzik bağımlısı deyil ben verirsem emiyor vermezsem aklına bile gelmiyor parmakları varya emzik yerine :1::1::1::1:

ayy bende cok severim limonu her bahsettigimde de bi fena oluyorum:27:
emzik olayı ya gece lazım oluyor bıraktırmak istemiyorum daha küçükler sanki yaaa. bizimkide öyle bagımlı değil ama uyuyana kadar agzında duruyor gece de kendliginden cıkarıyor. seçim bana kalmıs ya meme ya emzik :) dudak tiryakisi bizimki:1:

hadi yaaa ayy bende cocuga annemmmmm annemmm diye böğürüyorum yaaa, anlamadıgım neden karıstırsın kii. Alya vallahi maşallah bana anne babasına baba, anneannesine anneanne dedelerine de dede diyor. hiç karıstırıyor gibi gözükmüyor :) bunları yapan cocuk emeklemiyor o da ayrı :41:

mervecim senin kız olayı çözmüş herkese doğru hitap ediyor. benimkisi baba dede diyor o kadar. onda da bizim babamız ve dedemiz üzerlerine alınmıyorlar bilinçsiz söylüyor diyorlar. bundan sonra heralde anane babane der. herşeyi söylüyor bir türlü anne demiyor derim bende :)
turkcell reklamlarındaki adam gibi oldum dedi mi dedi mi :):)

evet yaa.ben de annecim deyip duruyorum...ama tarık karıştırmıyo..hatta dün bana ilk kez bilinçli olarak anne dediii :21: çok sevindim..anne hep diyodu da öyle ortaya diyodu..kendi kendine annne gibi şeyler söylüyodu..ama dün eğilip yüzüme baktı ve gülerek AANNEE diye seslendi :) harika bi duyguydu...

günaydın kızlaaar. azcık geçmişi okudum devam edeceğim ama yazmadan edemedim. maşallah bebeklerinize yaa. bizim sıpa herşeyi yapıyorda daha baba dede anne anane... hiçbi ses çıkarmıyo. varsa yoksa aba:D dışarda bi abla mı kestirdi gözüne nedir:D salihacım anne demesi ne muhteşem birşeydir kesin yaa. ben de merakla bekliyorum. bebeklerinize tekrar kocaman maşallah..:nazar::nazar:

Bgn peynır yumurta dısında aysımaya ırmıklı ayvalı muhallebı yapıcam...sımdı ayvaları dogradı kaynıyolar,ındırmedeen 5 dk oncede ırmıgı atıcam ve rondodan gecırıp mamasını hazırlıcam,duruma gore pekmez ve tarcında katabılırım...

Sunacııım begendınmı?

günaydın kızlaaar. Azcık geçmişi okudum devam edeceğim ama yazmadan edemedim. Maşallah bebeklerinize yaa. Bizim sıpa herşeyi yapıyorda daha baba dede anne anane... Hiçbi ses çıkarmıyo. Varsa yoksa aba:d dışarda bi abla mı kestirdi gözüne nedir:d salihacım anne demesi ne muhteşem birşeydir kesin yaa. Ben de merakla bekliyorum. Bebeklerinize tekrar kocaman maşallah..:nazar::nazar:

öyleymiş gerçekten ama aba diyodu benimki de düne kadar..aba-ba-ba gibi şeyler..der o da, yakındır...belkim de dediğin gibi bi abla kestirmiştir gözüne :) buarada ben çocuğu azcık zorladım, itiraf ediyorum, annne-anne diye tekrarlayıp duruyodum bugünlerde yanında...söyleyim de kurtuluyum dedi çocuk, ne yapsın :)

Gangnam style den sonrakı aysımayı cıldırtan dgr sarkı,reklam desem daha dogru olur,sudur efendım...
Buyudum buyudum pınarla buyudum,caddeler bana dardı pınarla buyudum....

Back